Pozdrav svima,
Imam već godinama navedeni sustav Genius SW-HF5.1 5000 i evo prije par dana je i on skončao. To me malo šokiralo i pogodilo jer mi je taj sustav skroz legendaran, i čak sam se nekako vezao za njega kroz sve ove godine.
Garancije sustav više nema ali svejedno sam ga odnio u lokalni servis da probaju nešto napraviti. Dijagnoza je sljedeća, raspao se glavni potenciometar za volumen na kojem su svi sateliti i tamo radi kratki spoj pa zvučnici šume i kanali su skroz pobrkani i neki kanali niti ne rade. I da oni u servisu taj potenciometar ne mogu nabaviti.
Ok, moja pitanja su sljedeća:
1. Dali je možda netko imao slična iskustva/probleme sa tim setom i možda našao nekakvo odgovarajuće rješenje?
2. Dali se možda može negdje naći i kupiti polovan samo taj SUBWOOFER?
3. Dali bi imalo smisla u oglas stavljati satelite koji su svi ispravni i u odličnom stanju (par slika imam)? Neznam kome to može služiti?
4. Dali se možda može kupiti nekakav drugačiji sub koji ima izlaze za 5 satelita koji bi odgovarao setu?
5. Dali netko zna tko je uvoznik za GENIUS u hrvatskoj pa da njih pitam za rezervne dijelove?
EDIT: Poslao sam i službi od Geniusa mail, možda mi oni mogu poslati neke rezervne dijelove ili na neki drugi način pomoći? Javim kakav bude njihov odgovor, ako ga uopće bude .