Jel ove promene koj si ti uradio, radile bi bes probleme na Windows 7 i na ATI Sapphire 280x? Sorry ako je moj HR los jas sam Makedeonac
.
Radilo bi
Jel ove promene koj si ti uradio, radile bi bes probleme na Windows 7 i na ATI Sapphire 280x? Sorry ako je moj HR los jas sam Makedeonac
.
Radilo bi
Jel ide ovo na win 10?
Zapravo, na Win10 radi i bolje nego na starijima.
Imam samo jos jedno pitanje konfiguracija iz potpisa 5850.Posto sam danas instalirao win 10 a nisam pratio desvanja kako birma drajvre pri menjanju posto nema za win 10
.
Pricas bolje hrvatski nego neki ovdje na forumu :)
.
Pricas bolje hrvatski nego neki ovdje na forumu :)
Ja sam najgori 27 godina 24 sam u DE bacam reci kako stignem mada napredujm
4k downsampled / ultra / ini tweaks, (teksture, gustoća trave, sjene)
Sada još 4xTITAN X i to je to 
Kako odaljiš kameru i makneš HUD?
HUD se isključi u opcijama, a kamera - CheatEngine
Njen quest chain mi je dosad najzanimljiviji. Jos te nagradi :D
Par glava manje i jedan kit...
http://imgur.com/a/UKbUd album
edit: netko je gore spomenuo win10. Meni je to primarni OS na PC-u i mogu reći da apsolutno nikakvih problema nemam što se tiće gejmanja.
Par glava manje
Baš mi sočno djeluju ti finišeri!
Kada im tjelo rasparaš po pola i slično, zvuk je totalno pogođen!
Ako netko nije, neka u opcijama finišere stavi na manual umjesto automatik!
A Novigrad je ogroman! Ja mislim da Skyrimove sve gradove skupiš nebi zauzeli 50% Novigrada...
Meni je na auto. U čemu je fora sa manual? Možeš birat koji dio tijela ćeš mu odsječ?
Par glava manje
A Novigrad je ogroman! Ja mislim da Skyrimove sve gradove skupiš nebi zauzeli 50% Novigrada...
Mapa novigrad je samo grad ili ima i okolo prostora za lutanje?
Velen, (No Man's Land) i Novigrad su jedna mapa bez loadinga
Skellige Islands, White Orchard i Khaer Morhen su odvojene mape s time da je Skellige Islands nešto manji od Velen + Novigrad mape
No Man's Land+Novigrad = 72 km2
Skellige Island = 64 km2
Velen, (No Man's Land) i Novigrad su jedna mapa bez loadinga
Skellige Islands, White Orchard i Khaer Morhen su odvojene mape s time da je Skellige Islands nešto manji od Velen + Novigrad mape
No Man's Land+Novigrad = 72 km2
Skellige Island = 64 km2
Onaj grad na vrhu no mans landa je u biti novigrad
jesam budala. Mislio sam da je to neki grad xy, a da je novigrad mapa za sebe, odvojena 
Thx na objašnjenju 
Par glava manje
Meni je na auto. U čemu je fora sa manual? Možeš birat koji dio tijela ćeš mu odsječ?
Pretpostavljam da moraš stisnuti nešto za finisher, a ovako je automatski kad god može.
Za one dosade drownere u vodi kad plivas/ronis ima rjesenje: headshot samostrelom, nisam znao do jucer, proletilo mi u tutorialu na pocetku, pa ko nije znao eto.
Za one dosade drownere u vodi kad plivas/ronis ima rjesenje: headshot samostrelom, nisam znao do jucer, proletilo mi u tutorialu na pocetku, pa ko nije znao eto.
Kako uopće koristiš samostrel? Kojom tipkom?
Odabereš ga koristeći "tab" i onda middle mouse botun pucaš. To su defaultne kontrole
Ako netko nezna u Novigradu ima mjenjačnica za promejnit orens i flornis valute u crowns...
Odabereš ga koristeći "tab" i onda middle mouse botun pucaš. To su defaultne kontrole
I držiš middle za ručno ciljanje.
Omg kakva su to pitanja,kako se koristi samostrel?
Pa jel vi uopce prodjete kroz options meni i kontorle prije neg počnete igrat il šta?
Baš gledam, igra ima 3 chaptera, (Act 1, 2 i 3)
Ja sam nakon 48 sati na nekih 50% Act 1 djela sa glavnom pričom, da ne spomminjem monster i treasure hunt questove...
Pa šta su oni ovo napravili? 
VenAtoR#2231
Vrati se onome kome si ga prodao, imat će ga :) Ja sam u Novigradu skužio da mi je oklop u kovača i vratio se danima nakon i kupio ga nazad (za bijesne novce :( ).
nasao forgotten vran sword i cini se da je broken.. mislim da ima 100% chance to stun premda pise 10%. 
pitanje u vezi potion of respec; znam gdje kupit no hoce li ga trgovac ponovno imat ako ga kupim, ili je samo jedan?