Gaming miš

poruka: 193
|
čitano: 50.694
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Gaming miš

BTW, sorry na onako nepreglednom postu, ali ne želi napraviti razmak između linkova i teksta.

Behind you.. meet my BLAM
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.5.2009 19:30 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Gaming miš
Lovac kaže...
Amrapheus kaže...

ROCCAT Kone, oko 70€ ja, neznam kolika je cijena u Hrvatskoj, al mi je odlican

609kn u Vemilu, preporučio sam mu, možda da ti napišeš još konkretno kako se ponaša i vrijedi li tolko love.
 Ne čini se loš, ali mislim da je g9 bolji.
16 godina
MegaMass 2000 kaže...
Viziman kaže...
Fowix kaže...
Viziman kaže...
Fowix kaže...
Viziman kaže...
 OK al nemoj mi pi*dit tu samo sam znatizeljan i zelim imat sve PROVJERENO kad odem kupiti mis... mozda taj... mozda ne...zavisi kakve cu jos savjete dobiti!
 Ne pi*din ti, nego ne procitas cjeli post i pitas sest puta isto! Mamba je najbolji mis na trzistu, pomiri se s tin! I jos mu mos updateat firmaware i ucinit ga jos boljim! Savršen je!!!
 ako mogu pitat sto je firmaware...i nije li g9 bolji...ima 5000 dpi-a(premda mamba ima bolje kritike i bolje izgleda)
 Firmware je software ugrađen u neku određenu komponentu (u ovon slucaju mis), slicno kao driver, ali se nalazi u mišu a ne na kompu i bolji firmware znaci bolji uređaj!
g9 ima 3200 dpi, a mamba 5000!! I nije bolja samo zbog vise dpi!!
 Nije li obrnuto!

Ne nije obratno jer ja imam G9, i mogu ti ga preporučiti. U biti, preporučio bih ti G9x, to je novija verzija G9 miša (imaš na bug video njegov review). Što se tiče Mambe, ako je budeš uzimao budi oprezan.
Izgleda da u Razeru imaju neke "problem" koji ne pogađa samo Mambu. Ako si iz Zagreba, miš možeš kupiti u Feniks kompjutorima, a cijena mu nije mala.
 de lega nedam 1000kn za misa koji mozda ima gresku pa nisam lud!!!!!!!!!!!
Nobody's perfect... well, there was this guy, but we killed him ...
16 godina
neaktivan
Viziman kaže...
 Onda G9x
17 godina
odjavljen
Lovac kaže...
Amrapheus kaže...

ROCCAT Kone, oko 70€ ja, neznam kolika je cijena u Hrvatskoj, al mi je odlican

609kn u Vemilu, preporučio sam mu, možda da ti napišeš još konkretno kako se ponaša i vrijedi li tolko love.
 To je sad pitanje, dali vrijedi toliko novaca, mis je odlican, precizan je do max i ruka udobno lezi na njemu, jos uz to ima cool design kod kojeg mores mjenjat i boje osvjetljenja misa, cak ima na sebi senzor za prepoznavanje podloge, kad i to namjestis, da mis prepozna podlogu leti po sve, al najbolje po mousepad-u od ROCCAT-a Smijeh
17 godina
Gaming miš

U svakom slučaju nadam se da budeš zadovoljan što god odabrao. Kad kupiš javi što si odabrao i stavi koju fotku. Odoh ja u bolji život (čitaj: napiti se) Cool

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Viziman kaže...
MegaMass 2000 kaže...
Viziman kaže...
Fowix kaže...
Viziman kaže...
Fowix kaže...
Viziman kaže...
 OK al nemoj mi pi*dit tu samo sam znatizeljan i zelim imat sve PROVJERENO kad odem kupiti mis... mozda taj... mozda ne...zavisi kakve cu jos savjete dobiti!
 Ne pi*din ti, nego ne procitas cjeli post i pitas sest puta isto! Mamba je najbolji mis na trzistu, pomiri se s tin! I jos mu mos updateat firmaware i ucinit ga jos boljim! Savršen je!!!
 ako mogu pitat sto je firmaware...i nije li g9 bolji...ima 5000 dpi-a(premda mamba ima bolje kritike i bolje izgleda)
 Firmware je software ugrađen u neku određenu komponentu (u ovon slucaju mis), slicno kao driver, ali se nalazi u mišu a ne na kompu i bolji firmware znaci bolji uređaj!
g9 ima 3200 dpi, a mamba 5000!! I nije bolja samo zbog vise dpi!!
 Nije li obrnuto!

Ne nije obratno jer ja imam G9, i mogu ti ga preporučiti. U biti, preporučio bih ti G9x, to je novija verzija G9 miša (imaš na bug video njegov review). Što se tiče Mambe, ako je budeš uzimao budi oprezan.
Izgleda da u Razeru imaju neke "problem" koji ne pogađa samo Mambu. Ako si iz Zagreba, miš možeš kupiti u Feniks kompjutorima, a cijena mu nije mala.
 Ne mora značiti da cijela serija ima grešku, međutim određeni miševi, tj. njihovi korisnici imaju određenih problema, dok drugi nemaju. Samo ti želim reći, da ako budeš išao na dotičnog, da budeš oprezan, jer cijena nije mala.
16 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...
 Ne mora značiti da cijela serija ima grešku, međutim određeni miševi, tj. njihovi korisnici imaju određenih problema, dok drugi nemaju. Samo ti želim reći, da ako budeš išao na dotičnog, da budeš oprezan, jer cijena nije mala.
 Pa naravno da cjela serija nem gresku, vjerojatno manje od 1%, ali isto je puno dat toliko para... G9 je vise nego dobar, u protisa 566 kn.
17 godina
neaktivan
Fowix kaže...
MegaMass 2000 kaže...
 Pa naravno da cjela serija nem gresku, vjerojatno manje od 1%, ali isto je puno dat toliko para... G9 je vise nego dobar, u protisa 566 kn.
A možda cijela serija grešku, jer te probleme ima/imao i Lachesis.
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.5.2009 19:48 (MegaMass 2000).
16 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...
A možda cijela serija grešku, jer te probleme ima i Lachesis.
 Na tvom drugom linku, na tom nekom forumu se jasno vidi da neki drugi korisnici nemaju taj problem...
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.5.2009 19:49 (Fowix).
16 godina
Lovac kaže...

U svakom slučaju nadam se da budeš zadovoljan što god odabrao. Kad kupiš javi što si odabrao i stavi koju fotku. Odoh ja u bolji život (čitaj: napiti se) Cool

To vjerojatno nece biti brzo...uglavnom zelim dobiti savjete za barem 5 miseva da odlucim jer volim fps-ove i zelim ih sto kvalitetnije igrati.
16 godina
Fowix kaže...
MegaMass 2000 kaže...
 Na tvom drugom linku, na tom nekom forumu se jasno vidi da neki drugi korisnici nemaju taj problem...
 Glupo je to sto ako kupis gamepad onda ti ima one trzaje i kojekakva sr*nja... a kad nemas pad onda skvici dok ga vuces po stolu....
17 godina
neaktivan
Fowix kaže...
MegaMass 2000 kaže...
 Koga briga, kad riskiraš skoro tisuću kuna za poluproizvod. U biti, nevjerojatno je da i nakon Lachesisa nisu odklonili taj problem, i da su takav miš servirali javnosti.
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.5.2009 19:56 (MegaMass 2000).
16 godina
MegaMass 2000 kaže...
Fowix kaže...
MegaMass 2000 kaže...
 Koga briga, kad riskiraš skoro tisuću kuna za poluproizvod. U biti, nevjerojatno je da i nakon Lachesisa nisu odklonili taj problem, i da su takav miš servirali javnosti.
 slazem se...ima li ko jos kakav savjet!
16 godina
neaktivan
Viziman kaže...
 G9 je vise nego dobar, u protisa 566 kn. Ako neces g9, koji je vjerojatno najbolji izbor, onda uzmi roccat kone-a
17 godina
neaktivan
Gaming miš

Vidim da ti je netko već savjetovao Roccat Kone, ali ja ti mogu samo preporučiti G9, i po mogućnosti G9x. Savjetujem ti taj miš (G9) jer ga ja koristim, i prezadovoljan sam. Naravno kad buše išao kupovati miš (bilo koji), obavezno pogledaj kako ti paše u ruci, gledaj korisničku podršku (jer si spreman dati nemale novce za periferiju), itd..... Uglavnom pamet u glavu, i nadam se da ćeš se nauživati sa mišem za kojeg se odlučiš.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.5.2009 20:05 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
16 godina
Fowix kaže...
Viziman kaže...
 G9 je vise nego dobar, u protisa 566 kn. Ako neces g9, koji je vjerojatno najbolji izbor, onda uzmi roccat kone-a
 neznam zato sto dosta ljudi prica da ima gresaka i da je vrlo mal i da se ruka brzo umori,no fora je to sto se moze produziti , i sto mu se moze doda titezina a ni hrpa programibilnih tipki nije lose...
16 godina

Znate li mozda ima li protis u osijeku ako ima nekog iz osijeka...

16 godina
Fowix kaže...
Viziman kaže...
 Ako bih kupovo kupio bih G9x pa ako imas link....Smijeh
17 godina
neaktivan
Viziman kaže...
Fowix kaže...
Viziman kaže...
 neznam zato sto dosta ljudi prica da ima gresaka i da je vrlo mal i da se ruka brzo umori,no fora je to sto se moze produziti , i sto mu se moze doda titezina a ni hrpa programibilnih tipki nije lose...
 Ne znam od kud ti priča da miš ima grešku? Bilo je kod prve serije problema sa guljenjem ljuske velikog gripa (osobno sam to doživio), međutim to nije krucijalni problem kao kod Mambe, jer se ne odnosi na glavni dio miša, njegov senzor. E sad, ja sam od Logitecha dobio novi miš, premda su mi trebali poslati samo novu masku. Znači, doma imam dva potpuno ispravna miša, a samo sam jedan platio. Tih problema više nema, jer je to bio nekakav problem u proizvodnom procesu izmenjivih maski. Uglavnom miš je odličan, a ako ti se čini mali, zamoli prodavača da ti ga da, da ga možeš isprobati u ruci, pa odluči.
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.5.2009 20:13 (MegaMass 2000).
16 godina
MegaMass 2000 kaže...
Viziman kaže...
Fowix kaže...
Viziman kaže...
 Ne znam od kud ti priča da miš ima grešku? Bilo je kod prve serije problema sa guljenjem ljuske velikog gripa (osobno sam to doživio), međutim to nije krucijalni problem kao kod Mambe, jer se ne odnosi na glavni dio miša, njegov senzor. E sad, ja sam od Logitecha dobio novi miš, premda su mi trebali poslati samo novu masku. Znači, doma imam dva potpuno ispravna miša, a samo sam jedan platio. Tih problema više nema, jer je to bio nekakav problem u proizvodnom procesu izmenjivih maski. Uglavnom miš je odličan, a ako ti se čini mali, zamoli prodavača da ti ga da, da ga možeš isprobati u ruci, pa odluči.
 To je dobar savjet samo sto ja zelim G9x,ali neznam koja mi je cijena i gdje ga mogu najpovoljnije nabavit...(Neda mi se trazit po netu)
16 godina
neaktivan
Viziman kaže...
 To je dobar savjet samo sto ja zelim G9x,ali neznam koja mi je cijena i gdje ga mogu najpovoljnije nabavit...(Neda mi se trazit po netu)
 U hrvatskoj ga nema (trazio na nabava.net), jedino neki strani online shopovi ili direktno logitech...
17 godina
neaktivan
Viziman kaže...
MegaMass 2000 kaže...
Viziman kaže...
Fowix kaže...
Viziman kaže...
 E pa majstore, ako ti se ne da tražiti po netu to je tvoj problem. Nema nikakvog razloga zašto bi to drugi radili za tebe, informacije si dobio, i sad je sve na tebi.
16 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...
 E pa majstore, ako ti se ne da tražiti po netu to je tvoj problem. Nema nikakvog razloga zašto bi to drugi radili za tebe, informacije si dobio, i sad je sve na tebi.
 Ali dosad nisi primjetija da mu se neda i na linkove kliknit, bahati se na forumu i oce sve servirano...
17 godina
neaktivan
Fowix kaže...
MegaMass 2000 kaže...
 Ali dosad nisi primjetija da mu se neda i na linkove kliknit, bahati se na forumu i oce sve servirano...
 Ma kad bi mu netko i poklonio miš, da ne mora trošiti svoje novce (ako ih i ima), to bi bilo idealno. 
16 godina

šteta što ga nema u hr ovo je moje drugo veliko razoćaranje nakon mumbea

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.5.2009 21:11 (Viziman).
16 godina

Zna li netko kada G9x dolazi u prodaju u hr.

16 godina
Viziman kaže...

Zna li netko kada G9x dolazi u prodaju u hr.

Neznam.

A po meni je glupo uzimat mis od 1000 kn, ja nikad nebi isao preko G5 (mozda bi za nijansu, ali nebi G9, preskupo).
A neznam, da ovaj moj ima maximalno 800 dpi, meni je i to vele, sta ce mi mis tako brz, btw on ima max. 2000 dpi, to mi je sasvim nepotrebno jedino ce mi mozda trebati 800 dpi(mozda i vise) kad sad uzmem 22" monitor
I don't care...
17 godina
Gaming miš

Ja bi preporučio od ovih:

- Steelseries Ikari

- Microsoft Sidewinder

- Logitech G9

- OCZ Bohemoth

- Logitech MX-518 //jedini optički

- Sharkoon FireGlider

- OCZ Equalizer

- Canyon Laser Gaming MSL7

- Sharkoon Rush

Donja tri su najjeftiniji (150 - 200 Kn) i dobri su. (Najpovoljniji)

Prva tri su gornja klasa (Grand Prix).

Bohemoth, MX-518 i Fireglider su solidni (Best Buy).

Razer namjerno nisam spominjao kad ih ne volim (više razloga).

No skill, just 191x7!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Izvoli pa pitaj.

Logitech

Nova poruka
E-mail:
Lozinka: