The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.033.824
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
The Witcher 3

Ja sam isao sword+alchemy, sa Cat setom (i u HoS onaj legendary set koji ima +% crit chance i +% crit dmg na svakom dijelu). Najbitniji skill onaj da mutageni imaju +50% jaci efekt, a ostalo iz Fast sword (sve osim onog zadnjeg bleeda) i adrenalin uglavnom.

Signs cu jednog dana kad cu opet prelazit, ali mislim da ga je dosta tlaka igrati bez nekih modova. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Re: The Witcher 3
Cansee kaže...
DarkoKwon kaže...
Minneyar kaže...

Sve ti je ok, taj boss je zeznut. Trebas shvatiti kako funkcionira pa vidis da ima window kad ga mozes napadati. Meni je trajala borba jedno sat vremena (Death March), ali sam ga uspio na kraju iz prvog pokusaja :) Uz puno consumablesa i sl.

Sa sign buildom je lako, stojis na medium radijusu od njega (dovoljno daleko da ne radi knockback skok), i samo se kruzno kreces pored njega i izbjegavas jezik i polako ga przis s Ignijem.

Za swords build, moras ga uloviti u Yrden znak koji ga stunna i ucini ranjivim na 3 sekunde.

I ima jos dosta teskih bossova u ekspanziji, al meni je ovaj bio najgori :)

Imam igni build, ali maceve sam najvise budzio u talentima, sad cu probati tvoju taktiku.

jesi ga uspio riješiti? 

Jesam, lakse sam algoritme u programiranju rjesavao, nego algoritam da ubijem ovu zabu. Developeri su me razocarali, napravili su namjerno prejakog bosa, jer eto neki lik (sto posto slusa metal i nosi majicu iron maidena) se zalio na forumu da je igra prelaka i eto oni su se odlucili poslusati tog lika, ignorisajuci milione casual igraca. Nemam ja nista protiv toga sto je jak boss, ali ja ne igram witcher da bih igrao dark souls, igram witcher zbog price i okruzenja u kojem se nalazim, ja na taj nacin uzivam, a bosovi su mi zadnja stvar o kojoj razmisljam. Neka oni naprave jakog bosa, to je uredu, ali ja hocu na najeasy da ga ubijem lako, a ne da ga ubijam par sati i da rizikujem tastaturu ili misa. 

Darko
10 godina
DarkoKwon kaže...

Jesam, lakse sam algoritme u programiranju rjesavao, nego algoritam da ubijem ovu zabu. Developeri su me razocarali, napravili su namjerno prejakog bosa, jer eto neki lik (sto posto slusa metal i nosi majicu iron maidena) se zalio na forumu da je igra prelaka i eto oni su se odlucili poslusati tog lika, ignorisajuci milione casual igraca. Nemam ja nista protiv toga sto je jak boss, ali ja ne igram witcher da bih igrao dark souls, igram witcher zbog price i okruzenja u kojem se nalazim, ja na taj nacin uzivam, a bosovi su mi zadnja stvar o kojoj razmisljam. Neka oni naprave jakog bosa, to je uredu, ali ja hocu na najeasy da ga ubijem lako, a ne da ga ubijam par sati i da rizikujem tastaturu ili misa. 

Kužim ja to, ja volim da mi je teže i izazovnije, al postoji težina za to, ako staviš na najlakše trebalo bi biti da se prošetaš kroz igru, jer znam da ima ljudi pogotovo za ovu igru, da ih samo zanima priča i uopće im se ne da zafrkavati sa drugim stvarima

Iako po meni je najbolje iskustvo da se i živciraš i moraš čitati sve one knjige, opise čudovišta, prilagođavati taktiku, signove i alkemiju, to mi je baš ono pravo iskustvo witchera, ali dobro svako ima svoje

13 godina
odjavljen
Cansee kaže...
DarkoKwon kaže...

Kužim ja to, ja volim da mi je teže i izazovnije, al postoji težina za to, ako staviš na najlakše trebalo bi biti da se prošetaš kroz igru, jer znam da ima ljudi pogotovo za ovu igru, da ih samo zanima priča i uopće im se ne da zafrkavati sa drugim stvarima

Iako po meni je najbolje iskustvo da se i živciraš i moraš čitati sve one knjige, opise čudovišta, prilagođavati taktiku, signove i alkemiju, to mi je baš ono pravo iskustvo witchera, ali dobro svako ima svoje

Citam i ja knjige i istrazujem mnoge stvari u witcheru i ne igram na najlakse, ali nervira me sto na very hard je isto sve sto i na easy, samo sto moras vise puta da udaris neprijatelja, sto je meni bezveze i ubija mi RP iskustvo. Znao sam nekoliko puta staviti na najlakse, iako mogu ubiti bosa bez problema, ali mi za to treba 15 minuta repetetivnog udaranja, odem stavim na easy, ubijem bosa. Mislim da mi se to desilo sa onim golemom jos na pocetku kada ides sa onom vjesticom u pecinu. 

Darko
9 godina
neaktivan
The Witcher 3

DarkoKwon evo vristim!!! Da i ja sam isto kao i ti i svi drugi morao odnekuda poceti igrati ovu igru i da bilo mi je jako tesko na pocetku jerbo nisam imao pojma kaj, zakaj, di i kak...Ali igrao sam i polako hvatao ritam...Ti igras na najslabijoj razini i opet ti je tesko, ali bitno je ono kaj ti je tesko ''BOSS FIGHT''.. Sigurno si igrao prije vec neki rpg i znas kaj znaci BOSS FIGHT i ne znam kaj te tu tak muci da ne kuzis di je caka i zkj eto bas tebi treba 100+ puta da ubijes zabu. I ja sam se mucio sa Caretakerom jedno 3 dana po sat vremena na Blood and Broken Bones dok nisam konacno ucio to stvorenje...Mucis se, ali igra ti je full zabavna, zanimljiva i ides dalje...Po tvojim rjecim ''mrzim alchemy (smthing like that) - potione'' ti ocekujes prec ovu PRIČU bez da se namucis.. HA HA HA YEAH RIGHT! Ako si vec negdje zapeo sa kojim djelom Geraltove price mogao si slobodno malo guglati, da znam da ne zelis i ja isto nisam htio pa sam dosao u situaciju da nisam znao kak i di pa sam morao , ali sada mi to nije potrebno. Svaki 1. put je tezak, kaj ne?. Ali opet ako te zanima samo prica, odabrao si ovo kaj ne?

Ako te i zanima prica kaj ti nije jednostavnije pogledat cijeli walkthrough na jutubu bez da se ikako uznojis/mucis pa onda ako ti se svidi igra ides sam sam igrat. Prvo si se trebao naucit fajtat protiv low rank bandita, alt, space, counter attack, malo signs, bacit koju bombu, koristit crossbow i onda kad to sve malo savladas onda ides na monsterse i dođeš do Rotfienda i nakon 5-og čudenja skuzis da kad padne ispod 80% healtha pocne umirat i eksplodira i zato tebe ubije

artuditu
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
odjavljen
flpmyslf kaže...

DarkoKwon evo vristim!!! Da i ja sam isto kao i ti i svi drugi morao odnekuda poceti igrati ovu igru i da bilo mi je jako tesko na pocetku jerbo nisam imao pojma kaj, zakaj, di i kak...Ali igrao sam i polako hvatao ritam...Ti igras na najslabijoj razini i opet ti je tesko, ali bitno je ono kaj ti je tesko ''BOSS FIGHT''.. Sigurno si igrao prije vec neki rpg i znas kaj znaci BOSS FIGHT i ne znam kaj te tu tak muci da ne kuzis di je caka i zkj eto bas tebi treba 100+ puta da ubijes zabu. I ja sam se mucio sa Caretakerom jedno 3 dana po sat vremena na Blood and Broken Bones dok nisam konacno ucio to stvorenje...Mucis se, ali igra ti je full zabavna, zanimljiva i ides dalje...Po tvojim rjecim ''mrzim alchemy (smthing like that) - potione'' ti ocekujes prec ovu PRIČU bez da se namucis.. HA HA HA YEAH RIGHT! Ako si vec negdje zapeo sa kojim djelom Geraltove price mogao si slobodno malo guglati, da znam da ne zelis i ja isto nisam htio pa sam dosao u situaciju da nisam znao kak i di pa sam morao , ali sada mi to nije potrebno. Svaki 1. put je tezak, kaj ne?. Ali opet ako te zanima samo prica, odabrao si ovo kaj ne?

Ako te i zanima prica kaj ti nije jednostavnije pogledat cijeli walkthrough na jutubu bez da se ikako uznojis/mucis pa onda ako ti se svidi igra ides sam sam igrat. Prvo si se trebao naucit fajtat protiv low rank bandita, alt, space, counter attack, malo signs, bacit koju bombu, koristit crossbow i onda kad to sve malo savladas onda ides na monsterse i dođeš do Rotfienda i nakon 5-og čudenja skuzis da kad padne ispod 80% healtha pocne umirat i eksplodira i zato tebe ubije

Lol zasto bih gledao pricu preko youtube, kada ja hocu licno da iskusim pricu igrajuci igru, argumenti su ti kao da si srednjoskolac. 

Darko
9 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...
flpmyslf kaže...

Lol zasto bih gledao pricu preko youtube, kada ja hocu licno da iskusim pricu igrajuci igru, argumenti su ti kao da si srednjoskolac. 

Jel zelis uzivati u prici ili igrati igru? Sad si me zbunio! Mozda da krenes citat Witcher knjige?

artuditu
9 godina
The Witcher 3

Završio B&W ... šmrc, meni odličan ali ipak korak unatrag u odnosu na HoS. Ne znam vama, ali jedino mi je zadnji boss dettlaff bio dosta zaguljen, dok ne skužiš šemu kako izbjeći napad šišmiša ... trebali bi i ostali bossevi biti barem na približnoj razini , mada i ovako super.

0 0 hvala 0
15 godina
DarkoKwon kaže...
flpmyslf kaže...

Ni ja ne volim igre teske kao darksouls pogotvo zato jer nemaju skoro nikakvu pricu a o tezini da i ne govorimo ali ovaj boss kao i cijela igra je bio jako lagan (igram na drugoj tezini cijelo vrijeme). Kada predjem sve dlcove igrat cu new game + na najteze 100%.

SS-so sam ti moj build pa ti vidi oces probat ili ne, uglovanm build je bombas alkoholicar 

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
10 godina
neaktivan
The Witcher 3

Moj build je sword+quen, presao sam glavnu pricu i nisam imao velikih problema osim kad sam se negdje zaletio pa poginuo zbog ne paznje i zurbe, a ne jakosti bossa. Vidjet cu kako ce bit u krvi i vinu, pretpostavljam da sam pola prosao i ok mi je, istrazujem puno toga, a borbe su mi onako srednje zahtjevne, taman po gustu, malo se potrudis i nebi trebalo bit problema :)

Ugl. jedino od potion sta koristim je onaj koji te heala kad trosis staminu... Da mi igra ne postane rutina, poceo sam ih radit i kombinirat, muci me toxicity, ali ovisno o protivniku da se nac dobitna kombinacija 

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Ghost777 kaže...
DarkoKwon kaže...
flpmyslf kaže...

Ni ja ne volim igre teske kao darksouls pogotvo zato jer nemaju skoro nikakvu pricu a o tezini da i ne govorimo ali ovaj boss kao i cijela igra je bio jako lagan (igram na drugoj tezini cijelo vrijeme). Kada predjem sve dlcove igrat cu new game + na najteze 100%.

SS-so sam ti moj build pa ti vidi oces probat ili ne, uglovanm build je bombas alkoholicar 

Ne volim tudje bildove ili buildove sa googla, volim kada sam istrazujem i da prilagodjavam igru sebi, a ne da me igra zaustavlja kod pojedinih taskova, samo zato sto nisam isao odredjeni build, a nisam, igram cistu sword/quin/igni taktiku. Sad, svako igra kako zeli, ne postoji "pravi" nacin igranja kako gospodin gore mene forsira  da igram. Uglavnom hvala sugestiji, vjerovatno cu probati slican build, ako budem ikad prelazio withcer ponovo.

Darko
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.7.2016 14:09 (DarkoKwon).
9 godina
neaktivan
The Witcher 3

Zahvaljujuci BaW dobili smo jos par ability polja i to kao da mi je bas trebalo...Taj freezing ard je pun pogodak za mene. Buildam si toxicity + signs (+ sword ofc), ali jos nisam nasao onaj koji mi najvise odgovara. Za BaW mi signs build cini najboljim, a za HoS toxicity. 

artuditu
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
The Witcher 3

Krenuo ispočetka ng+ nakon B&W, javljaju mi se bugovi oko kontrola, u combatu mi se zna izblesirati kamera ... također nakon nekog check pointa fps mi pada uvijek na 37, uđem u inventori pa natrag i vraća se na 50+, slična iskustva ?

0 0 hvala 0
15 godina
The Witcher 3

Meni je igra prelagana. Igram na najteze. Jedino koje je do sada pruzio otpor i tko je bio dobar je Imlerith.Ovo sve prije njega je loše,prelagano.

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
The Witcher 3

Ako u RPGu samo combat trazis i da gines i ucis boss/NPC poteze/patrole Dark Souls preporucujem,Witcher 3 combat nikada nije bio njegova jaca strana,doduse sve ostalo sto RPG igra treba da ima W3 to ima i vise.

2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
The Witcher 3

Oko 9h sam poceo igrat Witchera cisto da skupim koji diagram jer mi je zao prelazit glavnu misiju zbog straha da ne predem igru, imao sam osjecaj da je proslo 15min, a kad sam ono 2h u igri :D toliko je dobro sve napravljeno da jednostavno moras uzivat, nema dosade, stalno neke nove spilje, podrucja, pa malo citas ona pisma sta nades, pa se kao i Geralt cudis banditima koji ocito imaju smrtnu zelju kad napadaju naoruzanog witchera itd. :)

Jedino mi fali da mozes opalit jednu zidarsku onim NPC-a koji te vrijedaju u igri... Spasis ih od vukodlaka, a oni te pljuju...

Oprostite na OffTopic: jel znate mozda koji dobar jRPG za PC unazad 3-4 godine ako ga uopce ima? Cisto da kazem samo da sam The last remnant prosao...

4 0 hvala 0
9 godina
Wack kaže...

Ako u RPGu samo combat trazis i da gines i ucis boss/NPC poteze/patrole Dark Souls preporucujem,Witcher 3 combat nikada nije bio njegova jaca strana,doduse sve ostalo sto RPG igra treba da ima W3 to ima i vise.

Slažem se u potpunosti, inače sam uglavnom igrao avanture ... sasvim slučajno naletio na witchera, jedno od najvećih uživancija uopće

11 godina
The Witcher 3

Mislim razumijem ljudi koji u RPGu zele nesto drugo,ne sudim nikome ali meni u RPG igrama uvijek najvaznije bilo likovi,prica,immersion u taj svijet i kvaliteta questova,nitko ne nudi te stvari bolje od W3,ali combat Dark Souls uzima krunu bez dileme.

At Shivi:ovo sam i prije preporucio jednome igracu ali moram opet,nije ni rpg ni jRPG ali je odlicna igra sa genijalnim humorom i likovima nabavio sam je za nekih 6-7 eura i toplo je svima preporucujem od tada,Tales from the Borderlands fantasticna point and click avantura.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.7.2016 12:34 (Wack).

0 0 hvala 1
15 godina
The Witcher 3

Dobio sam najgori kraj,tj izabrao

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.7.2016 20:18 (Kill Frenzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

cini mi se da na new game + enemy scaling radi velike probleme.

primjerice. zaba radi instant kill sa tounge attack (sto nije slucaj kad nema enemy scalinga). takoder, kod fistfight, protivnik bude oznacen kao ?? boss sa crvenog mrtvackomg glavom i treba vam jedno 3 dana dok ga dobijete. ne znam je li ovo poznat problem ili ne, malo cu proc po forumima pa vidjet sta drugi ljudi kazu

It's not who you are, it's who you know.
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Danas mi je dosa hardware napokon i sad cu krenit igrat BaW napokon, na max detaljima.

Wish me luck

Moj PC  
23 0 hvala 0
17 godina
Zajeb kaže...

Danas mi je dosa hardware napokon i sad cu krenit igrat BaW napokon, na max detaljima.

Wish me luck

Uff fin setup, uživaj u igranju.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
9 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

primjerice. zaba radi instant kill sa tounge attack (sto nije slucaj kad nema enemy scalinga). takoder, kod fistfight, protivnik bude oznacen kao ?? boss sa crvenog mrtvackomg glavom i treba vam jedno 3 dana dok ga dobijete. ne znam je li ovo poznat problem ili ne, malo cu proc po forumima pa vidjet sta drugi ljudi kazu

isti problem i kod mene...pisao sam vec prije o tome..enemy scaling na deat march i 65 lvl bandit me one hit killa, dok ja recimo mace-ove bandite nemogu whirlat jer mi 3-i udarac odmah bloka dok swordove mogu, ali nevjerojatno je da s mucim s banditima ponekad...Neznam kak ce mi tek bit u BaW kod uđem u hanse...Kaj se tice bandita jedino mi pomaze kaj sa full rendom dok ih hitam sa northern windom imam instant kill

artuditu
17 godina
flpmyslf kaže...
Obi Wan kaže...

isti problem i kod mene...pisao sam vec prije o tome..enemy scaling na deat march i 65 lvl bandit me one hit killa, dok ja recimo mace-ove bandite nemogu whirlat jer mi 3-i udarac odmah bloka dok swordove mogu, ali nevjerojatno je da s mucim s banditima ponekad...Neznam kak ce mi tek bit u BaW kod uđem u hanse...Kaj se tice bandita jedino mi pomaze kaj sa full rendom dok ih hitam sa northern windom imam instant kill

ma dosad nisam imao problema. znam da je frog prince fight poprilicno lagan samo mi je bilo bizarno kako me moze tako spicit sa tongue attackom i to jos imam quen i sve. a ovo sa fistfights doslovno nemas mjesta za pogresku tako da malo blesavo al eto.

pa cak i na death march i new game + nisam imao previse problema sa bilo kojim mobom osim naravno zbog svoje gluposti.

edit: ovo je apsolutno bizarno. cipam se sa von evericom i sa ukljucenim enemy scalingom uopce ne moge counterat njegov napad. cim to iskljucim sve opet normalno. stvarno u HoS ekspanziji ovaj enemy scaling stvara katastrofalne probleme

It's not who you are, it's who you know.
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.7.2016 0:37 (Obi Wan).
15 godina
The Witcher 3

Pozdrav. Zavrsio sam igru sa oba dlc-a, story and sword na 53 levelu.Igram na pc-u.

Sad bih htio pokrenuti new game+ ali neznam kako.Pod new game mi nudi samo fresh start.

Na you tubu sam pregledao kako pokrenuti, na forumima sam procitao sve o tome al kod mene nis ne pali.

Gdje grijesim,sto napraviti molio bih pomoc.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zajeb kaže...

Wish me luck

Sve super osim vidljivog IPs glowa.

10 godina
Zajeb kaže...

Wish me luck

joj i meni, sve sklopio jučer, čim dođem kući instaliranje witchera 

9 godina
Obi Wan kaže...
flpmyslf kaže...
Obi Wan kaže...

ma dosad nisam imao problema. znam da je frog prince fight poprilicno lagan samo mi je bilo bizarno kako me moze tako spicit sa tongue attackom i to jos imam quen i sve. a ovo sa fistfights doslovno nemas mjesta za pogresku tako da malo blesavo al eto.

pa cak i na death march i new game + nisam imao previse problema sa bilo kojim mobom osim naravno zbog svoje gluposti.

edit: ovo je apsolutno bizarno. cipam se sa von evericom i sa ukljucenim enemy scalingom uopce ne moge counterat njegov napad. cim to iskljucim sve opet normalno. stvarno u HoS ekspanziji ovaj enemy scaling stvara katastrofalne probleme

Ma ja nemam pojma, ista stvar i kod mene, taj ng+ sam već jednom prekinuo jer mi jednostavno ne odgovara. Mislim da ću se odmoriti od witchera na neko vrijeme, možda krenuti fresh start još jednom sa enemy scalling. Treba dati priliku i drugim igrama.

lp

10 godina
The Witcher 3

kako da znam jesam importao dobar save iz witchera 2? jer vidim da dopušta da importam bilo koji, a to može biti i manual save koji sam napravio usred igre, mislio sam da će mi ponuditi samo autosavove u kojima sam završio witchera 2, a nudi mi sve i mogu sve izabrati. jel ima neki način osim instaliranja witchera 2 pa da tamo pogledam?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
The Witcher 3

borim se protiv olgierda i bas su to lose napravili. igram na death march i nije problem sto te lik moze ubit iz jednog udarca nego sto ja njemu radim premalo stete.borba traje vec 15 minuta i dopizdilo mi je pa sam pauzirao. nije lik toliko ni tezak koliko nikad kraja borbi

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice