Printer - preporuke izdvojena tema

poruka: 1.835
|
čitano: 1.056.261
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Printer - preporuke

hvala svima, nisam pametan, printera nemam vec godinama (desetljeca), ali su mi u sjecanju horrori s hp jeftikanerima, zapecenim patronama i slicnim divotama, jer, kako sam i rekao, potrebe za printanje su vrlo male i skromne.

iz tog razloga nebih nesto sto ce od nekoristenja zavrsiti u smecu, a opet, nebih ni davao neke ozbiljnije novce, jer - nece se koristiti.

sto je s pixmama, za njih postoje vrlo jeftine zamjenske tinte?

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Printer - preporuke
Ako ga neces koristiti koliko toliko redovito, svaki ink jet bi mogao zapeci.

Što znači da ti ostaje laser kao opcija. A to nikad nije jeftino, pogotovo ako bi boju.
Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)
15 godina
Printer - preporuke

Pozdrav, može preporuka za printer...

Nisam nikad ni posjedovao neki, tako da sam totalni laik za ovo. Vidim na par prethodnih stranica se preporučuje Brother, ali evo da pitam.

Dakle printer za dosta male potrebe, par papira mjesečno, a nekad ni to. Nikakvo pritanje slika i slično, praktički će to većinom biti neke fakture i ugovori.

Dakle bitno da "ne zapeče" s vremenom, da boja kasnije ne košta ko sami printer, dakle radije sad platim mrvicu više za manje glavobolje kasnije, mislim da mi čak ne treba u boji, dovoljan bi bio i crno-bijeli, ali ako za malu nadoplatu dobijem i u boji, ne bi bilo loše.

E da, bitna stavka je bežična povezivost i driveri/povezivanje s Macbookom

Naravno s obzirom na svega par pritanja mjesečno ne bih sad htio trošiti bogatstvo, ali evo, neka best buy preporuka za takav tip korištenja.

0 0 hvala 0
3 tjedna
Pezer kaže...

Nisam nikad ni posjedovao neki, tako da sam totalni laik za ovo. Vidim na par prethodnih stranica se preporučuje Brother, ali evo da pitam.

Dakle printer za dosta male potrebe, par papira mjesečno, a nekad ni to. Nikakvo pritanje slika i slično, praktički će to većinom biti neke fakture i ugovori.

Dakle bitno da "ne zapeče" s vremenom, da boja kasnije ne košta ko sami printer, dakle radije sad platim mrvicu više za manje glavobolje kasnije, mislim da mi čak ne treba u boji, dovoljan bi bio i crno-bijeli, ali ako za malu nadoplatu dobijem i u boji, ne bi bilo loše.

Naravno s obzirom na svega par pritanja mjesečno ne bih sad htio trošiti bogatstvo, ali evo, neka best buy preporuka za takav tip korištenja.

Ako ti mjesečno treba isprintati samo nekoliko papira, bolje je otići do lokalnog foto studija. Crno bijeli print košta oko 20–30 centi, par papira mjesečno, niti 2 eura mjesečno i riješiš sve bez brige. Ne moraš se zezati sa kupnjom printera koji nije jeftin, ni s patronama koje bi se mogle zapeći jer rijetko printaš, niti kupovati tintu. Ako ti je studio blizu, jednostavno tamo odneseš/pošalješ mailom i miran si.

2 godine
HexRunner kaže...
Pezer kaže...

Ako ti mjesečno treba isprintati samo nekoliko papira, bolje je otići do lokalnog foto studija. Crno bijeli print košta oko 20–30 centi, par papira mjesečno, niti 2 eura mjesečno i riješiš sve bez brige. Ne moraš se zezati sa kupnjom printera koji nije jeftin, ni s patronama koje bi se mogle zapeći jer rijetko printaš, niti kupovati tintu. Ako ti je studio blizu, jednostavno tamo odneseš/pošalješ mailom i miran si.

u mom slučaju to košta ovoliko:

- print par papira mjesečno cca 2 eura

- utrošeno vrijeme cca 90min. + parking = 130 eura

total: 132 eura

zaključak, jeftinije mi je kupiti printer 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice