Planiram počet igrat igru, igrao malo na frendovom acc-u.
Ima možda ko onaj Invate card?
Mislim da na alienwareovoj stranici mozes redeemat
Planiram počet igrat igru, igrao malo na frendovom acc-u.
Ima možda ko onaj Invate card?
Mislim da na alienwareovoj stranici mozes redeemat
kaj je invate card? ali ozbiljno pitam
kaj je invate card? ali ozbiljno pitam
Kad praviš novi acc dobiješ boost, 3 dana premiuma, malo zlata i srebra.
Rage incoming, pa kom se ne čita nek preskoči...:P
Hebali ih pečevi više i drkanje po toj igri....granate prolaze kroz tenk, pa ne znaš jel te fulao, jesi bouncao, jel ušla...FOV su totalo sj*bali, osjećaj je prešugav i nikako se naviknut...sve u svemu - ponašaju se ko klinci koji ne znaju kaj bi sa sobom pa idu drkat po nečem po čem ne treba...za mene je igra postala neigriva...
Obožavan ovaj MM
Hellcati su prejaki za ovakav mod
Imao neki dan vrlo slično. Pojeo ih sa AT-8
Hebali ih pečevi više i drkanje po toj igri....granate prolaze kroz tenk, pa ne znaš jel te fulao, jesi bouncao, jel ušla...FOV su totalo sj*bali, osjećaj je prešugav i nikako se naviknut...sve u svemu - ponašaju se ko klinci koji ne znaju kaj bi sa sobom pa idu drkat po nečem po čem ne treba...za mene je igra postala neigriva...
Evo za FOV imas fix koji vraca na staro
A ovo za granate kao da kasne i opce ne primjetis da te pogodi neko i mene nervira
nisam nikako igrao 8.11 (testni jesam i nisam vidio razlike) jer mi komp nije u pogonu, može li netko objasniti u čemu je razlika?
edit sad sam malo tražio, može li tko reći koji je stari fov?
http://i.imgur.com/36ANhX4.jpg
ili
Retard me bloka i neda mi da izadem iz baze. Naravno TK i odma pomislis ovo ce bit katastrofa partija ali ima pravde u ovoj igri.
Evo za FOV imas fix koji vraca na staro
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/351247-811-i-nov-ugao-kamere/page__pid__7254397#entry7254397
A ovo za granate kao da kasne i opce ne primjetis da te pogodi neko i mene nervira
Hvala, budem probao.
Jesi možda skužio jesu oni suzili ili raširili FOV? Meni je samo jasno da je prečudno...:P
Hvala, budem probao.
Jesi možda skužio jesu oni suzili ili raširili FOV? Meni je samo jasno da je prečudno...:P
meni je isto u pocetku bio cudan ali sada mi je bolji nego zadnji
Promijenili su oblik fov-a.Prije je bio četvrtast,sada je okrugli...ili obrnuto,ne sjećam se.
ma uopce to nije bitno..bitno je da nemam ni jednu pobjedu danas s tierom 10....
Da budem iskren,nisam primjetio nikakve promjene što se tiče FOV-a
Ali evo da nešto napišem...u vezi confrontationa...po meni odličan i veoma zabavan mod,u vezi nove mape,igrao ju jednom tako da ne mogu reći previše,Ruinberg on fire i Winter Himmelsdorf su prehebene mape,lag i dalje konstantan tako da ni ja više ne kupujem prem...
Što se ostalog tiče,konačno se riješio 122mm s Is-3 i s tim smećem se u igri više neću morati mučit(osim u slučaju drajvanja sa sportom),jučer pri grindanju do BL-a pogodio kt i e75 u bok 3x nanoseći im famoznih 0 dmg...što me iritira jest to da ne znam kad me granate probiju kad sam u sniper modu tako da mi se dogodi da izginem a da ne znam šta ni kako...to je to zasad :)
što me iritira jest to da ne znam kad me granate probiju kad sam u sniper modu tako da mi se dogodi da izginem a da ne znam šta ni kako..
Ja ne znam niti u jednom pogledu što se događa...strašno frustrirajuće...
Može li neki prijedlog kako da otključavam module na IS-8, kojim redosljedom. Nekako me najviše top, jer je iste težine kao BL9, a može ići i na stock turret...
Može li neki prijedlog kako da otključavam module na IS-8, kojim redosljedom. Nekako me najviše top, jer je iste težine kao BL9, a može ići i na stock turret...
Nije iste težine. Teži je 600 kila, za što ti treba bolji ovijes. Dakle, prvo ovijes, pa top, pa motor, pa turret.
Preporuke za opremu na KV-1S? Na sniženju su i imam novaca taman za jedan komad opreme, što bi mi bilo najbolje uzeti? Zasad imam 76mm top ali skupljam za D-2-5T.
nakon par dana igranja sa IS-3 misljenje mi se promijenilo...igram ko lud da dodjem do BL-9 jer sa sadasnjim topom mi lose ide.cesto me baci u igru sa tier 10 tenkovima a tamo ne mogu nista penetrirat.i ne znam za vas al odkad je patcha kao da je vise noobova...danas 70% poraza.a mozda sam i ja noob.tko zna
to je bilo retoricko pitanje :P
Koje tenkove da kupim, a da sakupljaju novec? Ne vrijede mi is-3 ili tigerII kad za popravak i ammo ode gotovo cijeli dobitak :(
Jedno pitanje za vas. Kupih sada Rusku Matildu. Da li da kupim i Englesku?
10 | Da, kupi |
---|---|
2 | Ne, ne kupuj ga! |