The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.030.760
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
The Witcher 3

Ma ne isplati se craftat grandmaster set, macevi su losi u odnosu na ostale a oklop dobiva jako malo u odnosu na mastercrafted..

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Re: The Witcher 3
ansha kaže...

Ma ne isplati se craftat grandmaster set, macevi su losi u odnosu na ostale a oklop dobiva jako malo u odnosu na mastercrafted..

al ipak je malo bolje, a super mi izgledaju, tj. wolven gear mi izgleda puno bolje od mastercrafted wolven geara

10 godina
The Witcher 3

jel mi može netko objasniti gdje sam točno izašao poslije heista borsodieve aukcijske kuće? ne mogu pronaći taj izlaz, dakle bio sam sa ewaldom do kraja i izašli smo negdje u oxenfurtu na obali al ne mogu pronaći gdje točno

edit: pronašao sam, kod onog mola gdje je čamac u oxenfurtu, blizu novigrad gate markera, ali nisam pronašao ewalda, to mi uopće nije jasno, kad završava heist on je rekao ako ikad imam neki trofej a želim dobru cijenu da ga pronađem u aukcijskoj kući, al ja ga ne mogu nikako pronaći

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.1.2017 12:18 (Cansee).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

koliko se ja sicam on je bio u toj kolibi kraj rijeke... medutim svaki put nakon toga sam ih obojicu pobio tako da se tocno ne sicam u kojim se periodima on tu nalazi. istina da sam ga samo jednom vidio i to kad je quest zavrsio i nisam se vise vracao tako da ko zna... moguce da je zaje8a geralta

probaj meditirat svako sat pa vidi u koje se doba dana on tu ''spawna''

It's not who you are, it's who you know.
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ja san bas neki dan isa to provjerit i meni ga nije bilo. Sad se nesicam jesam li ih obojicu ubia.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Da ne čitam sve... kupio na sniženju preko Steama sa oba DLC-a. I kad igram, je li moguće da me on prerano ubaci u neku zemlju radi toga. Jer sad sam u Novigradu, trebam u nekaj sa S brodom. I većinom su svi banditi prejaki za mene, ja sam lvl 4. I na putu u taj S dođu gusari i oni su prejaki za mene. Wtf?? Nisam nikad igral, igra je super, ali neki dio nisam napravio kak treba

13 godina
neaktivan
champion20 kaže...

Pa da, pored svakog questa u Journalu ti piše recommended level

And how can man die better than facing fearful odds, for the ashes of his fathers and the temples of his Gods.
10 godina
The Witcher 3

samo da dam svoj konačan feedback, upravo sam završio blood and wine, dakle prešao sam base game i ekspanzije, imam oko 300 saati igranja (znam da je prilično amaterski naspram nekih ovdje :D)

fan sam witchera već dugo, pročitao sam sve knjige, i odigrao prva dva witchera (nekoliko puta :D), ukratko što se tiče priče, nema se tu puno što reći, stvarno je super, odličan svijet, priča, likovi, fino su sve uklopili, stvarno sam zadovoljan

s obzirom da mi je igra stvarno predobra, i da sam stavrno uživao, malo bi se više osvrnuo na neke nedostatke, a prvi je svakako težina, igrao sam naravno na deathmarch i dok mi je na početku bilo dosta teško, kasnije postaje stvarno lagano, dogodi se to da witcher contract na archgriffina 35 lvl (i još je enemy upscaling on) odradim samo sa par udaraca mačem, ni ne koristim napitke, bombe ni signove. i onda dođe HoS, i toad, caretaker i greatest fear, bossovi s kojima sam se jako namučio, na greatest fearu sam morao spustiti težinu, jednostavno ga nisam mogao ubiti, žao mi je što to nisu malo ujednačili, mislim da se recimo toliko mučim s tim bossom, a eredrina ubijem kao od šale. u svakom slučaju sam uživao u svemu tome, al eto to mi je zamjerka

drugi minus mi je što nisam baš previše doživio posljedice svojih radnji i izbora. a tu sam jako puno očekivao, možda nisam dovoljno obratio pozornost na to, ne sjećam se nijednom da sam vidio posljedice svojih izbora puno kasnije tokom igre, sad npr. da sam na 10 lvlu donio neku odluku i onda kad sam 25 lvl čujem da je bilo nešto s tim. puno puta mi je jako teško bilo donijeti odluku, ali se ne sjećam da me ta odluka pratila kasnije. na samom kraju base igre nisam uopće imao dojam da mogu utjecati na bilo što, vjerojatno su me prijašnje odluke dovele do toga kraja, ali nisam baš to doživio. nagađam da trebam igrati ponovno pa donijeti drugačije odluke i vidjeti što će se dogoditi

ali sve u svemu fantastična igra, jedna od najboljih ikad za mene, svakako ću je odigrati još koji put :D

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina

to sto govoris za tezinu u HoS, narocito taod i olgierd, tu postoji neki problem kad je enemy scaling ukljucen. u oba slucaja je bilo prebrutalno, naprosto nisi mogao nista, pogotovo kod olgierda nisam mogao nikako koristiti parry kad on radi onaj svoj special attack. kad to iskljucis sve se vraca u normalu.

sto se tice tih izbora, eventualno sto ti kazes sve odluke promijenit pa vidit sto se događa. ja uvijek biram isto (ili u vecini slucajeva isto) ali postoje neki questovi koji naprosto nemaju preveliki utjecaj na svijet. primjer koji mi pada na pamet je in the hearth of the woods. ocekivao sam nesto extra da ce se dogoditi pa se nije nista dogodilo. s druge strane jedan quest (vise secondary quest ili encounter) u novigradu kad se suocis sa onim priestom na ulici sta govori protiv witchera pa mu se narugas kasnije ti dva strazara naprave sacekusu.

It's not who you are, it's who you know.
10 godina
Obi Wan kaže...

to sto govoris za tezinu u HoS, narocito taod i olgierd, tu postoji neki problem kad je enemy scaling ukljucen. u oba slucaja je bilo prebrutalno, naprosto nisi mogao nista, pogotovo kod olgierda nisam mogao nikako koristiti parry kad on radi onaj svoj special attack. kad to iskljucis sve se vraca u normalu.

sto se tice tih izbora, eventualno sto ti kazes sve odluke promijenit pa vidit sto se događa. ja uvijek biram isto (ili u vecini slucajeva isto) ali postoje neki questovi koji naprosto nemaju preveliki utjecaj na svijet. primjer koji mi pada na pamet je in the hearth of the woods. ocekivao sam nesto extra da ce se dogoditi pa se nije nista dogodilo. s druge strane jedan quest (vise secondary quest ili encounter) u novigradu kad se suocis sa onim priestom na ulici sta govori protiv witchera pa mu se narugas kasnije ti dva strazara naprave sacekusu.

toada sam uspio riješiti na death march i sa upscalingom, više puta sam pokušavao ali sam uspio, olgierda nikako, najveći mi je bio problem što mu nikako nisam uspio parirati, niti jednom, a onaj treći te ubija u jendom udarcu sve i da si ispalio quen, uspio sam doći do zadnjeg na death march ali ga nisam uspio ubiti.

a ovo za izbore ću vidjeti u ponovnom igranju, neke stvari ću definitivno napraviti drugačije. nisam spomenio u prošlom postu ali ono što sam primjetio je to da sam imao možda i presavršen kraj, sve je ispalo super, malo mi je to bilo čudno, očekivao sam da ću morati napraviti neki težak izbor na kraju, i da ću nešto morati žrtvovati, ali nije baš bilo tako

9 godina
neaktivan
Pozz ekipa, prije koji dan sam dosao do Blood and wine ekspanzije i malo sam citao okolo na netu, sta stvarno vinograd koji dobis ne donosi nikakav profit bez obziza koliko ga upgrade-ao ?
Ima li slucajno neki mod koji to omoguci ili nesto sl?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
champion20 kaže...

Da ne čitam sve... kupio na sniženju preko Steama sa oba DLC-a. I kad igram, je li moguće da me on prerano ubaci u neku zemlju radi toga. Jer sad sam u Novigradu, trebam u nekaj sa S brodom. I većinom su svi banditi prejaki za mene, ja sam lvl 4. I na putu u taj S dođu gusari i oni su prejaki za mene. Wtf?? Nisam nikad igral, igra je super, ali neki dio nisam napravio kak treba

Preporucam da obides odmah cijelu mapu i uzmes sve questove s Notice Boardova (zute ikone na world mapi). Pa ih rjesavas od nizeg levela prema visima, to je nekako "najefikasniji" nacin za igranje posto su inace questovi i podrucja dosta random razbacani... Npr pored Hanged Man's Tree gdje se na pocetku stvoris je jedan lvl 32 quest, a onda pak u Skellige di teoretski ni nemres doc prije lvl 16 bude lvl 4 questova i tako, milijun primjera.

Inace ja sam napokon kupio Blood and Wine (presao dosad 2x original i jednom HoS), i malo sam ljut sto trebaju stari mastercrafted armori za craftat grandmaster, a ja sam sve prodao :P Nosim onaj +crit chance +crit dmg non-set armor iz HoS, pretvoren runom u Light armor. Zapravo, skroz moguce da nece ni postojati nista bolje u BaW.

13 godina
The Witcher 3

Giveaway 10 000 keyeva za Gwent Closed Betu... samo upisete mail i dobijete key, first come first served.

http://www.pcgamer.com/get-gwent-closed-beta-access/

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.2.2017 14:51 (Minneyar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Minneyar kaže...

Giveaway 10 000 keyeva za Gwent Closed Betu... samo upisete mail i dobijete key, first come first served.

http://www.pcgamer.com/get-gwent-closed-beta-access/

igra je umrla u beta verziji. Izgubila je svu vrijednost koju je imala

artuditu
11 godina
The Witcher 3

Samo ukratko da se nadovezem. Dali se ocekuje nesto bolje od Witchera u narednih godina ili je ovo retoricko pitanje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Spacecraft kaže...

Samo ukratko da se nadovezem. Dali se ocekuje nesto bolje od Witchera u narednih godina ili je ovo retoricko pitanje?

Pa CDPR već radi na novoj igri ali druge tematike za koju ekipa već pravi hype Cyberpunk 2077.

Mada ja nisam zagrijan, jednostavno nisam fan cyberpunka...

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
17 godina
The Witcher 3

Kako netko sa tim videom hoće klikove; video iz ožujka 2016, a naslov: Cyberpunk 2077 Trailer 2017

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
doktor1 kaže...

Kako netko sa tim videom hoće klikove; video iz ožujka 2016, a naslov: Cyberpunk 2077 Trailer 2017

He He, upravu si, nisam ni gledao. Nisam linkao official zbog toga što su mu nabacili age restriction, a mrsko mi se logirati, pa sam našao sljedeći na listi. 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
13 godina
The Witcher 3

Bit cu zacuden ako IKAD bude postojala bolja SP igra od Witchera 3. Jedini koji uopce mogu bar teoretski doc blizu je CDPR, iduca prilika Cyberpunk. Drazi mi je Witcher svijet/ setting, ali svejedno imam velike nade za Cyberpunk, kao i sve drugo sto CDPR izda. Samo da se ne pokvare kao svi ostali.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Minneyar kaže...

Bit cu zacuden ako IKAD bude postojala bolja SP igra od Witchera 3. Jedini koji uopce mogu bar teoretski doc blizu je CDPR, iduca prilika Cyberpunk. Drazi mi je Witcher svijet/ setting, ali svejedno imam velike nade za Cyberpunk, kao i sve drugo sto CDPR izda. Samo da se ne pokvare kao svi ostali.

Prosao sam sve Witchere i ekspanzije i 3-ca nije ni najbolji Witcher a kamoli najbolja igra ikad...

13 godina
ansha kaže...
Minneyar kaže...

Prosao sam sve Witchere i ekspanzije i 3-ca nije ni najbolji Witcher a kamoli najbolja igra ikad...

I ja. Svi su naravno bili najbolji u svoje vrijeme ali trojka je po meni krunski dragulj, i najbolje odradena open world igra ikad.

I rekao sam da je najbolja Single Player igra, i iza toga stojim. Po svemu, atmosfera, grafika, setting, dijalozi, detaljnost, izvedba, likovi, muzika itd. itd., sve je miljama ispred moderne konkurencije tipa Bioware (Dragon Age 2 i 3 /facepalm), Bethesda (Fallout 4 /facepalm) i sl. , jedino GTA 5 recimo dolazi do te razine kvalitete, ali sadrzi puno manje sadrzaja ipak (35h za prelazak + svi likovi milijarderi, dok u Witcheru 3 imam 235 sati a tek sam krenuo s Blood and Wine).

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2017 12:30 (Minneyar).
15 godina
protjeran
The Witcher 3

Ako upitnike na mapi, konjske trke, fistfight i slicna sranja racunas pod smislen sadrzaj onda da. 

Zapravo niti jedan aspekt Witchera nije osobito kvalitetan. Roleplay i dijalozi -  sta je to?

Fight - lagan i repetitivan

Loot - besmislen i lose osmisljen

Skillovi - od totalno overpowered do krajnje beskorisnih..

Nije da ne volim Witchera, al igra se glorificira bez pokrica..

Moj PC  
0 7 hvala 0
11 godina
The Witcher 3

Nije me dugo bilo u ovoj temi. Evo nakon 4 prelaska vanilla Witchera u ovih godinu i pol ili koliko je vec proslo od izlaska,2 HOS i 2 BaW preslaska i 440 sati odigranih i dalje jednako impresioniran velicinom i kvalitetom ove igre.
Definitivno najbolji i najdrazi RPG serijal,a KOTR1/2 i Mass Effect su dugo drzali to mjesto.

Igra je daleko od savrsene,inventory je uzasan i zastario,combat osim death marcha nije zanimljiv ni izazovan a i Death March kad se skupi opreme,ulja i bombi gubi dosta na tezini i napetosti(iako je u hos-u i BaWu malo pobosljan tj ne sam combat nego boss fajtovi i neki monsteri)

Crafting je bolji nakon nekoliko patcheva nasprem prvih par sedmica ,alkemija i dalje nocna mora za vidjet potione/herbse i onda buljiti u alkemicara jel ih ima ili ne na prodaju.

Ali imerzija,likovi,prica,svijet i detalji kvaliteta questova i soundtrack apsolutno predivno iskustvo.

SP igre predjem 1 put (mozda 2-3 igre imaju u ovih 18 godina igranja da sam presao 2 puta) prosjek playtime u SP igrama 10-30 sati znaci W3 sam dobio vise uzivancije i sati x10 puta vise od bilo koje druge SP igre sto sam igrao.

Sada cekam novi Mass Effect bilo bi odlicno kad bi scfi setting open world i istrazivanje bili dobri kao sto mi je fantasy tema bila dobra u Witcheru.

Ako nista ceka se CyberPunk2077 imaju veci tim i veci budjet i reklamu nego ikada prije,nadam se da se nece pogubiti u svemu tome i da cemo opet dobiti igru nevjerovatne kvalitete poput Witchera 3.

Smijesno je ne kupiti i dati sansu ovakvoj igri pogotovo jer bude na saleu za 15tak eura bez expanzija (koje su duge i kvalitetne nego vecina AAA igara danas sa cijenom od 60 eura)

@ansha da u pravu si 85 tisuca ljudi koji su napisali review za Witchera sa 97% ratingom i isto tako najnagradivanija igra ikada (mislim puca mi za nagrade) ali nesto mislim da bi radije vjerovao svakome gajming casoposu,portalu,novinaru i samome misljenju tisuca i tisuca drugih igraca ukljucujuci i moje misljenje da je igra fantasticna nego random lik sa bug.hr foruma koji je vjerovatno igrao moj guess maximalno 5 sati.

Odredeni RPGovu i zadnje vrijeme necu ih imenovati su zaglupili noviju generaciju igraca koji u biti nemaju pojma sta RPG cini RPGom hint nije ni combat ni opcija da mozes napraviti svoga lika i odrediti mu velicinu penisa i nosa jer eto to je role plejanje,daleko da te stvari nisu bitne jesu ali nisu najvaznije za RPG igru.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2017 13:19 (Wack).

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Minneyar kaže...
ansha kaže...
Minneyar kaže...

I ja. Svi su naravno bili najbolji u svoje vrijeme ali trojka je po meni krunski dragulj, i najbolje odradena open world igra ikad.

I rekao sam da je najbolja Single Player igra, i iza toga stojim. Po svemu, atmosfera, grafika, setting, dijalozi, detaljnost, izvedba, likovi, muzika itd. itd., sve je miljama ispred moderne konkurencije tipa Bioware (Dragon Age 2 i 3 /facepalm), Bethesda (Fallout 4 /facepalm) i sl. , jedino GTA 5 recimo dolazi do te razine kvalitete, ali sadrzi puno manje sadrzaja ipak (35h za prelazak + svi likovi milijarderi, dok u Witcheru 3 imam 235 sati a tek sam krenuo s Blood and Wine).

gta5 je precijenjen i nije ni blizu te kvalitete. Likovi su stereotipni i da nije onog luđaka Trevora nitko ne bi ni govorio o njima. Misije su nezanimljive i ima ih manje nego u gta 4. 40ak sati igranja i onda više nemaš što igrati (ako ne igraš mp; ili se ne glupiraš modovima što mi je glupavo), toliko o količini sadržaja.  Tako da mi nisu jasni likovi koji imaju po par stotina sati igre.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2017 14:05 (Winchester01).
13 godina
The Witcher 3

ansha ok, ajde mi navedi jedan bolji RPG u zadnjih... ikad. pa da ja idem nabrajati njegove mane.

S Wackom se slazem u potpunosti, igra naravno nije savrsena ali su te mane i sitne iritacije mogu lako oprostiti i zaboraviti kad gledas ukupan paket. A ako se gleda u usporedbi s konkurencijom, onda je jednostavno svjetlosnim godinama ispred svih slicnih igara.

I slazem se, i meni su Dragon Age 1, KotOR 1/2 i Mass Effect drzali tron dok nisu izasli Witcher 2 i 3. Jos uvijek su odlicne igre, pogotovo DA 1 koji je beskonacno bolji od ispljuvaka zvanih DA 2 i Inquisition, ali Witcher ih je jednostavno nadmasio u svim segmentima, sto je i prirodno s obzirom na to koliko su navedene igre stare. Jednostavno se na nekim poljima ne mogu vise natjecati.

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Winchester01 kaže...
Minneyar kaže...

gta5 je precijenjen i nije ni blizu te kvalitete. Likovi su stereotipni i da nije onog luđaka Trevora nitko ne bi ni govorio o njima. Misije su nezanimljive i ima ih manje nego u gta 4. 40ak sati igranja i onda više nemaš što igrati (ako ne igraš mp; ili se ne glupiraš modovima što mi je glupavo), toliko o količini sadržaja.  Tako da mi nisu jasni likovi koji imaju po par stotina sati igre.

To sam i rekao :) Ali ipak mu se ne moze poreci sandbox kvaliteta odnosno detaljnost i izvedba samog grada i svijeta. Za misije, likove i sadrzaj se slazemo. 

12 godina
The Witcher 3

goty verzija je najzadnja i sa svime uključenim?

0 0 hvala 0
11 godina
GSP kaže...

goty verzija je najzadnja i sa svime uključenim?

Yep 16 free DLCova i 2 expanzije prva 10 or so sati igranja,druga 30-do 45 sati.

15 godina
protjeran
Wack kaže...

@ansha da u pravu si 85 tisuca ljudi koji su napisali review za Witchera sa 97% ratingom i isto tako najnagradivanija igra ikada (mislim puca mi za nagrade) ali nesto mislim da bi radije vjerovao svakome gajming casoposu,portalu,novinaru i samome misljenju tisuca i tisuca drugih igraca ukljucujuci i moje misljenje da je igra fantasticna nego random lik sa bug.hr foruma koji je vjerovatno igrao moj guess maximalno 5 sati.

Odredeni RPGovu i zadnje vrijeme necu ih imenovati su zaglupili noviju generaciju igraca koji u biti nemaju pojma sta RPG cini RPGom hint nije ni combat ni opcija da mozes napraviti svoga lika i odrediti mu velicinu penisa i nosa jer eto to je role plejanje,daleko da te stvari nisu bitne jesu ali nisu najvaznije za RPG igru.

Cim se nesto svidja najsirim masama odma znas da ne moze bit posebno dobro. Mogao si procitat da sam presao igru i obe ekspanzije, ako ti mislis da se to moze u 5h onda ok.

Hvalis Witchera a zalis se na zaglupljivanje rpg zanra 

11 godina
ansha kaže...
Wack kaže...

Cim se nesto svidja najsirim masama odma znas da ne moze bit posebno dobro. Mogao si procitat da sam presao igru i obe ekspanzije, ako ti mislis da se to moze u 5h onda ok.

Hvalis Witchera a zalis se na zaglupljivanje rpg zanra 

Ne hvalim nego kazem da je jedan od najboljih RPG igara IKADA napravljenih to je puno vise od pohvale,sta sad ? treba taj faceclap da me posrami ili nesto....

Cuj cim se nesto svidja masama znaci da ne valja kakva glupa i dijetinjasta logika odrasti molim te i spusti se na zemlju,nisi posebna pahuljica mala pametnija od drugih 99% mene uopste ne zanima jel nesto popularno ili ne igram i dam svoje misljenje argumentirano mojim igracim iskustvom te igre i mnogih igara prije,Witcher 3 sam kupio prije recenzija i gledanja trailera bas zato da formiram svoje misljenje koje sam iznio u prijasnjem postu,i naveo i kritike a ne samo "OMG WITCHER 3 BEST EVER" nego ono sto je i ne toliko super u igri,ali ili ne citas ili ti je koncentracija na razini 9 mjesecne bebe.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2017 16:45 (Wack).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice