The Witcher 2

poruka: 1.997
|
čitano: 366.093
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: The Witcher 2
Obi Wan kaže...

u pola questa moram stat i trcat natrag u grad da bi proda stvari kako bi se normalno kretao. to mi se nikad nije desilo u recimo kotoru 1 i 2, a boga mi ni u dragon age.

Meni se to dešavalo i u Dragon ageu, i to više puta nego u Witcheru, koliko puta sam morao izaći iz špilje i skočiti do kampa da prodam stvari, pa opet nazad na quest.

farmanje nece bit opcija.

Zato se RPG-ovi super, svatko igra kako mu paše {#}

16 godina
The Witcher 2

Zanimljivo u 1. djelu sam koristio samo Aard i igni, a ovdje koristim samo Yrden i Queen, igra je dosta toga promjenila mjenjanjem borbe, nekada beskorisni spellovi su postali must use, a nekada najkorisnije sada i ne koristim...

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Zato se RPG-ovi super, svatko igra kako mu paše {#}

slazem se

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
odjavljen
The Witcher 2

taman zavrsio 1. i instaliravam 2. geralt je faca samo takva, meni, jedan od najoljih likova iz igara... sad da vidimo kolika je faca u 2. poz

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Witcher 2

Da li je to samo kod mene ili igra stvarno ima problema sa quicksaveom od zadnjeg patcha?

Upravo sam skužio da sam zadnjih pola sata igrao uzalud, pogledam pod saveove a tamo samo autosave fajlovi, a znam da sam sejvao prije nego sam poginuo. Probao sam opet sejvati nakon što sam loadao zadnji autosave i uspio sam, ali nešto nije u redu sa fotkom koja pokazuje ekran u času sejvanja, screen je u prilogu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
The Witcher 2

sinoc sam malo odigrao... posto sam odmah nakon 1. presao na 2. sve one novosti su me zbunile :) pa sam odustao ubrzo... ne zato jer mi se ne svidja nego sam i bio umoran. invetorij mi je nepregledan za popi7dit, jos mi je importalo sve one iteme iz 1. pa se ti snadji... 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

sinoc sam malo odigrao... posto sam odmah nakon 1. presao na 2. sve one novosti su me zbunile :) pa sam odustao ubrzo... ne zato jer mi se ne svidja nego sam i bio umoran. invetorij mi je nepregledan za popi7dit, jos mi je importalo sve one iteme iz 1. pa se ti snadji... 

Did the big bad game hurt you?!

Show where you were hurt..

Everyting's gona be ok.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 11:29 (NightShadow).
16 godina
neaktivan

Did the big bad game hurt you?!

Show where you were hurt..

Everyting's gona be ok.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 11:35 (thuglife).
16 godina
odjavljen

ma ne... kazem, do sada mi se jako svidja vidjeno. samo, je8iga, treba se naviknut na drugaciji stil igranja skoro pa iste igre.. ali sto je je, graficki izgleda ono, WOW! 

danas ce biti samaranja... bas me zanimaju dizajni monstera u 1. su mi bili odlicni..

17 godina
neaktivan
The Witcher 2

Što se tiče monstera, malo ćeš se razočarati. Ne zato jer su loše dizajnirani, nego zato jer ih je manje nego u jedinici. Tamo je samo u onoj močvari bilo više čudovišta nego u cijeloj dvojki.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
odjavljen

a koliko vrsta?

15 godina
The Witcher 2
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
odjavljen

a joj... ali ok. ionako je u 1 bilo dosta c/p istih samo su se drugacije zvali

15 godina
skank666 kaže...

da, npr. dead drowner i drowner, razlika je bila boja kože i one biljke koj ispucavaju šiljke

LoL Nick (EU): hRay
17 godina
neaktivan
The Witcher 2

Barem tri čudovišta sa popisa nisam sreo, veselim se drugom prelasku {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

tribalo bi napravit popis likova koji su u witcheru 2, odnosno koji bi se tu trebali nalazit na osnovu odabira koje napravimo u jedinici. po default verziji geralt ubije strigu, oce rec addu, thaler preko svog glasnika salje poruku, a i izgleda da se geralt odlucija za neutral way pa nema ni siegfrieda niti onog elfa.

ja sam se susreo sa 3, bilo uzivo, bilo u journal-u ili po spominjanju nekog drugog lika: adda the white, thaler i king radovid. doduse za radovidom se moras srest i da oces i da neces.

na witcher wiki sam procita da se mogu susrest sa siegfriedom ako prezivi mada nisam siguran jer i kao neutral path ne znam hoce li se on pojavit u act 3 u witcher 2 bez obzira ako ga geralt postedi.

pa ako netko ima uploadanu igru priko save-a iz jedinice nek napise par stvari, tipa koje je izbore napravija i je li se koji od likova iz jedinice na temelju toga spomenu u igri, ili ste imali priliku razgovarat s njim/njom.

17 godina
null kaže...
skank666 kaže...

da, npr. dead drowner i drowner, razlika je bila boja kože i one biljke koj ispucavaju šiljke

nije samo do imena i izgleda razlika. drowned dead je dosta zesci od obicnog drownera. sta se tice tzv ''biljaka koje ispucava šiljke'' zove u se Echinopsae, Archespore i boss verzija iste Coccacidium. prva je onako dosta slaba, druga zna napravit problem kad ih je vise, a treca me par puta skoro stajala glave.

po mom misljenju u obe igre monsteri su dobro raspoređeni. to sto ima malo vrsta u witcheru 2 je najvise zbog toga jer je igra prekratka da bi se natrpalo masu stvari.

17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
na witcher wiki sam procita da se mogu susrest sa siegfriedom ako prezivi mada nisam siguran jer i kao neutral path ne znam hoce li se on pojavit u act 3 u witcher 2 bez obzira ako ga geralt postedi.

Ja sam u jedinici bio prijatelj sa Sieigfriedom pa mi je u dvojci pomogao ući u Loc Muinne.

17 godina
jastreb kaže...
Obi Wan kaže...

Ja sam u jedinici bio prijatelj sa Sieigfriedom pa mi je u dvojci pomogao ući u Loc Muinne.

jel to znaci da si izabra order path, ili da si bija neutral pa si ga u zadnjem chapteru postedija, tj. nisi se borija sa njim?

17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

jel to znaci da si izabra order path, ili da si bija neutral pa si ga u zadnjem chapteru postedija, tj. nisi se borija sa njim?

Sad se baš ne sjećam, čini mi se da sam bio neutralan do trenutka kad su Scoiatel napali banku, onda sam pomogao Siegfriedu u potjeri za njima.

17 godina
jastreb kaže...
Obi Wan kaže...

Sad se baš ne sjećam, čini mi se da sam bio neutralan do trenutka kad su Scoiatel napali banku, onda sam pomogao Siegfriedu u potjeri za njima.

dobro to, al ti na kraju chapter IV biras oces li sa elfovima, knights of the flaming rose ili neutral. tako da vise- manje odabiri do tog trenutka i ne znace mnogo osim hoce li ti blacksmith od ordera ili elfova dozvolit da kupujes u njih

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 17:54 (Obi Wan).
15 godina
The Witcher 2

ja sam importal save file od jedinice, pa se sjecam da je jednom prilikom Foltest rekao da sam spasio kćer od Strige, što i jesam. Siegfriedom sam bio frend, sewer i epilog, Old Manor. Sad jos neznam u dvojci, jer jos nisam puno toga prošao.

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
17 godina
17 godina
neaktivan
The Witcher 2

Meni je nekakav cudan review, kao da je je jedva 5 rijeci rekao o samoj igri.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

reka je sve sta se tribalo rec

17 godina
neaktivan
The Witcher 2

Da, vidi se koliko je igrao igru, nije ni glavnom liku dobro izgovorio ime {#}

Što se tiče borbe, nije problem u igri nego u igračima koji je trebaju skužiti. Prvi put sam igru prešao na medium težini i bilo je teško u početku, ali kasnije kad skužiš sistem igra je lagana. Sad sam počeo igrati na hard i borbe koje sam prije morao ponavljati bezbroj puta sad rješavam iz prve. Mislim da ću ovaj put štediti na napicima, zamkama i letećim noževima.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

nozevi i zamke su takav fail ajme.... potioni su ono.... stiskaj F5 svako malo da vidis kad ces naletit na neku tezu cipu i onda reload kad te izmlate ko budalu, popij potion i svi sretni (osim ako ne igras po ko zna koji put pa znas napamet kad je koja teza cipa)

kupujes sve napitke koji nemaju side effect tipa digne se jedno a smanji drugo.

15 godina
neaktivan
The Witcher 2

Da li  save iz jedinice importa u dvicu  Raven armor,originalni silver sword i ostale stvari i da li je character vec napucan u skillovima i sl. ako netko zna jer ako je to moguce onda jedinica here i come {#}

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice