World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.400
|
čitano: 9.098.040
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako je najbolje rasporediti skill-ove posade? Iman VK36.01H

www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: World of Tanks
majstorSZ kaže...

Kako je najbolje rasporediti skill-ove posade? Iman VK36.01H

Commander: sixth sense

Gunner: snap shoot

Driver: clutch breaking

Radio operater: situational awareness

Loader: safe stowage

Ali prvo svima repair i onda kada budes imao 2. skill na nekih 30% (ili ako zelis retraining za gold onda kada prvi skill dodje na 100%) retrainas commandera na sixth sense i loadera na safe stowage.

If you're not paranoid, you're not paying attention
12 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...
bivsi branitelj kaže...

u njegovom profilu možeš vidjet da (npr.) u batčatu ima 909 bitaka i pretpostavi da je posada cool te spremna za premium vozilo.. http://worldoftanks.eu/community/accounts/502626035-RavenHR/

nedostatak može biti broj članova posade ali i to se nadoknadi "pozajmljivanjem" iz drugih vozila..

Da, commander, gunner i driver su od bat chata, posto CDC ima jos i loadera, uzeo sam ga od Foch155 kojeg sam prodao jer ga je banhammer unistio

Evo i slike od posade

Hvala na informaciji druže, baš me je to interesovalo.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Dali ovu misiju za godisnjicu al zbagovana pa ne zna se jel se racuna il ne...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Dali ovu misiju za godisnjicu al zbagovana pa ne zna se jel se racuna il ne...

Samo restartuj igru i biće sve ok.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Sviđa mi se ovo x5, prva partija danas sa object 704, i odmah ace.

wot: maxonuniversal

5 0 hvala 0
12 godina
protjeran
World of Tanks

Jučer otključao T28 HTC, i ugodno sam iznenađen. Relativno brz top sa solidnom probojnošću i odličnim damageom.

Stug IV se prodaje sto posto, ukoliko zaškripi s lovom, al HTC ostaje.

Steam library cleanup https://www.youtube.com/playlist?list=PLUaagkeWgzfnn8jtXoP5pXYNV75zvhg-_
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Napokon odobrenje za 13 57 video :D Evo jos jedan video iz mojih "epic" serija , moj najbolji editirani video do sada

15 godina
plug-in kaže...

Dobio sam dva koda od grgaRi i rossi utd.

Uzimam ovaj od svog fiumanosa ;) a za drugi YDR7D-DRW3H-SH2RC-T5GF7-CDRSD je ocito.

Thx bojz!

lol, ovaj koji sam si pustio je invalid bonus code,

opet molim kod :P

dobio si INVITATION kod, sumnjam da bi ti dali bonus kod

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Ljudi sto preporucate za reset posade, da ili ne. Imam na jgpze100 4i skill na 40% ali posto je prva 10ka slabi su skillovi tj izmjesani i bzze stavljeni, i sada sam probao resetirati i ovu su rezultati: za 200 golda treci skill na 40%, a za platitit silverima nudi 2skilla na 100% i 3i na 90%. Uglavnom i da goldom pretvaram mislim da gubim dosta, sto preporucate?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Special Invite Code

When using Refer a Friend to invite a new player into the game, copy and paste the code below in your message! Your friend can enter it in a special box for invite codes when creating their new account.

MGU64M93

This code will grant the Recruit the following:

• T-15, Tier III German Premium light tank
  • 1 x Garage Slot
  • 7 days of Premium Account
  • 350

http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/44/wot-4anniversary-refer-promo/

mogucnost dobivanja type 59

i rentanja na 4 dana is6 :D

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Pozz,dugo me nema na wot-u danas uhvatio malo vremena i vidim da na stranici piše da se povodom rođendana na jedan dan može dobiti premium,pa me zanima kako,jel to svi dome ili samo neki? Malo gledam ima tu nekih invite kodova ali mi nikako nije jasno kako do njih.

Unaprijed hvala :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
game789 kaže...

Ljudi sto preporucate za reset posade, da ili ne. Imam na jgpze100 4i skill na 40% ali posto je prva 10ka slabi su skillovi tj izmjesani i bzze stavljeni, i sada sam probao resetirati i ovu su rezultati: za 200 golda treci skill na 40%, a za platitit silverima nudi 2skilla na 100% i 3i na 90%. Uglavnom i da goldom pretvaram mislim da gubim dosta, sto preporucate?

Moj savjet ti je da ne trosis golde, prvi skill lupi bia, drugi skill uzmi neke pearks/skills, na comandera six, na vozaca clutch, wiev range na radio, safe za ammo, na treci svima camo lupi, ionako nema neke razlike 90% ili 100% camo.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jeste vi izvršili koji od onih zadataka za godišnjicu, ja nemogu ni prvi završit, MM me baca sa tenkovima za 2 tier-a veće od moga i moj tim skoro uvijek izgubi, imam već 6 poraza za redom, za pop***t, neću stić do 14 osvojit slobodno mjesto i chi nu kai...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
1BIT kaže...

Jeste vi izvršili koji od onih zadataka za godišnjicu, ja nemogu ni prvi završit, MM me baca sa tenkovima za 2 tier-a veće od moga i moj tim skoro uvijek izgubi, imam već 6 poraza za redom, za pop***t, neću stić do 14 osvojit slobodno mjesto i chi nu kai...

Prvu misiju sa 15 pobjeda rijesi s nekim tier 5 heavyom najbolje ako imas premium T5 ,a drugi misiju s nekim s čime najbolje igraš .

11 godina
1BIT kaže...

Meanwhile, ala  ce  ovom Chibi  bit ljepo  

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
16 godina
Rucipe kaže...
1BIT kaže...

Prvu misiju sa 15 pobjeda rijesi s nekim tier 5 heavyom najbolje ako imas premium T5 ,a drugi misiju s nekim s čime najbolje igraš .

Ja sam prvu (15 pobjeda) kombinirao BC25t jer sam ga tek kupio, pa ono da levelam posadu (a i bio mi fora) i T14 americki T5 premium.

Nakon sto sam zavrsio prvu misiju onu drugu sa 75k Xp sam rijesio jednostavno - sve tenkove po prvu pobjedu dana, a kako je 5x specijal 75k XP se skupi za cas.

Na onoj trecoj sam i to 20/30, ali zadnjih 10 cu vjerovatno sutra jer uskoro idem od doma, pa me nece biti cijeli dan.

Da li je netko sve misjie napravio, a da ima Chi Nu Kai od prije? Zanima me sta se dobije. Pretpostavljam gold, ali da li je puni iznos ili 50%? I da li se svejedno dobije mjesto u garazi?

If you're not paranoid, you're not paying attention
15 godina
Mquany kaže...
game789 kaže...

Moj savjet ti je da ne trosis golde, prvi skill lupi bia, drugi skill uzmi neke pearks/skills, na comandera six, na vozaca clutch, wiev range na radio, safe za ammo, na treci svima camo lupi, ionako nema neke razlike 90% ili 100% camo.

Kaki isusov camo na jagd e100 

To je ko T95, REPAIRS OBAVEZAN, a ovo ostalo što si reko je dobro. Ali camo na tenk viši od IS-7 nikako camo, što je viši tenk to gori camo factor. To piše i na wikiju...

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)___WoT IGN: IWEK91
16 godina
neaktivan
Mauro kaže...

Da li je netko sve misjie napravio, a da ima Chi Nu Kai od prije? Zanima me sta se dobije. Pretpostavljam gold, ali da li je puni iznos ili 50%? I da li se svejedno dobije mjesto u garazi?

750 golda i slot. classic wg -.-

11 godina
game789 kaže...

Ne bacajte gold na to, ionako se to s daily winowima brzo vrati, a razlika je neznanata kad se mijenja silverom, ajde jedino možda kad se prelazi naprimjer s t54e1 na t57 ht pa pošto je druga klasa paden za 20% ali opet na tom tiru od skila exp koji je potreban za podignit % digen bazni skill bar za 5-10 % ...  

p.s. ukoliko se pretvara s goldom onda se ne gubi ništa, silver uzima onoliko xp-a koliko je potrebno dignut bazni skil s 75% do 100%  tako npr s silverom trebaja biti 1 pun i nekih 40% drugog  da kad se resetira opet 1 bude pun...

Krešo91 kaže...
Mquany kaže...

Kaki isusov camo na jagd e100 

To je ko T95, REPAIRS OBAVEZAN, a ovo ostalo što si reko je dobro. Ali camo na tenk viši od IS-7 nikako camo, što je viši tenk to gori camo factor. To piše i na wikiju...

Upravo tako svaki td repair je prvi skil (nema gusjenica=nema života) , osim ako su uber nevidljivi tipa su 54-122,  onda mix repair i camo...

Primjer krivih skileva na tenku, jadan nije znao sto ga je snaslo, cak mi je i zao bilo  

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
15 godina
neaktivan
Rucipe kaže...

Mah, sjest i plakat, samo danas mi je rejting pao sa 2750 na 2596, tenkove tier IV i V koje imam me MM svrstava uvijek sa jačima, tako da sam konstantno u dnu tablice, da ne kažem kako pola ekipe nemogu penetrirat oklop, Pz 38 t, Matilda ne probijaju ništa od tier VI sa kojima me mješa, Pz IV h me mješa sa VI i VII, tier VII se osmjehne kad me vidi, premišljam si prodat chi ha i kupit Pz jag 1, pa doć do Hetzer-a, imao sam prilike igrati par puta sa njim, ako se dobro postaviš, rokaš rundu, ima močan top, tvrdi prednji kraj, tako da mi sa prednje strane u večini slučajeva nemogu ništa, ali dok dođem do Hetzera, već ću izgubit cjeli dan...

EDIT:

Evo kako izgleda svaka runda kod mene, jedino mogu stat ispred svoga, pa ga zaštititi, prespor sam za izviđanje, a preslab za penetriranje...

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.4.2015 23:50 (1BIT).
15 godina
World of Tanks

Stronk op, unfair plane.

Potrošio svu ap municiju.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

@1BIT- istu stvar sam imao sa D.W.2, top a ni oklop nije neka sreća i često me bacalo u veći tier tako da ništa nisam mogao napraviti osim glumiti štit svojima. Jedva sam čekao da ga se riješim

www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
15 godina
1BIT kaže...
 Mah, sjest i plakat, samo danas mi je rejting pao sa 2750 na 2596, tenkove tier IV i V koje imam me MM svrstava uvijek sa jačima, tako da sam konstantno u dnu tablice, da ne kažem kako pola ekipe nemogu penetrirat oklop, Pz 38 t, Matilda ne probijaju ništa od tier VI sa kojima me mješa, Pz IV h me mješa sa VI i VII, tier VII se osmjehne kad me vidi, premišljam si prodat chi ha i kupit Pz jag 1, pa doć do Hetzer-a, imao sam prilike igrati par puta sa njim, ako se dobro postaviš, rokaš rundu, ima močan top, tvrdi prednji kraj, tako da mi sa prednje strane u večini slučajeva nemogu ništa, ali dok dođem do Hetzera, već ću izgubit cjeli dan...

Evo kako izgleda svaka runda kod mene, jedino mogu stat ispred svoga, pa ga zaštititi, prespor sam za izviđanje, a preslab za penetriranje...

trebas nauciti bolje igrati, nauciti kaj je to match making, game mechanics, itd...

kad igras light t4 koji je i scout tj. ima scout -mm, ne baca te u +2 nego u +3 i normalno da sa 38nA nemres nista napravit

nadji na wiki koji tenkovi su scoutovi a koji nisu-neki lightovi imaju obicni +2 MM

trazi na jubitou how to play tank xy, how to be a bettre player

nedavno je neko linko vodice za njubove na forumu, jako dobro je to procitat

probaj si nac na netu i "tanker's handbook" u pdf-u i procitaj

isto tak procitaj i pdf file koji je na tvom kompu u wot folderu, mislim da je tankers manual il nekaj tak

matilda je opaki tenk, onaj top X-B busi sve, imao sam 10 kilova s njom znam sta pricam-treba ju igrat ko hevija

isto tako chi-ha je jako dobar za tir3, posebno sa depresijom topa

u ovoj igri nemoras placat novce ako neces da bi igrao, ali moras opako uciti, paziti, gledati, popravljati se, prilagodjavati reakcije debilima u timu, uciti mape i pozicije, skupljati expe za bolje posade i credse za opremu tenkova, itd.

nikad nemozes sve znat, i trebas se prilagodjavati

i ne shvacati igru ozbiljno jer je to samo igra, ak se zelis zabaviti

St0ka kaže...

Stronk op, unfair plane.

Potrošio svu ap municiju.

CLICKER !!!

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
15 godina
neaktivan
ED63 kaže...

Znam za te vodiče, ali nemam ih sad vremena čitati, kad su stavili da 14. ističu zadaci za osvajanje slobodnog mjesta i chi nu kai tenka, a ja imam 6 poraza za redom svaki dan, nebitno kako dobro odigrao, probao sam i eu1 i eu2 server, ista stvar, mada zna mi se dogodit, da pogodim unaprijed koja ekipa će pobjedit, samo pratim raspodjelu igrača na karti, najgore je kad se ekipa drži zajedno, naprave vlakić i svi odu na jedan dio karte, a drugu uglavnom ne pokriva nitko, također, jednom sam predvidio kretanje igrača, mene su uništili, u mom timu su ostale dvije artiljerije i dva laka tenka, u protivničkom timu je ostao samo lovac na tenkove T67, lik uništi jednog mog lakog i nestane sa mape, a  znam da je brzi, tako da sumnjam da će ić tražit još jednog lakog tenka koji je ostao, predpostavljam da mu je lakše otić i uništit dvije artiljerije dok ga ovaj traži, ja velim preko chat-a da je krenuo na artiljeriju i da se sakre, artiljerije su se sakrile iza grma i stisnule jedna uz drugu, T67 se fakat pojavi i unište ga artiljerije jer su ga očekivale, bil sam tak hepi, ko da sam pogodio na lotu

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Sad sam tek shvatio kakvi moroni rade u WG-u...neznaju ni zbrajat kako treba.... imam +9900 bitaka, a oni napišu da imam 10000 bitaka...

Moj PC  
0 7 hvala 0
15 godina
Zrinski kaže...

Sad sam tek shvatio kakvi moroni rade u WG-u...neznaju ni zbrajat kako treba.... imam +9900 bitaka, a oni napišu da imam 10000 bitaka...

Da, random borbi...

Racunaju se i ostali modovi (team battle, skrimish)

WoT IG: RavenHR ---http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
15 godina
World of Tanks

Šta treba pritisnuti da se dobije poruka da nas neki igrač blokira?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

http://www.twitch.tv/mistercroo

Krenuo veliki giveaway

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice