Tražim rts-ove slične World in Conflict ili Company of Heroes...Znači neki moderniji setting,može nešto slično Ground Control te C&C(od c6c sam sve manje više odigrao)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sudden Strike.
Sudden Strike.
imam dvojku na cd-u ali nemogu igrat čak ni na slabijem burazovom kompu..ima li kakva solucija za to?
imam dvojku na cd-u ali nemogu igrat čak ni na slabijem burazovom kompu..ima li kakva solucija za to?
Probaj s jedinicom. Meni je osobno najbolja.
Tražim rts-ove slične World in Conflict ili Company of Heroes...Znači neki moderniji setting,može nešto slično Ground Control te C&C(od c6c sam sve manje više odigrao)
Apox?
Nešto drugačiji koncept, al jako zabavan.
Apox?
Nešto drugačiji koncept, al jako zabavan.
taj apox to je mmorts?
Starcraft II
Ja sada po drugi puta prelazim World in Conflict. Zakon igra, nadam se da će napravit i nastavak...
Starcraft II
Ja sada po drugi puta prelazim World in Conflict. Zakon igra, nadam se da će napravit i nastavak...
starcraft mi ne paše,jednostavno mi nije igra privlačna
World in Conflict >> Act of War, Supreme Commander
CoH >> Faces of War, Men of War, MoW: Red Tide, MoW:Assault Squad, Order of War, RUSE
Ako baš želiš rokati RTS onda je tu Total War serijal kao najbolji mada je vremenski raspon od Rima do Napoleona.
Preporucam Men of War. Igra ima jedan od najvecih osjecaja rata koje sam vidio i stvarno je igra za svaku pohvalu. Po meni igra nije nista losija od CoH-a...
hvala puno svima budem GrabIt upalio da sa useneta poskidam sve sto ste napisali ako znate jos neku igru slobodno dopišite
Jesi pokušao sa Hearts of Iron ili Commandos?
Da ne otvaram novu temu... trazim RTS-ove, ako mi mozete preporuciti neke, nije bitno je li igra stara ili nova, bitno je samo da su igre slicne kao age of mythology
Age of Empires, Empire Earth, Rise of Nations...
Jesi pokušao sa Hearts of Iron ili Commandos?
budem vidio hvala