Problem sa Razer Imperatorom

poruka: 14
|
čitano: 1.584
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Jučer sam kupio novog zapakiranog Razer Imperatora,uspješno sam skinuo drivere ali kada sam ih išao otvoriti pisalo je "Reading configuration from synapse tm.Mouse cursor may be non responsive for few seconds."

I onda se samo zatvori....I tako svaki put.....Neznam što bih još probao.

Molim pomoć.

Unaprijed hvala.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zar nitko nezna ili se to samo meni događa?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Problem sa Razer Imperatorom

Ja isto imam razer imperator i požalio sam dan kada sam ga kupio jer je miš u totalnoj banani. Od klasičnih problema sa driverima (ja više niti ne instaliram driver jer to nema smisla), pa do toga da svaki puta kada ugasim komp ili ga stavim na stand by, komp mi više ne prepoznaje miš, pa ga moram ištekavat i ponovno uštekavat. Ovo i ne izgleda kao veliki problem, no nakon što ga uštekaš i ištekaš kojih par stotina puta, polako ti počne dizati tlak.

Uglavnom razerovi proizvodi lijepo izgledaju, upitne su kvalitete (totalno precijenjeni sa cijenom do neba) i poželjno ih se čim prije riješiti.

Ne znam koji miš ću sljedeći nabaviti, no to neće biti razer.

Nomen est omen ili kak već ide
17 godina

ja sa svojim nemam ni najmanjih problema od kad sam ga kupio radi savrseno.

Heroes get remembered, but legends never dies.
13 godina
neaktivan
hvala puno....znaći da ti uopće ne koristiš driver nego samo mjenjaš dpi sa tipkama na mišu?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ljubo2mad....znači ovo ti se nije desilo?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Da, jer razerovi driver su mi u prošlosti zadali jako puno glavobolje (imam i razer tipkovnicu). Uglavnom ne znam za druge ali s tim razerom sam samo imao problema i kao što bi E.A. Poe rekao:"Never more".

Nomen est omen ili kak već ide
17 godina
ADRIATICro kaže...
ljubo2mad....znači ovo ti se nije desilo?

ne,nije mi se to desilo,kazem radi savreno od prvog dana,od drivera do mjenjanja dpi-a,tako da sam jako zadovoljan,drzim ga na 4000 dpi-a i to mi je ok,to mi je prvi mis od razera i zasad nema brige,necu previse hvalit ili kudit jer u svakom proizvodu ima kukolja i to je normalno ali eto imao sam srecu pa kod mene sve ok,nadam se da ces rijesit i sa svojim sve probleme.

13 godina
neaktivan
znaš li možda što bi ja trebao napraviti da to riješim....

0 0 hvala 0
17 godina

jer ti nemozes ni instalirat driver? jer mis opce radi ili nista ne reagira?

13 godina
neaktivan
miš radi bez greške....svijetli ,reagira, mjenja dpi na tipke i ostalo...
ali ja sam skinuo driver instalirao ga i došla mi ikonica na desktop,ja stisnem ikonu i piše Reading configuration from synapse tm.Mouse cursor may be non responsive for few seconds.....
i nakon toga se ugasi..

0 0 hvala 0
17 godina
ADRIATICro kaže...
miš radi bez greške....svijetli ,reagira, mjenja dpi na tipke i ostalo...
ali ja sam skinuo driver instalirao ga i došla mi ikonica na desktop,ja stisnem ikonu i piše Reading configuration from synapse tm.Mouse cursor may be non responsive for few seconds.....
i nakon toga se ugasi..

da,ti zelis u biti upalit onaj njegov upravljacki program,to i meni pise dok kliknem na njegovu ikonu ali se taj program onda upali i sve ok,ako ti taj program tolko treba probaj potrazit koju noviju verziju ili cak i stariju,ja osobno nista na tom programu netrebam,dovoljno mi je da mjenjam dpi na tipki.

13 godina
neaktivan
Meni bi samo jedamput trebao taj driver da si ubacim macro tipke umjesto one dvije i to je sve....probao sam i s novijim i starijim verzijama...ne ide

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kako da programiram macroe bez drivera?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice