Ja iman staru televiziju ima prikljucak scart i one crvene i zute prikljucke i sad jeli ima nacina spojit kompjutor i tv imali ikakvog nacina
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koje izlaze graficka ima? koja je graficka u pitanju?
Nema načina, nemoguće je, piši propalo...
Zezam se, deder malo više informacija (kako kolega reče).
ako imas s video na tvu i grafi mos priko toga,,ili ako je tv neki noviji,,lcd..imas 99posto vga ulaz i spojis priko njega,,,priko s-videa je slika puno losija a ako je nova bas grafa onda mos priko hdmia,,i ako je nov lcd naravno,,,svasta se tu moze kombinirat
Iman grafu ATI radeon 4600 i ima HDMI i tv ima ulaz sa scarta i one cunjiće crveno i zuto to mi je stara televizija
Iman grafu ATI radeon 4600 i ima HDMI i tv ima ulaz sa scarta i one cunjiće crveno i zuto to mi je stara televizija
nema onda načina
wtf !!! 
wtf !!! 
imaš znači sve priključke na grafičkoj to je super
ali tv je star
i ima samo scart priključak a takav kabal nepostoji da bi se priključila grafička sa tv-om(mislim na scart)
O, moj Bože... Daj, molim te, uslikaj stražnju stranu grafičke da vidimo koje sve izlaze ima. Ili nađi točno model grafičke koju imaš i daj neki link s neta.
ima nacina, ali moras kupiti konverter VGA to composite, ili HDMI to composite. meni sve radi super. imas na ebayu za jeftine pare.
HEHEHEHEH ebay to neka strana da bas jeftino jednu 500kn samo postarine eheheh
...i još oni bili veći? Više zaista ne pomažem ljudima koji nisu sposobni normalno odgovoriti na pitanje. Ovo nema smisla.
Anyway, ako je tako kako kažeš, nemaš sreće, osim da kupiš konverter, bio je u chipoteci jedan za 300 kn, na ebay-u su po 30-ak USD.
HEHEHEHEH ebay to neka strana da bas jeftino jednu 500kn samo postarine eheheh
molim ??? daj molim te prevedi ovo...
500kn postarine na ebayu ? wtf ? ja sam kupio konverter za sicu i radi super.
poštarina ti može maksimalno bit 50 kn
nije ti skupa pošta
hahaha
Ako si dobio sa grafičkom "S-video" (kompozitni) kabel, pikni ga u grafulju a žuti činč na njemu u telku. Ostat će ti "visiti" dva činča ali, nema veze. To ti je za video-signal iliti sliku.
Za audio, trebaš u komp piknuti kabel u "audio output" i u telku dva činča. U ATI driverima grafičke selektiraj kompozitni izlaz a na telki si nađi "program" koji je označen sa AV-in ili S-video IN i sl.
Na prvoj slici, spajanje za video: Crni u grafulju - žuti u telku. Na drugoj slici je komplet. Audio i video. (cijena = 2.5$ = 1.8€; info na ovom linku)
Kablove možeš nabaviti i kod nas u Chipoteci i sl. dučanima.