BTW, sorry na onako nepreglednom postu, ali ne želi napraviti razmak između linkova i teksta.
Gaming miš
- poruka: 193
- |
- čitano: 50.693
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
ROCCAT Kone, oko 70€ ja, neznam kolika je cijena u Hrvatskoj, al mi je odlican
ROCCAT Kone, oko 70€ ja, neznam kolika je cijena u Hrvatskoj, al mi je odlican

U svakom slučaju nadam se da budeš zadovoljan što god odabrao. Kad kupiš javi što si odabrao i stavi koju fotku. Odoh ja u bolji život (čitaj: napiti se)
U svakom slučaju nadam se da budeš zadovoljan što god odabrao. Kad kupiš javi što si odabrao i stavi koju fotku. Odoh ja u bolji život (čitaj: napiti se)
Vidim da ti je netko već savjetovao Roccat Kone, ali ja ti mogu samo preporučiti G9, i po mogućnosti G9x. Savjetujem ti taj miš (G9) jer ga ja koristim, i prezadovoljan sam. Naravno kad buše išao kupovati miš (bilo koji), obavezno pogledaj kako ti paše u ruci, gledaj korisničku podršku (jer si spreman dati nemale novce za periferiju), itd..... Uglavnom pamet u glavu, i nadam se da ćeš se nauživati sa mišem za kojeg se odlučiš.
Znate li mozda ima li protis u osijeku ako ima nekog iz osijeka...

šteta što ga nema u hr ovo je moje drugo veliko razoćaranje nakon mumbea
Zna li netko kada G9x dolazi u prodaju u hr.
Zna li netko kada G9x dolazi u prodaju u hr.
A po meni je glupo uzimat mis od 1000 kn, ja nikad nebi isao preko G5 (mozda bi za nijansu, ali nebi G9, preskupo).
A neznam, da ovaj moj ima maximalno 800 dpi, meni je i to vele, sta ce mi mis tako brz, btw on ima max. 2000 dpi, to mi je sasvim nepotrebno jedino ce mi mozda trebati 800 dpi(mozda i vise) kad sad uzmem 22" monitor
Ja bi preporučio od ovih:
- Steelseries Ikari
- Microsoft Sidewinder
- Logitech G9
- OCZ Bohemoth
- Logitech MX-518 //jedini optički
- Sharkoon FireGlider
- OCZ Equalizer
- Canyon Laser Gaming MSL7
- Sharkoon Rush
Donja tri su najjeftiniji (150 - 200 Kn) i dobri su. (Najpovoljniji)
Prva tri su gornja klasa (Grand Prix).
Bohemoth, MX-518 i Fireglider su solidni (Best Buy).
Razer namjerno nisam spominjao kad ih ne volim (više razloga).