bratic je prvi dan cdkey za lich king platio 200kn, a igra dosla 300kn u algoritmu, sad si racunaj
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma ljudi ako tek počinjete najviše se isplati kupiti WoW Battle Chest u Algoritmu koji uključuje World of Warcraft + Burning Crusade sa pripadajučim knjižicama i uputama na DVD-u - sve za 199kn.
Kasnije kad se dođe do lvl-a 70 i istraži Eastern Kingdoms, Kalimdor i Outland (negdje za 3-4 mjeseca normalne igre), lako se još nadokupi i WOTLK.
Ma ljudi ako tek počinjete najviše se isplati kupiti WoW Battle Chest u Algoritmu koji uključuje World of Warcraft + Burning Crusade sa pripadajučim knjižicama i uputama na DVD-u - sve za 199kn.
Kasnije kad se dođe do lvl-a 70 i istraži Eastern Kingdoms, Kalimdor i Outland (negdje za 3-4 mjeseca normalne igre), lako se još nadokupi i WOTLK.
Osobno, igrao sam samo trial par puta do lv20 i kod frenda u nekoliko navrata da usporedim private i original. Razlike postoje, naravno, ali ono najveće što fali na private serveru je količina ljudi.
Na svom vlastitom private serveru igram već tri godine sa frendovima, iskreno, ne žalim ni za čime jer se skupimo kad poželimo, quitamo instance kad poželimo, većina vas je igrala na vrlo lošim private serverima ili sa nekakvim nebuloznim modifikacijama za dječicu. Ne osjećam se kao da sam nešto propustio. Pogotovo nakon što masa frendova koja igra ili je igrala na orginalu quita jer im se ekipa raspadne ili im se život počeo raspadat od tih čekanja i raidanja i inih sranja.
Uglavnom, wow je revolucija poput doom-a 2.
Ako nekog zanima vlastiti private server, neka skokne na http://www.mangosproject.org/forum/. Da napomenem, na tom forumu nemate sve što je potrebno za server, ali ima uputa i savjeta kako do svog servera.
Radim svoj online privatni server 3.0.9 i 2.4.3 samo moram prenjet na server xD
Ja sam i dalje zagovornik službenih Blizz servera jer njihova podrška, redoviti patchevi, stabilnost i nemogućnost da se neki frendovi od onog tko hosta server bahate u svoj 'Legendary' opremi mislim da zaslužuju tih 12 eura mjesečno.
pa nije da znam bas sve q iz igre ali znam sve iz odredene zone koji su potrebni za doc od 1 do 80.. uglavnom cim ih vidim odmah se prisjetim.. a kad sam 8 likva doveo od 1 do 80..
Po meni WoW je ubitačan za društveni život. Imam dvojcu kolega koji se na pojavljuju više u javnosti zbog te igre. Kad god naiđem kod njih u goste bulje u tu igru. Perfektna je za otuđenje od normalnog svijeta....
cujes svaka igra ima fanove i one koji su zaluđeni njome , Tkavi koji stalno vise oni su zaluđeni njome tj postali su ovsnici .
Recimo ja sam igrao WoW i nikada nisam postao ovisan o igri , istina znao sam dosta igrat ali isto tako bih izlazio , trenirao i ostale normalne stvari a ne da sam samo buljio u ekran
Ne igram wow nekih pol godine, ali kad sam igral je to znalo biti 10+ sati na dan, tak da necu vise niti jednu igru opce poceti igrati. Ima interesantnijih stvari od wowa, nije dobro niti cak za vreme skratiti. Sam dok se setim kak sam farmal bt, swp itd mi slabo dojde. Preporuka nemojte igrati, nakon 3 godine budete skuzili da ste 3soma kuna hitili bezveze i da ustvari nema nikakav smisao. Ali ako imate kakva pitanja u vezi s tim pitajte, odgovaram na ono cega se secam i kaj nije novo, do ulduaara dosta znam. :)
Ja sam presto igrat prije par tjedana, freez acc, obriso igru s kompa i sve. Imao sam najbolju opremu, proto drake, 30k golda. Prestao sam igrat ne radi neke ovisnosti ili ne znam ni ja cega. Jednostavno igra mi je dosadila, postala je lagana, casual friendly, nakotilo se djece i debila kojima se podilazi kada se pravi novi content. Naravno da je na odluku utjecao fax na kojem imam previse posla, pa sam se prihvatio radjenja nekog natjecaja itd itd. Bilo je zabavno, super sam se provodio. Nije mi zao ni novaca ni vremena. Ali mi je negdje od sredine TBC pocelo bit zao novaca i vremena. To se promijenilo kad je WotLK izasao, da bi nakon mjesec i po dana stvar se pretvorila u TBC kakav je bio pred kraj. Zakljucio sam ono sto i kolega iznad mene, cemu smisao, opet ce dic lvl cap opet ce napravit idiotski content. Pa sam odlucio prestat
Ne zelim pretvorit ovo u raspravu o tome kakav je WoW. Ja sam odlucio ne whinat po raznim forumima, zivcirat se i ne znam ni ja sta.Povukao sam potez, prestao sam igrat.
pa nije da znam bas sve q iz igre ali znam sve iz odredene zone koji su potrebni za doc od 1 do 80.. uglavnom cim ih vidim odmah se prisjetim.. a kad sam 8 likva doveo od 1 do 80..

Može mi neko reći nikad nisam igrao WOW koji je najnoviji dio ili nastavak
evo ja sad odkak su poceli praznici derem po death knightu, predobra klasa xD
Po meni WoW je ubitačan za društveni život. Imam dvojcu kolega koji se na pojavljuju više u javnosti zbog te igre. Kad god naiđem kod njih u goste bulje u tu igru. Perfektna je za otuđenje od normalnog svijeta....
Hehehe, baš tih par sati više je onih par sati previše, a ionako nitko ne raida vikendom. Tu leži problem.