Koji tenk?
Ja sam sinoć dosta igrao i nisam imao nikakvih problema te vrste.
Koji tenk?
Ja sam sinoć dosta igrao i nisam imao nikakvih problema te vrste.
a mislim da su svi tenkovi preko 10 tona
Inace,kao bivsi tenkista....Tenk kada vozis po asfaltu,driftanje je lakse nego u auta-kao da si na ledu!
Istina tesko je driftati po travi,zemlji,blatu,ali moze se bez problema!
Pa naravno kad nema gripa tenk pošto ne koristi gume, a i vozio si moderniji tenk sa boljim kočnicama i usavršeni. Ovo u igri su stari tenkovi koji su morali što brže biti napravljeni, a i tenkovi su onda bili nova vrsta naoružanja koja je bila daleko od savršenstva.
Napokon je dodan naš roundel 
Pa naravno kad nema gripa tenk pošto ne koristi gume, a i vozio si moderniji tenk sa boljim kočnicama i usavršeni. Ovo u igri su stari tenkovi koji su morali što brže biti napravljeni, a i tenkovi su onda bili nova vrsta naoružanja koja je bila daleko od savršenstva.
Koliko god tenkovi driftali u RL, ne driftaju kao u WT-u, to je činjenica, a svi koji misle da je WT vožnja tenka historically accurate se gadno varaju.
jesi probao igrat nešto osim arcadea da bi to mogao potvrdit
Novosti o Simulator i Realistic borbama: http://warthunder.com/en/devblog/current/753
Još ako slože BR/matchmaker možemo očekivat leteće svinje, sjekire koje padaju sa neba i vraga na hitnoj zbog teških ozeblina na jajima.
Lijepo od njih da su barem neš poslušali.
Ljudi igram ovu igricu i sve je dobro samo imam male probleme oko nje .
Znači kada klinem tab u rundi mi se prozor zamrzne na trenutak i odmrzne onda.
I kada sam u meniu i kada klikama na opcije itd onda treba vremena da otvori.
Zasto je to tako.
Jer mozda zbog hardiska jer imam hardisk a ne ssd i kako to popraviti?
Zasto je to tako.
I meni se ovo dešava ovo u meniu nekad, a ovo sa tabom samo u arcade.
Dobar dan!
Imate mozda neke savjete za pocetnika? Malo sam izgubljen u svim tim menuima, valutama, nadogradnjama, researchima.
Igrica mi je za sad super, bitke su zabavne, grafika je solidna, dobro se vrti i hrpa sadrzaja. Mislim da sam zakacen :)
Hrpa zanimljivih slika koje bacaju na war thunder iako nisu iz igre nego su napravljene od nekog majstora. Bacite oko :D
Zasto je to tako.
I meni se ovo dešava ovo u meniu nekad, a ovo sa tabom samo u arcade.
Ovo vam se dešava zbog HPET-a (High Precision Event Timer).
Ljudi savjetuju da ga enableaš u winsima i u biosu, ali kada sam to napravio pojavio mi se isti problem kao i vama, ugasio sam i bilo mi je sve ok.
Googlajte kako se gasi, samo pazite da ga deaktivirate i na winsu i na biosu.
jbg, sorry al niti ja, niti kolega nemamo neki uber ultra mega super komp sa kojim bi mogli snimat to sve. rado bih htio neki bolji pc od ovoga, ali za sad vecina prihoda mi odlazi na vaznije stvari kao sto je moja obitelj i moje dijete
sniper only
Dobro odrađeno samo na čemu ste to snimali? Video je štekav i grafika je nekak spigana.
jbg, sorry al niti ja, niti kolega nemamo neki uber ultra mega super komp sa kojim bi mogli snimat to sve. rado bih htio neki bolji pc od ovoga, ali za sad vecina prihoda mi odlazi na vaznije stvari kao sto je moja obitelj i moje dijete
KHMM! Zippo govori za sebe,jer ja imam "zvjer" 8GB RAM,AMD 3.2 Black edition.GTS 250...za editing,nije bas konfiguracija za postiditi,pa i lap na kojemu sam snimao AMD quad A10,Radeonka 8670 m 2 GB,4GB DDR5...nije za baciti.War thunder vrtim bez problema sa 55-60Fps.
FRAPS-om je snimano,Sony Vegas editirano.
Kvaka je što mi se replay u zadnjih godinu dana gadno pokvario,sve mi je u replayu nekako spigana(kako ti kazes),ispikselirana,Laggana...ma grozna.
U trenutku snimanja ovoga videa,na mome replayu je tenk jednostavno prošao kroz skupinu,replay mi je poslao mislim GodsHammer,jer moj nista nije valjao!
Nemam pojma sta su napravili,ali koliko vidim samo ja imam takve probleme!
Ne znam reko možda koristite neke metode koje jako koče komp itd, ;) ništa nisam mislio. Ako vam je komp slab, nabavite si Dxtory i PICvideo kodek, štekanje puno puno manje nego u FRAPS.
Yep, dxtory je daleko najbolji.
Probao sam svašta, čak sam i kupio playclaw koji je dobar (bolji od frapsa), ali dxtory mi se na kraju pokazao najbolji.
I nakon 1100 sati, još uvijek se nekad znam diviti kako igra dobro izgleda u ovakvim trenucima.
http://cloud-4.steamusercontent.com/ugc/26232054773588003/17BCABEC9C27CC887C0C0FFBECCAE9D8D2B4FACD/
I nakon 1100 sati, još uvijek se nekad znam diviti kako igra dobro izgleda u ovakvim trenucima.
http://cloud-4.steamusercontent.com/ugc/26232054773588003/17BCABEC9C27CC887C0C0FFBECCAE9D8D2B4FACD/
+ od mene, i ja isto kažem, svaki put me zadivi grafika ove igre.
Kupio prvi IS-2 ali mi se čini da je top nekako neprecizan bezobzira što je dugačka cijev? namjerno su ga tako napravili ili treba crew traning?
Kupio prvi IS-2 ali mi se čini da je top nekako neprecizan bezobzira što je dugačka cijev? namjerno su ga tako napravili ili treba crew traning?
Ja imam IS-2 i IS-2 mod 1944 prvi puta kda ih koristiš misliš da je neprecizan gun bar sam ja tako mislio ali moraš upgredati malo crew i onda ti je jako precizan ja stalno upgredam tank lodara za reload, isto tako imam i 2 tiger 2 i oni su precizni jako jedino šta mi kod IS tenkova smeta je šta nemogu spustiti cijev.