Ne,treba ti eu wow account.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
na trial accountu mogu igrati i na eu i us serverima, samo u config file prebacujem SET locale "enGB" na us i obrnuto. zanimalo me ako na us accountu imam sve ekspanzije mogu li ih zadržati i na eu
hmm a kako početni wow trial account napravljen na eu može igrati na svim serverima? to onda ne shvaćam
Zato sto je trial besplatan
a ništa, onda moram uplatiti sa goldom us game time 2 mjeseca pa nagrindati golda za drugi eu account i uzeti ekspanzije. moram raditi skroz novi battle.net account ili ne?
Ne, samo kupi eu verziju.
WOD patch notes http://us.battle.net/wow/en/blog/13423478/warlords-of-draenor%E2%84%A2-alpha-patch-notes-4-3-2014
Napokon su srezali količinu spelova! Još sam pročitao da će i efekti drugi igrača biti smanjeni, napokon ću moći vidjeti svog lika u raidu.
Neće biti flyinga i uvode sandbox pvp zonu, men'se čini da bi ovo mogla biti epična ekspanzija.
E ljudovi trebam pomoć pod hitno! Imam 200kn PSC kupljen jutros s kojim ne mogu kupit game time jer mi svugdje zaračunaju neki dodatak i izađe 1€ preko 200kn. Jel ima neka dobra duša koja bi bila voljna za trade? Znači da kupi 60 day game time EU (ima ih od već od 22€) a ja njemu/njoj dam 200kn PSC. Zahvaljujem!
Imas pm od mene :)
E ljudovi trebam pomoć pod hitno! Imam 200kn PSC kupljen jutros s kojim ne mogu kupit game time jer mi svugdje zaračunaju neki dodatak i izađe 1€ preko 200kn. Jel ima neka dobra duša koja bi bila voljna za trade? Znači da kupi 60 day game time EU (ima ih od već od 22€) a ja njemu/njoj dam 200kn PSC. Zahvaljujem!
Pa ga kupi i ti za 22€... ne kuzim problem.
Problem je u tome što kad kupuješ PSC-om zaračuna ti seller dodatnih 10-17% (ovisi od trgovine do trgovine) i onda ti PSC traži još oko 1€ i svaki puta mi izađe više od 200kn. A kad kupuješ preko PP ili Mb toga nema. Samo što ja više nemam PP a još uvijek čekam novu karticu koju ću linkat na MB.
Problem je u tome što kad kupuješ PSC-om zaračuna ti seller dodatnih 10-17% (ovisi od trgovine do trgovine) i onda ti PSC traži još oko 1€ i svaki puta mi izađe više od 200kn. A kad kupuješ preko PP ili Mb toga nema. Samo što ja više nemam PP a još uvijek čekam novu karticu koju ću linkat na MB.
Ja uzimam sa G2play-a gametime sa PCS-om od 200Kn i izađe me sveukupno oko 190kn, ako se ne varam.
Zaračuna mi 2.30€ i na kraju dobijem ovo:
EDIT: problem riješen, našao sam jedan stari PSC na kojem je još bilo 6kn pa sam dodao kod
Postoji li jos phone support u wowu? ako netko ima link jer ja ne mogu nac molio bih vas da mi da!
Ako nekog zanima... Sve radi. Dakle VISA u PBZ-u uplatio sam u kunama, skinilo mi je pare, produžilo game time bez ikakvog zastoja i čekanja. U 1:14 mi je istakao game time, ja sam večer prije aktivirao da mi skida s kartice. U 1:15 sam nastavio igrati, nije bilo ni DC-a ni ništa. Tako da mislim da neću više kupovati prepaid card, ovo je bolje :D
Gdje kupiti MOP naj jeftinije?
Pricekaj Uskrs, moglo bi biti 50% u blizzardovom shopu.
Imam D3 + WoW Pande BN account... ne igrma uopce niti nista... kontaktirajte me na PM pa se mozemo dogovoriti.
Pozdrav,
Kupujem WoW account sa barem jednim likom lvl 90.Gear,achivmenti,server,frakcija nije bitno,jedino je bitno da prodajete account za cijenu između 200-400 kuna i da živite u Zagrebu,okolici Zagreba ili se trenutno nalazite u njemu.Za više informacija /pp
LP
Igram na Sotromscalu koji je pun tako da ne mogu farmat niti nista slicno radit na njemu pa ako ste na nekom serveru s manje populacije javi te se ID: Zodiak#2476
Mozete me slobodno dodat i ako niste na low ili medium serveru :)
Samo da znate u slucaju da me dodate istjece mi bon za kojih tjedan dana nakon ceka necu igrat do 7 mjeseca.
Dali me moze na drugi server pozvat lik koji je manji lvl od mene npr . 1lvl ?
Dali me moze na drugi server pozvat lik koji je manji lvl od mene npr . 1lvl ?
Nope, on će preći na tvoj server. Palo mi je to na pamet dok sam farmao warbringere.
Zanima me gdje vi uzimate game time tj. gdje je najjeftiniji i gdje je najpouzdanije uzeti?
Zanima me gdje vi uzimate game time tj. gdje je najjeftiniji i gdje je najpouzdanije uzeti?
Go2Arena
Jel radi Recruit a Friend u Hrvatskoj? Vidim postove na battle.net forumu iz 2012 da ne radi kod nas.. Jel se ista promjenilo?
radi ...frend mi recruitao i dobio je mounta i jos bolje kaj ako igarju zajedno xp ide brze..pa su i prelagano dignuli likove
radi ...frend mi recruitao i dobio je mounta i jos bolje kaj ako igarju zajedno xp ide brze..pa su i prelagano dignuli likove
Nice, zahvaljujem