The Witcher 2

poruka: 1.997
|
čitano: 366.134
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: The Witcher 2
M_dipl. kaže...

Problem sa mačevima je da je onaj bolji mač (za monstere) neuspješan sa ljudima, obrnuto ima smisla ali ovo baš i ne. Ja ne bih imao ništa protiv da imam izbor od pedeset mačeva, volim raznovrsnost kod RPG-ova, ali ako imaš dva mača, jedan siječe kamen a drugi siječe drvo, nije li logično da će prvi biti iskoristiv i za drugo?

Taj za monstere je srebrni jelda? Srebro smeta tim čudovištima i zato je učinkovitiji. A za ljude je isti kao običan, odnosno malo slabiji jer je lakši... Ne?

Bar je tak bilo u prvom dijelu.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

4 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

u biti je dosta slabiji ali pravit cemo se da nije.. samo nemoj rec emilu

ni meni ono sto emil kaze nema bas smisla (macevi) ali ,ako pisac kaze da ne valja srebreni mac za ljude onda ne valja... dogma!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 23:26 (skank666).
17 godina
neaktivan
Ma znam, malo ga pokušavam skulirat. Al nek ostane među nama, ok?
16 godina
neaktivan
a tko kaze da je srebrni mac istovjetan celicnom? stvorove smeta srebro dok ljude smeta ostrica.. tko kaze da je srebrni mac uopce ostar? vjerojano bi jednako ucinkovita bila i srebrna stanga samo sto je macem lakse rukovati.. zbog treninga.izmedu ostalog.. a zasto mac nije ostar pa da sluzi rezanju ljudi? a mozda se srebro brze trosi posebice prilikom parry..
17 godina
neaktivan
The Witcher 2

odlican mi je bio witcher ali malo prekratak :(

"It is complete. I have created a god. But I have no control over it."
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
NightShadow kaže...
a tko kaze da je srebrni mac istovjetan celicnom? stvorove smeta srebro dok ljude smeta ostrica.. tko kaze da je srebrni mac uopce ostar? vjerojano bi jednako ucinkovita bila i srebrna stanga samo sto je macem lakse rukovati.. zbog treninga.izmedu ostalog.. a zasto mac nije ostar pa da sluzi rezanju ljudi? a mozda se srebro brze trosi posebice prilikom parry..

The witcher's silver blade actually has a steel core which is plated with a thick layer of silver which is lethal to magical beasts. This weapon was made specifically for slaying monsters born of magic, those which can not be hurt with common steel weapons.

dakle... to je obicni celicni mac presvucen srebrom. i ne... ne trosi se kad like radi parry jer onda ne bi imalo smisla.uostalom u witcheru 2 geralt moze parry bilo kojoj bestiji sa srebrnim macem

ja sam u wticheru 1 bez problema kasapija bestije sa steel sword-om... jednostavno mi se nije dalo minjat svako malo. je da malo duze traje borba, al ono... veci je gust, sta ja znam. mozes doc do najviseg trenutnog combo-a kojeg imas. jednostavno meni 2 maca iza leđa izgledaju super, tako je autor zamislio, i meni to uopce ne smeta.

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
neaktivan
The Witcher 2

Ok imam jedan veliki bug u igri, imam vec 5 talenta za potrositi ali mi neda da biram skillove! Mislim wtf, prologue ajde jos ali sumnjam da cu daleko dogurati u chapter 1 na hard tezini bez pumpanja nekih skillova{#}

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Ok imam jedan veliki bug u igri, imam vec 5 talenta za potrositi ali mi neda da biram skillove! Mislim wtf, prologue ajde jos ali sumnjam da cu daleko dogurati u chapter 1 na hard tezini bez pumpanja nekih skillova{#}

Trebao bi moc samo on Witcher Training stablo moci, barem sam to mogao.

17 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Eh dobro je onda, ja sam mislio da sam ja nešto failao jer sam samo to mogao dizati. :)

17 godina
neaktivan
dedaa kaže...
AA-d00d kaže...

Ne mogu. Lijevi, donji i desni pathovi su mi locked, ali svejedno ne mogu taj gornji punit{#}

16 godina
neaktivan

Ne mogu. Lijevi, donji i desni pathovi su mi locked, ali svejedno ne mogu taj gornji punit{#}

Sad te već pravim budalom, al moram pitati, ideš li po redu ili?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
17 godina
neaktivan
The Witcher 2

Jednostavno nece, klikcem po tome k'o lud i nista!!!

I da, probao sam i po redu ici.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Witcher 2

A opali reinstalaciju sa sačuvanim save gameovima, neznam što ti drugo mogu preporučiti, ako je khm verzija ubaci fix ako postoji.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Jel meditiraš??

Moraš meditirati da bi talente posložio, ako samo gledaš ekran onda šipak..

17 godina
neaktivan
The Witcher 2

A budem tako i napravio, reinsall pa cemo vidjeti. Inace nije khm verzija vec original, danas sam tek instalirao i moram odmah spomenuti (kad mi je vec yebeno krenulo) da sam imao probleme prije ulaska u samu igru; od pronalaženja cdkeya za aktivaciju{#}{#} do toga da mi stalno iskace error, pri pokretanju igre, da ubacim game disc - makar nakon sto stisnem "continue" mi sasvim normalno uđe u igru.

NightShadow kaže...
AA-d00d kaže...

Jel meditiraš??

Moraš meditirati da bi talente posložio, ako samo gledaš ekran onda šipak..

Nadam se da si u krivu pa da ne ispadnem onda ja smotan{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2011 23:33 (AA-d00d).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Witcher 2

Nemoraš, samo stisnes C i raspodijelis.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Nemoraš, samo stisnes C i raspodijelis.

Koliko sam ja shvatio, ovisi o težini..

Na većim težinama baš moraš meditirati.

17 godina
neaktivan
The Witcher 2

E upalilo je.

Nisam bas pokrenuo meditacuju nego sam isao na "character" dok se cucnuo frajer i onda mi je htjelo prihvatiti talente. Valjda da se sprijeci da gradim skillove npr. usred borbe.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2011 23:45 (AA-d00d).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

E upalilo je.

Nisam bas pokrenuo meditacuju nego sam isao na "character" dok se cucnuo frajer i onda mi je htjelo prihvatiti talente. Valjda da se sprijeci da gradim skillove npr. usred borbe.

Kad čučneš je meditacija..

17 godina
neaktivan
The Witcher 2

Ali imam i "meditate"{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 2

Danas sam poceo malo igrati. Nisam pretjerano odusevljen. valjda ce biti bolje kad izadjem iz tutoriala.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BlueMax kaže...

Danas sam poceo malo igrati. Nisam pretjerano odusevljen. valjda ce biti bolje kad izadjem iz tutoriala.

Otkada Witcher 2 ima tutorial?

16 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Ali imam i "meditate"{#}

Ta meditacija se odnosi na sat, odnosno vrijeme, a dok klečiš možeš raditi više stvari, meditiranje je jedna od njih.

17 godina
neaktivan
The Witcher 2

Da, znam, samo velim da su dvije meditacije u igri ali da se izbjegne daljna konfuzija - ova radnja dok on meditira (npr da vrijeme brze prođe) cu nazvati "počinak" {#}{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
NightShadow kaže...
BlueMax kaže...

Otkada Witcher 2 ima tutorial?

Nazovi kako hoces, tutorial, trainer, prologue... uglavnom uvodni dio igre u kojem ti dolaze tipovi na monitor. sad trebas meditirat, pritiskom na 1 izvlacis i uvlacis steel sword, na 2 silver, ovako pravis napitke, ovako ih pijes, sa ctrl pokreces brzi meni i sl. dok mi se takve poruke javljaju na ekranu ja smatram da sam u tutorialu. osim toga chapter 1 dolazi kasnije pa je ovo ocito tutorial.

16 godina
odjavljen
The Witcher 2

eh, sad nakon nekog vremena sam skuzio kako stvari funkcioniraju... 

malo nekih dojmova i opazanja:

jeste li primjetili da u 1. nema nikakvog brda, brdasca ili brijega? dizajn geraltovih armora je fenomenalan, onako ima onaj "narodni stih" kao da je dio folklora.... bez onih debilnih ostrica, siljaka i lubanja i cega vec ne... jedino mi fali malo onaj kao "steam punk" ugodjaj ko u jedinici. jedinica je dosta dobro koketirala s nekim tim srednjovjekovnim ali i sadasnjim obiljezjima dok u 2 to jos nisam vidio...

svejedno je atmosfera i opceniti dizajn igre zakon.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Witcher 2

Ja sam isto oduševljen nastavkom.

Jedina veca zamjerka mi je inventory, da su to mogli tako ukenjat mi jednostavno nije jasno.

Side questovi su mi puno bolji - nema vise onih gluposti da moras skupiti 10 ovih stvari, pa 5 onih, pa bla bla bla nego nekako mi se cini da su malo dublji; grad ima problema sa nekkarima pa su stavili oglas da se uniste ti neki njihovi tuneli, bas ok.

Borba mi je neusporedivo bolja nego u jedinici, potrebno je vise takticirati, a ne kao u jedinici gdje mi je glavna prevaga bila dmg maceva i koliko healtha imam i jos ako si imao razvijen group style prosao si 3/4 igre bez problema. Tu vise ne pali to da se zaletis u grupu i mases okolo sa macem.

Jedino mi detalji nisu bas jasni. Igram sa ovim postavkama

a svejedno mi kocke za onaj poker-dice izgledaju zmuljano. Isto tako one zlatne ogrlice (ili sta je to vec) na Foltestu. Ne kuzim se bas pretjerano u graficke postavke ali nekako sumnjam da bi to bolje izgledalo sa ukljucenim SSAO i/ili ubersamplingom (za ovo potonje ni nemam dovoljno jaku graficku). Ili sam u krivu?

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2011 12:15 (AA-d00d).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

texture downscaling stavi na minimum. ovako ti je obrnuti efekt od onog sto ti mislis.

16 godina
neaktivan
The Witcher 2

Texture downscaling znaci sazimanje tekstura = losija kvaliteta.

Stavi none za najveću.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Probao sam ubersampling uključiti i nije mi bilo nešto previše razlike, meni osobno.

Igram na svemu uključenom, a ono što se može je na max postavkama, 1680x1050.
Dugo nisam vidio toliko vizualno impresivnu igru.

Jedino me smetaju povremeni grafički glitchevi. Jedan od takvih vidio sam na samom početku kada Geralt oblači čizme, noga mu prođe kroz njih i vidi se. Al to je zanemarivo.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice