Tražim RTS-ove

poruka: 15
|
čitano: 2.007
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Tražim RTS-ove

Tražim rts-ove slične World in Conflict ili Company of Heroes...Znači neki moderniji setting,može nešto slično Ground Control te C&C(od c6c sam sve manje više odigrao)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Tražim RTS-ove

Sudden Strike.

#include <cstdio> int main () { printf ("1F Y0U C4N R34D TH15 Y0U 5H0ULD G37 L41D\n"); return 0; }
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: Tražim RTS-ove
beno101 kaže...

Sudden Strike.

imam dvojku na cd-u ali nemogu igrat čak ni na slabijem burazovom kompu..ima li kakva solucija za to?

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.4.2011 2:16 (dj_renny).
16 godina
protjeran
dj_renny kaže...

imam dvojku na cd-u ali nemogu igrat čak ni na slabijem burazovom kompu..ima li kakva solucija za to?

Probaj s jedinicom. Meni je osobno najbolja.

#include <cstdio> int main () { printf ("1F Y0U C4N R34D TH15 Y0U 5H0ULD G37 L41D\n"); return 0; }
18 godina
dj_renny kaže...

Tražim rts-ove slične World in Conflict ili Company of Heroes...Znači neki moderniji setting,može nešto slično Ground Control te C&C(od c6c sam sve manje više odigrao)

Apox?
Nešto drugačiji koncept, al jako zabavan.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
Danny_HR kaže...
dj_renny kaže...

Apox?
Nešto drugačiji koncept, al jako zabavan.

taj apox to je mmorts?

17 godina
Tražim RTS-ove

Starcraft II

Ja sada po drugi puta prelazim World in Conflict. Zakon igra, nadam se da će napravit i nastavak...

Living in a world of unordinary dreams that will never come true
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2011 13:51 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Hyperion kaže...

Starcraft II

Ja sada po drugi puta prelazim World in Conflict. Zakon igra, nadam se da će napravit i nastavak...

starcraft mi ne paše,jednostavno mi nije igra privlačna

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2011 14:21 (dj_renny).
17 godina
neaktivan
dj_renny kaže...

World in Conflict >> Act of War, Supreme Commander

CoH >> Faces of War, Men of War, MoW: Red Tide, MoW:Assault Squad,  Order of War, RUSE

Ako baš želiš rokati RTS onda je tu Total War serijal  kao najbolji mada je vremenski raspon od Rima do Napoleona.

Budala bio, budala ostao...
17 godina
protjeran
Tražim RTS-ove

Preporucam Men of War. Igra ima jedan od najvecih osjecaja rata koje sam vidio i stvarno je igra za svaku pohvalu. Po meni igra nije nista losija od CoH-a...

0 0 hvala 0
15 godina

hvala puno svima budem GrabIt upalio da sa useneta poskidam sve sto ste napisali ako znate jos neku igru slobodno dopišite

14 godina
neaktivan

Jesi pokušao sa Hearts of Iron ili Commandos?

17 godina
Tražim RTS-ove

Da ne otvaram novu temu... trazim RTS-ove, ako mi mozete preporuciti neke, nije bitno je li igra stara ili nova, bitno je samo da su igre slicne kao age of mythology

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Tražim RTS-ove

Age of Empires, Empire Earth, Rise of Nations...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
GLaDOS kaže...

Jesi pokušao sa Hearts of Iron ili Commandos?

budem vidio hvala

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice