Ragnaros, Ally strana, jel ima koja dobra domaca gilda za upast?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ragnaros, Ally strana, jel ima koja dobra domaca gilda za upast?
The Exalted i Balkan Gamers United
di se prijavim? kak da uletim? jel moze prek veze? ;-)
di se prijavim? kak da uletim? jel moze prek veze? ;-)
http://www.the-exalted.net/ pa prijava na forumu
a za balkance samo wispaj nekoga od njih u SW pa ce te "spojit" s oficirima
edit: preko veze vise nema, drzavni inspektorat poceo radit svoj posao :)
Evo neke informacije : Ako si pve igrac i zelis balkansku guildu evo 2 aktivna servera jedan za alliance jedan za hordu
Kazzak alliance - Balkan guild - Armory - http://eu.battle.net/wow/en/guild/kazzak/Psihijatrija/ 90% Hrvati
Korgall Horde - Balkan guild - Armory - http://eu.battle.net/wow/en/guild/korgall/Group_Two/
Ako bas zelis Server najbolji po svemu izaberi Ravencrest za alliancu http://www.wowprogress.com/realms/rank/eu Najbolji po populaciji engleski server.
Nucleo alliance - 70% balkanca - http://eu.battle.net/wow/en/guild/ravencrest/Nucleo/roster?character=serbian
Server Ravencrest Najbolji EN serveru u eu
Prodajem golde
Boostam Arena master
Boostam Rbg +2.4k Grand Marshal
Boostam Ds hc 25 full gear + mount
Boostam Glaive Legendary swords Run Bt
Zelis bit najbolji u igri? evo ti prilike
Za vise informacija Pm me .
Pozdrav
Najbolji po cem
Baš kada sam izgubio nadu u to da ću i ja biti dio ovog zadnjeg beta invite wave-a, meni stigoše invite :P MoP, here I come!
eo i mene pozvali :) 18GB se skida, taman dok se vratim s posla
Baš kada sam izgubio nadu u to da ću i ja biti dio ovog zadnjeg beta invite wave-a, meni stigoše invite :P MoP, here I come!
A si imao Annual Pass ili ništa od toga, samo aktivan WoW account i malo sreće?
A si imao Annual Pass ili ništa od toga, samo aktivan WoW account i malo sreće?
Dobio sam Annual Pass na poklon krajem veljače, i voila :)
ja osobno nisam presretan betom, previše je nestabilna kod mene
isprobao jesam malo questanje i sviđa mi se, ali nisam ganjao 90 lev
nema smisla, želim uživati u igri kad krene za pravo
novi talenti i glyphovi su zanimljivi i to je skroz nova igra
jedina negativna strana je da će dovraga svi imati monka
u pandariji se ne možeš pomaknuti a da se ne spotakneš na nekog medonju
čak je i questanje nemoguće iako se mobovi respamaju svakih 30-60 sec, toliko je pritisak da je stvar sreće napraviti quest
naravno dodajte tome i nasumična kršenja igre - više nego teška i frustrirajuća beta
ja osobno nisam presretan betom, previše je nestabilna kod mene
isprobao jesam malo questanje i sviđa mi se, ali nisam ganjao 90 lev
nema smisla, želim uživati u igri kad krene za pravo
novi talenti i glyphovi su zanimljivi i to je skroz nova igra
jedina negativna strana je da će dovraga svi imati monka
u pandariji se ne možeš pomaknuti a da se ne spotakneš na nekog medonju
čak je i questanje nemoguće iako se mobovi respamaju svakih 30-60 sec, toliko je pritisak da je stvar sreće napraviti quest
naravno dodajte tome i nasumična kršenja igre - više nego teška i frustrirajuća beta
Sta ocekujes od bete s oko 500,000 igraca a stize jos toliko. Imaju ogranicen broj servera, lvl su zakljucani cini mi se na 86 ili 87 i svi hoce da probaju monk-a jer realno i nemozes radit nista drugo.Zasto bi neko pravio Tauren War-a kojeg ce mu Blizz obrisat na prvi dan expanzije, 90% ljudi ce napravit isto uloguje se, proba Monk pocetnu zonu, proba premade lvl 85 monka i zakljuci kako je bugovan, prebaci premade svog lvl 85 "insert class/rece here" da proba nove talente i ugasi betu.
Svaki normalni start expanzije je bio u prvih par dana na high population serveru manican, a gdje na beti s tolikim brojem igraca koji nemaju sta radit.
Sto se tice nestabilnosti, crashova i bugova nisi dobio betu da je odigras kao demo pa o tome pises nama, nego da prijavis Blizzardu pa da to isprave. . . .
Sta ocekujes od bete s oko 500,000 igraca a stize jos toliko. Imaju ogranicen broj servera, lvl su zakljucani cini mi se na 81 ili 82 i svi hoce da probaju monk-a jer realno i nemozes radit nista drugo.Zasto bi neko pravio Tauren War-a kojeg ce mu Blizz obrisat na prvi dan expanzije, 90% ljudi ce napravit isto uloguje se, proba Monk pocetnu zonu, proba premade lvl 85 monka i zakljuci kako je bugovan, prebaci premade svog lvl 85 "insert class/rece here" da proba nove talente i ugasi betu.
Svaki normalni start expanzije je bio u prvih par dana na high population serveru manican, a gdje na beti s tolikim brojem igraca koji nemaju sta radit.
Sto se tice nestabilnosti, crashova i bugova nisi dobio betu da je odigras kao demo pa o tome pises nama, nego da prijavis Blizzardu pa da to isprave. . . .
ma nisi me shvatio
ja znam da je beta i da se ruši, i svako malo šaljem izvještaje oko toga
naravno da svi sve probavaju, ali cijeli je post da nisam presretan jer mi se previše ruši, a ruši se zato jer je to još rana faza bete
ali ako želiš baš probati monka, nemoj odabrati pandu, odaberi bilo koju drugu klasu, recimo ja sam otvorio BE monka, u BE zoni je sve prazno, nema konkurencije da te ometa i lako se i brzo levla
sa druge strane kad otvoriš pandu čekati će te mučenje, jer tamo na stotine igrača pokušava završiti questove
ali ako želiš baš probati monka, nemoj odabrati pandu, odaberi bilo koju drugu klasu, recimo ja sam otvorio BE monka, u BE zoni je sve prazno, nema konkurencije da te ometa i lako se i brzo levla
sa druge strane kad otvoriš pandu čekati će te mučenje, jer tamo na stotine igrača pokušava završiti questove
A znas kako je svi hoce da probaju "novi sadrzaj", moj prijatelj koji govori da su Pande najvece smece ikad smisljeno u igri pogodi kojeg je lika prvog napravio kad je upao u betu?
Btw Warloci stvarno uz sav rework dobijaju previse "cool" stvari svaki DK ce bit jelly
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QWcnmzsrt8A#!
samo od svih monkova, pande su najbedastije barem meni
recimo BE im bolje paše i puno je zanimljiviji, srećom imam helirome sa rogue, pa ću lako levlati monka
e viš ovo nije loša ideja, da kopiram rogue u betu sa heliromima i da onda isprobam OP monka
Ako radis pandu monka onda lijepo posaljes preko maina herloome i recimo Swift Loverbird jer pande nemogu jos imat mounta jer nije implementiran u igri jos. I ima bug u beti trenutno gdje mozes imat logano vise likova s istog accounta i nece te dcat, pa se mozes sam sebe boostat u instancama. Recimo ja sam se boosto u novom scarletu od negdje 2x lvl do 36 u sat vremena. Jer onaj boss s cuckima traje beskonacno ako ne koljes bossa nego samo cucke koji se konstanto spavnaju i daju xp.
Najbolji po cem
http://www.wowprogress.com/realms/rank/eu ili http://www.wowprogress.com/realms/rank/eu/lang.en
Ne vjerujes napravi lika lvl 1 i uvjeri se .)
Wow progress nista ne znaci, moj Auchindoun je bio prvi na listi od eu dosta vremena sve dok se sad nije Immersion prebacio na drugi server
Kad uopće dolaze Pandice?
Kad uopće dolaze Pandice?
ako je suditi po beti koja se trenutno vrti - najesen
15.5 izlazi diablo III koji donosi revoluciju AH za prave pare i za očekivati je da se dobar dio populacije prebaci sa wowa (barem tokom ljetnih mjeseci) na diablo, a večina WOW korisnika je odabrala i besplatni diablo III, pa si misli
kako nitko ne izdaje igre ljeti znači pande možemo očekivati u studenom taman pred božić
Congratulations! You've been selected to participate in the beta test of World of Warcraft Mists of Pandaria
Upravo stiglo na mail!
Ali imam problem.. Stisnem na link i moram upisat moj ime mail... secret novi izabrat koji zelim.. Zasto mi to treba? Ali nigdje se ne moram logirat na svoj wow acc niti dati psw.. pa mi ne izgleda kao hack
Dali je to procedura normalna?
Kad asve rijesim mi pise da ce mi stic potvrda na mail.. Ali nista? Sta da radim?
Congratulations! You've been selected to participate in the beta test of World of Warcraft Mists of Pandaria
Upravo stiglo na mail!
Ali imam problem.. Stisnem na link i moram upisat moj ime mail... secret novi izabrat koji zelim.. Zasto mi to treba? Ali nigdje se ne moram logirat na svoj wow acc niti dati psw.. pa mi ne izgleda kao hack
Kad asve rijesim mi pise da ce mi stic potvrda na mail.. Ali nista? Sta da radim?
ulogiraj se na battle.net acc
manage my games
ako ti je tamo pandarija, klik na link za download klijenta
ni za miloga boga ne upisivati nikakve mailove ili pass na neke stranice
edit:
evo što dobiješ od blizzarda ako te izaberu
pošiljatelj: WoWMoPBeta@blizzard.com
As a beta test participant, you'll experience the new content and features of Mists of Pandaria before the expansion is released. Help the Alliance and Horde explore a strange world cloaked in mists, and wage war against the mysterious Sha energy that threatens to engulf the land. A whole new continent awaits!
Your feedback will directly impact the quality of the final game -- our developers are standing by!
GETTING STARTED
1. Get the Installer:
Log in to your Battle.net® account. Click the "Account" tab, then click on the "World of Warcraft: Mists of Pandaria" tab under "Your Game Accounts". Download your client by selecting "Windows" or "Mac".
2. Install the World of Warcraft: Mists of Pandaria client:
Run the installer. Wait for the "Checking for Updates" and "Updating Setup Files" windows to complete, and click "Install".* Scroll down to the end of the Beta Test Agreement, and click "Agree".
*If you would like to install additional languages, click the "Change" button next to "Selected Languages" and check all applicable boxes.
3. Run the Game:
Wait for the install process to complete and the "Play" button to light up. Press "Play" to enter the game.
Oj ljudi, imam jedno pitanje u vezi scroll of rez,nigdi nemogu zgooglat to.
Znaci moj frend ima neaktivan acc na kojem su samo vanilla i tbc. Moze li on nakon sto accepta scroll boostat lika na lvl 80 i igrat sa njim,posto nema wotlk na accountu.
Dali triba imat wotlk na accountu da bi igra cataclysm , znaci od lvl 80 do lvl 85?
Oj ljudi, imam jedno pitanje u vezi scroll of rez,nigdi nemogu zgooglat to.
Znaci moj frend ima neaktivan acc na kojem su samo vanilla i tbc. Moze li on nakon sto accepta scroll boostat lika na lvl 80 i igrat sa njim,posto nema wotlk na accountu.
Dali triba imat wotlk na accountu da bi igra cataclysm , znaci od lvl 80 do lvl 85?
cim mu posaljes scroll, account mu se automatski upgrade-a na catu.
Znam da ce mu se upgradeat na catu, ali onda nece imat wotlk ... neznam uopce na koju foru to radi inace. Utjece li ista ta cinjenica da on nema wotlk na samu igru? Npr sicam se kad sam prvi put ko lvl 70 polazio na northend ,vratilo me i pisalo mi da tribam imat wotlk ekspanziju.
Sad kako ce frend lvl 85 odat u te krajeve itd...?
Znam da ce mu se upgradeat na catu, ali onda nece imat wotlk ... neznam uopce na koju foru to radi inace. Utjece li ista ta cinjenica da on nema wotlk na samu igru? Npr sicam se kad sam prvi put ko lvl 70 polazio na northend ,vratilo me i pisalo mi da tribam imat wotlk ekspanziju.
Sad kako ce frend lvl 85 odat u te krajeve itd...?
samo ti njemu pošalji resurect niš se ti ne brini
čeka ga skidanje novih materijala, plus rekonfiguracija svega, znači ako sad pokrene download, bude sutra sve završilo....
Upravo stiglo na mail!
To ti je phishing mail. Promjeni email i password ako si to ispunio.
Evo skidan ovi besplatni di mogu doć do 20lvl, pa koliko će mi trebat vremena da dođem do 20lvl?
Evo skidan ovi besplatni di mogu doć do 20lvl, pa koliko će mi trebat vremena da dođem do 20lvl?
2-3 sata :)
2-3 sata :)
ako uzmemo u obzir da može birati hordu i aliancu i po 10 klasa sa svake strane, mislim da ga čeka cca 100 sati zabave na besplatnom dijelu
Edit:
a ako otvori pvp rogue ili druida i puno više sati zabave ako pređe na drugu stranu i počne ganjati kontra frakciju....