Original je original, ali ja koji nemam bas puno vremena za igranje wow-a ( imam i obaveza a i igram neke druge igre ) zasto bih placao 15$ zbog nekih 15-20 sati u mjesecu?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
koji vam je gust igrati na privatnim serverima?
A cuj Rockfelleru ak ti imas za placanje drugi možda nemaju ili ne žele ;)
Da to sasvim opravdava piratiziranje...
Ja nisam rekao da to ista opravdava samo sam rekao cemu opce BESPLATNI serveri služe.
Znaci tebi je npr. besplatan grah na 1. Maj piratstvo?
Spermik je bar koliko ja znam platio nest blizzardu da mogu otvorit besplatni server il tak nesto al ak sam u krivu ispricavam se
Ja nisam rekao da to ista opravdava samo sam rekao cemu opce BESPLATNI serveri služe.
Znaci tebi je npr. besplatan grah na 1. Maj piratstvo?
Spermik je bar koliko ja znam platio nest blizzardu da mogu otvorit besplatni server il tak nesto al ak sam u krivu ispricavam se
Daj molim te, koji ti je k ROFL
nije stvar u tome je li piratstvo ili ne
stvar je u tome da blizzard daje full podrsku, privatni server nije realan.
To jest ali ima kvalitetnih privatnih servera npr molten :D
Ja Vas žalim ljudi...
Ja Vas žalim ljudi...
Idi igraj tetris trolicu
Ja Vas žalim ljudi...
Idi igraj tetris trolicu
Iskreno, čak i on ima više smisla od WoWa...
Inače, svaka čast developerima na proizvodu koji eto već dosta vremena održavaju na životu...
Poanta zašto Vas žalim koje igrate, je to, što neki plaćaju mjesečnu pretplatu, samo da bi se levelali, od toga nemaš ništa, s vremena na vrijeme dosadi, a i stvara ovisnost...
Nakon vremena koje sam proveo za WoWom, shvatio sam da je što se gameplaya tiče, jako loš, čitaj: ponavlja se sve...
Eto, to je my opinion...
Sretno u igranju i dalje, a ja odoh igrat Tetris... :))
ja mrzim PvE .. levelanje to zbilja je dosadno!
ali..igram jedino zbog battlegrounda i arena!
Poanta zašto Vas žalim koje igrate, je to, što neki plaćaju mjesečnu pretplatu, samo da bi se levelali, od toga nemaš ništa, s vremena na vrijeme dosadi, a i stvara ovisnost...
Nakon vremena koje sam proveo za WoWom, shvatio sam da je što se gameplaya tiče, jako loš, čitaj: ponavlja se sve...
Jesi siguran da je levelnje jedini razlog zasto netko placa pretplatu a neide na instant lvl 80 server (posto sumnjam da kvalitetan lvl 85 jos postoji) mozda placamo pretplatu radi pouzdanog servera, cheat free igre, velike kolicine ljudi, bolje ekonomije u igru, BG/Arena , World PvP-a, novog sadrzaja kojeg nemoram cekat od 6 mjeseci do godinu dana da izadje na private serveru a i onda pola tog bude broken i neradi kako treba etc etc. . .
Levelanje izaziva ovisnost? Mozda nekima meni je to samo nuzno zlo koje brzo preguram s heirloomsima i guild perkovima da bih se zabavljao igrajuci BG/Arene ili Raid. Istina sve se ponavlja i vrti u krug, uvjek farams novi tier geara ali ako igras FPS zar ne ubijas ljude uvjek na istoj mapi, ako igras nogomet zar ne sutas istu sugavu loptu ili u tvom cjenjnom tetrisu uvjek pada drugacija vrsta kockice radi raznolikosti?
To ako mi imamo vremena ili novca da sebi priustimo nesto nije tvoj problem a svoje "zaljenje" mozes da spakujes u svoju cjenjenu pozadinu i od*jebes u skokovima. . .
BLA BLA BLA BLA BLA
To ako mi imamo vremena ili novca da sebi priustimo nesto nije tvoj problem a svoje "zaljenje" mozes da spakujes u svoju cjenjenu pozadinu i od*jebes u skokovima. . .
Radi se o tomu da u jednom FPSu (govorim o Bad Company 2 games-like) moraš mućkat glavom i taktizirati, a ne u jednom MMOu još kao što je WoW klikaj mišem sve što se kreće, ubij i to je to - level up! Weee! -.-''
Nema poante u tim igrama, sve se vrti u krug...
Meh, ne vrijedi raspravljati, sve je to one big shit... A Blizzardovci se velikom većinom kupaju u novcima zbog takvih kao ti.
Radi se o tomu da u jednom FPSu (govorim o Bad Company 2 games-like) moraš mućkat glavom i taktizirati, a ne u jednom MMOu još kao što je WoW klikaj mišem sve što se kreće, ubij i to je to - level up! Weee! -.-''
Meh, ne vrijedi raspravljati, sve je to one big shit... A Blizzardovci se velikom većinom kupaju u novcima zbog takvih kao ti.
Morao sam ipak svratiti i dati svoj obol zadnjim postovima.
Ah, baš je super što ti (4ucker) voliš podijeliti svoje stručne i nestručne stavove s drugima ali kao što kaže D3ViL olabavi malo. Tema pretpostavljam služi za pomoć drugima a ti podrugljivo uletavaš. Igra je takva kakva je, bila je dobra, nekima super, tebi nije i odi fino u temu za Bad Company i plaćaj EA-u ako si već alergičan na to što netko plaća Blizzard-Activisionu.
Meni osobno ni kuna u džep ni iz njega bez obzira koliko ljudi igrali WoW ili ga prestali igrati. Bio je dobar, zabavan pogotovo s ekipom, ali sam prestao igrati iz raznoraznih razloga no nekima je tek postao zabavan i sad si se ti našao pametovati kako ih žališ. Mislim stvarno djetinjasto, o ukusima se ne (bi) trebalo raspravljati ali ako se nekome sviđa igra a pretpostavljam da je tema za one koji je vole i trebaju savjete/pomoć i kao takvi dolaze u ovu temu, zašto je ne bi oni igrali i uživali ako vole fantasy i mmo kao takav. A takvi kao ti bi trebali naći drugu zanimaciju jer nakon što si svoje napisao pusti druge na miru a tek nakon što postaneš inkvizitor imat ćeš mogućnost ukidanja raznoraznih smeća pa i WoWa no do tada....
Isprike na offtopicu ali trebalo je negdje podvući crtu. Pozdrav ekipi koja je igrala WoW i kad je bio dobar i kad je bio loš te onima koji igraju i dalje jer vjerujem da su se svi zabavljali a to je poanta igranja čak i ako je po tebi igra izgubila svoju draž a to što si se ti našao opravdavati 3 posta kako se igra ponavlja i nije kvalitetna podsjećam te da si uletio sa "žaljenjem" prema onima koji igraju pa sad i jednako tako "odleti".
Ovim postom bas pokazujes kako si blentavi "padobranac" koji je pao s neba u ovu temu da prosipa svoju zuc i neznanje, cisto trollanje .
Neznam kako uopste mozes uporedjivati jedan FPS s MMO igrom, ali kada vec hoces da govoris o "taktiziranju i muckanju glavom" potrudi se bar na you tube pogledati sta je to BG ili Arena. . ., usput saznaj koliko abillity-a ima jedan lvl 85 lik pa to pomnozi sa 10 klasa a onda pogledaj svoj bjedni FPS s par puskica . . .
S ponosom mogu reć da je WoW jedna od najkompliciranijih igara današnjice..
Držite se teme.
Ako nekome ne paše ova igra neka ne sudjeluje u ovoj temi.
Jer ovako se stvara samo nepotreban .
majko moja,ako sam ja vidio dosadniju igru u svom životu.....ne kužim kako netko može biti ovisan o tome......plus tome,jedva da sam vidio jednog igrača u cijeloj igri.....a išao sam na sve one high servere i igro s puno likova,ali je sve isto......a onaj Korgall di ima nas najviše.....jel ima tu šta ljudi na ovim početničkim levelima?????e da,i šta mountove mogu imat tek na 60 levelu????????omg,sad moram pola azerotha propješačit za jedan quest.....
hahah
pa naravno da je dosadno levelanje i naravno da skoro nikog neces vidjet na low levelima. kad dodes na 85. lvl onda tek pocinje sve!
hahah
pa naravno da je dosadno levelanje i naravno da skoro nikog neces vidjet na low levelima. kad dodes na 85. lvl onda tek pocinje sve!
ahhh....kad če to bit???za 100000 godina!!!!
Brijem da se može za mjeseca dana...ja sam digo lika za 2 dana do 33levela,a rjesio sam sve questove i pratim pricu jer uzivam u igru..
Mali broj ljudi kreće od početka, hrpa ljudi već ima izlevelirane altove i ako kreću s lvl 1 imaju heilroomse, pa se zadržavaju u zoni oko 7.5 sekundi što im je dovoljno za prvih 20 levela. Inače prvi mount se uzme na 20 levelu i zbilja se brzo levelira. Ako prvi put ideš i ne čitaš questove, upijaš svijet nema smisla ni igrat jer te igra nikad neće uhvatiti. To ne znači da je igra loše nego jednostavno nije sjela. 12 milijuna pretplatnika je zbilja i više nego dovoljna potvrda da igra valja.
ok...a pitanje:koji server ima najviše igrača koji su na početničkim zonama,koji server vi igrate i koju rasu igrate??samo me zanima.....
Ja igram na serveru Argent Dawn RP,lvl33 NightElf Rouge here :)
ok...a pitanje:koji server ima najviše igrača koji su na početničkim zonama,koji server vi igrate i koju rasu igrate??samo me zanima.....
najviše igrača u početničkim zonama imaš na serverima koji su označeni sa new players. Ja igram na magtheridon serveru sa worgen mageom lvl 40
Nazalost igra je toliko velika i vecina ljudi ima max razvijene charove tako da samo nabrzaka altaju. ., sve pocetne zone ce ti biti manje vise prazne, jedino ako igras na strani Horde da otputujes u Orc pocetnu ili na strani Ally u Human tamo ces naci uvjek more ekipe, usput sacekaj da udjes u Orgrimmar ili Stormwind pa ces vidjeti sta je masivnost :)
A ovako savjetovao bih ti da izdrzis do lvl 10 kada se mozes prijavljivati u dugneone ili pocni igrati BGove kada ti se otkljucaju oko lvl 6-8 nisam bas 100% siguran. Levelanje je samo jedan segment prava igra pocinje tek kada stignes na lvl 85 sretno.

Hunter je najbolja klasa za pocetnike
A nema ti tu neke preporuke, imas srecu da nisi vremenski ogranicen s trial, pa probaj sve klase. . ., War, Hunter, ili Shaman bi ti mogli biti zanimljivi. ., uglavnom vi ste tu dosta i ograniceni sto se tice komunikacije, wisp cini mi se radi samo ako vam se netko s full verzijom obrati, neznam dali vam uopste rade general, trade i deff kanali. .
Sto se tice BG-a a naviknut ces se s remenom, uglavnom nigdje nije bezglavo ubijanje nego je CTF, Domination, S&D (umjesto bombe zabijas njihovog bossa a branis svog) i slicni modovi.
Takoder ti je i palladin jako jednostavan za nauciti igrat.