World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.107.234
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
World of Tanks

I meni je uzas, framerate dostize jedva do 30fps (iako imam framedropove pa je igra neigriva). Ping mi je postao ocajan (80 - 100ms, inace sam bio oko 50-60ms). Koliko pomazu stariji driveri za Ati?

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Ako kupim ovaj T2 Light tank sad na popustu što ide i ako (vjerovatno hoću) ispunim ove misije sve za ovaj mjesec (još nekih 30tak arty borbi) i dobijem taj T2 Light da li ću dobiti gold ili šta ? Ne mogu imati dva tenka odjednom nikako.. a ako kupim 50% jeftinije i ako dobijem gold umjesto tenka za ispunjavanje misije treb'o bi dobiti 375 džaba golda.. Profit. Valjda tako ide ne znam.

0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Ali barem su zvukovi drugačiji, IMO puno bolji.

Ubi bene, ibi patria.

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Tako mi je bilo ono super sto ce izac novi patch reko nova bolja grafika sve optimiziranije novija fizika a kad ono dobili smo Qurac u gujcu ,,, na nekim mapama mi frame pada i ispod 30 ebali oni svoju mate bezobraznu da im oce barem pola ljudi odustat od igre jer se meni vise ovo ne igra kad je situacija ovako uzasna, cak i kad stavim sve na max ili low situacija sa framerateom je ista a kad kliknem na recomended on mi stavi sve na max :D ko tu koga j... :D)?

slovo sto ga Ante kovo

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

kod mene opet 25 fpsa prosjek. trolololol

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: World of Tanks
Et_Tu_Brute? kaže...

Haha, lijepo. Tijekom bitke mi se igra srušila, ravni crash na destkop. Nista ajmo nazad, ucitava se mapa i jos jednom crash. Pa ponovo crash...

Etc, uglavnom sad nemogu u igru, bio sam živ i pola tima će me reportati jer sam IDLE.

GJ WG, nesposobni debili

Da mozda skines cijelu igru pa napravis svjezu instalaciju, ber patchiranja, to cesto pomaze...
13 godina
neaktivan
NoviDebil kaže...

Ako kupim ovaj T2 Light tank sad na popustu što ide i ako (vjerovatno hoću) ispunim ove misije sve za ovaj mjesec (još nekih 30tak arty borbi) i dobijem taj T2 Light da li ću dobiti gold ili šta ? Ne mogu imati dva tenka odjednom nikako.. a ako kupim 50% jeftinije i ako dobijem gold umjesto tenka za ispunjavanje misije treb'o bi dobiti 375 džaba golda.. Profit. Valjda tako ide ne znam.

Mislim da da ali pricekaj nekog tko je 100% siguran

EDIT: kako se zove onaj mod koji pod notifications pokazuje statistiku danasnju 

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.4.2014 20:37 (ja111).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ako neko oće account nabaviti mislim nakon ovoga patcha će ih biti na kile...

idem na odmor od WoT-a ali ako nešto uskoro ne poprave ode igra sa kompa sigurno.

patch drop od nekih 10- 20 FPS-a , igrivost se prepolovila, boje ko sa rasprodaje u džungli.

GJ WG

Noob na profilu... opasnost...
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ja ne znam kaj svi kukate...meni sve šljaka super...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

5 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks
http://wotlabs.net/sig_cust/7D00A3/f52a84f2875111959e4c9e15dc8259b1/eu/smellsliketeenspirit/signature.png

0 0 hvala 0
15 godina
Et_Tu_Brute? kaže...

Haha, lijepo. Tijekom bitke mi se igra srušila, ravni crash na destkop. Nista ajmo nazad, ucitava se mapa i jos jednom crash. Pa ponovo crash...

Etc, uglavnom sad nemogu u igru, bio sam živ i pola tima će me reportati jer sam IDLE.

GJ WG, nesposobni debili

ista situacija sad kod mene, fala bogu t5 borba pa niš strašnog

edit: odustao od daljnjeg grindanja zasad, zadao sam si misiju da aceam svaki tenk i iz svake linije (do kud sam došao)

ms-1 here I come

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.4.2014 20:54 (The Unforgiven).
16 godina
World of Tanks

Eto konačno se logirao u igru, neki lik na forumu otkrio problem, a radi se o tome ako imaš OC procesor nebreš se logirati.{#}

Inaće radi mi ok, možda 5 fps izgubio u gradskim mapama, ali ništa strašno i prije sam na njima ima dosta lošiji frejm nego na otvorenijim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

ima netko možda problema sa zvukom penetracije/shellova koji vas udaraju? ja nakon ovoga patcha uopće ne kužim da primam hitove doslovno dok ne izginem.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Imam i ja OC-an CPU i to malo žešće, pa se uspijevam logirati bez problema. Bit će da je nešto drugo for sure.
Optimizam je nedostatak iskustva.
16 godina
turbojc kaže...
Imam i ja OC-an CPU i to malo žešće, pa se uspijevam logirati bez problema. Bit će da je nešto drugo for sure.

Probao sam sa OCanim i nije išlo, onda sam stavio na stock i mogao se ulogirati, sad malo prije opet OCao i sad se normalno logira. Čudno{#}

EDIT:eto ipak ništa s toga, kickalo sa servera nakon par minuta sa OCanim procesorom i više se ne mogu logirati{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.4.2014 21:16 (Jack Sparrow).
15 godina
neaktivan
E bome ako je to razlog, svaka im čast i njima i njihovim sposobnostima.
16 godina
raptor22 kaže...
Izzy kaže...

Ja stajem sa igranjem do daljnjeg. Prije je bilo sporo, a sada je još gore. I mislim da je uvođenje HD modela bilo nepotrebno, ali eto im sada. Vidim da se ljudi svugdje tuže da im igra radi lošije nego prije, a imaju neusporedivo bolja računala od ovog kojeg ja imam.

Umjesto da unaprijedi igru, ovaj patch ju je unazadio. Nekima radi dobro, pa čak i bolje, ali imam dojam da većini radi lošije od ovog patcha. I pored niskog fps-a i trzavosti (primjeti se i lag, lampica često titra) imam i jedan bug gdje mi se iznad drveća i grmlja prikazuju kvadrati.

Jeli ti vidiš na čemu igraš?? nvidia 6600 grafa iz 2006.god,jedva pokreče cod4 na low,a ti sad se žališ na niski fps,ja iman comp. pod moj pc i radi mi normalno sve isto kao u zadnjem patchu,baš nije ni 1 fps manje.

ja imam XFX hd7850dd pa svejedno nije za igranje. trza iako mi je fps na maximumu ostao nepromijenjen. Cesto se dogadja da i zvuk ne radi,arty me skine gotovo na nulu,a ja ni ne skuzim...Normalno je da nakon izlaska patcha nije sve ok,ali ovo je najgori pocetak nekog patcha u zadnjih godinu dana,ako ne i duze. A mm je posebna prica...

Zasad 4 pobjede - 15 poraza. Slijedi pauza od nekoliko dana. Ionako je premium istekao pa nema zurbe.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.4.2014 21:29 (guinness).
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni na EU1 250-500ms, a na EU2 80-180, ali me izbacuje non-stop, propade mi premium bzvz.....

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...{#}

Ja ne znam kaj svi kukate...meni sve šljaka super...

Tebi i jos trojici na EU serveru.

Igra se rusi jer su Pazi sad ovo Drum roll please nasli bug ako vozis Hellcata da je moguce rusenje igre.{#}

Ali ni to nije sve WG poznat po svojoj dosljednosti upravo dao novi odgovor. 

Igra se ne rusi samo kod hellcata to je netko od EU zaposlenika lupio (ring a bell)  {#}{#}

Igra se rusi bez razlog kod SVIH VOZILA i WG radi punom parom na zadovoljstvo cijele igracke zajednice na rjesavanju ovog manjeg problema.

Mozete ocekivati novi update u skoro vrijeme odnosno bugfix {#}  No poznavajuci WG bit ce tezak oko 1gige i donositi nove ficere odnosno revoluciju u igranju (igra se nece rusiti na desktop jel te) {#}{#}

Hrpa idiota sa genijalnom idejom... i ocajnom realizacijom ahhh

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.4.2014 22:02 (MrWhite).
16 godina
World of Tanks

ma ovaj pach je živi očaj. te frame dropovi ogromni te manji fps. grafika nije ni približno toliko bolja da bi toliko gazilo komp. sve u svemu loše. ako ne bude uskoro poboljšanja doviđenja wot.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ma ja odustajem od igre do daljnjeg. A koliko vidim po redditu - nisam jedini.

Toliko ovisan o igri da mi jede živce i ona i jebuene siemenke nisam.
Dok nedođe HAVOK, ne dolazim ni ja.
Bitno da prave Mausa. Baš im to treba u životu.
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako meni nije do sad nijednom pala igrica? Vozio sam sa svim tenkovima u garaži pa čak jedno 5-10 bitaka  za hellcatom i nije mi nijednom crashalo ne razumije koji je kod vas problem možda nije ko svih 

2 0 hvala 0
13 godina
Rookie1231 kaže...

Kako meni nije do sad nijednom pala igrica? Vozio sam sa svim tenkovima u garaži pa čak jedno 5-10 bitaka  za hellcatom i nije mi nijednom crashalo ne razumije koji je kod vas problem možda nije ko svih 

Meni se to dogodilo prvi put ikada, takav bug, i to nakon što je novi patch izasao. To stvarno zvuci kao da je problem do mene/nas.

Ubi bene, ibi patria.
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni je crashala jednom ali srecom tocno na kraju partije.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni se nije ni jednom crashala ali zvukovi su zbugirani, nekad mi pocne svirat ona uvonda muzika kad se logiras i nekad kad minimiziras wot i ponovo otvoris samo onak ide zvuk glasno ko da je mlaznjak

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Joj sad ću da instaliram WoT na ovome svom sranju od računara (igram na laptopu trenutno) baš da vidim kakav je FPS tamo i koliko šteka. Zadovoljava ono baš minimalne kriterije pa ćemo vidjeti koliko je do čega.. Nemoguće da sa i5 procesorom, 6 giga rama, giga grafa ne može omogućiti mi normalno igranje na LOW settings na laptopu..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni se jednom rušila što mi je bilo čudno jer nikad mi se to nije dogodilo...Ali dobro...

Nakon dva dana dojmovi su se slegli pa mogu samo reći ovo:

U WG rade ljudi kojima je mjesto u zatvorenoj instituciji ili su se naroljali votke kad su ovo izbacili... Općenito me danas sve vise i više nerviraju razvojni timovi jer izbacuju poluproizvode, dobrih igrica skoro i nema ovaj patch od 2 GB je prdac u prazno da prostite na izrazu....Mislim možemo mi režat kako nista nevalja ali koliko sam shvati wg uopće ne mari za igrače nego mari za gold samo daaaj gold kako ćeš ga dat to je ne bitno... Ubaci u 6.0 verziju type 59 di se znalo dogadat da na karti imaš 10 typova po bitci ali ajde ne prodaju ih vise jer to jede sve u svojoj klasi pa hmmm ajmo ubacit francuske kineske japanske marsovske klingonske borgove tenkove koje je neki inženjer u gulagu u rusiji ima u glavi kao prototip dok se smrzavao u vanjskom wc-u na minus 50.... Konačno su odlučili sredit arteljeriju jer je bila beskorisna i to su je sredili na način da me hummel danas 2 puta u kv-2 one shoota :) zamisli sreće....A da ne govorim upadanje u timove di 95% igrača nema mozak kako neki igrači igraju tier 8 ili 9 a nemaju osnovna iskustva sa loltraktorom?? Mislim imam 6000 bitaka i to je nista za one po 20 K igra mi je bila O.K igra san je s frendovima pa je znala bit i zabavna na trenutke ali kad je ides igrat ubije ti svaki gust... Pogotovo ako ides grindat shermana :) a i iznosi za grindanje su bas super gledam za sturer emila djeluje mi da cu nashorna igrat bez premiuma do bozica ali namjerno im necu davat novac za premium jer ima dovoljno budala koja sa goldon kupuje ammo pa posli kad im tigera 2 pogodis u weak spot (machine gun) vicu gold ammo noob ..............{#}

Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Meni se upravo srusila u Mines s t110e5 na pocetku,prije odbrojavanja. Mozda su namjerno bugali americke tenkove zbog napetosti u Ukrajini {#}. A kad bolje promislim onaj SerB je cudna biljka,ne bi me cudilo...

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.4.2014 0:35 (guinness).

7 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

Evo da se i ja nadovežem na sve ovo. I meni se također crasha igra kad igram sa Hellcatom i morao sam dosta detalja stavit na nisko da bih na nekim mapama imao 35fps a na nekima jedva 20. Možda bi i kupio quad core proc ali žašto kad i sa ovim mogu sve nove naslove igrat na full rezoluciji i pristojnim detaljima a i taj quad core nebi puno pomogao. Već sam izgubio volju za igranjem kao i dosta kolega na foumu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
raptor22 kaže...
Izzy kaže...

Ja stajem sa igranjem do daljnjeg. Prije je bilo sporo, a sada je još gore. I mislim da je uvođenje HD modela bilo nepotrebno, ali eto im sada. Vidim da se ljudi svugdje tuže da im igra radi lošije nego prije, a imaju neusporedivo bolja računala od ovog kojeg ja imam.

Umjesto da unaprijedi igru, ovaj patch ju je unazadio. Nekima radi dobro, pa čak i bolje, ali imam dojam da većini radi lošije od ovog patcha. I pored niskog fps-a i trzavosti (primjeti se i lag, lampica često titra) imam i jedan bug gdje mi se iznad drveća i grmlja prikazuju kvadrati.

Jeli ti vidiš na čemu igraš?? nvidia 6600 grafa iz 2006.god,jedva pokreče cod4 na low,a ti sad se žališ na niski fps,ja iman comp. pod moj pc i radi mi normalno sve isto kao u zadnjem patchu,baš nije ni 1 fps manje.

Jel' ti krivo?{#} I vidiš kako ne znaš!{#} Grafička je predstavljena 2004., procesor 2005., a računalo je kupljeno u 12. mjesecu 2005. godine. Čudo je kako uopće radi!{#}{#}

I očito je da sa svakom zakrpom igra postaje sve zahtjevnija, ali nisam se nadao da će je ovaj najnoviji patch ovako "urediti". Tko zna bi li ispravili ovaj bug sa drvećem i kvadratima koji mi se prikazuju da sam to prijavio dok je trajao test... Jer primjetio sam to na testu, ali nisam ništa govorio i pisao na WoT forumu jer mi se nije dalo, a i nadao sam se da će do izlaska zakrpe to već nekako riješiti. A nisu... Ma, vjerojatno nisu ni primjetili.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice