The Witcher 2

poruka: 1.997
|
čitano: 366.248
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: The Witcher 2
Danny_HR kaže...

Jedino me smetaju povremeni grafički glitchevi. Jedan od takvih vidio sam na samom početku kada Geralt oblači čizme, noga mu prođe kroz njih i vidi se. Al to je zanemarivo.

To sam i ja primjetio. Isto tako dok nosis armor sa kapuljacom glava mu nekad prolazi kroz samu fabriku (ovisno gdje okrece glavu).

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
17 godina
neaktivan
I kosa prolazi kroz ramena. A i drvena je.

Vrhunska igra sa izrazito lošim voice actingom i malo grafičkih gličeva. Sve drugo je za 10.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
AA-d00d kaže...
Danny_HR kaže...

Jedino me smetaju povremeni grafički glitchevi. Jedan od takvih vidio sam na samom početku kada Geralt oblači čizme, noga mu prođe kroz njih i vidi se. Al to je zanemarivo.

To sam i ja primjetio. Isto tako dok nosis armor sa kapuljacom glava mu nekad prolazi kroz samu fabriku (ovisno gdje okrece glavu).

Mora da je koristio trovremenski Taft za kosu (da čvrsto stoji, hehe), i nije rezao nokte na nogama već dugo pa probija čizme :D

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
17 godina
neaktivan
The Witcher 2

Meni voice acting nije loš. Vise mi smetaju drveni izrazi lica.

Glazba opcenito mi je inace prosjecna, onako neki folklor štih, a ja bih vise volio da je nekako mracnija i dramaticnija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

Vrhunska igra sa izrazito lošim voice actingom i malo grafičkih gličeva. Sve drugo je za 10.

jok, vjerujem da se tu radi o tome sto su autori odlucili da ti zitelji te prcije imaju taj neki cudan naglasak, ali fakat je cudan... sjecate se one curice u lobidenu sto vas pita : can girls become witchers too?  opcenito, ti neki lijevi imaju naglasak dok kod glavnijih likova to nisam primjetio.. ok, istina jos sam na chapteru 1 pa mozda jos nisam cuo los voice acting..

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
I kosa prolazi kroz ramena. A i drvena je.

Da, nije bas uvjerljiv voice acting, cast iznimkama. Mislim da su nekako pogodili Geraltov, ipak je on hladan i cool i ne pokazuje osjecaje previse (osim u krevetu hehe).

17 godina
neaktivan

Ja dugo nisam bio tolko pogođen voice actingom. Drvene izraze lica sam očekivao, iako ih je neobično vidjeti nako LA Noirea. Ali mi ne narušavaju gušt.

Ovaj voice acting me baš dira u poseban nerv. :)

EDIT: @skank ne radi se o naglasku ni najmanje. Radi se o prenošenju emocije koje ne postoji. Sve je rečeno u istom tonu, minimalni su pomaci i definitivno nisu dovoljni, ne odgovaraju situacijama.

Imam filing da su glasove snimali bez stavljanja u kontekst situacije. Takav dojam na mene ostavlja.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2011 13:03 (Danny_HR).
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Ja dugo nisam bio tolko pogođen voice actingom. Drvene izraze lica sam očekivao, iako ih je neobično vidjeti nako LA Noirea. Ali mi ne narušavaju gušt.

EDIT: @skank ne radi se o naglasku ni najmanje. Radi se o prenošenju emocije koje ne postoji. Sve je rečeno u istom tonu, minimalni su pomaci i definitivno nisu dovoljni, ne odgovaraju situacijama.

Imam filing da su glasove snimali bez stavljanja u kontekst situacije. Takav dojam na mene ostavlja.

Jel ti znas da u Poljskoj filmove sihroniziraju i to tako da jedan covjek sihronizira sve likove. Mislim da smo sa Witcherom jos i dobro prosli :)

15 godina
The Witcher 2

Bas ne igram često, jos sam na C1 i mene zanima jedna stvar, GDJE JE ALKOHOL? nigdje ga nisam vidio, ili vidio da si morem s nekim popit nekoliko rundi pa da mi treba 30 min da se pomaknem 5 metara, dobro, ovdje mores meditirati gdje oćeš, ali u jedinici je bila jebada doci do fireplace-a ili nekom da prespavaš pijan. To mi jako fali, a i onakvi party-i kod Shani u W1 ;-)

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
BlueMax kaže...
Danny_HR kaže...

Jel ti znas da u Poljskoj filmove sihroniziraju i to tako da jedan covjek sihronizira sve likove. Mislim da smo sa Witcherom jos i dobro prosli :)

Ma da sinhronizira, bilo bi dobro. Ja kad sam bio u Poljskoj (2000-e, na 4 mjeseca) filmovi su išli sa original zvukom i preko toga je jedan lik čitao (ne mogu drugačije protumačiti istu visinu tona i dosadu u glasu) sve, ali sve likove na ekranu (od djeteta do babice...). Žasu {#}

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
14 godina
neaktivan
The Witcher 2

napisao sam "sinhronizira" da bi ljudi ovdje bar priblizno shvatili o cemu je rijec, ali onaj ko to nije dozivio ne moze vjerovati koji je to uzas.

0 0 hvala 0
17 godina

imas quest hung over koji malo nalikuje na to. a u jedinici samo wives' tears i bas te briga... to je jedan od must have potiona u jedinici, kad nabavis recept

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
neaktivan
The Witcher 2

Ima li gdje u chapter 1 za kupiti spectre oil, barem dijagram za izradu? Spremam se na jeden quest gdje ce mi biti wraithovi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 2

meni je voice acting vrlo dobar..

ustvari jedan od boljih u zadnjih par godina...

pogotovo triss sa svojim sexy glasom...

odma bi ju roko...{#}

smc
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
AA-d00d kaže...

Ima li gdje u chapter 1 za kupiti spectre oil, barem dijagram za izradu? Spremam se na jeden quest gdje ce mi biti wraithovi.

e, je8iga... znam da imam par tih potiona ali nisam ih izradio nego negdje pokupio.... a gdje ne znam :/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...
AA-d00d kaže...

e, je8iga... znam da imam par tih potiona ali nisam ih izradio nego negdje pokupio.... a gdje ne znam :/

da, dobis ih 4 odmah (i jos par takvih potiona) ali htio sam ih imati vise. Ugl da, 4 mi nije bilo dovoljno jer sam se yebeno namucio na hard tezini protiv wraithova.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2011 13:07 (AA-d00d).
17 godina
neaktivan
The Witcher 2

Počeo sam malo ozbiljnije i ja igrati, obzirom da sam L.A. Noire priveo kraju.

Moram reći da me igra oduševila uzduž i poprijeko. Dugo nisam igrao vizualno toliko lijepu i uvjerljivu igru, od onog bazičnog grafičkog prikaza do odlično i uvjerljivo prikazanih lokacija i čudovišta. Izrazito sam zadovoljan borbom iako sam na početku negodovao.

Skužio sam da i ovdje ima utjecaja određeni tempo stiskanja tipke na mišu, baš kao i u prvom dijelu, komboi postoje.

Definitivno jedna od boljih igara koje sam igrao a zasigurno najbolji RPG odmah iza DA:O. (Odmah da kažem, nisam igrao puno RPG-ova)

Uživam totalno i vjerujem da ću ovo igrati još dosta dugo obzirom da šiljim po svakom questu i šećem od lokacije do lokacije, trčanje je dosadno. :)

4 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Witcher 2

Meni bi falio samo neka ekspanzija kao šlag na tortu jer mi e igra cak i kad predes sve sidequestove puno kraca od keca  pa da to malo izbalansiramo .

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Witcher 2

Ekspanzija ili nastavak ce jednostavno morati biti!

spoiler! ActII Rouche's path: U razgovoru sa onim ambasadorom on veli da se car odusevio/uzbudio/zivnuo dok je cuo da je White Wolf ziv sto bi znacilo da se poznaju. S obzirom da je na neki nacin Nilfgaard najveci "negativac" pretpostavljam da ce biti neka epic borba i prica u vezi toga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

......

Od komboa imas jedino kombinaciju left i right click (odnosno normal attack i heavy attack). Group mozes sloziti u skill tree-u.

A ovo za timing vrijedi, ipak i oni pariraju =P.

17 godina
AA-d00d kaže...

Ekspanzija ili nastavak ce jednostavno morati biti!

spoiler! ActII Rouche's path: U razgovoru sa onim ambasadorom on veli da se car odusevio/uzbudio/zivnuo dok je cuo da je White Wolf ziv sto bi znacilo da se poznaju. S obzirom da je na neki nacin Nilfgaard najveci "negativac" pretpostavljam da ce biti neka epic borba i prica u vezi toga.

mali milion mogucnosti postoji em za expanziju, em za witcher 3....

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
neaktivan
The Witcher 2

Nastavak bi mogao relativno brzo doci jer engine je gotov. Vjerovatno su vec zapoceli na radu ako su "dvojku" poceli spremati odmah nakon izlaska Witcher-a.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
AA-d00d kaže...
Danny_HR kaže...

......

Od komboa imas jedino kombinaciju left i right click (odnosno normal attack i heavy attack). Group mozes sloziti u skill tree-u.

A ovo za timing vrijedi, ipak i oni pariraju =P.

ne.... ako govno ne parira geralt uspije ulancati par poteza. skoro pa isto ko u 1

17 godina
neaktivan
The Witcher 2

U jedinici je u tim potezima radio veci dmg. Tu, cini mi se, toga nema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ako u pravom trenutku stisneš tipku ne stigne parirati na lijevi klik.

Desni ubacim tek tu i tamo, kad skužim da je protivnik izgubljen i kad drugo ne djeluje.

Igram na normal, pa možda i to ima veze s time.
16 godina
odjavljen
AA-d00d kaže...

U jedinici je u tim potezima radio veci dmg. Tu, cini mi se, toga nema.

ima, ima... :)

17 godina
neaktivan
The Witcher 2

Da ga yebes ja to nisam primjetio =/.

Neznam za ostale skill tree-ove ali ja sam se fokusirao na onaj sa signovima i dosao sam do zakljucka da je imba (u negativnom smislu), naime razbijam ih ko picke dok sam razvio onaj Heliotrope Sign.

To u kombinaciji sa 6 polja vigora, 40% vigor regeneration u bi(t)ci i generiranjem dodatnog adrenalina sa signovim i jednostavno mi se ta "sfera" ne gasi jer vec ponovno napunim adrenalin (sa aard i igni) dok mi ovaj prethodni finisher ne stane.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Kad nisi 5ki11z0r.

17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
AA-d00d kaže...

Kad nisi 5ki11z0r.

i h45 5ki1z d4t kill5!

16 godina
odjavljen

nije svaki sljedeci udarac jaci od prethodnog... neki su i slabiji ali kako god da bilo tu je

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice