World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.635.240
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ja propustio ovo pa jel bi netko mogao objasnit mastery - sta je to, kak ce to utjecat itd..?

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...

0 0 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

Kad cataclysm treba izaci?

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: World of Warcraft
lucky_look kaže...

Krajem godine..   pretpostavljam 11. mjesec negdje.

Lijep pozdrav ;)
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

i jel netko pobrao betu?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nobles kaže...

i jel netko pobrao betu?

imas dosta likova na gamespot wow forumu ima cak i slika ingame deathwinga 

17 godina
neaktivan
lucky_look kaže...

Najavljivan je za 9.mj. al to je blizz, pa ikad ne znas =)

16 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Nobles kaže...

i jel netko pobrao betu?

imas dosta likova na gamespot wow forumu ima cak i slika ingame deathwinga 

hehe ma znam za to, mislim od naši ljudi jel netko pobrao :)

17 godina
World of Warcraft

Sta mislite ima li smisla upustiti se u quest Shadowmourna i trositi Gold na primordiale u ovom trenutku?

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Sta mislite ima li smisla upustiti se u quest Shadowmourna i trositi Gold na primordiale u ovom trenutku?

isplati se, a trenutno na niti jednom serveru nebi trebali bit preskupi + kaj si ziher do sad nakupio eofa tolko da mozes ih par kupit i onako besplatno prakticki

recimo na mom serveru su 350-500 g komad. ovisi kolko aktivno igras i koji wep imas sad doduse, jer ce u kataklizmi sve na pocetku bit gro skupo, pa ono ak nemas tone golda i nisi jedan od onih koji nafarmavaju golde ko ludi dobro razmisli da li ces nakon kaj sredis shadows edge jos puno igrat i hoces li si moci napraviti rezervu za kataklizmu od nekoliko k golda. ako da, navali brate.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
17 godina
neaktivan
Dr.Malenica kaže...
lucky_look kaže...

Najavljivan je za 9.mj. al to je blizz, pa ikad ne znas =)

Blizzard nije uopće najavio nikakv datum.

Ali kako je WoTLK beta krenula otprilike u isto doba godine, za pretpostaviti je da će i Cataclysm izaći negdje u studenom. Naravno, to je samo nagađanje.

17 godina
Matatata krele od zanata kaže...
D3ViL kaže...

isplati se, a trenutno na niti jednom serveru nebi trebali bit preskupi + kaj si ziher do sad nakupio eofa tolko da mozes ih par kupit i onako besplatno prakticki

recimo na mom serveru su 350-500 g komad. ovisi kolko aktivno igras i koji wep imas sad doduse, jer ce u kataklizmi sve na pocetku bit gro skupo, pa ono ak nemas tone golda i nisi jedan od onih koji nafarmavaju golde ko ludi dobro razmisli da li ces nakon kaj sredis shadows edge jos puno igrat i hoces li si moci napraviti rezervu za kataklizmu od nekoliko k golda. ako da, navali brate.

A pazi ovo mi je lik: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Darksorrow&cn=Deathborne

Znaci trenutno na njemu imam oko 12000 Golda, plus rezervu od 98 Frost markica, s tim da planiram cekat VoA/Icc drop za legs, tako da bih si mogao priustit da uzmem Primordale od kombinacije gold/frost jer i nemam pametnijh stvari za trosit (barem frost) plus podrzat se jos malo od dva lvl 80 ALT-a.

Sad weapon bar prvi i nije neki improve od Bryntroll the Bone Arbiter kojeg sad imam, ali ako bih uspio dogurat sve Legendary questove do kraja imao bih IMBA oruzje plus mogao prodati recimo mounta kojeg lootas od LK za zadnji quest i prodat za fine pare. . .

17 godina
Kad obaviš sve kvestove onda trebaš fragmente za legendary a to neš nikad skupil.
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
D3ViL kaže...

A pazi ovo mi je lik: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Darksorrow&cn=Deathborne

Znaci trenutno na njemu imam oko 12000 Golda, plus rezervu od 98 Frost markica, s tim da planiram cekat VoA/Icc drop za legs, tako da bih si mogao priustit da uzmem Primordale od kombinacije gold/frost jer i nemam pametnijh stvari za trosit (barem frost) plus podrzat se jos malo od dva lvl 80 ALT-a.

Sad weapon bar prvi i nije neki improve od Bryntroll the Bone Arbiter kojeg sad imam, ali ako bih uspio dogurat sve Legendary questove do kraja imao bih IMBA oruzje plus mogao prodati recimo mounta kojeg lootas od LK za zadnji quest i prodat za fine pare. . .

doguro bi ti do legendarya samo je pitanje koliko bi ti trebalo

ako nisi jedini u gildi koji radi shadowmourne q nemoj ni pomisljat

ni slucajno

a-a

nikako

jer ces spucat tone golda

a nikad neces dobit dosta shardova

ako si jedini u gildi

pa...jedno 2 mjeseca ce ti trebat

ako radite jos pokoji hc osim lootshipa 1,5 mjesec

pa eto sad racunaj dal ti se isplati

al 2 mj samo za shardove

neracunajuci dok soulove skupljas i tako

za to bi morali napravit nesto sto obicno zovu rep run :D

a onog mounta ja nebih prodavao, a oruzje je ok samo za 2 mjeseca ce doc kataklizma u roku od tjedan dana vec ce se raidat, a tamo ce ti dropat bolji itemi od toga, pa ako ti mislis da ti se za 1 mj posjedovanja najboljeg wepa u igri ti se isplati kroz svu tu muku proc a ti daj

17 godina

ni slucajno

a-a

nikako

ako si jedini u gildi

al 2 mj samo za shardove

a onog mounta ja nebih prodavao, a oruzje je ok samo za 2 mjeseca ce doc kataklizma u roku od tjedan dana vec ce se raidat, a tamo ce ti dropat bolji itemi od toga, pa ako ti mislis da ti se za 1 mj posjedovanja najboljeg wepa u igri ti se isplati kroz svu tu muku proc a ti daj

A upao sam u guild koji cleara 10man HC i dogurali su do LK na HC ali ga nisu jos down, mislim da niko drugi ne ganja weapon, a mount mi je manje vise isti kao racial od DK-a :)

17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ja se odmaram od WoW-a dok ne stigne Cataclysm..  koji tjedan ranije si možda uplatim čisto da još zadnji puta projašim starim zonama i uslikam koji screenshot Namigiva

U Cat-u će već početni zeleni itemi biti jaki kao LK epici (tako je bilo i u WOTLK-u i u TBC-u) pa mi se zaista neda krvit se za nekakav item kojeg ću kroz 10tak dana po izlasku ekspanzije moći baciti..

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ja se također odmaram od wow-a već skoro 2 mjeseca. Kada dođe Cataclysm počet ću levelat vjerojatno tauren paladina zato što želim igrat s paladinom a blood elfovi su mi onak malo... gay :P. A drugi lik bi mogao bit goblin mage, priest ili hunter. Samo se nadam da ću se moći suzdržati od previše igranja zbog škole jer će mi slijedeći razred bit najteži (3.).

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ja se veselim Vorgen warrior-u i Goblin rogue-u (jednostavno se moram malo po novim zonama levelat hehe.. a i ubrzali su to sad drastično bogu hvala) Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Filip21 kaže...

Kada dođe Cataclysm počet ću levelat vjerojatno tauren paladina....

Holy Cow!

a moze i...

RetBull daje ti krila i bubble :P

17 godina
D3ViL kaže...

ni slucajno

a-a

nikako

ako si jedini u gildi

al 2 mj samo za shardove

A upao sam u guild koji cleara 10man HC i dogurali su do LK na HC ali ga nisu jos down, mislim da niko drugi ne ganja weapon, a mount mi je manje vise isti kao racial od DK-a :)

Na 10 man ne padaju fragmenti za legendary, znaci ak ne farmate 25 i niste ubili Lichinku onda zaboravi na legendary.

17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Ja se veselim Vorgen warrior-u i Goblin rogue-u (jednostavno se moram malo po novim zonama levelat hehe.. a i ubrzali su to sad drastično bogu hvala) Namigiva

Ja ću worgen druida uzet, neznam da li ste gledali početak s worgenom neki lik iz bete stavio

Jako dobar početak.

BTW kad izlazi cataclysm?

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.7.2010 12:55 (crash11).
17 godina
neaktivan
crash11 kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Ja ću worgen druida uzet, neznam da li ste gledali početak s worgenom neki lik iz bete stavio

Jako dobar početak.

BTW kad izlazi cataclysm?

Negdje sam čuo da 5.11 izlazi.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

i ja lagano pauzu uzimam, još povremeno rokam icc hc sa gildom zbog achievementa jer, ruku na srce, oću taj mount, doduše neki dan sam pobrao rusted proto drake tako da nije hića. uglavnom, race change svog main human locka u worgena čim blizz omogući i to je to. u međuvremenu malo pare skupit i neke materijale za worgen druida :), al to ću još vidjet. prioritet mi je main naravno....

0 0 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

Dal ima nekog da stalno visi na WoW-u i još uz to da je na Turalyonu...? Imam acc već više od godine, počeo igrat prošlo ljeto, ali zbog škole sam napravio veliku pauzu. Evo sad sam opet počeo. Pally, retri --- Alliance, ofc :DDD

Ak ima javite se, bilo bi lijepo imati malo više ljudi koji znaju hrvatski... I još da se vrte oko lvl-a 65... x)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Izašao je novi Cataclysm beta build. Na MMO-Champion možete isprobati i talent calculator sa novim talentima(41 talent). Mislim da ovi novi talenti nisu loši i sviđa mi se to što će sve klase dobiti zanimljive spellove u ranim levelima.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.7.2010 11:58 (Filip21).
Moj PC  
3 0 hvala 2
17 godina
World of Warcraft

e ljudi, dosla do mene sluzbena informacija da je Algoritam ponovno ovlasteni Activsion-Blizzard (take 2 & konami) distributer! (za one koji ne znaju, do sada je to bio Videotop)

dakle, bit ce ponocnih premijera! cant wait! ;)

FOR THE HORDE!!!
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Prošlu ekspanziju sam kupil prek neta i već u 21:00 sam peglal po northrendu dok su drugi morali čekat ponoć ispred dućana.
Isto mislim i ove godine tak da kome je do druženja pred dućkasom hf.
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

meni se tako ne da čekat u redu ko za wotlk, al brine me da ne ostanem bez collectors editiona ako dođem sutra/koji dan kasnije Neodlučan

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=0MRmxfLuNto&NR=1"]Odgovor na 90% postova[/URL]

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

To su fenomenalne vijesti! Smijeh

Ekipa vi koji ne dolazite na ponoćne prodaje ne znate što propuštate..  atmosfera je fenomenalna - ekipe ima masu i svi su nabrijani (pozitivno), vibre su kao na kakvom koncertu Namigiva

Raspravlja se o igri, prepričava virtualne dogodovštine i upoznaje nove ljude s istim hobijima.

Bio sam na BC i WOTLK ponoćnim prodajama i definitivno idem i na CAT Belji se

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
World of Warcraft
Da i ja sam na pauzi s wowom nekih 2 mjeseca a ako nekoga zanima cataclysma beta moze otici na ovu stranicu i skinuti je za privatni server http://www.naxpgaming.com/ velika je oko 2.5 GB samo instalacija traje nekih 2h ja sam probao ma da je tad bilo puno bugova pa nisam nista posebno vidio neznam sta se sad dogadja mozda su ispravili te bugove. A da sto se tice napucavanje likova mislim da se ne isplati trenutno sad osim ako ne produze za iducu godinu izlazak cataclysme
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dreadmoore kaže...
Da i ja sam na pauzi s wowom nekih 2 mjeseca a ako nekoga zanima cataclysma beta moze otici na ovu stranicu i skinuti je za privatni server http://www.naxpgaming.com/ velika je oko 2.5 GB samo instalacija traje nekih 2h ja sam probao ma da je tad bilo puno bugova pa nisam nista posebno vidio neznam sta se sad dogadja mozda su ispravili te bugove. A da sto se tice napucavanje likova mislim da se ne isplati trenutno sad osim ako ne produze za iducu godinu izlazak cataclysme

daj nemoj to ni spominjat molim te, nemogu više čekat da izađe cataBelji se

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice