Ultimativna FSX tema

poruka: 47
|
čitano: 19.542
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Ultimativna FSX tema

Nisam mogao pronaći CA repaint za default 737 pa sam napravio svoj, ako netko želi - LINK.

Btw. šta određuje zastavu kraj ATC ID-a na avionu?

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 2:06 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Ultimativna FSX tema

kako da instaliram na d disk, nemogu ono odabrat -.-

Potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.9.2013 1:23 (pranja_dakovo).
15 godina
neaktivan
Ultimativna FSX tema

Ako nekoga interesira, igru možete kupiti na zavviju za malo više od 100 kuna, a dostava je besplatna. Radi se o Gold Editionu, dakle sa svim dodacima i ekspanziom.

Ja sam ju jučer naručio. Tražio sam neku igru u kojoj mogu naučit upravljat avionom sa joystickom, jer suxam u War Thunderu, a ne želim igrat sa mouse view. Isprobo sam prvo piratsku verziju FSX-a i igra me oduševila. Ono kak ti u uvodnom filmiću odjednom da da odma upravljaš, pa glazba u glavnom izborniku, pa sve te opcije i tekstovi o avionima i instrukcije, predobro. Nisam imao pojma da će biti tak dobro. A tek letenje u Ultralightu u prvim misijama, skoro da mogu osjetit vjetar po licu. Već sanjam o kupnji Saitekovih pedala...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ultimativna FSX tema

Danas mi je stigao FSX Gold Edition. Za nagradu sam dobio da mi se u prvih 10-ak minuta pojavi BSOD ili se igra zamrzne ili se PC restarta sam od sebe. Izgleda da se vraćam na piratsku verziju koja je radila normalno.

Edit: Izgleda da je problem u softveru Xonar DSX Audio Center od zvučne kartice. Dok sam ga isključio, igrao sam bez problema nekih pola sata, kad ga držim uključenog, igra svaki put krepa nakon nekoliko minuta. Testirat ću još dok ću imat vremena...

Edit2: Nije Xonar...

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.11.2013 20:41 (FLes).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Skinuo sam FSX i sve je islo ok
 imam win xp sp3
3GHz 3.12GB ram
i kad udjem u igru trazi mi

MSXML4 sp2
moze pomoc
kako da instaliram sp2

Dragoslav S
14 godina
Soapy kaže...

Nisam uopće primjetio da ima tema o FSX-u. {#}

Jel netko od vas član VATSIMa? 

Inače ja vozim isključivo Airbus A320 (addon od Aerosofta, Airbus X, nova verzija izlazi uskoro, ali nema službenog release datea). Tu i tamo znam sjest u A330 (od wilca) i 737 (pmdg). Rado bih volio Dash-8 Q400, ali jednostavno ni jedan addon nije zadovoljavajuć.

Od addonova još imam REX, Ezdok, Croatia Airports by Davor Puljević (dobro napravljeni aerodromi, ali jako loše teksture na tlu), FSInn i FSCopilot (za VATSIM). Za planiranje leta koristim FSC9 i Navigraphove karte.

Najbolji model koji postoji:

http://majesticsoftware.com/mjc8q400/

11 godina
neaktivan
Ultimativna FSX tema

Pozdrav,

Zanima me kako da nariktam da me ovi u toweru navode do odredišta.Npr: popni se na 11000 i vozi brinom 310,zatim skreni 45 stupnjeva u lijevo...Molim pomoć.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
olujan 1 kaže...

Pozdrav,

Zanima me kako da nariktam da me ovi u toweru navode do odredišta.Npr: popni se na 11000 i vozi brinom 310,zatim skreni 45 stupnjeva u lijevo...Molim pomoć.

pa tako sto se prebacis na ispravnu radio frekvenciju... ground-tower-departure.... ili sto vec trebas...

google cuda cini ako se potrudis...

evo jedan primjer 

http://towercontrol.webs.com/basictutorial.htm

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
16 godina
Ultimativna FSX tema

Kako dobiti ovakvu grafiku?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Moraš prije leta napraviti flight plan. Stavi kvačicu na Launch with ATC window. Onda idi na Flight Planner i tamo odabereš odredište, destinaciju i IFR rules te ostalo kako ti odgovara. Zatim ideš na Find Route pa na OK. Kad ti se loada let imaš ATC window i preko njega komuniciraš sa tornjevima. 

15 godina
neaktivan
dejo6 kaže...

Kako dobiti ovakvu grafiku?

addon scenery... recimo pogledaj par videa ORBX Australia... i naravno treba super turbo nabrijan komp da moze to vrtit na takvim detaljima :)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
16 godina
Ultimativna FSX tema

Instalirao sam Croatia Airports i sad imam drveće nasred zračne luke. Zna li netko kako to popraviti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dejo6 kaže...

Instalirao sam Croatia Airports i sad imam drveće nasred zračne luke. Zna li netko kako to popraviti?

ajde mi reci koje si foldere ubacio i gdje? kako si instaliro? jesi ubacio tamo u igri? ustvari dodaj me na skype pa cu ti lakse pomoc ako hoces... karlo6667

16 godina

Instalirao sam sa instalerom, a fajlovi su koliko vidim ovdje: E:\Igre\FSX\SimMarket\Croatia

15 godina
neaktivan
dejo6 kaže...

Instalirao sam sa instalerom, a fajlovi su koliko vidim ovdje: E:\Igre\FSX\SimMarket\Croatia

aj dodaj ti mene na skype pa da ne moramo za svaku sitnicu ovdje pisati :)

11 godina
neaktivan
Ultimativna FSX tema

Bok svima... Zanima me sta mislite o X-plane-u 10 ??? Mislim jel je ko igra ??? Tek je skinuo a dva dana mi je trebalo. Iga je ziva komplikacija treba mi pomoc !!! Inace halam FSX na Croatia Cargo va i Ivao. I da ako kog zanima Croatia Airlines liverie za PMDG 737-900 NGX imam ja. Mislim ja sam ga izradio... Evo i slike heh

Ivanon

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ultimativna FSX tema

Igra li netko fsx-steam edition?

[url=http://steamsignature.com][img]http://steamsignature.com/profile/english/76561198133645154.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice