Eno Jingles je izbacio Armored Warfare preview video, ne cini se lose, čak šta više ako bude dobro optimizovano moglo bi biti podjednako zabavno kao i WOT, ono što mi je u startu bolje je da nece biti da te artica nece biti tako dominante i odradi za 90% hp jednom granatom, da ces imati upozorenje kad te artica cilja...nadam se da ako bude vecega odliva igraca natjerati WG da malo promjeni stav prema zajednici i onog seronju Serba prizemljiti.
Ono što je sad wot, to je prije bio wow. Baš sam nedavno negdje (ftr?) čitao članak o tome i stvarno su dobro opisali situaciju.
Sve ove druge igre su wot(wow) killeri, odnosno bar žele biti (preuzeti dio igrača od wot-a).
U prilog im ide što je wot sa tehničke strane jako traljav i zastario (jedna jezgra, nema destrukcije (još), frustrirajući RNG, izgleda zastarjelo), dok su opet pogodili vrlo dobar omjer zabave, skill-a, napredovanja i najbitnije: free 2 play.
Nadam se da killeri neće željeti biti drugačiji pod svaku cijenu (WT) već da će ono dobro preuzeti i implementirati u svoje rješenje uz popravak onog gdje je WG failao.
AW djeluje obećavajuće (iWT je svojedobno takav bio) ali još je rano proglasiti wot mrtvim.
Tu je naravno i WoWS, totalno drugačija hrpa metala, nadam se da će biti jednako zabavna :)
U pravu si, ali kako je AW maltene pa reskin WOT-a, mogao bi on imati solidno uspjeha. Većina igrača ostaje pri WOT-u iz navike, ja prvi necu da krecem WT zato sto sam ovde dosta vremena, imam solidnu garazu ali iskreno govoreci malo mi ce pocinje gaditi odnos WG prema igracima te konstanto rjesavanje pogresnih problema te njihovi when done its done rokovi...
Na prvu se čini mnogo drugačije, no u suštini to je baš to wot reskin.
No ono što je bitno je MM, tj program koji pravi timove kako će to funkcionirat, u wotu je nekad kuku lele u najmanju ruku, tipa shvačam da se ja u t 69 nebi trebo previše zamarat s mausonm iz neprijateljskog tima već bi njega trebo riješit is 7 koji kampa u bazi, ili koji vozi preko polja na malinovki dok bi ja što trebao otići na brdo i izginit te počet piast svasta u chatu, a kad smo već kod cheta nekad je stvarno žalosno šta sve ljudi pišu od *bo vas sve, do predivnih želja meni i mojoj familii što opet meni kao starijem ne smeta al nekom mlađem može teško pasti...
Mislim timska je igra i ono bitno je da timovi budu otprilike balansirani, a ne ko ovaj vikend po 3 minute bitka bude gotova rezultatom tipa 15-3, no opet s druge strane njima bitna variabla je postotak pobjede i on je prosječnoi oko 50% tako da njihov koncept po njima funkcionira, al po meni nije
Što se tiče te artiljerije i ona je radi koncepta problem tima, ukoliko je ko iole ozbiljnije igrao wot-a bilo TC, CW i bilo sta zna da ako se kampa ili ide filozofirat da artiljerija lagano ima vremena relodat ona ce napravit dmg isto kao i bilo koji drugi tenk, no kad se zagrne rush preore i artiljeriju i tenkove oko nje ukoliko su imale sposobni...
A kad se uzmu brojevi i malo promucka glavnom vidi se da artiljerija ne pravi nikakvu posebno veću štetu od bilo kojeg drugog tenka, čak štoviše mislim da kad bi i tenkovi pucali HE napravili veću štetu.
Po meni je problem što veliki arty pre dugo puni, pa onda da bi bio u koraku stavili su im umobolan splas(sto je opet u neku ruku realno jel 10% granate je čisti eksploziv pa onda granata od 203 mm ima isti učinak koda pješadinac dotrce do tenka s vrećom od 20 kg i to aktivira ), iako je spalash donekle realan njegov raspored nije bar su mi tako rekli no nebitno da ne duzimo s nepotrebnim , a i probojnost je pre velika bar za igru jer nije zabavno vozit KT uokolo koji je veličine trokatnice oklopa 80 mm s strana a prosječna artiljerija tog tira ima pen 70-80 pa ukoliko te ne pogodi u kupolu ili ufp napravi ti puni dmg, a ako te pogodi polomi ti kupolu top i par članova posade ...
Uglavnom teško je balansirat a da svi budu zadovoljni, ja bi osobno volio da samanje penetraciju, splash,i dmg a nek dignu rof al u raznim granicama a ne da to bude ko naj mali britanac em leti po mapi em kad tracka neki tenk svog tira ovaj nema posadu za popravke nemoze se vise pomaknit, a opet ne ko bat t 10 arty da možeš ručak spremit dok on reloda...
I neka pobogu skinu artiju da vidi cijelu mapu, ako već ima signal radia od 400 m nek onda toliko vidi a ne ovaj u kutu mape vidi drugi , znam da drugi tenk prenosi, al onda nek to ima delay isto kao spot vidis par trenutaka i onda nestane kad ovom kamo naraste a ne znas da tenk ide ljevo desno itd ...
No opet mene se ne pita pa
Nevjerujem da ću igrat al ću svakako navijat jer što bude jači AW to će i Wot morat bolje radit da bi ostali konkurentni.