Ako igraš s lockom, mislim da se nećeš udušiti. Osim ak nisu i to promjenili. :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma nisu teski ali vrijedi ih poceti iz Stormwinda jer te pocetni questovi vode do nove zone.
Recimo, prvi quest/ovi koje mozete pokupiti u Stormwindu su za: Mount Hyjal i Vash'Jir.
Ako uzmete recimo quest za Mount Hyjal, posjetite druida, koji se nalazi blizu Stormwind kinga, koji ce vam dati portal za Moonglade. Iz Moongladea vas preuzima zmaj (mount) koji vas vodi u Mount Hyjal i samim tim do sljedeceg quest givera.
E sad, sve se to moze i bez startnog questa iz Stormwinda, znaci koristis svoj flying mount i jednostavno doletis do Mount Hyjala. No sve to ima svoje mane - neznas gdje poceti sa questovima etc. Zato kazem vazno je da krenete iz Stormwinda jer je mnogo jednostavnije :)
Mount Hyjal?! Kaj su konačno onu rupu na karti osposobili?! Brijem da ću ja igrat, doduše na frendovom accountu, ali samo da vidim to.
sta da bio mogao letiti po azarothu trebam imat licencu koja dode 4500g?
tako sam vidio kod trenera
imam 2 likaa na 80 i a sve ukupno 5500g sad neznam kaj da radim ako je tako skupa licenca,a na jednom liku nemam jos ni epic mounta a tio bi dizat tog lika (to znaci da bi mi trebalo 9k golda da imam sve)
Pa sad kad dođe Kata, vjerojatno ćeš to moć nafarmat u roku keks. Predlažem ti da počneš prodavat sve stvari koje imaš u stocku, tipa razni oni Arcane Dustovi i te fore, jer kad se sve profesije dignu, to ti više kod craftanja (pogotovo gemova i enchantanja) neće previše vrijediti...
sta da bio mogao letiti po azarothu trebam imat licencu koja dode 4500g?
tako sam vidio kod trenera
imam 2 likaa na 80 i a sve ukupno 5500g sad neznam kaj da radim ako je tako skupa licenca,a na jednom liku nemam jos ni epic mounta a tio bi dizat tog lika (to znaci da bi mi trebalo 9k golda da imam sve)
Ma ne, ne brini. Letenje po Azerothu dodje oko 200 golda (normal 280% speed) koji uzmes kod fly mastera u Stormwindu. Cijena koju ti spominjes je za 310% mount speed.
Znaci, letenje po Azerothu dodje oko 200tinjak golda :)
ma prodao sam sve sta mi netraba i digao sve ukupno na tome oko 1300g
o nice oda cu imat na oba lika epicka i letiti 280%
a glupo su to napravili da mozes letiti 310% tako da naucis to kod mastera,bolje je bilo ona fora da ako imas nekog strava mounta da on ide 310%
Gdje pocinje taj chain q za cataclysm u swu tocno?
Moraš imati zadnji patch 4.0.3a
ma prodao sam sve sta mi netraba i digao sve ukupno na tome oko 1300g
o nice oda cu imat na oba lika epicka i letiti 280%
a glupo su to napravili da mozes letiti 310% tako da naucis to kod mastera,bolje je bilo ona fora da ako imas nekog strava mounta da on ide 310%
definitivno se slažem, a ako već i jesu dali da kupiš skill, trebao je koštat još i više.
uglavnom prezadovoljan sam što su napravili, odgađao sam "loremaster", al sad pičim punom parom po questovima dok katica ne stigne
Imam jedno pitanje. Nakon zadnjeg updatea, pod Exploration achivements pod Eastern kingdoms i Kalimdor imam da sam sve istaražio, iako nisam ništa radio. Ali jučer mi je pisalo npr Explore eastern plaguelands achivement earnerd 26.11. Danas mi piše 27.11. Jel se to još nekome događa?. Naime jučer mi je acc bio zaključan i dobio sam mail od Blizzarda da je bila sumnjiva aktivnost i da promijenim password ( nije bio nikakam spam ili phis mail, stvarno pravi od blizzarda ), što sam i napravio i dodao još mobile authenticator za svaki slučaj pa ne znam da li bi to moglo imati kakve veze. Ništa mi nije falilo na account, tak da ne vjerujem da je bio hackiran, niti na kompu nemam spyware, keylogera ili trojanaca. Da li još netko ima exploration achivement earned npr sa današnjim danom?
Bok ljudi kako ste šta ima imam jedno pitanjce
Prije sam WoW igro na blizz serverima ali se više nema para pa bih se htio prebacit na neki privatni možete mi preporučit neki od najboljih i gdje je većina vas.
Imam jedno pitanje. Nakon zadnjeg updatea, pod Exploration achivements pod Eastern kingdoms i Kalimdor imam da sam sve istaražio, iako nisam ništa radio. Ali jučer mi je pisalo npr Explore eastern plaguelands achivement earnerd 26.11. Danas mi piše 27.11. Jel se to još nekome događa?. Naime jučer mi je acc bio zaključan i dobio sam mail od Blizzarda da je bila sumnjiva aktivnost i da promijenim password ( nije bio nikakam spam ili phis mail, stvarno pravi od blizzarda ), što sam i napravio i dodao još mobile authenticator za svaki slučaj pa ne znam da li bi to moglo imati kakve veze. Ništa mi nije falilo na account, tak da ne vjerujem da je bio hackiran, niti na kompu nemam spyware, keylogera ili trojanaca. Da li još netko ima exploration achivement earned npr sa današnjim danom?
Nisi ti jedini, znam ljude koji su dobili Exploration achievemente nakon patcha 4.0.3a a ništa nisu radili. Jedan drugi lik je prije patcha imao 101 mount a nakon patcha 102 mounta. Valjda neki bug ili nešto slično.
Mislio sam ta je to možda normalno, jer su rasturili eastern kingdoms i kalimdor, a i danas ujutro su resetirali realmse.
Zdravo!Igrate vi na orginal serverima ili na nekom "domaćem"
Ja igram na original. Frostmane realm.
ja igram na domaćem!
ja igram na domaćem!
Kojem?Ja na SpiderNet Romania
ja na MagicWoW
ma DARKSPEAR rules
Znaci ja ako imam lich kinga ocu privatan server do kojeg patcha moram skinut ako si preko cd-a instaliram licha ?
Pogledaj na privatnom serveru koju verziju vrte wow pa tu instaliraj.
jel valja sta taj spidernet,sta tam prevladava pvp ili pve?
Koliko patchi imaju gb ili mb od pocetne verzije Litch kinga
Znaci koliko imaju gb patchi za wow
jel valja sta taj spidernet,sta tam prevladava pvp ili pve?
Da, ja sam tamo jer su tamo svi moji prijatelji iako ne igram u zadnje vrijeme.Tamo ti je PvP
Gdje pocinje taj chain q za cataclysm u swu tocno?
Imas kod auction house-a (desno) onu oglasnu plocu (na kojoj ce biti zuti "!"). Ne mozes pogrijesiti, ne brini.
Mislim da cim se logiras u quest logu imas quest "A personal Summoning" ili tako nesto.
Ne brini, sve je u redu. Svaki put kad Blizzard doda nesto novo logicno je da i achievement ima datum kad je novitet izdan.
Promjenama "starih" zona u nove mijenjaju se i dijelovi same zone. Prema tome, logicno je da dobijes achievement za zone koje si vec imao.
Ovo šta su napravili je zakon, jedva čekam da izađe cataclysm. WOW = game No.1
Ovo šta su napravili je zakon, jedva čekam da izađe cataclysm. WOW = game No.1
baš sam prolazio po zonama, puno su toga promijenili
Tanaris je napola potopljen, tousand needle kompletno, ferals je promijenjen, desolance, ashenvale, ashra, darkshore, strangleton, barens, ali ne samo da su zone izmijenili već su i levele zona ispremješali, puno novih FP
uz promjene talenata, ovo je sad skorz nova igra i kad se krene levlanje od 1 (sa goblinom ili vorgenon) ništa neće biti isto, osim možda prvih 5 levela, nakon 10 levela, kompletna priča ide u skorz novom smjeru
dolazi nam DM HC na 85 lev (mislim da će to bit najpopularniji HC )
promijenio se i najljepši grad, titulu sad ima SW, preuzeo ga je od silvermoona
najodvratnije mjesto i dalje je undercity, a fora je kaj se iz ashre može gledati u sam orgimar
jedino kaj me živcira su rute kojima lete taxi grifoni, mislim da je neki kreten pisao te rute, skoro da bi konjem došao prije nego taksijem koji leti ko na turističkom razgledavanju, a ne direktno