bok svima..zanima me ako tko igra wow na nekome privatnome pvp serveru...nesto kao vcn wow...tako je previse cheatera...molio bih vas ako tko ima jednako dobar server il bolji da se mi javi....
Hvala :)
bok svima..zanima me ako tko igra wow na nekome privatnome pvp serveru...nesto kao vcn wow...tako je previse cheatera...molio bih vas ako tko ima jednako dobar server il bolji da se mi javi....
Hvala :)
Preporučio bih ti molten wow.Jedini problem je što se navečer mora čekati queue.
magic wow
Definitivno molten wow...najbolji medu privatnim serverima,najvise ljudi i sadrzaja koji radi....
Ako ti se bas igra pvp instant 80 najbolji je Abyss wow (arena tournament)
ja ne kuzim taj molten, htio bih ga probat ali nikada im stranica ne radi
trenutrno igram na motlen wow...i mogu reci da je najjbolji od svih servera koje sam igrao...a takoder sam igrao i http://vcnwow.net/ al zadnjih mjesec dana nemoze se vise igrat...dodes u igru vidis kako rogue ubija vlastitu rasu...dodjes u battleground..pocne bitka i vec alliance ima 2 flaga...samo speedhacker-s...tako da trazim novi server...vjerojatno cu probat i malo The lord of the rings online
takoder i na Abyss's wow...
Hvala svima! :))
Preporučio bih ti molten wow.Jedini problem je što se navečer mora čekati queue.
Da,ali taj queue se zna čekati do pola sata
Da,ali taj queue se zna čekati do pola sata
Mala donacija rijesava sve muke :DD
Jel mozda neko zna kako da se zbagiram da mogu ubijat solo bosseve u bilo kojoj istanci sa dk tenkom ?!?!?!?! :D
Najbolji su Magic-wow i Molten-wow. Ja igram na Magic wow realm 12x. Molten sam probao no s njime imam previše problema sa vezom igra mi se smrzava, random dc i onda je tu još que od 30 minuta najmanje tako da sam odustao od njega.