ja sam jucer isao u kancelariju gdje sad drzim stari elektronicki otpad i kako su mi tako iskljucili struju ja sam u mraku vidio model m ali ga nisam prepoznao mislio da je to jos jedna stara tipkovnica, postoji mogucnost da tamo ima još modela m jer je to stari koriostio sve u firmi, ali sad nemrem tamo. Ali cim odem sljedeci put uzimam model m i ako ih ima još stavim vam cijenu :). Samo nastavi sa svojim projektom to sam i ja mislio ali nigdje nemrem nac stare mehanicke tipkovnice u oglasniku a i nije mi dopusteno stalno ici kod starog u firmu i prckat. Jel zna netko mehanicke stare malo manje kvalitete? Meni je razer preskup a volim igrat igrice, jedina razlika u kvaliteti je ta da su razer tipkovnice novije pa mozda postoji šansa da se nece ubrzo portgat ali čisto sumnjam. I još ako se u kini proizvelo, jao.
i da je su li ovo mehanicke http://www.njuskalo.hr/pc-kartice/at-din-tipkovnica-oglas-3221000 nasao sam oglas ali nije model m
i da je su li ovo mehanicke http://www.njuskalo.hr/pc-kartice/at-din-tipkovnica-oglas-3221000 nasao sam oglas ali nije model m
Po ovoj slici na njuskalu kaj je stavio uz tipkovnicu nije mehanicka, al ti ja imam jos jednu staru Chicony tipkovnicu, nije bas tolko dobra ko ova na kojoj sada testiram svoje ideje ali je ipak mehanicka, fali jedna tipka, scroll lock il ta neka, u gornjem desnom kutu
ja radim pc modding i sve sam nabavio ali ne znam sta sa tipkovnicom frend ima gumenu i izvrsna je, kosta cca 6.80 dolara ali zbilja ne znam isplati li se toliko posla oko takve tipkovnice
Ima li čega? Jesi li napravio nešto? Evo baš sad sam vidio temu...i baš me zanima jel bilo čega :P A vidim stara je tema poprilično...
Ima li netko možda u okolici Siska ili Zagreba mehaničku tipkovnicu koja mu ne treba?
Preferiram Cherry,ali može bilo koja.
Planiram raditi bežičnu mehaničku tipkovnicu sa osvijetljenjem u custom made kučištu.
Samo za ljude koji su pitali u vezi projekta, nista od toga.
Ideje su mi bile malo preambiciozne za alate i materjale koje imam, jos uvijek mislim da je super ideja ali ja nisam taj koji ce ju realizirati.
Usput, jos uvijek sam hrio mehanicku tipkovnicu tako da vam ovu poruku tipkam na quick fire pro red tipkovnici od coolermastera, vrlo zadovoljan!
Koje razočaranje....