War Thunder

poruka: 2.333
|
čitano: 433.461
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: War Thunder
milanji kaže...
Stolnik kaže...

Pokušavam skinut igru prek launcher-a i nikako, kad stavim skidat prvih 30 sekunda se skida po 490kb/s, i onda brzina padne na 20 i ne želi se pomaknut. Jel ima još tko problema s time? Kad prekinem skidanje i stavim npr neki torent il bilo kaj drugo skida punom brzinom, tako da nije do mene. Jel zna tko kako rješit taj problem?

Hvala.

Stavi igru skidati na Steamu, šiba full speed ;)

Ne koristim Steam, al budem ga skinuo, pa javim.

hvala 

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
15 godina
neaktivan
War Thunder

Kako vama rade tenkovi? Meni je fps puno stabilniji. Sad ne pada ispod 30 nego se uvjek drzi na 40-45 (gradske mape) a ove manje mape kao karelia tu je zakucano na 60. Kako vam se svidjaju ovi daily rewards i inventory? (rip x2) Napokon su se dosjetili da dobijemo nešto za login sad stvar je sreče da dobiješ dobar boost.

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Kewin kaže...

Kako vama rade tenkovi? Meni je fps puno stabilniji. Sad ne pada ispod 30 nego se uvjek drzi na 40-45 (gradske mape) a ove manje mape kao karelia tu je zakucano na 60. Kako vam se svidjaju ovi daily rewards i inventory? (rip x2) Napokon su se dosjetili da dobijemo nešto za login sad stvar je sreče da dobiješ dobar boost.

Ja sam na max imao 40-50. Sad mi je skoro cijelo vrijeme 60 lock.

Jedino imam jedan mali problemčić na početku runde. Prvih par sekundi mi je FPS oko 20 i onda se digne na 60. I to se dešava svaki puta dok uzmem novi tenk u arkadi recimo.

SVEMOGUĆI
13 godina
neaktivan
War Thunder

imam pitanje

dali su ovi gajin dev coravi ili im noge smrde ??

tenk od tamo 10+ tona sklize na blatu ,terenu cim se doda gas ??

to planiraju popraviti ili ??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
War Thunder

Koji tenk?

Ja sam sinoć dosta igrao i nisam imao nikakvih problema te vrste.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
War Thunder

a mislim da su svi tenkovi preko 10 tona

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
War Thunder

Jel opet moram stavljati video gdje tenkovi driftaju?

ne kužim zašto nebi tenk od 25 tona poskliznuo pri velikoj brzini ako naglo skreneš ili zakočiš?

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
War Thunder

Inace,kao bivsi tenkista....Tenk kada vozis po asfaltu,driftanje je lakse nego u auta-kao da si na ledu!

Istina tesko je driftati po travi,zemlji,blatu,ali moze se bez problema!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pa naravno kad nema gripa tenk pošto ne koristi gume, a i vozio si moderniji tenk sa boljim kočnicama i usavršeni. Ovo u igri su stari tenkovi koji su morali što brže biti napravljeni, a i tenkovi su onda bili nova vrsta naoružanja koja je bila daleko od savršenstva.

13 godina
neaktivan
War Thunder

Napokon je dodan naš roundel 

And how can man die better than facing fearful odds, for the ashes of his fathers and the temples of his Gods.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Jack Sparrow kaže...

Pa naravno kad nema gripa tenk pošto ne koristi gume, a i vozio si moderniji tenk sa boljim kočnicama i usavršeni. Ovo u igri su stari tenkovi koji su morali što brže biti napravljeni, a i tenkovi su onda bili nova vrsta naoružanja koja je bila daleko od savršenstva.

Koliko god tenkovi driftali u RL, ne driftaju kao u WT-u, to je činjenica, a svi koji misle da je WT vožnja tenka historically accurate se gadno varaju.

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2015 0:53 (Stolnik).
12 godina
War Thunder

jesi probao igrat nešto osim arcadea da bi to mogao potvrdit

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
War Thunder

Novosti o Simulator i Realistic borbama: http://warthunder.com/en/devblog/current/753

And how can man die better than facing fearful odds, for the ashes of his fathers and the temples of his Gods.
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
War Thunder

Još ako slože BR/matchmaker možemo očekivat leteće svinje, sjekire koje padaju sa neba i vraga na hitnoj zbog teških ozeblina na jajima.

Lijepo od njih da su barem neš poslušali.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
War Thunder

Ljudi igram ovu igricu i sve je dobro samo imam male probleme oko nje .

Znači kada klinem tab u rundi mi se prozor zamrzne na trenutak i odmrzne onda.

I kada sam u meniu i kada klikama na opcije itd onda treba vremena da otvori.

Zasto je to tako.

Jer mozda zbog hardiska jer imam hardisk  a ne ssd i kako to popraviti?

PewDiePie
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
facamen kaže...

Zasto je to tako.

I meni se ovo dešava ovo u meniu nekad, a ovo sa tabom samo u arcade.

SVEMOGUĆI
12 godina
neaktivan
War Thunder

Dobar dan!

Imate mozda neke savjete za pocetnika? Malo sam izgubljen u svim tim menuima, valutama, nadogradnjama, researchima.

Igrica mi je za sad super, bitke su zabavne, grafika je solidna, dobro se vrti i hrpa sadrzaja. Mislim da sam zakacen :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
War Thunder

Pa ovo samo meni može da se desi, j**em ti igrače i tim i igru i avione i sve 

Nekužim u čemu je problem osvojiti i čuvati vražji airfield, učinim sve za tim a oni nemogu kružiti oko airfielda i malo ga pričuvati i onda kada ispucam sve avione gledam kako nam osvajaju sva tri.  

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
War Thunder

Blagi offtopic, ali valjda se nećete ljutiti. Kratki filmić kojeg vrijedi pogledati: 

Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
War Thunder

Hrpa zanimljivih slika koje bacaju na war thunder iako nisu iz igre nego su napravljene od nekog majstora. Bacite oko :D

http://kotaku.com/guilty-pleasure-sweet-drawings-of-military-aircraft-1688800621?utm_campaign=Socialflow_Kotaku_Facebook&utm_source=Kotaku_Facebook&utm_medium=Socialflow

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
facamen kaže...

Zasto je to tako.

I meni se ovo dešava ovo u meniu nekad, a ovo sa tabom samo u arcade.

Ovo vam se dešava zbog HPET-a (High Precision Event Timer).

Ljudi savjetuju da ga enableaš u winsima i u biosu, ali kada sam to napravio pojavio mi se isti problem kao i vama, ugasio sam i bilo mi je sve ok.

Googlajte kako se gasi, samo pazite da ga deaktivirate i na winsu i na biosu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.3.2015 11:32 (Vash).
14 godina
neaktivan
War Thunder

pozdrav!
Zippo_CRO pri telefonu
evo vam nasi zadnji uratci iz OSRH radionice (ako niste vidjeli)

Hvala!

sniper only
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Zippo_bj kaže...

pozdrav!
Zippo_CRO pri telefonu
evo vam nasi zadnji uratci iz OSRH radionice (ako niste vidjeli)

Hvala!

Dobro odrađeno samo na čemu ste to snimali? Video je štekav i grafika je nekak spigana.

14 godina
neaktivan

jbg, sorry al niti ja, niti kolega nemamo neki uber ultra mega super komp sa kojim bi mogli snimat to sve. rado bih htio neki bolji pc od ovoga, ali za sad vecina prihoda mi odlazi na vaznije stvari kao sto je moja obitelj i moje dijete

sniper only
13 godina
iAvenger kaže...

Dobro odrađeno samo na čemu ste to snimali? Video je štekav i grafika je nekak spigana.

Zippo_bj kaže...

jbg, sorry al niti ja, niti kolega nemamo neki uber ultra mega super komp sa kojim bi mogli snimat to sve. rado bih htio neki bolji pc od ovoga, ali za sad vecina prihoda mi odlazi na vaznije stvari kao sto je moja obitelj i moje dijete

KHMM! Zippo govori za sebe,jer ja imam "zvjer" 8GB RAM,AMD 3.2 Black edition.GTS 250...za editing,nije bas konfiguracija za postiditi,pa i lap na kojemu sam snimao AMD quad A10,Radeonka 8670 m 2 GB,4GB DDR5...nije za baciti.War thunder vrtim bez problema sa 55-60Fps.

FRAPS-om je snimano,Sony Vegas editirano.

Kvaka je što mi se replay u zadnjih godinu dana gadno pokvario,sve mi je u replayu nekako spigana(kako ti kazes),ispikselirana,Laggana...ma grozna.

U trenutku snimanja ovoga videa,na mome replayu je tenk jednostavno prošao kroz skupinu,replay mi je poslao mislim GodsHammer,jer moj nista nije valjao!

Nemam pojma sta su napravili,ali koliko vidim samo ja imam takve probleme!

14 godina
neaktivan
Zippo_bj kaže...

Ne znam reko možda koristite neke metode koje jako koče komp itd, ;) ništa nisam mislio. Ako vam je komp slab, nabavite si Dxtory i PICvideo kodek, štekanje puno puno manje nego u FRAPS.

15 godina
neaktivan
War Thunder

Yep, dxtory je daleko najbolji.

Probao sam svašta, čak sam i kupio playclaw koji je dobar (bolji od frapsa), ali dxtory mi se na kraju pokazao najbolji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
War Thunder

Ja snimam sa msi-jem pa onda render u vegasu.. Ugl evo jedan video zanimljiva 2 killa 

je bio sam pizda i uništio sam tigru top (nemre se drugacije sa t34 57) i juriš!

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
War Thunder

I nakon 1100 sati, još uvijek se nekad znam diviti kako igra dobro izgleda u ovakvim trenucima.

http://cloud-4.steamusercontent.com/ugc/26232054773588003/17BCABEC9C27CC887C0C0FFBECCAE9D8D2B4FACD/

SVEMOGUĆI
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2015 13:28 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

I nakon 1100 sati, još uvijek se nekad znam diviti kako igra dobro izgleda u ovakvim trenucima.

http://cloud-4.steamusercontent.com/ugc/26232054773588003/17BCABEC9C27CC887C0C0FFBECCAE9D8D2B4FACD/

+ od mene, i ja isto kažem, svaki put me zadivi grafika ove igre. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice