The Secret World

poruka: 42
|
čitano: 9.717
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
The Secret World

nisu svi zainteresirani za fantasijsku mmo arkadu nazvanu GW2 , jednostavno, TSW mi je privlacan

Primjetio sam da mnogi GW2 fan boysi trolaju TSW forume , ma nema potrebe za tim ,ne morate se bojati TSW je specifican i poseban nece vam preoteti potencijalne suigrace,bolje pripazite na masu nadolazecih azijskih F2P naslova.

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
The Secret World

Pozz

Odigrao free weekend 

Odradio 30-tak misija taman se ušaltao , treba malo experimentiranja sa abilyty wheel da se posloze skillovi (decks preopruka dobrodosla)

Grafika vrlo dobra , ideja odlična , malo smetaju cut sceen al se preskoce lako sa esc

Podrska vrlo dobra ,probao live suport radi odlično

Sve u svemu ja sam vrlo zadovoljan , da završi ljeto i vjerojatno kupujem za zimske dane

Ako imate bilo kakvih pitanja vezanih za igru slobodno

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
The Secret World

0 0 hvala 0
17 godina
The Secret World

Ako ima tko guest pass molio bih jedan na PM.

GW2 nick - arkulin.3421 *** UplayUbisoft - Arkulin *** Steam - InvalidShortcut

0 0 hvala 0
17 godina
The Secret World

jako sam zadovoljan igrom, prije sam igro GW2 i Diablo 3, al odkada sam ovo zaigo sam to igram :) jest da nemam baš vremena, al kad ulovimn to se igra.jel ko zna dal ima kakav hrvatski ili exYu forum TSW?

mrakky
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.3.2013 9:05 (mrakky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
The Secret World

Uzeo igru na G2play 90 kn, pa pocinjem sutra (kad skinem 16gb) :D

Igra tko, neki savjeti za pocetak?

thx

Potpis
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.12.2013 20:01 (paci).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
The Secret World

jos uvijek moj primarni mmorpg , savjet za pocetak je uzivaj u igri,ako zapnes nesto promijeni u buildu ... trebace i strpljenja,nadji aktivni kabal  jer to je mjesto gdje ces prvo naci pomoc i savjete bez predrasuda i elitizma.

0 0 hvala 0
16 godina
The Secret World

za sada mi je igra odlicna, napravio  lika i isprobavam malo ,danas cu probat drugu frakciju...zapeo na nekom questu pa trazim rjesenje :D

citao sam nesto malo na ofisal forumu o kabalima ali nisam pohvatao sta i kako pa ako mozes malo pojasnit ? :)

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
The Secret World

kabal = guild

Ne trebas praviti altove,sve mozes sa jednim likom nema nikakvih ogranicenja.Frakcijski back story je u sustini isti samo vidjen iz drugacije perspektive.

Mene ne interesuje story u mmorpg-ovima,pa sam koristio spoilere kad zapnem a to se desavalo veoma cesto  ;http://unfair.co/

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
The Secret World

Pozdrav {#}

Počeo sam igrati prije 2 tjedna i zanima me da li igra netko aktivno igru i na kojem serveru.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
The Secret World

Jel igra netko ovo sada kada je besplatno?

Meni se igra jako sviđa, ali je dosta komplicirana mehanika builda pa ako ima tko stručniji da mi odgovori na par pitanja?

0 0 hvala 0
9 godina
The Secret World

za razliku od TSW-a ,Secret World Legends (ista igra ,medjutim drugacija mehanika) je jednostavan,nema potrebe opterecivati se sinergijom,koristi ono sto ti najvise odgovara !

Igram samo story i dnevne zadatke,koristim ELE/SG moj favorit jos iz TSW-a ,  pa nisam kompetitivan da pametujem o buildovima SWL-a 

Evo link za pocetak ;https://steamcommunity.com/app/215280/guides/

waaagh

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice