Jedina konzola koja ima smisla je Wii U
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
@DeniZg ajde reci sto je to bolje na kozolama nego na PC-u?Ko prvo to je PC,mozes sve radit na njemu.Kao sto sam rekao vec,nema smisla ovj rat izmedu konzola i PC-a.
Ne kužim zašto me vučeš za jezik da opet oftopičarim, al' probat ću se kroz primjere držati Witcher teme.
Witcher 2 je na PC-u imao dobru integraciju kontrolera (moje najdraže periferije), pa se nadam da će i W3 to imati. Puno igara to nema dobro napravljeno. Ako imaš mogućnost spajanja kontrolera na PC, stvar nije gotova. Treba prilagoditi i sučelje.
Druga stvar koja će sigurno biti problematična sa Witcherom 3 za PC će biti optimizacija i minimalni hardverski zahtjevi. Često puta vidim da ekipa na PC-u kaže, meni igra radi dobro, vrti se na 40-50 fps-a. To ne valja. Nestabilan framerate, koji varira između 30 i 60 samo dovodi do trganja slike i zastajkivanja. Framerate obavezno mora biti stabilan, što konzole uvijek imaju. PC ima Vsync koji nije uvijek najbolje rješenje i ljudi ga uglavnom ne koriste (locka te na 30 fps-a ako ne može izvući 60, a to je nadobudnom PC gameru najgora kazna), te se onda žale na trzanje i tzv. micro stuttering (pogledaj Far Cry 4). Za vrtiti Witchera 3 na 60 fps-a trebat će opaka pila.
U stvari, uopće ne znam zašto ovo pišem. Osjećam se k'o neki profesor u razredu punom problematične i prgave djece. Bezveze trošim tipkovnicu.
Evo nešto on-topic. Mapa u Witcheru 3 će biti 64 km2.
Pise u clanku da ce biti 64 km^2 samo taj otok neki, koji je jedno od igrivih podrucja. Navedena su jos minimalno 2, dakle igra ce biti MASIVNA. Samo da ne bude masivna na los nacin kao Dragon Age Inquisition, puna losih beskorisnih generic fetch i slicnih questova. Ali uopce ne sumnjam da ce Witcher 3 biti sasvim druga prica.
Rekli su de nece biti fetch questova, znaci da ce svaki quest imat pricu iza sebe.
Rekli su de nece biti fetch questova, znaci da ce svaki quest imat pricu iza sebe.
I "fetch" questovi mogu imati priču iza sebe. Treba ubiti 20 vukova koji napadaju selo i donijeti 20 krzna da seljani imaju šta za obući.
I "fetch" questovi mogu imati priču iza sebe. Treba ubiti 20 vukova koji napadaju selo i donijeti 20 krzna da seljani imaju šta za obući.
upravo to. stovise, nisam uopce protiv fetch questova. s obzirom da je rat i da ima puno bagre (od bestija pa ne znam ni ja cega). nek bude u formatu kao i u prvoj igri, ja se ne bi bunio. samo da se combat promini na bolje i da potioni mogu pit usred brobe (a vidio sam negdi da moze) i ja zadovoljan
Mamicu im sretnu... Tko ce se još strpit 4 mjeseca?
Stvarno je tesko gledat slike,videe ma bilo sto uvezi ove igre.Iskreno ova igra ce biti jedna od rjetkih koja ce sigurno zazivjet hype(prvenstveno zato jer je glupi ameri nisu radili).Recite sta hocete ali Europljani rade bolje RPG igre.Sjetimo se samo good old Gothic-a 1 i 2.
bookmarked
Pozz ljudi.Ja sam prije negdje 2 mjeseca kupio novi PC.Ovaj koji pise pod moj PC je stari.Sad mislio sam taj stari dat svom braticu jel on bi htio igrati Witchera 3 a nemoze sa svojim kompom.Jeli mislite da ce moc pokrenuti s njim?
Pozz ljudi.Ja sam prije negdje 2 mjeseca kupio novi PC.Ovaj koji pise pod moj PC je stari.Sad mislio sam taj stari dat svom braticu jel on bi htio igrati Witchera 3 a nemoze sa svojim kompom.Jeli mislite da ce moc pokrenuti s njim?
Moci ce naravno samo je pitanje na kojim grafickim postavkama ako ne bude sje igra kao prosla 2 nastavka trebao bi na medium vrtit proc je dobar rama ima jedino je grafa malo slabasna
Ajde super.Pa da i na low dobro je.Hvala ti na odgovoru.
Moci ce naravno samo je pitanje na kojim grafickim postavkama ako ne bude sje igra kao prosla 2 nastavka trebao bi na medium vrtit proc je dobar rama ima jedino je grafa malo slabasna
Na kakvom mediumu, ako je GTX 660 minimum, a on ima 560.
Zato i kazem.Ako moze i na low super.Trebao bi moci zato sto ipak nije sve bas kao sto oni kazu.To je kao da misis da moras imat GTX 680 za LOW u AC-u
Zato i kazem.Ako moze i na low super.Trebao bi moci zato sto ipak nije sve bas kao sto oni kazu.To je kao da misis da moras imat GTX 680 za LOW u AC-u
Dobro kažeš, mogu oni još do izlaska smanjit zahtjeve, a i pokretao san igre, na konfiguracijama ispod minimuma, ali na low postavkama.
Evo vam novih slika. Definitivno najbolja igra po grafici do sada.
http://www.paradiger.com/amazing-new-the-witcher-3-wild-hunt-screenshots/
Zar nisu rekli da se XP nece dobivati za ubijanje neprijatelja?
Potvrdeno.The Witcher 3 koristi Nvidijinu tehnologiju.Nista novo nazalost.Mislim da cu zamijenit moju R9 280x za Gtx 970.
To nisam ocekivao i malcice me smeta da budem iskren. Vlasnik sam GTX 970 i svejedno me smeta...
well... super za mene :)
nvidia >> ati (da se mene pita), u 90% igara nikad frke s driverima na release day itd. Usudio bi se reć da nvidia ima monopol vec neko duze vrijeme...
Iskreno ne puca me jedna opcija koja neki sitni detaljčić poboljšava(kao i ubersampling), ostajem na R9 280x i ak bude malo sreće ubosti još jednu za crossX!
Ma da je samo stvar u nekim efektima ali je u optimizaciji problem.Igra trazi GTX 770 i R9 290 pod preporuceno.R9 290 je puno bolja graficka i svejedno je po njima u rangu GTX 770.Dokaz da ce bit bolje optimizirana za Nvidiju.