The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.449.703
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
17 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Butcher kaže...
doktor1 kaže...
Butcher kaže...

Koja je fora s Markath-om, se da kak maknuty bounty, ili se mora u rudnik do kraja života? {#}

Fora je da kada izađeš iz rudnika neideš klat sve oko sebe nego samo lagano prošetaš!! Nijedan čuvar te neće napast....

Ma odmah me napadnu i žele strpati u rudnik, mito ne pali!  A nekoji questovi su me odveli natrag u Markath i odma je raspišoj kad me vide!

Aha, ti još nisi niti izašao iz rudnika... Pa odi, to je quest, izaći ćeš van, ali kada izađeš NE NAPADAJ gradsku stražu....

ššššš - možda su u šumi
16 godina
The Elder Scrolls V: Skyrim

Nekak mi je prekratak glavni quest ... mogli su tu jos toga upetljat ....

Čini mi se kraći od nekih side questova ....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da, pusti ih da se kolju, to više nije tvoja borba, ja se samo maknem i gledam. {#}

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking... - Graham Coxon
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Latz kaže...

pa elder scrolls nije uopce bitan zbog main questa, nego zbog istazivanja i side questova....

mos zavrsit igru tako u 2 ure... a ako ides sve onda se nakupi i 90 sati

ja uopce nisam htio zavrsit main quest dok nisam sve odradio...

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
neaktivan

bok bok! 

imam problem u questu nesto kao "repairing the phial" 

kvest kaze da trebam naci 3 predmeta od kojih je jedan "briarheart", taj predmet sa imo kad sam dobio quest a u questu mi opet pise da trebam ic po to,
i sad kad sam otiso ubit onog priku di me salje na mapi (pickpocketo sam mu to srce i on odma padne mrtav) nista se nije dogodilo tj. strelica i dalje pokazuje na njega kako lezi mrtav.

znaci neki glitch je posrijedi, jer sam imo vec to srce...

uglavnom probao sam loadat i ubit ga na normalan nacin i nista opet.. 
jel ima netko kakav prijedlog kako da to rijesim... uglavnom imam jedno 30tak sati igranja poslije tog tako da otpada mogucnost da loadam prije neg sa uopce primio quest.

HVALA NA POMOCI!
FUS RO DAH! 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nadji ID od tog itema (briarhearth) i preko konzole player.additem ID 1. Ako i tada ne nestane, probaj otici i dati mu to srce, ako nece, lootaj tog mrtvog lika, ubaci mu srce, izadji, opet ga lootaj i uzmi srce :S.
16 godina
Obi Wan kaže...
Latz kaže...

pa elder scrolls nije uopce bitan zbog main questa, nego zbog istazivanja i side questova....

I ja tak radim, sam kaj mi je ovaj tak kratki bio da nisam mogao vjerovat da je gotov, mislio sam, ma MORA jos to dalje ic -- onak tu i tamo (rijetko) sam isao nesto obavit za njega i kad ono... gotovo - na 47 lvlu

Znam da nije najbitniji main quest -- ali mislim da bi on ipak morao biti stvarno poveci i da ga se ne bi moglo moci zavrsiti dok bar nisi dosao do neke snage itd. itd. -- ovak sa scalingom mi ispadne totalno bezveze citava ta logika -- pogotovo kad uzmeš priču u obzir -> "World Eater", kraj svijeta itd.... a dođe tip koji jedva dve limenke može otvorit i to ubije ... ispadne nekak bezveze --- mogli su barem npr. uvjetovat onaj mirovni skup time da se prvo mora riješiti ustanak i njegovi questovi i quest branchevi kojih je opet moglo biti više međusobno povezanih -- ovak kad je main quest u potpunosti samostalan i imaš scaling ..... nije dobro ...

meni, naravno

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2011 8:52 (Latz).
17 godina
neaktivan

Trebalo bi napraviti neki Renown mod. Znači imaš dodatnu statistiku Renown koja ovisi o skillovima, količini obavljenih questova i možda opremi koju nosiš. I onda ovisno o renownu su ti neki questovi slobodni za obaviti a neki su zaključani dok ne ojačaš i postaneš slavan. Pa sad recimo zadnju misiju main questa možeš obaviti samo ako si level 40+, imaš nekoliko skillova na 100, vođa si bar jedne sporedne frakcije...

Trebalo bi o tome još detaljnije razmisliti ali ne bi imao ništa protiv da naprave tak nešto.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2011 11:24 (ZC_Someone).
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nakon što se završe svi main questovi, dali i dalje možeš istraživati svijet i igrat side questove, ili?

real master for every game
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
master4games kaže...

Nakon što se završe svi main questovi, dali i dalje možeš istraživati svijet i igrat side questove, ili?

Možeš, zapravo radiant story generira random questove unedogled tako da tehnički nikad ni ne možeš završiti igru.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
16 godina
neaktivan
master4games kaže...

Da.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking... - Graham Coxon
15 godina
neaktivan

Moram ja gurat nos uvijek di mi nije mjesto, sad me teleportiralo u neku vukojeb*nu i piše Find a way to defeat Alduin, neki uber-fantasy svijet. A Lidija ostala vani.. Eh,da, tu me dopeljao neki zmajo kojeg sam prethodno zarobio u Dragonriču, zabavno..svaka im čast što su se toga sjetili.

Cemetary gates
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
thuglife kaže...
master4games kaže...

Da.

središ alduina i vratiš se paarthurnaxu, i ostaneš ko posran.

nikakav zaključak, nikakvo objašnjenje, ono što mi fali počinje na 1:32 ovog videa

završetak u oblivionu.

''how yes no''
15 godina
protjeran
Obi Wan kaže...

Sad nešto gledam, igram već 33 sata.

Cijelo prvo polugodište nisam toliko učio...

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
15 godina
neaktivan

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jeli itko koristio ovaj mod, http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=3592#content

I zasto pise da je server offline?

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Gdje da nadjem Lindu, pretrazio sam dosta lokacija tj. tornjeva ali nisam nju potrefio ?

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dzelo kaže...

Gdje da nadjem Lindu, pretrazio sam  dosta lokacija tj. tornjeva ali nisam nju potrefio ?

u DragonSearchu DragonsReachu

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2011 15:15 (Mitsuoka).
16 godina
DragonsReach,a ne DragonSearch :) ROFL
AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
16 godina
neaktivan
emerik kaže...
DragonsReach,a ne DragonSearch :) ROFL

ajde bitno da se kuzi, nisam dugo igrao {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Luxy2501 kaže...

Jeli itko koristio ovaj mod, http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=3592#content

Vidio sam taj mod, ali ga nisam htjeo isprobavati jer sam vidio po komentarima da ima dosta problema sa njim, crashanje igre, neki ju ne mogu pokrenuti uopće, sa save-ovima se nešto poremeti i sl, tako da mi se neda ni isprobavati dok ne bude neka stabilnija verzija.

Ali u svakom slučaju sviđa mi se to da postoji mogućnost igranja Skyrima online.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
15 godina
neaktivan
thesekiman kaže...
Luxy2501 kaže...

Vidio sam taj mod, ali ga nisam htjeo isprobavati jer sam vidio po komentarima da ima dosta problema sa njim, crashanje igre, neki ju ne mogu pokrenuti uopće, sa save-ovima se nešto poremeti i sl, tako da mi se neda ni isprobavati dok ne bude neka stabilnija verzija.

Ali u svakom slučaju sviđa mi se to da postoji mogućnost igranja Skyrima online.

Ja sam sve backupo za svaki slucaj :)

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
dzelo kaže...

Gdje da nadjem Lindu, pretrazio sam  dosta lokacija tj. tornjeva ali nisam nju potrefio ?

I samo joj kazem Follow Me i to je to ? :D Lydia*

dzix
16 godina
neaktivan
dzelo kaže...
Mitsuoka kaže...
dzelo kaže...

I samo joj kazem Follow Me i to je to ? :D Lydia*

Dap.

15 godina
neaktivan

Blah, i ja prešao..Aldujin pa pa..hura za mene i gole vikinge..

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nine kaže...

alchemy/enchant + smithing uber {#}

ovo je kompleks od dugogodišnjeg igranja mmo-ova {#}

Imam 10x lošiju opremu i igra mi je prelagana na masteru (sword+board warrior)

Da imam tvoju opremu, dvije opcije bi mi preostale:

1) stavit je na lutku, da služi kao ukras

2) ili započet igru s novim likom, no ovaj put bez enchantinga +alchemyja komba koji mi je ukenjao prethodni playthrough ;)

15 godina
neaktivan

Izgubio sam Lydiu trajno čini mi se sa svim gearom na njoj, kvragu, ima li netko hint gdje ju opet pronaći, nisam ju otjerao niti išta, jednostavno je nestala kad sam krenuo dovršiti main quest..tj. njegovu zadnju etapu loveći Alduina.

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Gde mi smesti sliku kad uradim prt scr?

Pitaj od Pirot do Vranje dali je Scarfaceee nekog zajebao

0 0 hvala 0
15 godina
thedream kaže...

Izgubio sam Lydiu trajno čini mi se sa svim gearom na njoj, kvragu, ima li netko hint gdje ju opet pronaći, nisam ju otjerao niti išta, jednostavno je nestala kad sam krenuo dovršiti main quest..tj. njegovu zadnju etapu loveći Alduina.

hm,probaj u Whiterunu u svom domu ili kod jarla u "dvorcu"

16 godina
neaktivan
thedream kaže...

Moguće da je mrtva, ako je tako, gotovo ti je, nema je više.

Scarfaceee kaže...

Gde mi smesti sliku kad uradim prt scr?

C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\skyrim

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice