Pozdrav svima, odlučio sam kupiti novi miš, sada igram na starom 1000 dpi Genius Netscroll 200 došao nekih 40 kn(preloš je), igram cod2 na rezoluciji 1280x960, znaci treba da bude precizan, igram inace na malom sensu na ovom mišu što sada imam, dajem 200-250 kn za miš! Hvala
Gamerski miš
- poruka: 11
- |
- čitano: 4.198
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Logitech G400, za te novce(230kn) je najbolji.
Hvala na odgovoru, da čujem ostale što misle.
pogledaj si ova 3 testa pa odluči koji ti se najviše sviđa, ali naravno preporčam ti da svaki miš isporbaš u ruci, jer ne leže svima isto.
http://www.bug.hr/forum/topic/periferija/logitech-g400-vs-pmsg1/155415.aspx?page=0&jumpto=2997206&sort=asc&view=flat
Što se tiče senzora, G400 je među najboljima (ADNS-3090, u rangu sa Deathadderom 3.5G).
Ali kao što je kolega Balvan8 rekao, komfor bi trebao biti na prvom mjestu. Ako ti miš nije udoban nema tog feature-a (iliti odlike) zbog koje ćeš ga htjet zadržati (govorim iz osobnog iskustva).
Mislio sam naručiti preko neta, pa zašto mi nebi bio udoban...
I zanima me da li treba podlogu kupovati za te miševe ?
Podlogu obavezno, preporucam Steelseries QcK ili QcK+ (imam QcK+ i G400, vrhunska kombinacija)
Sto se tice misa samo preporuka za G400, po senzoru daleko iznad konkurencije u tom cjenovnom rangu. (Ima sam Fireglidera, proba PMSG1..)
Mislio sam naručiti preko neta, pa zašto mi nebi bio udoban...
pa ovisi o veličini ruke, o načinu držanja (palm grip ili claw grip), opčenito o konstrukciji miša, jer recimo mome burazu ne paše Prestigio, a imamo sličnu veličinu ruke, njemu je bolji Logi MX518 (G400)...
također preporučam Steelseries QCK. Ja imam QcK mini i Prestigio također super kombinacija. Kao i sa G400 (MX518)
Po meni je bolje uzet dobru podlogu (golitahus, qck) i šrot miš nego mambu i bez podloge. Tako da podloga obavezno.
Da, moja preporuka ti je steelseries qck. najbolja ze te novce(cijena 50-70kn).