Upload skina na cod4 server

poruka: 6
|
čitano: 2.236
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

dali mozda netko od vas zna uploadat skin na server(COD 4)..
imam gotove skinove, i odem u controlpanel od servera, odem u mod koji se koristi (promodlive 204), i tamo , bas u tam mod uploadam (zz_ak47.iwd) file.
nakon toga uđem na server, i NIŠTA SE NE DOGODI....
najčudnije od svega mi je da kad sam iso na server nakon uploada skina, pri connectanju mi se nije ništa downloadalo iako sam stavio skin u file od tog moda...
MOLIM VAS pomognite FAST..
Hvala 

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

MOLIM VAS POMOGNITE

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

to ti nisu skinovi nikakvi..to su modovi..većina servera koji imaju neki mod imaju svoju temu (kako ti kažeš skin)... nadam se da sam ti pomogo...  i imaš li xfire??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Upload skina na cod4 server

ma ja trebam skin uploadat u file od moda, tako da bi igrac kad se connecta skinuo taj skin! I TO SAM NAPOKON USPIO!!
al neznam koje ime moram dat skinu.... npr kak bi se trebo zvat skin za rukavice??? 

15 godina
neaktivan

hmmmmm...neznam...napiši na engleskom nekaj..xDDD

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

E ovako,i ja imam pitanje...Možeš li mi poslati te skinove ili mi dati link...i znate li kako se uređuju skinovi???

xf:trle006

Hvala

HITNO!

AK-46
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2011 16:15 (trle006).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice