The Witcher 3

poruka: 6.078
|
čitano: 1.216.417
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: The Witcher 3

23 sata praktički tek došao u novo područje (otišao od kralja). :) [doduše, ja to tjednima već igram, nešto malo prije izlaska igre službeno, nemam baš vremena :( ]

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2015 9:40 (Tonči).
16 godina
Jel' se može kako pogledati gametime iz save fajla, tj. ako imamo "free2play" verziju?
One ring to bring them all and in the darkness bind them
17 godina
odjavljen

Kakvu free2play verziju? Kakav gametime iz save filea? Učitaj save, otiđi na character view i pogledaj played time.

16 godina
The Witcher 3

brb, odo se mlatit granom po glavi

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

LOL, Witcher 3 je DRM-free, dakle nema nikakve zaštite. Autori računaju na poštenje igrača. Dakle, nema cracka i sl.

14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Meni je igra što ju više igram sve bolja. Do sada bez iritantnih bugova. Na 270x hawkici s rezom 1440p poštelan u ultra-high kombinaciji (bez haira i motion blura) izgleda fenomenalno i radi između 30-40 fps.

Nakon neuspjelog fajta s nabrijanim ghoulom vratio sam se u prvu zonu i porješavao sve upitnike i preostale sajdkvestove.

Sve mi je super osim glupe kartaške igre gwynt ili kako već, bile su mi draže kocke i kafanske tučnjave.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Igor_Kreč kaže...

Meni je igra što ju više igram sve bolja. Do sada bez iritantnih bugova. Na 270x hawkici s rezom 1440p poštelan u ultra-high kombinaciji (bez haira i motion blura) izgleda fenomenalno i radi između 30-40 fps.

Nakon neuspjelog fajta s nabrijanim ghoulom vratio sam se u prvu zonu i porješavao sve upitnike i preostale sajdkvestove.

Sve mi je super osim glupe kartaške igre gwynt ili kako već, bile su mi draže kocke i kafanske tučnjave.

Gwent je meni puno bolji od kockica, samo trebas posjetit sto vise inkeepera i pokupovat sve karte. Jednom kad dobis barem jedan comander horn i kartu sa immunity to specials , sve ide glatko. 

play2much
16 godina
The Witcher 3
Ma da,gwent je tlaka...vidim da basilisk,cockatrice i još neka beštija koriste isti skin.CDPR je malo zakazao u to pogledu.
Novigrad?sve super ogromno ali šta ima par birceva,barberi,blacksmith.gdje su kurve?wtf?
Jeli vama ponudila igra na početku ono što su rekli izbor odluka iz w1 i w2 ako nemate savegame?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
fanaticni gejmer kaže...
Igor_Kreč kaže...

Gwent je meni puno bolji od kockica, samo trebas posjetit sto vise inkeepera i pokupovat sve karte. Jednom kad dobis barem jedan comander horn i kartu sa immunity to specials , sve ide glatko. 

Par heroja također pomaže 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ta igra mi je totalno bzveze. Igra sam par partija i sve izgubija. Najluđa igra je protiv one sexy kovacice u Valenu u baronovom dvorcu. Ja bacim 2 karte, ona isto 2. Ja imam 2 mele borca od 1,a ona ima 8 i svi od 4 -5. Samo 2 karte bacene. Ono wtf kako ova igra funkcionira.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

Čitat pravila i sve piše na kartama. Igra je jednostavna za skužiti. 

14 godina

Gwent je turbo lagan za shvatit. Bogte,ak djeca od 10 godina mogu kartat magic onda i ljudi od 18+ mogu svatit prokleti gwent.

16 godina
The Witcher 3

Igra je baš ogromna u ovo će se utući sati i sati da se pređe valjano

Ako nekome treba Prima Official Game Guide nek se javi na pm, i sam guide je ogroman 498 stranica.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ajd, dat ću još jednu šansu gwentu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
The Witcher 3

Worth A Buy je žestoko spljuvao ovu igru:

Recimo da mi je Skyrim bio sasvim ok igra, dok mi Witcher 2 nije legao. Ono što sam vidio gameplaya 3jke me nije ni oduševilo ni razuvjerilo od igre. Ima li netko želju skomentirati ovo što je lik iznio u videu? S njegovim se mišljenjem i ukusom obično poprilično slažem, ali opet, tol'ko ljudi hvali igru... a niš, uzet ću je na nekom opasnom popustu za godinu-dvije :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2015 12:17 (Moloch).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ja gotov. Zavrsio sinoc. 8.5/10
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
15 godina
Moloch kaže...

Recimo da mi je Skyrim bio sasvim ok igra, dok mi Witcher 2 nije legao. Ono što sam vidio gameplaya 3jke me nije ni oduševilo ni razuvjerilo od igre. Ima li netko želju skomentirati ovo što je lik iznio u videu? S njegovim se mišljenjem i ukusom obično poprilično slažem, ali opet, tol'ko ljudi hvali igru... a niš, uzet ću je na nekom opasnom popustu za godinu-dvije :)

Pratim i ja njegov kanal i uglavnom se slažem sa iznesenim mišljenjem. Sviđa mi se što u ocjenu igre uzima u obzir plačeno/dobiveno. Ali čisto zbog količine sadržaja mislim da je W3 isplativ i dobar. Teško da će neka igra ponuditi toliko sati igranja za taj novac. 

12 godina
neaktivan
The Witcher 3

Hm. Pa ne znam, meni ako igra ne valja i/ili ima kritične greške, dužina joj nije pozitivan faktor, dapače.

Nemam pojma, možda jednostavno postajem prestar ili me smetaju stvari koje većina populacije puši bez beda. Osobno, mogu preći i preko poglupljivanja menija za konzole, magične kompase (Skyrimov me nije smetao), čak i banalnije questove, ali i  u prvom u drugom videu me užasno zasmetalo nešto što mi se čini kao "random" movement, predefinirane animacije i sl... imam osjećaj kao da se vraćamo unazad kad to gledam. Sjećam se prvih FPSova na Amigi gdje ti se lik nije mogao okretati oko osi koliko ti želiš, nego u koracima od recimo 15°. Ako je meta bila između tih koraka - tough luck - morao si se pomaknut (ili bi igra to kompenzirala samonišanjenjem). To su bila tehnička ograničenja tog vremena. Danas nemamo tehničkih ograničenja, pa mi nije jasno da u next-gen igri ja ne mogu postaviti svog avatara gdje ja to želim nego gdje igra odredi... a ako je ovo istina da je swordfight "button-mashing"... pa kako je igra dobila tako visoke ocjene? Meni je osobno kontrola, kao i Macku, izuzetno bitan element igre - ako igra sama odlučuje što će, kako će i u kojem će se smjeru krenuti moj lik... pa to je više strategija nego first/third person igra :D

Ovo što kaže "if I'm playing a a game for 200+ hours I want a good control system and this game does not have it" mi je najbitnije i apsolutno se slažem s tim.

Nah, ja vjerujem da je problem u nama dinosaurima. Sad je valjda bitna dobra grafika i što više sati za $, što u svjetlu BF/COD i sličnih 4-satnih singleplayer kampanja ima smisla. :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2015 12:38 (Moloch).
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
The Witcher 3

Magic Trap / Yrden je odličan! Pogotov za grupnu borbu!

Jedva čekam još tih skilova otključat; ovo ć ebiti pravi gušt igrat na kakvom 20+ lvlu jer borba samo napreduje kako se lik razvija

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Sale_ds kaže...

U pet dana si prešao igru?

To je bio prelet kroz main quest pa nisi vidio 50% igre, ili si igrao po cjele dane...

13 godina
Sale_ds kaže...

Aj slikaj lika lv 50 da vidimo jer ja sam igrao par dana cijele dane i tek sam level 20.

14 godina
neaktivan
Moloch kaže...

Ma daj lik je teški tenkre i kakav mu je to glas i o čemu on to uopče priča, vidi se da je išao s namjerom da popljuva igru, a i ono što sam vidio uopče nezna igrat. Probaj igru pa prosudi sam, gameplay video je jedno, a doživljaj drugo, mislim da nećeš požalit jer je igra stvarno vrijedna vremena. Meni je ovo najbolji RPG još od Fallouta 3..

15 godina

@moloch

Stvar je u tome što je očito igra napravljena prvo za konzole i gamepad a onda su portali na PC, isto kao i DA:I

Pa samo trebaš vidjeti kontrolu jahanja, ako si na puteljku, stisneš dvaputa shift i konj ti sam jaše, slijedi puteljak bez da ga upravljaš. Sve je pojednostavljeno i poglupljeno. Kontrole su užas, a AI zna biti glup na trenutke. 

Ali opet, igra je krcata sadržajem, questovi su odlični, barem ovi na koje sam ja naletio. Nemaš osjećaj da grindaš. Voice acting i animacije odlične. Vizualno igra sa ovim novima patchem izgleda vrlo dobro. 

Po meni, igra ima više pozitivnih stvari nego negativnih, ali nije bez mana i na tebi je da procjeniš da li su loše kontrole razlog da ne odigraš 200+ sati vrhunskog (što se tiče priče) RPG-a. 

Nebih se složio da je igra 10/10, realnije nekih 8/10

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2015 13:00 (quickr).
15 godina
njuskac kaže...
Sale_ds kaže...

Aj slikaj lika lv 50 da vidimo jer ja sam igrao par dana cijele dane i tek sam level 20.

Nije on ni blizu lvl-a 50. Vjerojatno je rushao main quest i propustio veći dio igre, ali njegove pare, njegov gušt. Kaj sada.... 

18 godina
quickr kaže...
Pa samo trebaš vidjeti kontrolu jahanja, ako si na puteljku, stisneš dvaputa shift i konj ti sam jaše, slijedi puteljak bez da ga upravljaš.

Žao mi je, ali ovo je fantastičan dodatak! Van ceste kada istražuješ ti upravljaš, a kada jašeš po glavnom putu ljepo prati cestu!

Ja ne koristim fast travel i ova opcija je jednostavno odlična

17 godina
odjavljen
The Witcher 3

Ja istražujem pješke (idem od upitnika do upitnika), kad moram do grada preprodat sva sranja što sam nakupio onda idem konjem do najbližeg znaka za fast travel ili ako imam volje produžim do grada/selendre.

Jedan hint:

So after being about 18 hours in, I learned about holding down the attack button while on Roach instead of tapping it. Turns out this slows down time. Allowing for a precise (and often extremely fatal.) blow. so if you knew all good and if you didn't HAPPY RIDE BY DEATH BLOWS.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2015 13:17 (skank666).
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
ma ja sve nanoge idem...na konju nemos lootat biljke i onda uopce nevolim konja....rade odem na fast travel ako jako daleko trebam ici...
VenAtoR#2231
14 godina
The Witcher 3

Pratim cesto worth a buy,ali ne mogu se sloziti s njegovom recenzijom Witchera. Postujem njegovo misljenje svakako,ali mora se priznati da je imao prevelika ocekivanja kad je vidio 10/10. Ni jedna igra ne vrijedi 10/10.

Od svih njegovih argumenata slazem se jedino u vezi borbe da je malo slampava(premda je meni na kontroleru bolje iskustvo). Za mapu su rekli da nije totalno otvorena vec da je podjeljena u regije,znaci to se znalo vec prije samog izlaska igre ne znam cemu njegovo blebetanje o tome. 

Seljaci imaju skriptirano kretanje?? Mislim no shit,sta je ocekivao da ce svaki npc imati posebne skripte za odredene momente sto napraviti.

Igra ima mana,ali nemojte suditi o igri po jednom videu propustit ce te odlicnu igru.

Moj PC  
9 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
The Witcher 3

Ne znam koliko je tu ljudi jahalo konja, ali konj sam prati cestu kad galopira, dapače, sam skače, sam skreće oko prepreka i sl. Konj nije F1 bolid da imate savršenu kontrolu po stupnjevima.

Kad smo kod stupnjeva, fora je da okretanje u stupnjevima nema smisla. Povezani i smisleni pokreti s inercijom su daleko bliži stvarnosti, jer u stvarnosti se možemo izvijati, okretati za 180°C odjednom, saginjati i sl. - igra je vrlo gruba i ograničena aproksimacija agilnosti koju je nemoguće "realistično" prenijeti. Uostalom, miš i tipkovnica ili gamed/joystick kontroler su daleko od realnog i dobrog pa bi bilo i suludo da se bilo kakva igra uopće pokušava komplicirati kao pokret; dapače, sve dok ne igramo ispred Kinecta, nije realno.

I da:

Moloch kaže...

Danas nemamo tehničkih ograničenja, pa mi nije jasno da u next-gen igri ja ne mogu postaviti svog avatara gdje ja to želim nego gdje igra odredi... a ako je ovo istina da je swordfight "button-mashing"... pa kako je igra dobila tako visoke ocjene? Meni je osobno kontrola, kao i Macku, izuzetno bitan element igre - ako igra sama odlučuje što će, kako će i u kojem će se smjeru krenuti moj lik... pa to je više strategija nego first/third person igra :D

LOL?

1. Kako misliš nemamo ograničenja?

2. Ne, borba nije button smashing. Nije ništa lošija od drugih tog tipa ili bilo kojeg drugog

3. Ne, igra ne odlučuje ništa sama, odakle to?!

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
The Witcher 3

meni iskreno ne moze bit minus to sto je igra velika i treba 200 sati za prec... ionako cu je sigurno proci do W4 :) sto vise to bolje, nema zurbe, uzivancija i polako....

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2015 14:05 (MegaTheJohny).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice