Tom Clancy’s The Division PC

poruka: 2.435
|
čitano: 246.862
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Tom Clancy’s The Division PC
Bitanga kaže...

Dok igram u grupi s ekipom uvijek imam frustrirajući lag kod movementa lika. Jel se nekom još dešava?

Npr, ako krene neka pucnjava stisnem tipku za trčanje u stranu npr. i dok ju pustim lik još par sekundi trči u tu stranu (sve ostalo je ok osim kretanja lika).

Beskorisni ste, samo se igrate :-P

Uglavnom, nisam jedini, ima dosta ljudi taj problem izgleda:
http://forums.ubi.com/showthread.php/1382840-BUG-DarkZone-Movement-(Character-continues-to-move-when-moving-Right)-Forums

16 godina
TomoR kaže...

Ja sam potrošio sve DZ fundse, pa nek me ubiju! Te je ionako relativno lako nafarmat.

Kad sam sinoć došao rank 50, kupio sam 40-ak high-end žutih blueprintsa za ukupno 300k DZ funsda :D ..znači svaki high-end blueprint koji sam našao kod Safe-Zone vendora u dark zoni osim kod onog gore za Phoenix kredite (njih sam kupio u vrijednosti 230 kredita jer više nisam imao, ali sam uzeo sve što mi je falilo tako da druge ni ne planiram kupiti).

Sad kad dođem do crafting table moram skrolat 2 ekrana za svaki slot da bi našao item koji mi treba za craft

P.S. Još mi je ostalo oko 200k DZ fundsa

There are some things so serious you have to laugh at them. -Niels Bohr
17 godina
mrsmith kaže...
TomoR kaže...

Ja sam potrošio sve DZ fundse, pa nek me ubiju! Te je ionako relativno lako nafarmat.

Kad sam sinoć došao rank 50, kupio sam 40-ak high-end žutih blueprintsa za ukupno 300k DZ funsda :D ..znači svaki high-end blueprint koji sam našao kod Safe-Zone vendora u dark zoni osim kod onog gore za Phoenix kredite (njih sam kupio u vrijednosti 230 kredita jer više nisam imao, ali sam uzeo sve što mi je falilo tako da druge ni ne planiram kupiti).

Sad kad dođem do crafting table moram skrolat 2 ekrana za svaki slot da bi našao item koji mi treba za craft

P.S. Još mi je ostalo oko 200k DZ fundsa

Ja sam tek oko rank 35 DZ, skupit ću i ja opet fundse do DZ 50.

12 godina
neaktivan

evo upravo naletjeli na prvog cheatera...

lik ubija kroz zidove, teleportira se i puca valjda 100 metaka od jednom

uplay: LeftY_CRO | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
LeftY_CRO kaže...

Ako ste snimili, dignite na YT, ali bez obzira probajte ga prijaviti na način opisan ovdje:

https://support.ubi.com/en-GB/FAQ/9/3502/reporting-cheaters-faq/kA030000000ticKCAQ

15 godina

Ne kužim grafičke opcije, probam stavit sve na high, sve na low, fps isti, dropovi na istom mjestu uvijek isti.

U čem je fora?

Nije da imam kantu stru 10 god, ali da nemrem imat bar 50 sigurnih, čudno.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
TomoR kaže...
LeftY_CRO kaže...

Ako ste snimili, dignite na YT, ali bez obzira probajte ga prijaviti na način opisan ovdje:

https://support.ubi.com/en-GB/FAQ/9/3502/reporting-cheaters-faq/kA030000000ticKCAQ

evo sad budem poslal 

uplay: LeftY_CRO | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
17 godina
Moram si slozit da snimam video u slucaju da nabasam na takvog debila koji ocito vara jer on ocito zeli popusiti ban.
12 godina
neaktivan

ja u mom slucaju imam stalno ukljucen bandicam pa dok se dogodi situacija ko ova samo upalim snimanje i to je to.

inace cekao sam 5 minuta mrtav da vidim otkud nas je lik opce ubio, na kraju je ispalo da nije niti bio kod nas nego kroz zid i onda teleport...

poslal sam ticket ubisoftu pa cemo vidjet kaj budu napravili u vezi toga

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
fila2208 kaže...

Ne kužim grafičke opcije, probam stavit sve na high, sve na low, fps isti, dropovi na istom mjestu uvijek isti.

U čem je fora?

Ja sam uvjeren da igra dosta ovisi o CPUu, a ne samo o grafičkoj. Negdje sam čitao da su dosta toga sa grafičke prebacili na CPU da CPU ne stoji neiskorišten, al po meni su se malo zeznuli. 

Jer sad ekipi CPU odlazi na 100% što donosi daleko veće probleme cijelom računalu. Pisao sam već ranije, meni je i5 gotovo konstantno na 100% što u nijednoj drugoj igri nisam doživio. To se sigurno odražava na framerate u kritičnim situacijama, a pogotovo u grupi s još 3 igrača i dok je puno pucnjave na ekranu.

15 godina
Bitanga kaže...
fila2208 kaže...

U čem je fora?

Ja sam uvjeren da igra dosta ovisi o CPUu, a ne samo o grafičkoj. Negdje sam čitao da su dosta toga sa grafičke prebacili na CPU da CPU ne stoji neiskorišten, al po meni su se malo zeznuli. 

Jer sad ekipi CPU odlazi na 100% što donosi daleko veće probleme cijelom računalu. Pisao sam već ranije, meni je i5 gotovo konstantno na 100% što u nijednoj drugoj igri nisam doživio. To se sigurno odražava na framerate u kritičnim situacijama, a pogotovo u grupi s još 3 igrača i dok je puno pucnjave na ekranu.

Hvala ti na odg.

imam i5 4670k, i dosad nikad problema. Točno to kad su 4 lika i pucnjava u otvorenom onda nastaje kaos.

Moram mis stavit da vidim kako se ponaša i di je problem.

Nemoguće da takav proc nije dovoljan, jer i stariji procevi su ostajali hladni i na zahtjevnim igrama, kamoli ovaj.

Šta treba imat i7?

16 godina
Bitanga kaže...
fila2208 kaže...

U čem je fora?

meni je cpu 30 do 50% kad igram.... whaaat

battletag:MasnaKrvavic#2275
17 godina
dado16 kaže...
Bitanga kaže...
fila2208 kaže...

U čem je fora?

Ja imam i3330 (i GTX 970 G1 Gaming), vi imate jače procesore pa valjda ne topa 100%, al svejedno postoji neki problem u multiplayeru koji pravi probleme.

Zginuo sam masu puta jer mi komande postanu totalno unresponsive što je must u ovakvoj igri... nekad po 5-6 sekundi u group fightu ne mogu medikit iskoristit koliki lag ima.

No nikad nemam lag na pucanju, isključivo na movementu ili useanju abilitya.

Proguglaj koliko samo ekipe ima problema sa streamanjem jer je CPU na 100%.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2016 13:53 (Bitanga).
12 godina
dado16 kaže...
Bitanga kaže...
fila2208 kaže...

U čem je fora?

Igra ti ne koristi sve jezgre.

PSN - DeniZg80
15 godina

Meni se desi nekad da dgnem nišan i lik ne puca. Onda spustim, pa opet dignem i propuca.

Gledao sam usage, proc je oko 80%, grafa se zabije na 99 nekad pa dipa fps.

Odem na bench, drži 59 fps stalno ove postavke....pa koji rac.

Baš me nervira.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
fila2208 kaže...

Meni se desi nekad da dgnem nišan i lik ne puca. Onda spustim, pa opet dignem i propuca.

Baš me nervira.

Yup, meni je isto u benchmarku 60fpsa konstantno, a realno dok igram između 35-60 bez nekog vidljivog razloga, i onda su tu još ti opaki lagovi koje nisam ni jednoj mrežnoj pucačini doživio čak ni sa 40 ljudi na mapi.

Zato tvrdim da je igra daleko od optimirane, a drugi briju da je super optimirana. Ne znam po čemu ;-)

Valjda zato što lijepo izgleda, pa je moglo biti i gore.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2016 18:54 (Bitanga).
16 godina
odjavljen

Ili kad ovi mobovi padaju čitavu sekundu nakon što si ga pogodio...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night
16 godina
Bitanga kaže...
fila2208 kaže...

Baš me nervira.

Yup, meni je isto u benchmarku 60fpsa konstantno, a realno dok igram između 35-60 bez nekog vidljivog razloga, i onda su tu još ti opaki lagovi koje nisam ni jednoj mrežnoj pucačini doživio čak ni sa 40 ljudi na mapi.

Zato tvrdim da je igra daleko od optimirane, a drugi briju da je super optimirana. Ne znam po čemu ;-)

Ja sam mislio da radi moje grafe ce to stekati ili neznam kaj... al meni super radi nema laga ili stuttering ili drop fps... doduše neznam koliko imam fpsa al sve glatko ide

15 godina
Bitanga kaže...

Da, čitao sam o optimizaciji, pa pitam kojoj lol.

Desi se nekad da pucam u lika, ništa i onda odjednom dobije šus, onak hrpa dmg i padne odjednom, lol.

16 godina
fila2208 kaže...
Bitanga kaže...

Da, čitao sam o optimizaciji, pa pitam kojoj lol.

Desi se nekad da pucam u lika, ništa i onda odjednom dobije šus, onak hrpa dmg i padne odjednom, lol.

to bi bio lag na serveru

15 godina
dado16 kaže...

to bi bio lag na serveru

Kaj da? Tek sam počeo online igre pa ne znam :)

znam da je lag, ali blesavo je :)

14 godina
LeftY_CRO kaže...

ja u mom slucaju imam stalno ukljucen bandicam pa dok se dogodi situacija ko ova samo upalim snimanje i to je to.

inace cekao sam 5 minuta mrtav da vidim otkud nas je lik opce ubio, na kraju je ispalo da nije niti bio kod nas nego kroz zid i onda teleport...

poslal sam ticket ubisoftu pa cemo vidjet kaj budu napravili u vezi toga

Ja sad malo snimao za test sa Shadowplay od Nvidije i software je stvarno vrh. Nisam uopće primjetio da uzima išta resursa za The Division (fps mi je kao što je bio i prije nego sam upalio shadowplay, identičan). Još ti automatski u video ubaci i kameru (ako je imaš) 

Inače su likovi rekli da im je stvarno bitno da je igra cheat free. Iako nisam baš siguran pošto sam vidio na jednom forumu, lik koji se bavi izradom hakova za igre je rekao da igra nema anti-hack sustava još, samo da imaju server sided checks tu i tamo.  

Btw, meni su blue, čak i pink itemi počeli padati tek nakon 25lvl-a (pogotovo nakon 27). Prije toga bi ih samo dobio iz kutija ili nakon završene misije kao nagrada.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2016 21:52 (Baldurion).
13 godina

tek sam sad dosao do neke cetvrti di mi fps padne na oko 28fpsa jel se vama dogadja da vam varira inace mi je u ostalim dijelovima igre od 38-50?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
tomislavivic kaže...

tek sam sad dosao do neke cetvrti di mi fps padne na oko 28fpsa jel se vama dogadja da vam varira inace mi je u ostalim dijelovima igre od 38-50?

Ovisi o vremenskim prilikama u igri isto... ako je magla, snijeg, sunčano, sve to utječe na framerate :-)

Uglavnom, ja sam na granici da prestanem igrati do nekog patcha jer mi nije baš funny usred borbe lovit lika po ekranu i obuzdavat mu random kretanje.

Htio sam kupit season pass, al brijem da ću pričekat da to malo isprave, ako ikad budu.

14 godina

Hmm? Kako misliš? Šta bugovi neki? Ja nisam niš primjetio :) Ja ću sig kupiti season pass jer je igra vrh 

Aha vidio sam gore sad, neki bug movementa lika si stavio. Nez ja nisam do sada imao problema...

Nvm, nisam vidio da se taj problem dešava samo u DZ-u. Tamo još nisam otišao pa ne znam. Tako mi i treba kad ne čitam sve 

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.3.2016 1:25 (Baldurion).
12 godina
LeftY_CRO kaže...

takvog istog ja sreo sinoc....ocito ih ima sve vise i vise

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
13 godina
Bitanga kaže...
tomislavivic kaže...

Ovisi o vremenskim prilikama u igri isto... ako je magla, snijeg, sunčano, sve to utječe na framerate :-)

Uglavnom, ja sam na granici da prestanem igrati do nekog patcha jer mi nije baš funny usred borbe lovit lika po ekranu i obuzdavat mu random kretanje.

Htio sam kupit season pass, al brijem da ću pričekat da to malo isprave, ako ikad budu.

ma nema to veze bila mi je magla i pahuljice i sve to i u drugim dijelovima grada primjetio bih da je do toga imam 20h igranja vec, u dz mi je bolji fps nego u gremacy ili tako neka cetvrt sad sam dosao tamo(lvl 17) i 28 cijelo vrijeme

12 godina
neaktivan
SiNkE.Zgb kaže...
LeftY_CRO kaže...

takvog istog ja sreo sinoc....ocito ih ima sve vise i vise

istina, samo kaj mene muci je to sto se takve stvari (tj takvi citeri) vuku jos od bete ali ubisoft nista ne poduzima!

jucer mi je ovo ubilo volju za igranjem, tako da ak ne rijese te pr*klete cheatere nema sanse da uzmem season pass

13 godina

Prekjucer si is-craftam savrsen lv31 zlatni bacpack koji mi odgovara 100% i jucer pocnem challenge misiju s frendovima i skuzim da nekaj ne valjam i pogledam u inventori kad ono nemam bacpack i ne mogu promjeniti na drugi jer sam imao previse stvari, uglavnom kad sam se ulogirao bacpack koji sam vecer prije napravio i stavio na sebe je jednostavno nestao - znaci napravio sam ga, stavio na sebe, bio sretan ko djete na Bozic i otisao spavati, sljedeci dan se ulogiram i nema ga !???!?

Frendu ista stvar sa maskom, nestala..

Znaci oni (developeri) su odlucili da je neki bacpack koji je nastao iz blueprinta prejak ili kaj vec i izbrisali su ga ( ne meni samo nego svima ocito koji su imali takav), ne vidim kaj se drugo moglo desiti jer nemam ni materijala za craftanje koje sam potrosio na njega, ni njega nemam tak da nije da nije regao pa se vratio na pol sata prije itd - nema..

Mislim ak nastave s tom praksom nebu dobro

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
fila2208 kaže...

Hvala ti na odg.

imam i5 4670k, i dosad nikad problema. Točno to kad su 4 lika i pucnjava u otvorenom onda nastaje kaos.

Moram mis stavit da vidim kako se ponaša i di je problem.

Nemoguće da takav proc nije dovoljan, jer i stariji procevi su ostajali hladni i na zahtjevnim igrama, kamoli ovaj.

Šta treba imat i7?

Jako puno ljudi ima taj problem ako pogledate okolo po redditu,ubisoft i steam forumima sa i5,i7 @4,7 GHZ a neki sa daleko slabijim CPU nemaju nikakav problem sve leti glatko.

Meni se to isto dogada recimo igram misiju sve super i odjednom takav fps stutter tj. trzanje da mi je muka (neovisno o postavkama) , a DZ mi je ne igriv ponekad nadam se da ce to čim prije riješiti.

twice the pride double the fall
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice