evo mene sa novim projektom
ja jos uvijek kao momak zivim, za kafane i za zeneeeee ..... wot grajnd
sad sam se uhvatio neceg dovoljno cool za ljetno projekt, jednog od vecih "govanjceta" u igri da ga pretvorim u dostojnog protivnika
... u pozadini svira rocky pjesma, eye of the tiger
naravno, posto se sve podjele u svemiru mogu, sukladno IST-u svesti na jen-dva-dva be , tako cu i ja:
dali cu napravit sljedece:
1) full gold sniper build SAu 40
2 A) full rammming build ELC 90
2 B) fulll invisible scout rushing build AMX 40
zaintrigirani, a-a?!?!
neeee, nijedno od obadva ovih tri gore
projekt je T25 Pilot1
posto nema armour, a ima view range, i dijelil se za kredite pa ga imam i ja i svi moji "prijatelji" na akauntu
probavam kak ga najbolje iskoristit za kredite
posto je gun ultra precizan, i ima dobar view range a nema oklop, klasicni pershing-patton- fatton (by QB) medium build nije bas efikasan za mene - vent, ramer, vertikal, mozda optika
al je to sve kaj se nudi od savjeta a i vecina videa je 5 godina stara, prije nove opreme, field modsa direktiva i ostalog
ideja za ovo je dosla od mucenja muke sa jednim drugim govanjcetom, T-34-3, koji je postao brzi, top malo precizniji ali i dalje ima grozni aim time, ali zajedno sa T-34-1 i T-34-2 dijeli suludi base camo koji se moze dodatno spimpat, pogotovo sa svim danas dostupnim, pa sam igral sa opcijom vent - CVS- bond optika, drugi slot recon, i imam dobru posadu, pa je to donekle radilo, mozda cak i da sam stavio turbo umjesto venta, jos cu to dodatno testirat u dogledno vrijeme
nego natrag na originalno govanjce, Pilota
dosta je brz (kao i 34-3),pa sam ozbiljno raznisljal da ga kao i neki od YT-bera za batchata, krenem igrat kao lighta
jer to i je, light, bez oklopa, i bez neke extra specijalne sposobnosti, kao npr. burasque koji ima jen-dva klip, ili prođeto , kaj ima ciklik bubanj (da, znam, autoreloader...)
znaci opcija 1:
vent, CVS ili low noise exhaust, i optika, regularna, jer je bond optika prebacena na t8 lighta (hawk i elc 90 kod oba "prijatelja")
opcija dva 2:
turbo, LNE i optika
skoro za svaki premium tenk imam dobru posadu sa BiA, chick commanderom i dva-tri skilla, sve kao posljedica ucenja iz knjiga (crew books)
u principu nikad ne stavljam hranu , ne koristim full gold ni prem consumabl. , nemam bond opreme osim jedne optike, niti imam premium acc osim dan-dva od battle passa, pa se koristim sa pilotom za grajnd kredita, tako da ni gold bas ne pucam, eventualno imam 10-15 granata broj 2 i auto fire exting. na drugoj varijanti consumablesa ak upadnem u tir 10
znam da se svi skautovi opremaju standardno sa cvs, low noise i optikom, i to vecina YT-bera radi
ali Pilot je medium i u slotu jedan je bonus na vent ili turbo
a i vecinom na tenkove stavljam vent umjesto ramera da se poboljsa gun handling, camo, view range, i sve ostalo
evo, bas me zanima vase misljenje i kakav brainstorm cete nabaciti na hrpu a da nebude na kraju hrpa govanjceta
Moje misljenje i doktorski savjet je da si pod hitno nadjes djevojku
Ako bas planiras igrati kao punokrvni light onda ja bih isao na opciju br. 2