World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.113.885
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Tanks

matildu fresh prince sam probo i tenk je spooooor

ko churh negde, ima top 57 koji dinga i kv-1 na 300 m, i mrvicu sporo nisani

brze loada nek nisani, i bez ramera

e da, jos nesto- visok je ko stala

a matildu 4 jos nisam probo, al sam ju kupil

ona pak ima 76 koji nema pen, negde 85 il tak nekaj, a gold je 100 pen

al mozda ima bolji mm, vidicu kad probam

ha kupi, sta reci, kad das 375 golda za tir 5 med prem nemas kaj kukat

locust i t-15 su bili skuplji

a ja imam 4 med posade pa nek se vesele uz votku i britansku techno-logiju

e da, kaj onda za tu posadu, kakav je consumables, stavlja se votka u caj il kaj?

p.s. onda na pzr B2 bi se stavljala cokolada u jaku kafu? {#}

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: World of Tanks
crystal6 kaže...

T29 ima 38mm oklopa na krovu, a KV-1S 122mm top. Prema overmatch sistemu (38*3 = 114 < 122), top kalibra 122mm ne može bouncati, već će svaki pogodak pod bilo kojim kutem probati probiti taj oklop.

Ista stvar je i sa 30mm na krovu IS-3. Svaki top kalibra 90mm ili više će ga stalno penetrirati. Isto i sa Fochom. Svaki 120mm+ top će mu probiti bočni oklop i krov iz bilo kojeg kuta.

Vidiš znao sam za to ali nisam znao da ima gore 38mm...ima logike(prema wotu),meni nema jer ne znam kako granata može probiti pod kutem od približno 180° s obzirom i na sami oblik iste granate...

No nema veze,idem kupit dnevne bonuse rađe nego da razbijam glavu time

15 godina
World of Tanks

Ne znam jel neko vidio, al izglea da WG malo počeo protiv bottera i afk igrača. Na linku transkript razgovora gdje bannani botter se pokušava opravdat i vratit nazad acc.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.2.2014 23:23 (St0ka).
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

http://wotreplays.com/site/616751#winter_himmelsdorf-simehr-is

Steta da je team bio takav kakav je bio... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
St0ka kaže...

Ne znam jel neko vidio, al izglea da WG malo počeo protiv bottera i afk igrača. 

Jedna lasta ne čini proljeće {#}

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
17 godina
St0ka kaže...

Ne znam jel neko vidio, al izglea da WG malo počeo protiv bottera i afk igrača. Na linku transkript razgovora gdje bannani botter se pokušava opravdat i vratit nazad acc.

Ufff kako sam uživao u ovome, dok je prokleta botina plakala... tamo se hvali skupom opremom, a kao ima sirotinjski router, izvlači se na takve gluposti koje ni malo dijete ne bi popušilo, totalna uživancija kako ga je support hladno odj3bo svaki puta :P 

No problem s botovima će se vjerojatno znatno smanjiti tek kad igrači prime stvar u svoje ruke sa modom za detektiranje botova, jer ako si igrači ne pokušaju učiniti igru čišćom i ugodnijom onda se nemaju šta žaliti na tolike botove u igri jer nit WG ne stigne to sve provjeravati i čistiti... 

16 godina
neaktivan
World of Tanks

WG nece ni tad se boriti sa botovima pretjerano...za bot sistem moras imati premium, da imas premium moras platiti...to je WG stabilan izvor prihoda. WG ima oko 55 miliona registrovanih igrača, nek je samo 1% od toga botova a vjerujem da ih ima i više. To je 550.000 pomnozi to sa 10 eura (uzeo sam cijenu mjesec dana, vjerujem da ih ima i koji plate vise) i dobijes 5.5 miliona eura mjesecno samo od njih. I što bi sad oni sebi sjekli izvor prihoda. Lakše je reci nema botova toliko, banovati jedan ili dva i ljudi ce reci bore se protiv botova.

Moj PC  
10 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Nakon godine dana, uzeo ponovo kv-1 (idem novu granu...). Pa taj tenk je prestrasan!!! Koliko se sjecam, nije mi ostao u nekom specijalno dobrom sjecanju, al kako i bi kad sam ga igrao bez modula i s tek par sto partija (i vjerojatno s nekom jadnom posadom). Druga partija - ace. Wr na kraju dana 64% s tim da sam igrao i s drugim tenkovima koji nisu bas tak nice. Moguce da me sam tak posralo, al svejedno mi pase ;)

p.s. je, znam da bi na slici moglo bit i vise dmg-a i killova, al reko' kad je ace da ga stavim...

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.2.2014 8:54 (mrki98).

1 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Kakve skillove trpati posadi na britanskoj TD liniji (prema 183)?

Planirao sam odyebati camo skill, nabrijati BiA, repair i safe st. na loadera.

Može savjet?

Igram preko qrca već par dana (upao u titanfall betu pa to blanjam), odyebao sam WT-E100 liniju (nije to za mene) pa mislim malo britancima ako budem imao volje (možda i to odyebem kad titanfall izađe).

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Isplati li se ići na zadnji top na Pz. Sfl. IVc ili ići odma na Nashorn?

Windows? B**ch my Arch can do anything.

0 0 hvala 0
17 godina
r3bl kaže...

Ne!

odmah na Nashorn, top zaboravi. Ja sam preskočio, motor, top i gusjenice jer je to gubljenje vremena s obzirom da je tenk sranje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.2.2014 13:32 (Ziga).
17 godina
moderator

Ja sam izgrindao Nashorna, al me nervira što topove moram ponovo pa sam dropao liniju. Sifilis ima Flak 7,5cm i 8,8 cm, Nashorn ima Pak, pa moram opet davati xp za top koji je isti po svemu kao tier ispod da bi došao do boljeg (valjda free xp zamka ili navlakuša za convertanje golda). Slaba penetracija, loša posada (nije ni 100%), papir oklop bez camo-a su mi samo prelili čašu.

Tier 4 u toj liniji mi je bio super, ovim sam jedva se dovukao do t6.

Nije tenk loš kad se fino igra, ali mene je nervirao jer sam ga igrao pogrešno, preagresivno, samo da završim i prodam.

17 godina
DrNasty kaže...

Ja sam izgrindao Nashorna, al me nervira što topove moram ponovo pa sam dropao liniju. Sifilis ima Flak 7,5cm i 8,8 cm, Nashorn ima Pak, pa moram opet davati xp za top koji je isti po svemu kao tier ispod da bi došao do boljeg (valjda free xp zamka ili navlakuša za convertanje golda). Slaba penetracija, loša posada (nije ni 100%), papir oklop bez camo-a su mi samo prelili čašu.

Nije tenk loš kad se fino igra, ali mene je nervirao jer sam ga igrao pogrešno, preagresivno, samo da završim i prodam.

Nashorn je zakon tenk naspram sifilisa 1 pogotovo kad se stavi najjači top.

Sifilis 2...s stock topom je patnja kojom si režeš žile..ruke ti krvave...taj top ima jadnu penetraciju, jadan dmg...

jučer sam otključao jači top... kad ono samo 15 granata nosi... koma...no to je drugi tenk jer je top 10 puta bolji.

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Kupio sam t44 i mogu rec da je za t43 i bez top modula internet.. 

Stavio sam t. bars te istrazio sa free xp. kupolu i montirao treci top, sad me zanima da istrazim prvo motore (prvi, drugi?) ili zadnji top? Kako ste vi istrazivali, kladim se da ga svi imate u garazi ili ste imali {#}

Oprema sve mi jasno, a od potrosnog materijala da stavim removes speed g. umisto aparata barem dok ne istrazim motore? Sva sreca pa mu rezervar nije na prednjoj strani ka u prethodnika.. {#}

play2much
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.2.2014 13:43 (fanaticni gejmer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
malina22 kaže...

WG nece ni tad se boriti sa botovima pretjerano...

Isto to je govorio SS. Objavio je par dosta zanimljivih članaka na FTR-u na temu borbe protiv botova. Ima nekoliko vrsta bot programa, a najpopularniji radi samo na premium računu i potrebno je plaćati pretplatu na njega. Navodno da ima oko 100 000 pretplatnika. Sad se ne sjećam da li je to samo u Europi ili na svim serverima. Također, WG EU konstatno govori da apsloutno nikakvi botovi ne postoje iako je WG RU potvrdio da ih ima i da rade novi sistem za borbu protiv njih. Također je WG EU ukinuo titulu Comunity Contributora jednom igraču koji je razvio svoj sustav za otkrivanje botova i o tome napravio temu na forumu. Zato ispada da botovi pretjerano ne smetaju WG-u, barem ovima iz europske podružnice i zato sam napisao da jedna lasta ne čini proljeće.

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
17 godina
World of Tanks

Treba integrirati u igri VOTANJE...

npr... dakle ako 8 igraca prijavi jednog igraca da je BOT... zahtjev se procesira odmah kao Ticket i ako se ustanovi da je..BAN

3 0 hvala 1
15 godina
World of Tanks

Kupio rusku matildu

Prva borba ace tanker, poraz, 2500dmg, 2000xp

Replay

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Jel koristi neko locastanov botdetect? Da li bude botina u partijama?

Vidim ga u Aslainovom instaleru, moraću ubaciti i probati, samo ne znam da li WG prati modove i možda stvara neku crnu listu...

0 0 hvala 0
17 godina
DrNasty kaže...

Jel koristi neko locastanov botdetect? Da li bude botina u partijama?

Vidim ga u Aslainovom instaleru, moraću ubaciti i probati, samo ne znam da li WG prati modove i možda stvara neku crnu listu...

Ja ga koristim. Dosad sam naišao na 3 bota i svi su bili t5.

Come to the dark side, we have cookies.
17 godina
moderator
crystal6 kaže...

Ja ga koristim. Dosad sam naišao na 3 bota i svi su bili t5.

Koliko sam skužio, taj mod samo skuplja statistiku prijava drugih igrača i na osnovu tih prijava nekog taguje kao bot? Navodno je tema zaključana na insistiranje autora zbog zloupotrebe prijavljivanja (zakačiš se s nekim i dobiješ bot prijavu).

Ja sam mislio da koristi neke mehanizme za direktnu detekciju, pa je WG zaključao temu...

14 godina

Kad se nađu dva (dobra) Cromwella neprijateljska ekipa nema šanse {#}  

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
12 godina
neaktivan
O cem ti pricas ????? Meni najbolji tier 5 td, i apsolutno treba istrazit zadnji top jer je s njim puno lakše grindat za nashorna
15 godina
St0ka kaže...

ja sam jucer vristao od smijeha {#}

acc je blokan dok ne pristane na wipe svega, osim prem tenkova, slotova, golda, i prosirenih baracsa, i prem consumablesa-sve placeno goldom

ostalo sve, tenkovi, posade, credsi, oprema, free exp- baj baj botino  {#}{#}

po meni je jos puno dobio

a fora na bot forumu-kazu mu da je sigurno igro 8 i 9 pa su ga "hapili", a "sto puta su rekli na forumu" da botaju male tirove, skautove, one kaj ionak prvi poginu

a tip je genije za matematiku-razer oprema, sigurno pila pc, prem acc, pretplata za bot, 14k borbi

mogo je dat nekom klincu u susjedstvu 50€ da mu grajnda kaj oce il kupit acc-ali ne on je pametan

nema precicom do raja {#}

tak je i onaj debil sa clan platunom i m2 LT u tiru X ubio protivnicki platun kolega iz istog klana da dobije type 59, i drugi put pokuso prevarit wg

evo ti sinko {#}

DrNasty kaže...

Kakve skillove trpati posadi na britanskoj TD liniji (prema 183)?

Planirao sam odyebati camo skill, nabrijati BiA, repair i safe st. na loadera.

Može savjet?

Igram preko qrca već par dana (upao u titanfall betu pa to blanjam), odyebao sam WT-E100 liniju (nije to za mene) pa mislim malo britancima ako budem imao volje (možda i to odyebem kad titanfall izađe).

ja sam na at-8; comanderu mentor, ostalima repair-jer je 6 u posadi

gore je vent i spall, stavim i binos-dobro dodje

to je navalni tenk, vidjecu dal cu posle svima bia ili 6th sense a repair ostavit pa krenut na camo, posle lako dropam na tiru X, a ovi do tad su totalno drugaciji gejmplej

navodno vec tir 7 ima top skroz na desnoj strani(ili mozda at-15, t8) pa nije ona kupola tolko izlozena ko sad dok je top na sredini

ali repair je must, kaze i brzi bejbi isto, jer td-i imaju hrpu vise hp-a od prosjeka za taj tir, repair prije camo-a

a safe stowage i preventive maint. uvjek dobro dodje

cak i armourer na guneru, jer te svi rokaju odnapred, valjda je i t28/t95 isti gejmplej

r3bl kaže...

ne, ne i ne

mozes ga elitata ak mislis si ostavit tenk ko ja, al sam zadnji top istrazil, kupil, probal i prodal-top je niskoristi

gledo sam review od sir focha i on je popljuvo tenk jer je uzo u obzir zadnji top

puno je duzi unutar tenka i ima jako mali luk ljevo-desno

a taj luk je jedina jaka strana tostera, ko i 38t, a dok ne mices tijelo i aktivan je camo net, ipak si manje vidljiv nego da se stalno okreces, izgubis camo bonus, binos se iskljuci i nisan se rasiri

prema tome, stronk toster=drugi top

DrNasty kaže...

kaj nema nashorn dugi 8.8. sa jg pantera? i inace je tenk super snajper, sa super depresijom i aim time-om, a o pen da ne govorim

a linija je free exp zamka u zamci, vec na tiru 7 imas top od 60k za otkljucat, i tak sve do t X, po 2-3 topa na tiru

ostali tenkovi imaju mozda na tiru 8, najcesce 9, za otkljucat t X top od 60k

i da naravno da je standard, nova linija ce imat druge module, pa ko oce prvi doc do zadnjeg tira, free exp crna rupa, 300-500k do tira X

cak i da to ljudi rade sa goldima od cw-a, kolicine su ogromne-firma je jako pohlepna

fanaticni gejmer kaže...

Kupio sam t44 i mogu rec da je za t43 i bez top modula internet.. 

Stavio sam t. bars te istrazio sa free xp. kupolu i montirao treci top, sad me zanima da istrazim prvo motore (prvi, drugi?) ili zadnji top? Kako ste vi istrazivali, kladim se da ga svi imate u garazi ili ste imali {#}

Oprema sve mi jasno, a od potrosnog materijala da stavim removes speed g. umisto aparata barem dok ne istrazim motore? Sva sreca pa mu rezervar nije na prednjoj strani ka u prethodnika.. {#}

po nekoj staroj formuli, pen = dmg = exp

znaci prvo drugi top od 100mm, taj busi i is-3 i type59 frontalno

po meni, derp istrazi zadnji, tak cu i ja

i ja sam free expal kupolu i gusjenice da mogu idiota 100mm stavit

tenk ce postat medium po brzini i pogotovo ubrzanju tek sa zadnjim motorom

ali ak neki tenk mislis zesce grajndat i ulozit malo u njega, umjesto fire aparata stavi onu hranu

top ti je sad 10k po komadu, al se debelo isplati, i tenk je odma bolji

ja sam tak izdrzo muku japanca na tiru 6 kad sam 100k expa ganjal

ako stavis removed speed, to ti unistava motor po 1hp u sekundi dok ne pozuti, znaci moras to pazljivo koristit, ili dodat opremu cyclone filter

ili stavis dodatni benzin, koji ne unistava motor

jer kad si spor, a med, i jos ti ode motor, onda si u biti su-100 i vuces se po mapi

removed speed ti daje 10% na motor uz ostecivanje motora, 1500 credsa jednom; cyclone filter je 250k na popustu 50%

benzin ti daje 5% na motor, ali ne i na turett traverse ko ostalim nacijama(kinezi, japanci i rusi to nemaju, ostali imaju), 2500 credsa PO GEJMU

hrana ti daje 10% na SVE, od motora, ubrzanja, do repaira, reloada, view rangea, camoa, ....,ali je 10k PO GEJMU

ak imas vent i bia, uz hranu, comander je na 120%, a ostali na 132%-po meni isplativo

ak nakupujes danas te hrane, 100 komada je 1 milju, i koristis dok ne stavis top module i opremu, i posada se digne

nek je prosjek 1k expa po gejmu sa prem acc, to ti je 100k expa,znaci istrazis sve i onda lagano picis prema t-54....dok sam napravil 100k na japancu, posada je bila na pocetku drugog skila-uzo sam komandera za golde i odma mentor stavio, u jednom trenu ga ostali dostignu

po meni super rjesenje kad nemas golda za uzet odma 100% posadu, ili free expa da ne kreces stock, ili posadu za prebacit

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
17 godina
veks25 kaže...
O cem ti pricas ????? Meni najbolji tier 5 td, i apsolutno treba istrazit zadnji top jer je s njim puno lakše grindat za nashorna

42 bitke sam odigrao dok nisam unlockao Nashorna

Nisam otključavao:

Top       16.500 expa

Motor       1050 expa

Gusjenice 2050 expa

uštedio sam igranja za  19.600 expa. Tier V TD mi se uopće nije svidio i nisam ga imao namjeru zadržavati.

S obzirom da je mala razlika za unlock Nashorna čemu se zajebavati glupostima kad je Nashorn 10 puta

bolji tenk od Sifilisa 1 {#}

Pa što onda ako je to tebi najbolji TD????? Lik ide na Nashorna i ja mu dajem preporuku koja će ga uštedjeti nešto vremena i živaca jer Sifilis 1 i Nashorn ne dijele topove, ni gusjenicu, ni motor pa s time nema potrebe gubljenju vremena.

12 godina
neaktivan
ED63 kaže...

po nekoj staroj formuli, pen = dmg = exp

znaci prvo drugi top od 100mm, taj busi i is-3 i type59 frontalno

po meni, derp istrazi zadnji, tak cu i ja

i ja sam free expal kupolu i gusjenice da mogu idiota 100mm stavit

tenk ce postat medium po brzini i pogotovo ubrzanju tek sa zadnjim motorom

ali ak neki tenk mislis zesce grajndat i ulozit malo u njega, umjesto fire aparata stavi onu hranu

top ti je sad 10k po komadu, al se debelo isplati, i tenk je odma bolji

ja sam tak izdrzo muku japanca na tiru 6 kad sam 100k expa ganjal

ako stavis removed speed, to ti unistava motor po 1hp u sekundi dok ne pozuti, znaci moras to pazljivo koristit, ili dodat opremu cyclone filter

ili stavis dodatni benzin, koji ne unistava motor

jer kad si spor, a med, i jos ti ode motor, onda si u biti su-100 i vuces se po mapi

removed speed ti daje 10% na motor uz ostecivanje motora, 1500 credsa jednom; cyclone filter je 250k na popustu 50%

benzin ti daje 5% na motor, ali ne i na turett traverse ko ostalim nacijama(kinezi, japanci i rusi to nemaju, ostali imaju), 2500 credsa PO GEJMU

hrana ti daje 10% na SVE, od motora, ubrzanja, do repaira, reloada, view rangea, camoa, ....,ali je 10k PO GEJMU

ak imas vent i bia, uz hranu, comander je na 120%, a ostali na 132%-po meni isplativo

ak nakupujes danas te hrane, 100 komada je 1 milju, i koristis dok ne stavis top module i opremu, i posada se digne

nek je prosjek 1k expa po gejmu sa prem acc, to ti je 100k expa,znaci istrazis sve i onda lagano picis prema t-54....dok sam napravil 100k na japancu, posada je bila na pocetku drugog skila-uzo sam komandera za golde i odma mentor stavio, u jednom trenu ga ostali dostignu

po meni super rjesenje kad nemas golda za uzet odma 100% posadu, ili free expa da ne kreces stock, ili posadu za prebacit

Removed speed ionako ne koristim stalno nego kad mi ocajno treba konja (penjanje uzbrdo, kad zelim iz baze na pocetku meca doc do pozicije ASAP pa onda ugasim). 

Hrana mi skupa za radnom bitke :D al svejedno cu uzet par komada sad dok je popust.

play2much
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ping opet los (150-170). Aj razumijem da imaju problema dan-dva, ok nema veze imaju problema sedam dana al brate kao da politicari rade u wg pa *urcom nece da mrdnu. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Konačno Top Gun i Mastery na KV-1s {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

http://ftr.wot-news.com/2014/02/17/serb-in-one-picture/#more-8540 {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

hebo ih lag i serveri koji hostaju wot i torrent pornjavu.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.2.2014 23:25 (sokre).
Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
sokre kaže...

hebo ih lag i serveri koji hostaju wot i torrent pornjavu.

Jedan ljubičasti igrač iz V. Britanije mi je rekao da su serveri dobili migraciju u Nizozemsku

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice