Poslao sam im upit i ipak ima veliki enter. Jedino bi jos bilo dobro kad bi imala osvijetljena hrvatska slova ali to mi ne igra veliku ulogu tako da cu ipak uzet nju.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Rijetko koja ima osvijetljena HR slova , ni moja G15 V2 nema !
Poslao sam im upit i ipak ima veliki enter. Jedino bi jos bilo dobro kad bi imala osvijetljena hrvatska slova ali to mi ne igra veliku ulogu tako da cu ipak uzet nju.
Nećeš naći nijednu Logitechovu s osvijetljenim HR dijakritčkim znakovima. Ali koju god da uzmeš zamijenit ćeš Y i Z jer umjesto da zamijente tipke oni nadolijepe na Y slovo Z a na Z slovo Y pored. XD
Hvala na preporukama, naručio sam G105. Svu periferiju imam od logitecha i zadovoljan sam, nadam se da će tako bit i s ovom tipkovnicom. Javim dojmove kad stigne
EDIT: evo stigla mi je tipkovnica, sviđa mi se to što je prilično malih dimenzija iako ima dodatnih tipki. Prije sam imao neku jeftinu logitechovu tipkovnicu i dosta je ugodnije raditi s ovom novom, tipke su malo tvrđe i imaju bolji feedback u usporedbi sa starom. Jedino ovaj Call of duty logo malo previše upada u oči ali sve u svemu ja sam zadovoljan.
Sta kazete na Zalman K400G , koja ce uskoro biti dobavljiva kod nas ?
Membranska, time je sve rečeno (barem što se igranja tiče, ali i općenito).
A sta bi ti htio za 200kn koliko vrijedi !?
A sta bi ti htio za 200kn koliko vrijedi !?
Nema membranske na žicu koja vrijedi više od 100 kn.
Može neka preporuka tipkovnice za gaming rpg i mmo, cijena 300 kn, neka bude iluminirajuća ili samo sa osvjetljenim tipkama.
Ova Zalman k400g izgleda odlično,a cijena,kako to da je tako jeftina, valja li šta, što znači ta membranska podloga?
Može neka preporuka tipkovnice za gaming rpg i mmo, cijena 300 kn, neka bude iluminirajuća ili samo sa osvjetljenim tipkama.
Ova Zalman k400g izgleda odlično,a cijena,kako to da je tako jeftina, valja li šta, što znači ta membranska podloga?
Hm, Microsoft SideWinder X4 i Logitech K800 Illuminated.
http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=sidewinder+x4
http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=logitech+illuminated
Nemo uzet nešto drugo, vjeruj mi ne vrijedi.
Ova sidewinder x4 mi se čini odlična, vjerojatno ču je uzet
Ukoliko mislite da ima bolja tipkovnica od ove tri za iste ili malo više novaca slobdono postajte
3 | G103 |
---|---|
1 | Skiller |
4 | KB-G265 |
Pa bas i nema nekog boljeg izbora do 200-tinjak kn ! Moj glas za Genius KB-G265 zbog osvijetljenja !
Sharkoon Skiller ! Ove plave tipke se mogu zamijenit s crnima , koje dolaze u paketu !
Razer Blackwidow - 800 kn
Steelseries 6gv2 - 500 kn
Logitech G710+ - 1100 kn
CM Storm Quickfire - 630 kn
Corsair K60 - 720 kn
Razer Blackwidow - 800 kn
Steelseries 6gv2 - 500 kn
Logitech G710+ - 1100 kn
CM Storm Quickfire - 630 kn
Corsair K60 - 720 kn
Corsair skoro sve
Steelseries 7G također
CM Storm Trigger
odakle bi mogo nabavit neku od ovih tenkeyless:
Filco Majestouch
Leopold
Topre Realforce
gledo sam na ebayu ali dostava je stvarno skupa -oko 50$
Filco Majestouch
Znam ja jednog što prodaje Majestouch s MX Brown. Drugi joj je vlasnik.
Prodaje zbog layouta. mislim da je rekao 400 Kn + kupac plaća dostavu.
odakle bi mogo nabavit neku od ovih tenkeyless:
Filco Majestouch
Leopold
Topre Realforce
gledo sam na ebayu ali dostava je stvarno skupa -oko 50$
Eto tu imas RF i Filco, postarina iz UK oko 17 funti.
Samo sto je trenutno Realforce US layout "out of stock".
Gdje bi mogao nabavit ovakvo nešto dakle wirelles sa nekim kontrolerom koji simulira miša (palm, pad .....) i što jeftinije za HTPC mi treba, HVALA!
Pozdrav ekipa,
Jel ima u Hrvatskoj za kupiti mehanička tipkovnica sa MX Red prekidačima?
Hvala!
Pozdrav ekipa,
Jel ima u Hrvatskoj za kupiti mehanička tipkovnica sa MX Red prekidačima?
Hvala!
Otprilike 70% mehaničkih tipkovnica u HR i imaju MX Red switcheve.
Gledaj CM Storm seriju (ali ne Trigger) kao i Corsair Vengeance seriju - sve su MX Red.
Nažalost, nema CM Storma Quickfire uopće za kupiti kod nas više...
Nažalost, nema CM Storma Quickfire uopće za kupiti kod nas više...
Kako nema ??
Pogledaj malo Portio, Links...
U Linksu ih 100% ima.
Nema rapid red... Posalo sam im jos prekjucer mail, nisu se javili.
Pozdrav! Može li mi netko preporučiti dobru, a jednostavnu tipkovnicu s pozadinskim osvjetljenjem (unutar samih tipki)? Pretumbao sam stranice svih važnijih proizvođača i stvarno više ništa ne kužim, osim što su cijene pretjerane za ono što nude.
Sad koristim IBM Model M, ali problem je što je stvarno prebučna pa bih ju htio zamijeniti nečim tišim. Meni bi osobno najviše pasala klasična Dellova tipkovnica (http://www.voycomp.com/uploads/5/9/2/3/5923122/314286158_orig.jpg), ali nema pozadinsko osvjetljenje. Ne trebaju mi ni dodatne tipke, ni neka ergonomija, ni programibilne tipke, samo jednostavnost i pozadinsko osvjetljenje.
Hvala!