Cyborg R.A.T. 7 Gaming Mouse

poruka: 475
|
čitano: 412.353
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Cyborg R.A.T. 7 Gaming Mouse
Da sam mogao koristio bi ga, al nakon sat vremena koristenja me poceo zglob bolit za poludit. Imam sj.... zglobove od sporta, a ovaj mis im ocito nikako ne pase. Tek sad bol popusta nakon 4 dana nekoristenja.
14 godina
neaktivan

Meni je miš super smeta mi jedino što se neda još malćice produžit onada bi bio idealan. (imam jako velike šape)

Meni je isto ispočetka miš bio čudan u ruci jer je vićina ostalih miševa viša od njega i uža tak da je trebalo par dana podešavanja i navikavanja. Al sad kad sam se naviko na njega super mi je.

14 godina
neaktivan

zna neko kak namjestiti ovaj drugi scrol na ljevo desno tj. kaj mu moram klikanut tam??

14 godina
neaktivan

u profile editoru odi na programing i odes na one uokvirene prozore di ti pise thumb scroll clockwise ili anticlockwise (prodes misem preko tih prozora i pojavi ti se novi prozorcic sa malom strelicom u gornjem desnom kutu) kliknes tu strelicu odes na NEW KEY PRESS , kliknes nove komande koje zelis da ti obavlja kad vrtis taj thumb scroll u tvom slucaju stisni desnu strelicu na tipkovnici za clockwise i onda kliknes na onu kvacicu u desnom kutu i to je to.

I tako ponovis za antclockwise, samo stisni livu strelicu na tipkovnici. save-as to lipo sve i stsnes activate profile (onaj krug uokvireni u desnom kutu) i to je to.

Sad ce ti vise manje   scrollat horizontalno kad koristis taj thumb scroll.

Nije profi riješenje (sa strelicama na keyboardu) al jbga, obavlja posa.

14 godina
neaktivan

ma znam to sam ima kombinacija sa tipkovnicom Alt + Scroll a to mi neće da uzme tj. il radi scroll il radi alt

moral bum se posavjetovat sa manuelom {#}

14 godina
neaktivan

Radi sad mora da sam nekaj bio krivo klikno ALT+Scroll

14 godina
neaktivan

Jel mi neko moze preporucit dobru gamersku podlogu za R.A.T. 7 i po mogucnosti da je isprobano dal radi kako triba na njoj.

HVALA !

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imam R.A.T 5 i nazalost najbolja podloga do sad koju sam isprobao je Razer sphex,a prije tog sam imao razer goliathus control,roccat sota,roccat snese i najbolja se pokazala sphex jer laser lovi savrseno po njoj i ljepo klizi mis.

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Znaci zadovoljan si stom podlogom? hmm vidim cijena je cca. od 135kn pa na dalje....

Ima hrpa podloga al ne znam koju da kupim za ovo cudo od rata7, kad frajer ne radi dobro na svakoj {#}

15 godina

Sto mislite koliko se isplati prijec na neki R.A.T. sa Lachesisa 4000dpi,razmisljam o R.A.T. 5,ali ni 7 nije daleko.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

koliko se isplati?hmm to ti je tesko pitanje. gle taj razer sto ti imas je dobar mis a sad ako ti je dosadio ili sto ja znam i namjeravas si ubosti novi mis onda ti rat5 ili 7 nije los izbor.

Ali sto se tice rat5 ili 7 miseva. ti imisevi ili ce ti biti strava li ce ti biti sranje. sve ovisi kakvu ruku imas i dali ces se naviknut na njega.Nekim ljudima jednostavno ne pase kako im lezi u ruci a drugima je jednostavno predobar tako da bi ti bilo najbolje da ga odes isprobat u ducanu ili uzicas nekog frenda koji ga ima da ti ga posudi na par dana.

16 godina
mudantos kaže...

Jel mi neko moze preporucit dobru gamersku podlogu za R.A.T. 7 i po mogucnosti da je isprobano dal radi kako triba na njoj.

HVALA !

Evo ja koristim Razer Goliathus Control Edition i mogu reći da je odlična.

Moj R.A.T. 7 po njoj klizi sasvim dovoljno (postoji i dotična podloga u Speed verziji) a preciznost je savršena.

Kada bi miš po podlozi previše klizio mislim da to nebi bilo dobro zbog upravljivosti, bolje da podloga daje kontrolu a osjetljivost možeš podesiti na mišu.

Šta se mene tiče ova kombinacija je provjerena i mogu ti je preporučiti.

17 godina
neaktivan

RAT7, a pogotovo 9-ka mi se svidjaju izgledom i fjučrima.

Imao sam prilike koristiti par dana RAT7 i jako me odbija njegova tezina na koju se nikako nisam mogao naviknuti.

Steta sto te metalne dijelove nisu odradili sa nekom laganom legurom (ili jesu, nisam ulazio u detalje)

Zadrzacu se na g500 do daljnjeg.

Budi žilav, Živi budlav ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koristio sam dugo goliathus i da laser lovi super po njoj ali ima trenja puno i to mi jako smeta.Sphex je mala podlogra ali zato klizi ko po ledu 0%trenja.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mislim da cu uzet ovu razer sphex jer ima tvrdu podlogu.

Sudeci po komentarima/iskustvima na stranim forumima      tvrda podloga + R.A.T.7 = {#}

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

R.A.T 7 i Modern Warfare 2 tipkovnica naruceni. Cijena 100$. Stizu sa tetkom 21.1. {#}

EDIT : Sad jedno pitanje, kako bi se R.A.T slagao sa CM Storm Tactics podlogom? Trenutno koristim Goliathusa Control, ali kazete da se ne slazu bas najbolje.

Low life ! Alat ne cini majstora!
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.1.2011 17:51 (Gman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Znate li jeli razlika izmedju RAT 5 i RAT 7 velika,te jeli bolji Imperator od njih.

14 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

Znate li jeli razlika izmedju RAT 5 i RAT 7 velika,te jeli bolji Imperator od njih.

Razlika je mala. Sa 7-icom dobijes nesto veci DPI,pinky rest,pomican thumb rest i dodatne plastikice koje ti naplate 200kn vise, a ti vidi dali se isplati za neke po meni "nepotrebne" stvari dati vise novaca  (btw. ja imam rat7).

A ovo pitanje za imperator, to ti je ko da si pita jeli bolji AUDI od BMW-a. {#}

Sve ti je stvar ukusa,tako da ces tesko dobit realan odgovor.

15 godina
neaktivan

Meni je jedino R.A.T 7 bio odbojan jer je pretezak.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pa zar nisu rat5 i 7  jednake tezine ???? {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vash kaže...

Eto vidis, da si mene slusao :)....

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
16 godina
odjavljen
Co7 kaže...
Vash kaže...

eto, jos jedan jeti... pravo malo zivotinjsko carstvo. hvala bogu ja sam jako zadovoljan s njime ali bi morao podlogu promjenit.. ona platnena razer pa se na nekim mjestima malo izlizala i onda zna zaje8abat laser

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan

kriva tema sry

BFBC2: ALIEN464
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.1.2011 14:31 (VAPOR-X).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kako bi se R.A.T slagao sa CM Storm Tactics podlogom? Trenutno koristim Goliathusa Control, ali kazu da se ne slazu bas najbolje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...
Co7 kaže...
Vash kaže...

eto, jos jedan jeti... pravo malo zivotinjsko carstvo. hvala bogu ja sam jako zadovoljan s njime ali bi morao podlogu promjenit.. ona platnena razer pa se na nekim mjestima malo izlizala i onda zna zaje8abat laser

Pa deathadder (zmija) proguta R.A.T.-a ( stakor). Po meni je najbolji mis razer Deathadder.

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.1.2011 14:39 (Co7).
16 godina

Dakle ovako... kupio sam prije nekih 2 tjedna R.A.T 7 i mogu reći da sam vise manje zadovoljan s mišem, tu i tamo moram puhnit u senzor zato što je jako osjetljiv na prašinu. Nisam si ga uređivao toliko dugo koliko neki kažu, ona Aim tipka mi sasvim paše i nije jako tvrda, mogu sasvim normalno snipat no malo se teže naviknut na promjenu DPI... Uglavnom stavio sam si pinky rest i defaultni palm rest, jer mi ova dva koja dolaze u kutiji stavljaju ruku u neki ne prirodan položaj, smetaju mi malo bočne tipke(back i forward), previše su uvučene, tako da je surfanje malo otežano... Koristim na Razer destructor podlozi i radi odlično premda sam čitao da radi slabije na tamnim podlogama. Moja konačna ocjena je 8/10 i to je mislim najviše što sam do sada dao.

Nobody's perfect... well, there was this guy, but we killed him ...
14 godina
neaktivan
Co7 kaže...
skank666 kaže...
Co7 kaže...
Vash kaže...

Pa deathadder (zmija) proguta R.A.T.-a ( stakor). Po meni je najbolji mis razer Deathadder.

Aj mi reci jedan pametan razlog po cemu je deathadder "bolji" od r.a.t. 7 ?

EDIT: evo da ti olaksam odgovor od r.a.t 5

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.1.2011 14:50 (mudantos).
16 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Ali naglasi da je po tebi Deathadder bolji mis. On mozda je dobar, ali mislim da nema nekih aduta da bude bolji od R.A.T-a.

16 godina
odjavljen

pa i rekao je da je po njemu... nema potrebe dodatno naglasavat, sve lijepo pise.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
mudantos kaže...

pa zar nisu rat5 i 7  jednake tezine ???? {#}

Ne. R.A.T. 5....114g +(30g),

R.A.T. 7....144g +(30g)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka: