World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.638.503
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: World of Warcraft

Ne,treba ti eu  wow account.

11 godina
protjeran

na trial accountu mogu igrati i na eu i us serverima, samo u config file prebacujem SET locale "enGB" na us i obrnuto. zanimalo me ako na us accountu imam sve ekspanzije mogu li ih zadržati i na eu

13 godina
Ne ne i ne
11 godina
protjeran

hmm a kako početni wow trial account napravljen na eu može igrati na svim serverima? to onda ne shvaćam

13 godina

Zato  sto  je trial  besplatan 

11 godina
protjeran

a ništa, onda moram uplatiti sa goldom us game time 2 mjeseca pa nagrindati golda za drugi eu account i uzeti ekspanzije. moram raditi skroz novi battle.net account ili ne?

13 godina

Ne, samo  kupi  eu  verziju.

13 godina
World of Warcraft
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.4.2014 2:39 (g3arv8).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Napokon su srezali količinu spelova! Još sam pročitao da će i efekti drugi igrača biti smanjeni, napokon ću moći vidjeti svog lika u raidu. 

Neće biti flyinga i uvode sandbox pvp zonu, men'se čini da bi ovo mogla biti epična ekspanzija. 

I'm very large!
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

E ljudovi trebam pomoć pod hitno! Imam 200kn PSC kupljen jutros s kojim ne mogu kupit game time jer mi svugdje zaračunaju neki dodatak i izađe 1€ preko 200kn. Jel ima neka dobra duša koja bi bila voljna za trade? Znači da kupi 60 day game time EU (ima ih od već od 22€) a ja njemu/njoj dam 200kn PSC. Zahvaljujem!

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Imas pm od mene :)

13 godina
dark_wizz kaže...

E ljudovi trebam pomoć pod hitno! Imam 200kn PSC kupljen jutros s kojim ne mogu kupit game time jer mi svugdje zaračunaju neki dodatak i izađe 1€ preko 200kn. Jel ima neka dobra duša koja bi bila voljna za trade? Znači da kupi 60 day game time EU (ima ih od već od 22€) a ja njemu/njoj dam 200kn PSC. Zahvaljujem!

Pa ga kupi i ti za 22€... ne kuzim problem.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
dark_wizz kaže...

Problem je u tome što kad kupuješ PSC-om zaračuna ti seller dodatnih 10-17% (ovisi od trgovine do trgovine) i onda ti PSC traži još oko 1€ i svaki puta mi izađe više od 200kn. A kad kupuješ preko PP ili Mb toga nema. Samo što ja više nemam PP a još uvijek čekam novu karticu koju ću linkat na MB.

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
13 godina
neaktivan
dark_wizz kaže...
SimeKZ kaže...
dark_wizz kaže...

Problem je u tome što kad kupuješ PSC-om zaračuna ti seller dodatnih 10-17% (ovisi od trgovine do trgovine) i onda ti PSC traži još oko 1€ i svaki puta mi izađe više od 200kn. A kad kupuješ preko PP ili Mb toga nema. Samo što ja više nemam PP a još uvijek čekam novu karticu koju ću linkat na MB.

Ja uzimam sa G2play-a gametime sa PCS-om od 200Kn i izađe me sveukupno oko 190kn, ako se ne varam.

17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Zaračuna mi 2.30€ i na kraju dobijem ovo:

EDIT: problem riješen, našao sam jedan stari PSC na kojem je još bilo 6kn pa sam dodao kod

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.4.2014 18:14 (dark_wizz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Postoji li jos phone support u wowu? ako netko ima link jer ja ne mogu nac molio bih vas da mi da!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...
Pozz ljudi. Uvijek sam kupovao bonove za WoW i vidio sam da mogu preko VISA i VISA Electron kupit pretplatu. Imam žiro u PBZu, to je VISA pa me zanima dal mogu tako kupit? Ima li ko takvih iskustava?

Ako nekog zanima... Sve radi. Dakle VISA u PBZ-u uplatio sam u kunama, skinilo mi je pare, produžilo game time bez ikakvog zastoja i čekanja. U 1:14 mi je istakao game time, ja sam večer prije aktivirao da mi skida s kartice. U 1:15 sam nastavio igrati, nije bilo ni DC-a ni ništa. Tako da mislim da neću više kupovati prepaid card, ovo je bolje :D

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Gdje kupiti MOP naj jeftinije?

0 0 hvala 0
13 godina
MrSapphire kaže...

Gdje kupiti MOP naj jeftinije?

Imaš na Kinguinu za 14.90 Eura.

Također i po ostalim stranicama cijena je oko 20$ (115kn)

Majke mi
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pricekaj Uskrs, moglo bi biti 50% u blizzardovom shopu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Warcraft

Imam D3 + WoW Pande BN account... ne igrma uopce niti nista... kontaktirajte me na PM pa se mozemo dogovoriti.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pozdrav,

Kupujem WoW account sa barem jednim likom lvl 90.Gear,achivmenti,server,frakcija nije bitno,jedino je bitno da prodajete account za cijenu između 200-400 kuna i da živite u Zagrebu,okolici Zagreba ili se trenutno nalazite u njemu.Za više informacija /pp

LP

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Igram na Sotromscalu koji je pun tako da ne mogu farmat niti nista slicno radit na njemu pa ako ste na nekom serveru s manje populacije javi te se ID: Zodiak#2476

Mozete me slobodno dodat i ako niste na low ili medium serveru :)

Samo da znate u slucaju da me dodate istjece mi bon za kojih tjedan dana nakon ceka necu igrat do 7 mjeseca.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.4.2014 22:35 (Zodiak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Dali me moze na drugi server pozvat lik koji je manji lvl od mene npr . 1lvl ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zodiak kaže...

Dali me moze na drugi server pozvat lik koji je manji lvl od mene npr . 1lvl ?

Nope, on će preći na tvoj server. Palo mi je to na pamet dok sam farmao warbringere.

I'm very large!
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Zanima me gdje vi uzimate game time tj. gdje je najjeftiniji i gdje je najpouzdanije uzeti?

If you do not turn on to politics, politics will turn on you
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mrtvo_tjelo kaže...

Zanima me gdje vi uzimate game time tj. gdje je najjeftiniji i gdje je najpouzdanije uzeti?

Go2Arena

1971- ∞
12 godina
neaktivan
World of Warcraft

Jel radi Recruit a Friend u Hrvatskoj? Vidim postove na battle.net forumu iz 2012 da ne radi kod nas.. Jel se ista promjenilo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

radi ...frend mi recruitao i dobio je mounta i jos bolje kaj ako igarju zajedno xp ide brze..pa su i prelagano dignuli likove

12 godina
neaktivan
Predoxx kaže...

radi ...frend mi recruitao i dobio je mounta i jos bolje kaj ako igarju zajedno xp ide brze..pa su i prelagano dignuli likove

Nice, zahvaljujem

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice