World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.110.253
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: World of Tanks
malina22 kaže...
DrNasty kaže...
malina22 kaže...

Eno Jingles je izbacio Armored Warfare preview video, ne cini se lose, čak šta više ako bude dobro optimizovano moglo bi biti podjednako zabavno kao i WOT, ono što mi je u startu bolje je da nece biti da te artica nece biti tako dominante i odradi za 90% hp jednom granatom, da ces imati upozorenje kad te artica cilja...nadam se da ako bude vecega odliva igraca natjerati WG da malo promjeni stav prema zajednici i onog seronju Serba prizemljiti. 

Ono što je sad wot, to je prije bio wow. Baš sam nedavno negdje (ftr?) čitao članak o tome i stvarno su dobro opisali situaciju.

Sve ove druge igre su wot(wow) killeri, odnosno bar žele biti (preuzeti dio igrača od wot-a).

U prilog im ide što je wot sa tehničke strane jako traljav i zastario (jedna jezgra, nema destrukcije (još), frustrirajući RNG, izgleda zastarjelo), dok su opet pogodili vrlo dobar omjer zabave, skill-a, napredovanja i najbitnije: free 2 play.

Nadam se da killeri neće željeti biti drugačiji pod svaku cijenu (WT) već da će ono dobro preuzeti i implementirati u svoje rješenje uz popravak onog gdje je WG failao.

AW djeluje obećavajuće (iWT je svojedobno takav bio) ali još je rano proglasiti wot mrtvim.

Tu je naravno i WoWS, totalno drugačija hrpa metala, nadam se da će biti jednako zabavna :)

U pravu si, ali kako je AW maltene pa reskin WOT-a, mogao bi on imati solidno uspjeha. Većina igrača ostaje pri WOT-u iz navike, ja prvi necu da krecem WT zato sto sam ovde dosta vremena, imam solidnu garazu ali iskreno govoreci malo mi ce pocinje gaditi odnos WG prema igracima te konstanto rjesavanje pogresnih problema te njihovi when done its done rokovi...

Na prvu se čini mnogo drugačije, no u suštini to je baš to wot reskin.

No ono što je bitno je MM, tj program koji pravi timove kako će to funkcionirat, u wotu je nekad kuku lele u najmanju ruku, tipa shvačam da se ja u t 69 nebi trebo previše zamarat s mausonm iz neprijateljskog tima već bi njega trebo riješit is 7 koji kampa u bazi, ili koji vozi preko polja na malinovki dok bi ja što trebao otići na brdo i izginit te počet piast svasta u chatu, a kad smo već kod cheta nekad je stvarno žalosno šta sve ljudi pišu od *bo vas sve, do predivnih želja meni i mojoj familii što opet meni kao starijem ne smeta al nekom mlađem može teško pasti...

Mislim timska je igra i ono bitno je da timovi budu otprilike balansirani, a ne ko ovaj vikend po 3 minute bitka bude gotova rezultatom tipa 15-3, no opet s druge strane njima bitna variabla je postotak pobjede i on je prosječnoi oko 50%  tako da njihov koncept po njima  funkcionira, al po meni nije 

Što se tiče te artiljerije i ona je radi koncepta problem tima, ukoliko je ko iole ozbiljnije igrao wot-a bilo TC, CW i bilo sta zna da ako se kampa ili ide filozofirat da artiljerija lagano ima vremena relodat ona ce napravit dmg isto kao i bilo koji drugi tenk, no kad se zagrne rush preore i artiljeriju i tenkove oko nje ukoliko su imale sposobni...

A kad se uzmu brojevi i malo promucka glavnom vidi se da artiljerija ne pravi nikakvu posebno veću štetu od bilo kojeg drugog tenka, čak štoviše mislim da kad bi i tenkovi pucali HE  napravili veću štetu.

Po meni je problem što veliki arty pre dugo puni, pa onda da bi bio u koraku stavili su im umobolan splas(sto je opet u neku ruku realno jel 10% granate je čisti eksploziv pa onda granata od 203 mm ima isti učinak koda pješadinac dotrce do tenka s vrećom od 20 kg i to aktivira ), iako je spalash donekle realan njegov raspored nije bar su mi tako rekli no nebitno da ne duzimo s nepotrebnim  , a i probojnost je pre velika bar za igru  jer nije zabavno vozit KT uokolo koji je veličine trokatnice oklopa 80 mm s strana a prosječna artiljerija tog tira ima pen 70-80  pa ukoliko te ne pogodi u kupolu ili ufp napravi ti puni dmg, a ako te pogodi polomi ti kupolu top i par članova posade ...

Uglavnom teško je balansirat a da svi budu zadovoljni, ja bi osobno volio da samanje penetraciju, splash,i dmg a nek dignu rof al u raznim granicama a ne da to bude ko naj mali britanac em leti po mapi em kad tracka neki tenk svog tira ovaj nema posadu za popravke nemoze se vise pomaknit, a opet ne ko bat t 10 arty da možeš ručak spremit dok on reloda...

I neka pobogu skinu artiju da vidi cijelu mapu, ako već ima signal radia od 400 m nek onda toliko vidi a ne ovaj u kutu mape vidi drugi , znam da drugi tenk prenosi, al onda nek to ima delay isto kao spot vidis par trenutaka i onda nestane kad ovom kamo naraste a ne znas da tenk ide ljevo desno itd ...

No opet mene se ne pita pa 

Nevjerujem da ću igrat al ću svakako navijat jer što bude jači AW to će i Wot morat bolje radit da bi ostali konkurentni.  

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
15 godina
iAvenger kaže...

Pozdrav, može par savjeta pošto sam počeo igrati igru, trenutno igram sa amerima i britancima ( ciljam shermane i tu granu ). Igra mi je brutalna, zabavna i napeta 

dobra vijest za tebe: i prije amerskog i britanskog shermana je amerski i britanski lee

Spiridon kaže...
iAvenger kaže...

Pozdrav...

Na putu do M4 Shermana imaš dražestan tenk - M3 Lee... Moj ti je savjet uzmi prije tog Lee-a T82 tank destroyer i malo vježbaj igrati "bez kupole", jer ama baš nitko u tako ranoj fazi igranja ne voli oklopnjak bez turreta...

EDIT: I nakon T82 iskustva Lee je posebna kvaka jer mu top nije centralno postavljen + visoka silueta itd.

kvragu zasto si sad mu pokvario to iskustvo, pravi si spoiler

ak cinkas za amx-40 i SaU bice frke

tnakir kaže...

Da... M3Lee je tenk zbog kojeg sam skoro krv propisao... Ali kada nakon njega dodje M4, onda zaboravis svu muku...

izvone kaže...

Kolko vam je trebal oda dođete do desetke? ja sad na peticama...

Igra je ok meni samo jedno ne valja,matchmaking. Brate uzmem si dvojku i baci me sa četvorkama,i onda još dođem do nekog DW2 sto je AFK i pucam po njemu straga sprijeda,bocno i nemogu mu nista,i tako puno puta,da to poprave igra bi bila top

nisam nikad bas pilil samo po jednom tenku i jendoj grani, al mislim da su ljudi sa foruma za tjedan dana sa premiumom dosli do desetke

ja igram od ljeta 2011. i tek za vikend sam kupio svoju 4-tu desetku, batmana

s tim da sam doso do lorena kad je bio t8, a do is-4 kad je bio t9

jedina prava desetka zgrajndana je is-7 i e5, tu nisam preskakao tirove kod patcheva

sad imam oko 25k borbi

ne zuri ti se do desetki vjeruj mi

bivsi branitelj kaže...

zna li netko, iz iskustva, oće li opet bit neka akcija (popust) na premium tenkove prije Uskrsa?

kaj nije ona neka akcija u veljaci, nekaj i jos i na valentinovo?

malo pretrazi vijesti na wot portalu od prosle godine

al ovakav masivan popust na velike tirove bude samo jos kad wg ima godisnjicu

Jooj kaže...

uzalud vam trud svirači :D opet poraz
 WN8: 9 522
damage: 6076

e coece super ti je izbor skilova za comandera i gunera, stronk

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
12 godina
neaktivan
World of Tanks

XVM mi neradi,kao nije aktivan nešto tako piše. Jel zna netko kako rješit to?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

ukucaš u tražilicu XVM, i na stranici napravi odabir EU pa login, te "kucni" activate statistic...

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

ajd pomoć mala... klasična priča, imam para za jedan tenk, a 4 otključana. koji bi vi uzeli? najbitniji mi je "fun factor",a najbliži sam odluci da uzmem T-62A

2 E100
15 AMX 50B
10 T-62A
0 M48 patton
Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
10 godina
neaktivan
quickr kaže...

ajd pomoć mala... klasična priča, imam para za jedan tenk, a 4 otključana. koji bi vi uzeli? najbitniji mi je "fun factor",a najbliži sam odluci da uzmem T-62A

Ja imam amx i e100 u garazi , imam i 140,a  62a je otključan ali skoro isti kao i 140 pa po meni je amx50B max fun, imas speed imas dmg , nemas armor ali armor ti ne treba sa ovim tankom !!!!! E100 može biti very fun ako voliš taj stil igre i ako imas silvera (to je realno), 62A je isto fun kao i 140 ali ja bi prije 50B , a USA tankove ne igram tako da pattona ne znam, ali cu ti nešto reći u 1vs1 bilo koji od ovih tankova će kill tog pattona tako da ...

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2015 0:01 (ljanboo).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Dosta sam razočaran sa Panther 2, očekivao sam da će bit mobilniji, pokušao sam ga igrati isto kao Panther ali ne ide. L71 je dovoljan za tier 8, ali tier 9 i 10 posustaje. Bio bi odličan za flank ali kao što rekoh nije mi dovoljno mobilan za to, a i top reloada čak sporije od Tigra. Posada je 95%+ventilacija, i rammer i to je 6,30s...

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

T-34-85 Ace, High Caliber, Top Gun.

http://wotreplays.com/site/1526439#self

Toni
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Poklonio sam acc, pa ako bi mi se netko od kolega sa foruma smilovao sa invite kodom na pm, da se ne patim u startu.

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Pislje kaže...

Poklonio sam acc, pa ako bi mi se netko od kolega sa foruma smilovao sa invite kodom na pm, da se ne patim u startu.

Kaj ipak te droga zove da opet igraš.

A taman si mislio da si se riješio.

16 godina
World of Tanks

ma da se malo sprdam samo tu i tamo, može i ako neko ima neki jeftin acc sa nekim prem tenkom.

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Odgovara li ti da ima Type 59 na njemu?

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

a ne znam nisam nikad vozio tajpa, ali ako je jeftin može

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

T-50    top-gun, cool-headed, high caliber

http://wotreplays.eu/site/1527395#self

da se i ja malo pohvalim , ako se ikome gleda ...

pozz

Forzza Fiume !!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

pozz

kakve su ovo nove misije na nekim novim tenkovima kao nagrade? o cemu se tocno radi i koji su zadaci?

0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Sutra nam dolaze Individualne misije

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

trazio sam svuda i nigdje ne nadem koliko dugo bi te misije trebale trajat?

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
thabigjc kaže...

trazio sam svuda i nigdje ne nadem koliko dugo bi te misije trebale trajat?

Nemaju određeno trajanje, bit će tu dosta dugo, više od pol godine...

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
16 godina
World of Tanks

1. Kada god stignem čitam forum iako ne igram oko 7 mjeseci.

2. Hvala svima što me ponekada stvarno nasmijete komentarima...xd .

3. Ukoliko mislite da je teško pobijediti u WoT-u probajte WT ground force (realistic).

4. Svi vi koji i dan danas kmečite na arty jednostavno se pomirite da ste nobovi i da se dalje od toga nećete pomaknuti.

5. Lijep pozdrav i uživajte .

Frka85
Moj PC  
7 2 hvala 0
12 godina
World of Tanks

ja jesam nOOb, i ne kužim u čemu je problem sa arty-ima ?

Forzza Fiume !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

"The girl crews will have male voiceovers"

Ne interesira me previše ženska posada, ali da nisu mogli voiceovere napravit, pa to su samo soundfile-ovi koje čak i igrači znaju zamjenit...

Toni
14 godina
rapture686 kaže...
Stolnik kaže...

Ne interesira me previše ženska posada, ali da nisu mogli voiceovere napravit, pa to su samo soundfile-ovi koje čak i igrači znaju zamjenit...

Poll na FTR-u LOOOL

15 godina
rapture686 kaže...
Stolnik kaže...

Zahvaljujući njihovoj lijenosti sada ćemo imati transvestite u tenkovima.

17 godina
World of Tanks

Netko napisa da je Jagdtiger smece 

Ovo je masina za pravljenje damage-a u svakom pogledu. Stavio zadnji top i tenk je fakat prebrutalan, 3 maserija u pola sata .

Definitivno ostaje u garazi uz ferdu 

5 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

WZ-111 1-4 uz predzadnji top , lag i ping povremeno 300 , 600 i čak 800 (sam na netu i samo se tenkovi vrte) uspio uloviti Ace tankera.

Replay

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Okupila se familija

Jedva čekam JagdTigera...

Toni
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
rapture686 kaže...

Dosta sam razočaran sa Panther 2, očekivao sam da će bit mobilniji, pokušao sam ga igrati isto kao Panther ali ne ide. L71 je dovoljan za tier 8, ali tier 9 i 10 posustaje. Bio bi odličan za flank ali kao što rekoh nije mi dovoljno mobilan za to, a i top reloada čak sporije od Tigra. Posada je 95%+ventilacija, i rammer i to je 6,30s...

i meni je bio patnja, al sam probal e-50m kod sandmana i tenk je predobar, brz i okretan, bolji cak i od pantera 1

tako da sam ustrajao u grajndu, sad sam na stock e50

al treba bit uporan, tako je i bat nagrada za patnje na lorenu

Pislje kaže...

vidi u pm

hummer0 kaže...
Pislje kaže...

Kaj ipak te droga zove da opet igraš.

A taman si mislio da si se riješio.

a ko se je jos rijesio wot-a? a da ga mi znamo?

dacemo ga odma nasem timu doktora na ispitivanje, obradu i promatranje

pa cemo prodavat recept na netu- kako se odviknuti od gejmanja

a mislim da bi i doktor sakoman htio to znat da moze unovcit

stručnjak kaže...

1. Kada god stignem čitam forum iako ne igram oko 7 mjeseci.

2. Hvala svima što me ponekada stvarno nasmijete komentarima...xd .

3. Ukoliko mislite da je teško pobijediti u WoT-u probajte WT ground force (realistic).

4. Svi vi koji i dan danas kmečite na arty jednostavno se pomirite da ste nobovi i da se dalje od toga nećete pomaknuti.

5. Lijep pozdrav i uživajte .

ma isplati se pratit forum samo da citas dedine komentare

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ed63 jesi ti kad uzeo pauzu od wota, onako od mjesec/dva/tri? Cisto me zanima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Samo zbog E-50M ga ni neću prodat.. Vesele me ove Personal missions jer obožavam bilo kakav progression i/ili achievement sistem, nema veze što su pun k zahtjevne.

EDIT: eo jedan zanimljiv meč.. mislio sam da smo gotovi al uspili smo izvuć na kraju, WT auf pz IV je najviše pomogao u biti... http://wotreplays.com/site/1529237#hidden_village-rapture868-jagdpanther_ii

Toni
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.1.2015 2:39 (rapture686).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Neznam kako ali nestao mi je WOTLauncher.exe iz foldera i sad ne mogu updajtet igru pa molim da netko posalje na mail   immolation_@hotmail.com

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice