World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.632.738
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft

Ti nisi normalan bilo koji spec mage je fun za play , a za level up mage je pro , ja sam s mage sve gank i po 3-4 moba na sebi stalno

14 godina
neaktivan

horda?

17 godina
neaktivan
udarnik60 kaže...

Ovako

imam problem s našim slovima u WoWu. Ono što mi je čudno je da sve radi normalno kad sam u D3 ili SC2, ali kada sam u wowu u hoću napist Č npr nakon sto udarim Č ono se ne pojavi i samo se stvori prazan prostor u koji kasnije ne mogu ništa upisivat. ajd to mi nije tolki problem jer sam naviko sve pisat sa c ili s, ali ono što me nervira je da mi real id više ne radi ako imam naše. npr ako se neko preziva Stanković meni se prikaže samo Stankovi i nikad nista ne vidim ako me on /w. kežem u sc2 i d3  radi normalno s našim slovima tako da blizzard to podržava ali nikako ne mogu skužit što se događa u wowu. ima netko sličnih iskustava?

provjeri regionalne postavke u win

provjeri addone u wowu - sa posebnim naglaskom na addone za chat

13 godina
neaktivan
Darky kaže...

ma sve te "standarne" procedure sam prošo. u win mi je stavljena hrvatska, a addone za chat ne korsitim. koristim malo addonova, ono za bagove, bartender, dbm, atlas i recount....

ono što mi je još više čudno je da mogu npr napista š i ž ali č,ć i đ "blokiraju" cijeli chat. čak sam napiso i ticket ali naravno da mi nisu ništo korisno rekli.

15 godina
neaktivan
udarnik60 kaže...
Darky kaže...

ma sve te "standarne" procedure sam prošo. u win mi je stavljena hrvatska, a addone za chat ne korsitim. koristim malo addonova, ono za bagove, bartender, dbm, atlas i recount....

ono što mi je još više čudno je da mogu npr napista š i ž ali č,ć i đ "blokiraju" cijeli chat. čak sam napiso i ticket ali naravno da mi nisu ništo korisno rekli.

Meni je takve probleme stvarao addon za chat; prat, chatter i slični.

I'm very large!
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

ako vec nitko ne zeli trade wow MOP za GW2 ili ne zeli kupit wow MOp account sa dva lvl90 i 3x lvv85 itd jel možda znate neki servis di se moze prodat ali da je siguran da nije neka prevara?? ima ovih servisa sell wowa ccount tona

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ako je netko zainteresiran prodajem wow sa mop-om.. Nema aktivne pretplate acc. Cijena po dogovoru na PM

14 godina
World of Warcraft

Ako netko hoce, prodajem svoj account s lvl 90 DK-om (aktivan jos 3 dana acc s MoP-om) 470ilvl gear ( Armory ) i jos na njemu lvl 55 shaman.

240 kuna! imam kutiju od MoP-a i Kataklizme ( cak i racun od linksa ) primopredaja u Rijeci ili putem poste, pozz!

( BTW : Na armory ovo je PVE Gear za tankanje dok imam i sekundarni PVP DPS full gear takoder. ) 

Peace!
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.11.2012 21:26 (XVII Mini).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Sta je ovo nagla prodaja wow accova sta ljudi prestaju kad su culi da blizz radi na novoj igri

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft
Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
razbijac kaže...

Sta je ovo nagla prodaja wow accova sta ljudi prestaju kad su culi da blizz radi na novoj igri

Kakvoj novoj? Pa odavno se radi na Titanu koji jos godinama nece izaci.

Troll level: sensei
13 godina
titan bi mogo bit nesto ala starcraft ili tako nesto... ne znam sta bi mogli izmisliti da bude nesto atraktivno... novo i obecavakuce da opet naprave nesto ala WoW...
14 godina
World of Warcraft

Ako tko ima samo MoP rado bih ga uzeo, znači samo ekspanziju bez acc-a...ili ako imate na accountu bar nekakvog rogonju na pristojnom lvl-u javite se u pm pa se dogovorimo sve..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Gdje ima za kupiti najjeftinije bonove (game time)? Hvala

16 godina
odjavljen
SimeKZ kaže...
titan bi mogo bit nesto ala starcraft ili tako nesto... ne znam sta bi mogli izmisliti da bude nesto atraktivno... novo i obecavakuce da opet naprave nesto ala WoW...

Titan je sigurno MMO. Mogu smisliti novu mehaniku, a to su i najavili napominjuci da se igra nece natjecati s WoW-om.

15 godina
neaktivan
Tonči kaže...
SimeKZ kaže...

Titan je sigurno MMO. Mogu smisliti novu mehaniku, a to su i najavili napominjuci da se igra nece natjecati s WoW-om.

Meni je to sve jako fishy jer toliko govora o tome i nijedna konkretna informacija, ni logo.

I'm very large!
17 godina
neaktivan
Nos kaže...
Tonči kaže...
SimeKZ kaže...

Meni je to sve jako fishy jer toliko govora o tome i nijedna konkretna informacija, ni logo.

Titan je Next-Generation MMORPG, odi na Blizzardovu stranicu, traže zaposlenike za njega.

I gdje ima za kupiti najjeftinije prepaid bonove?

15 godina
neaktivan
World of Warcraft

U sklopu blac fridaya wow će biti 20 baksa. 

I'm very large!

0 0 hvala 0
14 godina
Nos kaže...

Pandaria ili? To je sutra valjda?

Paragon
15 godina
neaktivan
Putn1k kaže...
Nos kaže...

http://www.cheapassgamer.com/forums/showthread.php?t=332396 Na forumu je službeni quote s Battleneta.

Pandaria će biti snižena na  20 dollara, a sve ostale će skupa koštati 15. Znači za cijeli paket 35 baksa.

I'm very large!
15 godina
World of Warcraft

Ukoliko netko kupuje acc ili bi mijenjao za navedeno javite, ako ste iz rijeke mozemo se i nac 

http://www.njuskalo.hr/informatika-sve-ostalo/world-of-warcraft-wow-mop-super-account-oglas-6505262

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Nos kaže...
Putn1k kaže...
Nos kaže...

http://www.cheapassgamer.com/forums/showthread.php?t=332396 Na forumu je službeni quote s Battleneta.

Pandaria će biti snižena na  20 dollara, a sve ostale će skupa koštati 15. Znači za cijeli paket 35 baksa.

Super onda, baš sam si razmišljao da si reaktiviram acc, piknem Pandariu i isprobam malo, pa ako je sutra sniženje strpit ću se.

I kakvi su dojmovi iz Pandarie? Kakav je odnos klasa u PvE i PvP? Tko dominira gdje? Jesu monkovi zabavni?

Paragon
15 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Pa imas digitalnu opciju na Battle.netu. Takoder ima popuste, vjerujem.

15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Pa imas digitalnu opciju na Battle.netu. Takoder ima popuste, vjerujem.

Nope :(

I'm very large!
16 godina
World of Warcraft

pa to nije losa ponuda,za 210 kuna dobijes sve,cek jel to tipa samo key koji ti posalju na mail ili kutija?

0 0 hvala 0
14 godina
World of Warcraft

Treba paziti ako ima razlike između EU i US verzije..da se ne  shebali, ne

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
World of Warcraft
Ajde ljudi, mijenjam ili prodajem WoW acc sa Pandariom, bilo kakve ponude saljite na PP.Uz acc dobivate scrt question i answer, sve keyeve.

0 0 hvala 0
13 godina
World of Warcraft

Ako kupim ovu gore Pandariu za 20$ sta ce kostat. Ocu dobiti 30 dana game time ? I di je najjeftinije uzeti game time. Nisam pri novcima a aktiviro bi nazad svoj account malo :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

e ljudi trebam pomoc trazim neki balkanski (hrvatski) guild Horda bilo kiji relm al nikako da nadzem PLZ pomoc igro bi al neda mi se samom to grindat nije zanimjlivo

Kupujem MOP samo ako nadzem guild :)))))))))))))))))))))

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.11.2012 17:06 (kuff).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice