World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.086.586
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks

Eto momci,dosao je i mome sudjelovanju u ovoj igri kraj.Ne potpuno,mozda tu i tamo za mjesec-dva odvalim par partija sa IS-3 i 4,ali nemam zivaca vise ovo igrat.Tako da,dok IS-4 ne postane tierX i ne dobijem Objecta mene vise ova igra ne zanima.

Pogotovo,kada ja sa BL-9 opalim u ravno u IS i probijem i skinem 0% (i to dvaput u isti tenk).Jednostavno me ne zanimaju nikakvi francuzi,englezi i ostatak tenkovske ekipe.

Mjenjam Katanu 3 za bolje ;)
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovaj tiger stvarno dobar sad, evo da se i ja malo pohvalim, bez premiuma...

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 19:58 (Ikel).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
MrXleader kaže...

jesi sa hummelom rammao ovoga i pobijedili ili ste izgubili ipak?

izgubili ... ali mi nije zao bilo ... ma bila je partija za ne vjerovat, ja i AT ostali protiv njih 7 ... ja 6 skinio (i njihovu arty) i bez municije osto ...

al glavno da se igramo ...

17 godina
jura kaže...

si kupil premium možda?

Premium koristim već duže vrijeme, tako da mi je to sve cudno.

16 godina
neaktivan
Ziga kaže...
jura kaže...

si kupil premium možda?

Premium koristim već duže vrijeme, tako da mi je to sve cudno.

Pa to je malo za premium{#}

13 godina
neaktivan
JozicA kaže...

uglavnom lagano, udaram i s Leopardom, zao mi sto nisam snimao fajt, Ensk, prosao cijelu obranu njihovu, otkrio obje arty i obje ostetio, moji dokusurili ih, a sve IS3 IS4 PAnther2 T34 T29, ma luda partija bila ...

da, predivan osjećaj kad se probiješ kroz obranu, oko tebe pljušte meci, a ti se grčiš da naciljaš artiljerije sa 70 na sat :) kad uspiješ - nema boljeg filinga, i sekundu nakon toga - we are done, game over :D

U mad bro?
14 godina
World of Tanks

kakvih sve cheatova ima?

opet me nekaj muci...u tigeru p gadjam jagdpanthera okrenutog guzicom,ping 40...shell odleti 5 metara od njega..to je puno ak si 10 metara od njega udaljen. nista,mislim mozda je bil lag, ovaj se pocne okretat,naciljam ga u bok, i opet odleti 5 metara od njega. tu sam pop*zdel i zgazil ga do smrti.

i ja lagano gubim volju za ovim...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
phnx kaže...

kakvih sve cheatova ima?

opet me nekaj muci...u tigeru p gadjam jagdpanthera okrenutog guzicom,ping 40...shell odleti 5 metara od njega..to je puno ak si 10 metara od njega udaljen. nista,mislim mozda je bil lag, ovaj se pocne okretat,naciljam ga u bok, i opet odleti 5 metara od njega. tu sam pop*zdel i zgazil ga do smrti.

i ja lagano gubim volju za ovim...

Ja u tigeru, samnom t29 i kv 1s i svi pucamo po drugom tigeru koji je bio sa t29,ukratko svi moji mrtvi a njihov tiger na 100%.

Pogodili smo ga negdje 20 puta i sve bounco.

17 godina
protjeran
U-MAD kaže...
JozicA kaže...

uglavnom lagano, udaram i s Leopardom, zao mi sto nisam snimao fajt, Ensk, prosao cijelu obranu njihovu, otkrio obje arty i obje ostetio, moji dokusurili ih, a sve IS3 IS4 PAnther2 T34 T29, ma luda partija bila ...

da, predivan osjećaj kad se probiješ kroz obranu, oko tebe pljušte meci, a ti se grčiš da naciljaš artiljerije sa 70 na sat :) kad uspiješ - nema boljeg filinga, i sekundu nakon toga - we are done, game over :D

da ali sam ovdje ziv ostao, usao po sredini, osao desno kroz zgrade,vratio se do nase baze, ponovo po sredini pa ljevo po otvorenom da otkrijem arty i cap baze ... i sve to prezivio, cak mi i protivnici cestitali :) a nisam ludju voznju imao u zivotu, jos i sad mi se ruke tresu

16 godina
World of Tanks

Nema chitanja pošto se sve računa server side.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Ljudi imam problem!!

Kad igram W.O.T laptop mi se gasi nakon nekih 20 min. Ventilatori normalno rade,temperature so oko 35° neznam sta da radim...Bio je na pregledu kod serviser,rekao je da je sve 5.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
reinstall wot
AMD u <3 Intel u 8===3
14 godina
neaktivan
World of Tanks

razmatram to rijesenje ali trebam jos odgovora molim lijepo

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

oko problema dinganja bouncanja ili ti rikošeta u siguran zicer pogodak ovisi često i i nestrpljivost igrača da mu se ciljnik skupi do kraja.Tek onda je siguran pogodak. Svaki top je drugačiji i u večini slučajeva če i na 70% skupljenosti ciljnika probit metu. pomaže još i opcija:  caps lock+0   ,di se pojavi i mali plavi ciljnik unutar zelenog koji točno pozicionira   smijer topa u odnosu na ciljnik. Vrlo učinkovito sa mediumima dok si u snajp modu u vožnji.

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
World of Tanks

World of Tanks - vaši nickovi

zašto postoji ova tema kad je zadnji puta popis ažuriran prije pet mjeseci ," Poruka je uređivana zadnji put uto 26.7.2011 9:56 (DamageHigh)."

?

2 0 hvala 0
15 godina
Rodić kaže...

Ljudi imam problem!!

Kad igram W.O.T laptop mi se gasi nakon nekih 20 min. Ventilatori normalno rade,temperature so oko 35° neznam sta da radim...Bio je na pregledu kod serviser,rekao je da je sve 5.

Kao što je već kolega naveo, reinstall WoT-a....to je zasad najjednostavnije riješenje.

Drugo riješenje odnosno razlog zašto se gasi je možda napajanje samog laptopa. Možda ti adapter/punjač ili baterija ne rade kako trebaju pa valjda izgube kontakt i laptop se ugasi. Ili je do samog OS-a pa možda trebaš reinstalirat OS. Ima raznih objašnjenja i razloga zašto tvoj laptop se odjednom ugasi dok igraš Wot. Zato zasad probaj barem reinstalirat WoT jer je to najjednostavnija stvar koju možeš napravit.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
14 godina
neaktivan
World of Tanks

m36 ili kv za zaradu srebra ? trenutno imam kv i zarada nije loša...naravno bez premiuma...

0 0 hvala 0
17 godina
lmutak kaže...

Ja u tigeru, samnom t29 i kv 1s i svi pucamo po drugom tigeru koji je bio sa t29,ukratko svi moji mrtvi a njihov tiger na 100%.

Pogodili smo ga negdje 20 puta i sve bounco.

Za takve pacijente se koristi gold ammo {#} Dovoljno ga je samo jednom probušiti time da frajer vidi s kime ima posla {#}

14 godina
a treba i kupit gold ammo
AMD u <3 Intel u 8===3
16 godina
World of Tanks

Barem je tigar šupalj ko sir

2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
World of Tanks

Evo nakon nekoliko dana mogu tvrdit, da su sad dosta toga sj*bali:

0. Još nema odavno najvljenog 'ruskog' patcha, a ko zna kad će i 'američki'.

1. svim tenkovima smanjili zaradu (ne samo arty) ... pohlepa prevladala

2. gađanje mete je kompletno promjenjeno ... gdje sam morao malo podignut nišan, sad ga moram spuštat i obrnuto.

3. ghost shelling je povećan.

4. omjer promašaja/pogodaka i dalje ovisi o opterećenju servera ... ništa od najavljenog server clustera.

5. HE municija je potpuno neuptrebljiva i na većim topovima ... E-100 radi s njima 100 dmg {#}

6. Totalno su ispremješali oklop i sad zaista moram instalirat skin za weak points, jer vizualno to više nema veze s vezom.

7. Camo boja je za ukras i nije adaptivna ... zapravo postalo novo mjerilo za nubove i porez za budale.

Dakle samo nadodavaju sve veće gluposti, bez da poprave stare.

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
memulica kaže...

Evo nakon nekoliko dana mogu tvrdit, da su sad dosta toga sj*bali:

0. Još nema odavno najvljenog 'ruskog' patcha, a ko zna kad će i 'američki'. >>> Za ruske prvi kvartal 2012, kao sto je ranije najavljeno, za americke neznam.

1. svim tenkovima smanjili zaradu (ne samo arty) ... pohlepa prevladala >>> Nisam primjetio, nemam arty, na svim tenkovima koje imam zarada je ista ili veca, ovisi o partiji.

2. gađanje mete je kompletno promjenjeno ... gdje sam morao malo podignut nišan, sad ga moram spuštat i obrnuto. >>> Također nisam primjetio, jedino da sam precizniji od zadnjeg patcha.

3. ghost shelling je povećan. >>> Primjetio sam jedino da mi granata ispucana iz BL9 na skroz smanjenom krugu, 2 metra od tenka, savrseno naciljano ode u oblake.

4. omjer promašaja/pogodaka i dalje ovisi o opterećenju servera ... ništa od najavljenog server clustera. >>> Isto kao i gore.

5. HE municija je potpuno neuptrebljiva i na većim topovima ... E-100 radi s njima 100 dmg {#} >>> Ne koristi HE previse, jedino 152 mm na kvu i mogu reci da radi isti dmg kao i prije.

6. Totalno su ispremješali oklop i sad zaista moram instalirat skin za weak points, jer vizualno to više nema veze s vezom. >>> Nikada koristio taj skin, niti necu, niti imam potrebe.

7. Camo boja je za ukras i nije adaptivna ... zapravo postalo novo mjerilo za nubove i porez za budale. >>> Istina, i jos je ruzna da glava boli.

Dakle samo nadodavaju sve veće gluposti, bez da poprave stare.

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Die Hard{#}

Josip666 One Shoot Panzer
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Samo ću se osvrnuti na ovu točku 1.

Odavno najavljivani ruski patch. Američki je najavljivani još i duže, najprije u 6.6 ->6.7 ->7.0 ->7.1 ->7.2, i nikad ruski patch nije trebao doći prije američkog.

Uglavnom. američki u 7.2, ruski u 7.3.

Ukoliko će sve biti u redu, možda bi i do kraja veljače mogla stići oba patcha. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Deda s kojim sve tenkovima igraš trenutno?

BTW Deda bogte nauči se citirat kako treba.

17 godina
protjeran
mystik kaže...

Samo ću se osvrnuti na ovu točku 1.

Odavno najavljivani ruski patch. Američki je najavljivani još i duže, najprije u 6.6 ->6.7 ->7.0 ->7.1 ->7.2, i nikad ruski patch nije trebao doći prije američkog.

Uglavnom. američki u 7.2, ruski u 7.3.

Ukoliko će sve biti u redu, možda bi i do kraja veljače mogla stići oba patcha. 

Ma odgađaju ih već pola godine, pa im uopće više ne vjerujem.{#}

16 godina
neaktivan
memulica kaže...

Deda s kojim sve tenkovima igraš trenutno?

BTW Deda bogte nauči se citirat kako treba.

IS3, StuG3, KV, SU-100, Marder 2

Sto nevalja u citatu, prosvijetli me.

15 godina

memulica a jesi primijetio da nema vise lagga kad opucas u onom snipe modu ili kak se vec zove... samo zbog tog sam ja jedva čekao taj patch..

a kaj npr. da nisu bili tolko dobri da nam objave cijeli plan za 2011/2012...

htjeli bi amere i ruse, a sad uskoro dolazi kojih 18 francuza, a nakon tog za mjesec-dva, mozda i tri ce bit vjerojatno gotovi i ameri i rusi...

cemu se bas za sve zalite... ste ikad pomislili na to kak je lijepo kaj nema nikakvih cheatera i sličnog... i ovak je igra dosta dobra i zanimljiva, a još je k tome stalno poboljšavaju (barem se trude), ai besplatna je

mene jedino nervira što je tako teško grindati jer se igra bazira na timskoj igri pa vecinom zapnes s kretenima, osim ak imas srece pa igras protiv jos vecih kretena

zato jedva cekam nove modove igre za random...

★★★★★☆
15 godina
World of Tanks

Trude se oni igru shebati. Igra je skoro godinu dana vani, a bugova ima previše, a svakim patchom se nađe još koji.

Ako mi ponekad nestane 30-40% granata u bitci. Mislim ono WTF?? 

Isto tako 0 dmg critical hit. Najjače mi je kad mu ubiješ radio mena, a napraviš 0 dmg. Kaj je taj jedan čovjek pojeo tu granatu pa je onda eksplodirao unutra?

Konstantno zanemarivanje nekih tenkova, a s druge strane buffanje drugih. Naravno da se trude poboljšat. U 8 mjeseci oni su uspjeli ljudima dati TCove po levelima?  Bravo za njih.

Da su one timove koje su bacili na posao na WoWP i WoB, bacili na WoT da srede igru, mogli su 1-2 mjeseca sredit igru da liči na nešto ponudit ljudima toliko toga novog. Naravno da ne trebaju onda sve to omogućit u jednom patchu, nego bi lijepo puštali patcheve svakih 3-4 tjedna i u međuvremenu peglali bugove.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ajde glasajte.

16 Njemačka heavy E-100 linija
17 Njemačka heavy Maus linija
RHCP
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail: