Wildstar MMO

poruka: 1.317
|
čitano: 126.081
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Wildstar MMO
TKY35DE6L6CLCFH767BQ

TKY4NHD5ZQQ1IECMUEWI

you know the drill!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Wildstar MMO

serveri down ?

edit: proradilo

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.6.2014 21:46 (cropunk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Wildstar MMO

Posto smo danas okupili dobar dio ljudova na jedan server, bilo bi spica ako bi mogli ovaj vikend baciit jedan dungeon, naravno sve ovisi ako budete imali vremena i ako budete bili lvl 20+ :) 

Ali full mi je drago da smo krenuli svi zajedno igrat! :D

Steam: http://steamcommunity.com/id/nonidoto Battle.net: Noni#2563
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Wildstar MMO

Dal mi se vise isplati kupiti preko wildstarove stranice, ili preko algoritma sa 10% popusta za studente :/ msm ako bude nekih problema, pretpostavljam da je lakse gnjavit se sa ncsoftovim supportom ak budem morao refundati ili nesto u slucaju da nemogu pokrenut igru s laptopom il nes.

0 0 hvala 0
13 godina
Wildstar MMO

kakav laptop imas ? http://www.allkeyshop.com/blog/buy-wildstar-cd-key-compare-prices/ tu imas cijene za online kupovinu.  Mislim da ti je najpametnije nabavit test key 7dana pa da testiras, ili posudi account od frenda nekog pa testiraj , jer igra treba jos malo optimizacije

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Wildstar MMO
z4yl kaže...
TKY35DE6L6CLCFH767BQ

TKY4NHD5ZQQ1IECMUEWI

you know the drill!

Imas treci maybe? :D

12 godina
arma0geddon kaže...

Dal mi se vise isplati kupiti preko wildstarove stranice, ili preko algoritma sa 10% popusta za studente :/ msm ako bude nekih problema, pretpostavljam da je lakse gnjavit se sa ncsoftovim supportom ak budem morao refundati ili nesto u slucaju da nemogu pokrenut igru s laptopom il nes.

Uzmi tamo gdje je najjeftinije. Zašto ne bi mogao pokrenuti igru?

11 godina
neaktivan
g3arv8 kaže...

kakav laptop imas ? http://www.allkeyshop.com/blog/buy-wildstar-cd-key-compare-prices/ tu imas cijene za online kupovinu.  Mislim da ti je najpametnije nabavit test key 7dana pa da testiras, ili posudi account od frenda nekog pa testiraj , jer igra treba jos malo optimizacije

Pa CPU mi je taman na granici, al me strah za lagove tokom raidova, buduci po onome sto sam vidio da bi mogo bit problem. BUdem pokusao nabavit guest pass, steta sto nisam skuzio da je bio open beta. 

Allkeyshop? Sto to nije malo....fake?

13 godina
Wildstar MMO

Nikakav fake 100% sigurno, preporuka all cdkey, g2 play,  go2arena,g2a , kupovao sam (kao i kolege, nikavak problem) pazis da je EU i picis. Ali posto sumnjas u snagu , nabavi trial ili posudi acc kao sto sam rekao

0 0 hvala 0
16 godina
Wildstar MMO

nemas brige,em ja kupio za gro igrica tako em i drugi a puno puno ti jeftinije

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
arma0geddon kaže...
z4yl kaže...
TKY35DE6L6CLCFH767BQ

TKY4NHD5ZQQ1IECMUEWI

you know the drill!

Imas treci maybe? :D

poslo sam i taj, trenutno nemam nijedan.

16 godina
Wildstar MMO

Ne moze niti jedna fake stranica poslovat sa karticnim kucama jer njima nije u interesu da se preko njihovih kartica krade ljudima novac - propale bi u tjedan dana. Tako da nemas brige sto se tice online shopova.

Jucer igram, lvl 27, konacno howerboard neki pod nogama imam, igra postaje sve bolja. Imate hrpu onih questova "WANTED:... (group x+)" i do sada su uglavnom bili zabavni, ali nista sto random skupina od X ljudi ne bi mogla savladati. Jucer smo konacno naletili na bossa u 5+ group questu koji trazi pravog tenka i healera (probali smo opet random 5 ljudi) i nije bas najbolje proslo dok nije jos 3 ljudi sastrane skuzilo da to radimo pa su uskocili, a i onda su ljudi umirali.

Za sve vas koji ne znate, na lvl 25 pocinje mijesanje frakcija i OPEN WORLD PVP!!!!!!! YEAH!!!! Moj stalker je jako sretan :D A cini mi se da je mordeshu glavna hrana chua :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Wildstar MMO

Molim ime guilda na Zhuru i kome da se javim za inv... Moj nick : Babalui

0 0 hvala 0
16 godina
Wildstar MMO

bu noni ako bu prije mene u igri,ako ne ja kad dodem doma te inv.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.6.2014 9:04 (cropunk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
weco75 kaže...

javi se noniju napiso je nick koju stranicu prije... 

majtnenc tajm DX

11 godina
neaktivan
z4yl kaže...
weco75 kaže...

javi se noniju napiso je nick koju stranicu prije... 

majtnenc tajm DX

Jel znas dokad ce bit ?? ccc odlucia sam danas dingat 50 i sad opet maintance :(

12 godina
neaktivan
Wildstar MMO

Dekinho , koji si lvl sad ?

0 0 hvala 0
16 godina
Wildstar MMO

Joj joj :) svi neki astronomski level a ja od early starta do danas tek 25 (nazalost do 22 sam dosao taj early start weekend, a ostalo ova 3 dana po jedan level stignem samo navecer zbog posla). Doc cu 50 do nove godine valjda :P I am jealous!

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn -III- Battle.net Profil - http://eu.battle.net/d3/en/profile/gaap-2615/hero/153335
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.6.2014 10:04 (mrsmith).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
mrsmith kaže...

Joj joj :) svi neki astronomski level a ja od early starta do danas tek 25 (nazalost do 22 sam dosao taj early start weekend, a ostalo ova 3 dana po jedan level stignem samo navecer zbog posla). Doc cu 50 do nove godine valjda :P I am jealous!

bolje i tak neg da rerollas ko ja pa da si na 12om...

kolko sam skuzio na forumu serveri bi trebali proradit za neki ~1h

16 godina
Wildstar MMO

kud vec 50 ?

aj ja da sam igrao kak spada da nisam zeznuo likove mozda bi bio negdje 20... ovak sam 13,ali nema veze ne zuri mi se nigdje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Wildstar MMO

43 sam lvl :) peglam non stop :))

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

sam lupas il imas neki party?

12 godina

Nadolazeći feature:  "Gild susjedstva".

Šta sve neće nagurati u ovu igru.

17 godina
neaktivan
Dekinho14 kaže...

43 sam lvl :) peglam non stop :))

Hahaha umro sam kad sam ovo pročito.

13 godina
Wildstar MMO

Rjesio sad neku instancu, solo sam bio... al ajde... Outpost M-13 tako nesto... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Wildstar MMO

Nakon pun k vremena igranja wow-a, gdje sam imao: golde, profesije, poznavanje mehanika itd. Sad nemam ništa od toga i još me quest mobovi mogu zatući ako njubarim. Ugodna promjena. {#}

I'm very large!

3 0 hvala 0
16 godina
Wildstar MMO

true,i komunikacija je isto aktivna traze se ljudi, pomaze se .... bas mmo kak treba

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Nos kaže...

Nakon pun k vremena igranja wow-a, gdje sam imao: golde, profesije, poznavanje mehanika itd. Sad nemam ništa od toga i još me quest mobovi mogu zatući ako njubarim. Ugodna promjena. {#}

?? U igri ne trebaš ništa znati? Nema craftanja, trgovine i mehanika? LOL?

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
16 godina
Wildstar MMO

ja sam to preveo ovak : nema nista od toga, ne poznaje sve stvari, uci i otkriva....

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.6.2014 14:48 (cropunk).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

@ SimeKZ: ja to jucer rijesio na levl 14 esperu, nije lose, dobar loot i exp, taman prije illiuma sam to ocistio

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.6.2014 14:51 (Hystorian).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice