The Witcher 2

poruka: 1.997
|
čitano: 366.248
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: The Witcher 2
Mislim da je treći udarac u lancu ako pogodiš dobar trenutak neka vrst piruete gdje udari 3 put u jako kratkom vremenu. Sam pojedinačni udarac je slabiji, ali u kombu s ostalima napravi više štete.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Mislim da je treći udarac u lancu ako pogodiš dobar trenutak neka vrst piruete gdje udari 3 put u jako kratkom vremenu. Sam pojedinačni udarac je slabiji, ali u kombu s ostalima napravi više štete.

Piruetu mi je znao izvoditi i sa prvim udarcem.

Ako uopce mislimo na isto.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
17 godina
neaktivan
Na prvi udarac samo ako je protivnik daleko.
Al ovo o čemu pričam je nešto drugo.
16 godina
odjavljen

i meni.. nju bi koristio za brzi napad i bijeg. tj kad je govno daleko i onda stisnes napad, pa geralt nekad napravi kolut pa ga bocne, nekad skoci pa ga onako iz skoka a nekad napravi tu piruetu :/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan
Probaj baš sa nekim tromijim protivnikom tajmati udarce, vidjet ćeš da ima razlike. Samo trebaš pogoditi dobar trenutak, jer ovaj put nema nikakvih znakova za to.

Kad uhvatiš ritam ide ko ludo. A onda su oni viši udarci u chainu super.
17 godina
neaktivan
The Witcher 2

To sam i ja skužio kod drugog prelaska, ali za sada to mogu probati samo na nekkerima pa ne mogu ih baš puno zaredati, dva combooa i već su dolje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 2

Kad pritisnem launch game nista se ne dogadja, kad pritisnem desnim klikom na ikone imam opciju otkloni probleme sa kompatibilnoscu ali ne pomaze. Na windows 7 64bit sam.HITNO!!!

Gamefix je popravio stvar...

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.6.2011 15:14 (Crazy ME).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Jel izasao neki patch koji vraca klasicni invertorij
kao u jedinici?
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
17 godina

ne virujem da ce uopce takvo nesto izac na patchu... prije probaj vidit ima li kakav mod.

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
The Witcher 2

Kockice su bile puno bolje u jedinici. Mislim da ovdje uopce necu vise kockati.

0 0 hvala 0
17 godina

imas quest di moras kockat... tako da savjetujem da pritisnes F5 prije svakog pokusaja jer je tako iritantno da bi najrađe uzeo kocke i zabio ih u ocne duplje liku koji je mislio da ce ova mini-game bit super

17 godina
neaktivan
Odlično je.
Što vam točno smeta?
17 godina

pa evo da krenemo:

1. kocke ispadaju.. sta je geralt neki retardirani lik sa dvi live da mu svaki put ispadnu kocke kad ih zavrtis?

2. igra se na jednu dobivenu? wtf?

3. kad dobro ne baci kocke geralt ih doslovno ''spusti'' bas onako kako su bile

4. mizernih 50 orena od jedne partije? lol

5. kocke su tako neprepoznatljive da mi treba tumač znakova kako bih skuzio koji sam broj bacio

treba li jos razloga?

17 godina
neaktivan

1. ispadaju ako prejako zamahneš, ako zamahneš lakše normalno je. Meni je to odličan dodatak jer treba bit pažljiviji da ne podudlaš kocku.
2. da to je bedasto
3. sasvim normalno, i kad iz šake spustiš kocke one samo padnu.
4. a čuj, nisu svi bogatuni u vičeru. :)
5. jako je lako vidjeti koji je broj na kockama... mogu ti bit neprepoznatljive samo ak ne znaš rimske brojeve.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.6.2011 15:55 (Danny_HR).
15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

pa evo da krenemo:

1. kocke ispadaju.. sta je geralt neki retardirani lik sa dvi live da mu svaki put ispadnu kocke kad ih zavrtis?

2. igra se na jednu dobivenu? wtf?

3. kad dobro ne baci kocke geralt ih doslovno ''spusti'' bas onako kako su bile

4. mizernih 50 orena od jedne partije? lol

5. kocke su tako neprepoznatljive da mi treba tumač znakova kako bih skuzio koji sam broj bacio

treba li jos razloga?

1. Nakon par pokušaja odmah skužiš kako treba bacati, laganim potezom miša i to je to.

2. Svejedno.

3. Isto kao i pod 1.

4. Mislim da to nije bilo zamišljeno za zgrnuti bogatsvo u kratkom roku.

5. Također nakon par bacanja skužiš da je pentagon - 5, kvadrat - 4, triangle - 3, a i rimske oznake na njima.

=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.6.2011 16:03 (thesekiman).
17 godina
neaktivan
The Witcher 2

Debilniji mi je fajt u birtijama za koji treba skill i refleks mrtve ovce.

2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Slažem se, zeznuli su kockanje u dvojci, iako meni to nije ni približan problem kao fistfighting. On mi je bio puno, puno bolji (teži) prije, ovdje je svukupno atraktivniji po udarcima ali ono konzolaško pritiskanje WASD tipaka na "refleks" (koji btw ima i mrtav konj jer tipke imaš fore pristisnut cijelu sekundu-dvije) je tako blentavo da se fistfighting po defaultu svodi na pobjedu svaki put, uopće nema izazova.

15 godina
Wizo kaže...

Slažem se, zeznuli su kockanje u dvojci, iako meni to nije ni približan problem kao fistfighting. On mi je bio puno, puno bolji (teži) prije, ovdje je svukupno atraktivniji po udarcima ali ono konzolaško pritiskanje WASD tipaka na "refleks" (koji btw ima i mrtav konj jer tipke imaš fore pristisnut cijelu sekundu-dvije) je tako blentavo da se fistfighting po defaultu svodi na pobjedu svaki put, uopće nema izazova.

meni je jedino bilo dobro kad sam vidio ponovo zdenek-a :-D ( izbio mu zube opet :P), ali inace je bezveze. odmjeravanje snage je isto glupo, treba mini pokreti s mišem da pobjedis. uglavnom mini igre su dosadne i jadne, tako da samo igram questove ili hodam negdje ili zanimljivo mi je navecer doci oko fireplace gdje su ljudi i onda lik govori neku priču pa slušam.

LoL Nick (EU): hRay
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.6.2011 16:12 (null).
16 godina
odjavljen
Wizo kaže...

hihihihi... onda nisu skuzio caku kako se radi fisting u 1. uglavnom, u prvom djelu dovoljno je samo cekati protivnika da zamahne i onda stisnes lijevu na misu. i posto je geralt brzi, prekine mu napad i jos mu da po njusci... svi djiberi padaju u roku od 15-ak sekundi. to je ko neki bug kojeg sam debelo iskoristio. inace, da nije toga, fajt bi bio puno tezi u 1

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.6.2011 17:12 (skank666).
17 godina

ipak mislim da je fistfight bolji u witcheru 2 bez obzira sto se svodi na lupanje tipki koje se pojave na ekranu...

15 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Witcher 2

Izgubio sam sve save-games iz svojeg witchera, a dosao sam negdje do 70-80% chapter 2

e pa sad molim nekog da mi uploada savegames koje ima od chapter 2 na mediafire ili neku drugu stranicu di ih mogu download
hvala!

Svaki sat ranjava, zadniji ubija!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Di si Pudzianowskog izvukao {#} Čak mu i liči malo {#}

=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
15 godina
Maxy kaže...

Izgubio sam sve save-games iz svojeg witchera, a dosao sam negdje do 70-80% chapter 2

e pa sad molim nekog da mi uploada savegames koje ima od chapter 2 na mediafire ili neku drugu stranicu di ih mogu download
hvala!

zast nejdes ponovo? Odi nekim drugim putem, druge odluke, dobil bus nest novog :-D

LoL Nick (EU): hRay
16 godina

OMG

Ha????????????????

jokaCRO ingame
16 godina
neaktivan
null kaže...

zast nejdes ponovo? Odi nekim drugim putem, druge odluke, dobil bus nest novog :-D

ma necu ponovo jer to nest novog su jako male sitnice, ubiti je sve isto....probao sam , al vjeruj mi da je dosadno ko sam vrag, gleat i znat sta ce se dogodit....

ajde netko pls uploadaj mi drugu polovicu chapter 2 savegames .... ubija me :D

Svaki sat ranjava, zadniji ubija!
15 godina
protjeran
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
16 godina

ovo su neki nesluzbeni tweakovi , cheatovi ili??

jokaCRO ingame
17 godina
neaktivan
red_bull kaže...

ovo su neki nesluzbeni tweakovi , cheatovi ili??

Twakovi i slično. Taj web postoji još od prvog witchera.

16 godina
odjavljen
The Witcher 2

na chapteru 2 sam... ou  jeaaa! e, i sinoc sam skuzio da se bez beda daju ulancavati fast i heavy attack da bi dobio neki je8acki combo! di je seva? samo sam tris do sada maznuo! e i ona scena u onim toplicama kad si "skida" robu sa sebe... joj, samo cu reci da dugo nisam vidio ljepsu i bolju iskoristivost pixela na ekranu! nije me sram ali bio sam se cak i malo uzbudio

Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice