The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.449.992
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
17 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
zv'jer2 kaže...
doky01akablava kaže...

Ma ovo je strasno...formatirala mi sestra C particiju gdje su mu saveovi i oslo 150 sati igre u vjetar....odo se ubiti u alkoholu... :(

morao bi sada krenuti s novim likom,najbolje Breton ili Imperial battlemage...

ajd jel se kome slicno dogodilo da se utjesim ? haha

Ubij sestru motikom.

Prebrza smrt - treba uposliti kreativnije načine

Ako te što tješi ja sam zbog havarije izgubio na taj način 90-tak sati u Fallout 3

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
Paolo2612 kaže...
zv'jer2 kaže...
doky01akablava kaže...

Ma ovo je strasno...formatirala mi sestra C particiju gdje su mu saveovi i oslo 150 sati igre u vjetar....odo se ubiti u alkoholu... :(

morao bi sada krenuti s novim likom,najbolje Breton ili Imperial battlemage...

ajd jel se kome slicno dogodilo da se utjesim ? haha

Ubij sestru motikom.

Prebrza smrt - treba uposliti kreativnije načine

Ako te što tješi ja sam zbog havarije izgubio na taj način 90-tak sati u Fallout 3

Ali, duljim mučenjem bi gubio vrijeme koje bi mogao potrošiti na igranje/nadoknadu... {#}

LoL EU: Ferinus
16 godina
The Elder Scrolls V: Skyrim

Ekipa,jel bi tko htio biti dobra duša pa da mi da save od svog lika,tj. da uploada zadnji save ali netko tko ima oko 100 sati igre pa ja lagano promijenim i resetiram perkove.

Nebitno koju ste frakciju odabrali niti put,jer stvarno nemam volje ispocetka,to sam cuvao za kasnije...

A sestru cemo na lagan nacin,ući u Speedtouch router ( povezan sam zicno ),iskljucim wireless ili promijenim šifru i pravim se glup pa neka plače malo za fejsbukom i diamond dashom :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Ekipa,jel bi tko htio biti dobra duša pa da mi da save od svog lika,tj. da uploada zadnji save ali netko tko ima oko 100 sati igre pa ja lagano promijenim i resetiram perkove.

Nebitno koju ste frakciju odabrali niti put,jer stvarno nemam volje ispocetka,to sam cuvao za kasnije...

A sestru cemo na lagan nacin,ući u Speedtouch router ( povezan sam zicno ),iskljucim wireless ili promijenim šifru i pravim se glup pa neka plače malo za fejsbukom i diamond dashom :)

Kreni isponova - nabij statistike na približno one koje si imao i uključi god mode i peri

Terapeutska svojstva za iskaljivanje bijesa + relativno brzo ide jer se sjećaš što si prošao i gdje se nalazi (i uposli instant travel tj. dodavaj kordinate otkrivenih mjesta preko šifri)

Barem sam ja tako radio za F3

15 godina
odjavljen
Paolo2612 kaže...
doky01akablava kaže...

Kreni isponova - nabij statistike na približno one koje si imao i uključi god mode i peri

Terapeutska svojstva za iskaljivanje bijesa + relativno brzo ide jer se sjećaš što si prošao i gdje se nalazi (i uposli instant travel tj. dodavaj kordinate otkrivenih mjesta preko šifri)

Barem sam ja tako radio za F3

HERETIK

Ovog forumaša boli briga kakve ste nacionalnosti, rase i spolnog opredjeljenja i jednostavno ga ne zanimaju vaša mišljenja.
17 godina
neaktivan
bobica257 kaže...

HERETIK

jbg, nakon 90+ izgubljenih sati nisam imao volje se zaj...... i bježat od rakova i sličnih gluposti i opet raditi 500 idiotskih odi na drugi kraj svijeta i donesi mi 2 pijetlova jaja i 3 svinjska uha

To po kratkom postupku player.additem xyz i uštedio si par sati besciljnog lutanja s jednog kraja mape na drugi{#}

16 godina

Ma znam,ali od toliko lokacija neznam ni sta sam otkrio,koje sam samo otkrio i ostavio jer su quest related,tako da bi bilo ovako najbolje !

Sad neki osjecaj melankolije zadire u mene,zavrsila Elliasova priča i njegov put ka destrukciji Alduina,eto nenadano,a toliko je postigao :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Neka je bilo totalno očekivano mene je razveselilo. {#}

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking... - Graham Coxon
Moj PC  
8 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

Jučer sam bašzabio Alduina (pa mi pobježe) na onoj planini sa kaladontom, kako se već zove, Parodontax {#}, sad ćemo vidjeti gdje me iduće put nanese..Ovaj prvi obračun nije bio pretežak, malo ga dragonrendaš, spusti se i zakoljem ga DPS-om ko janjca..

Nadam se da će igra tek sad dobiti jasne konture, tj. obrise što i kako dalje..i da nije veći dio gotov. Sad mi je tek zabavno nekako, lvl28 sam..Lidija uz mene od početka, molag balom se šoram i onim nožićem šta ima instant-kill enchant..Dobio ga u jednom questu finom kad sam pričao sa stolom i napucao neke Daedre..{#}

Danas idemo dalje..

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
thedream kaže...

Jučer sam bašzabio Alduina (pa mi pobježe) na onoj planini sa kaladontom, kako se već zove, Parodontax {#}, sad ćemo vidjeti gdje me iduće put nanese..Ovaj prvi obračun nije bio pretežak, malo ga dragonrendaš, spusti se i zakoljem ga DPS-om ko janjca..

Nadam se da će igra tek sad dobiti jasne konture, tj. obrise što i kako dalje..i da nije veći dio gotov. Sad mi je tek zabavno nekako, lvl28 sam..Lidija uz mene od početka, molag balom se šoram i onim nožićem šta ima instant-kill enchant..Dobio ga u jednom questu finom kad sam pričao sa stolom i napucao neke Daedre..{#}

Danas idemo dalje..

Ja sam ga tek krknuo na 45 lvl-u, a nisam istrazio hrpetine - pogotovo kaj neke stvar namjerno izbjegavam da kad ponovno krenem ne ponavljam opet isto

15 godina
neaktivan
Latz kaže...
thedream kaže...

Danas idemo dalje..

Ja sam ga tek krknuo na 45 lvl-u, a nisam istrazio hrpetine - pogotovo kaj neke stvar namjerno izbjegavam da kad ponovno krenem ne ponavljam opet isto

Svaka čast ako ćeš ispočetka, ja sam mislio kreirati nekog krajnje zlog lika za drugog kad ću, ali nemam volje. Mislim da ću s ovim napraviti sve što mogu i završiti ovu lijepu priču. Na dosta vukoyebina sam već bio, neke su i prilično iznad mog lvl-a, al mislim svejedno da imam još bar toliko za krknuti po mapi.

Vidjet ćemo, ali koliko sam shvatio pa Alduin je odletio nakon bitke, zbrisao je, nije to valjda zadnji obračun s njim bio..mora biti neki finalni, ili?

Cemetary gates
15 godina
neaktivan
Ima poslije finalni... samo jos lakse od prvog obracuna, imas 3-4 pomocnika -.-'
15 godina
neaktivan

ARMY OF CHILDREN

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
6 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Da li iteme mogu ostaviti bolo gdje da znam da mi ih niko nece uzet ?

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dzelo kaže...

Da li iteme mogu ostaviti bolo gdje da znam da mi ih niko nece uzet ?

Ne,pise ti nekada u loading screen ako ih ostavis negdje koje nije tvoja kuca ili prijateljeva kuca nestati ce ti tj.netko ce ih otuđiti.

15 godina
neaktivan

Da li se može izbjeći smanjivanje AR na oklopu kada ga se enchanta? Isto tako smanjivanje dmg-a na oružju kada ga se enchanta?

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Vash kaže...

Da li se može izbjeći smanjivanje AR na oklopu kada ga se enchanta? Isto tako smanjivanje dmg-a na oružju kada ga se enchanta?

jel pod AR mislis na Armour rating ? neznam ja nisam primijetio da mi se smanjuje,mozda imas perk pod Enchanting u Skills izborniku,nisam siguran...

16 godina

Nisan ni ja primjetija, mislin da ti je to bug. Bilo je nešto govora o tome.

Imaš li zadnje patcheve?

Only the brave
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 14:59 (RePlaY).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

ne smanjuje ti se.

samo kad odabereš armor i enchantment izgleda da prikazuje default vrijednost bez perkova.

nakon enchantanja ti ima normalnu vrijednost ko i prije.

i ja sam isto mislio.

''how yes no''
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Yep, AR je armour rating.

Ahaaa, fakat to bi moglo bit, pa kad equipam mi doda opet bonuse.

Hvala ti.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Gotovi questovi za College Of Winterhold , a za nagradu sam postao Arch-Mage :D

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Luxy2501 kaže...

I jel se smije ubit elder dragona? 

sorry za double

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
15 godina

nego šta!sve ih pobij ! dragonrend je zakon shout.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Počeo i ja igrat, vjerovali ili ne. Level 4, nord, one handed + magija. Igre već sad izgleda fenomenalno, skidam doktorove modove za probu.

Najgora stvar kod cenzure je ***** ***** ********
16 godina
neaktivan
Luxy2501 kaže...
Luxy2501 kaže...

sorry za double

Naravno, ja sam ih dva, tri ubio samo danas igrajući.

Smradovi napadaju, a što češ drugo s njima.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking... - Graham Coxon
15 godina
neaktivan
thuglife kaže...
Luxy2501 kaže...
Luxy2501 kaže...

sorry za double

Naravno, ja sam ih dva, tri ubio samo danas igrajući.

Smradovi napadaju, a što češ drugo s njima.

Negdje sam vidio da se nekome neki dragon kao javio, poceo pricat i tamo je nasao notched pickaxe 

16 godina

Koja je fora s Markath-om, se da kak maknuty bounty, ili se mora u rudnik do kraja života? {#}

ButcherCRO ingame! A Kingdom for a Beer!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ancient?bitch plz

de ideš?ajd siđi...dragonrend de ideš?ajd siđi...dragonrend
udri šadoumer,jat čuam leđa ! udri šadoumer,jat čuam leđa !
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Butcher kaže...

Koja je fora s Markath-om, se da kak maknuty bounty, ili se mora u rudnik do kraja života? {#}

Fora je da kada izađeš iz rudnika neideš klat sve oko sebe nego samo lagano prošetaš!! Nijedan čuvar te neće napast....

ššššš - možda su u šumi
16 godina
doktor1 kaže...
Butcher kaže...

Fora je da kada izađeš iz rudnika neideš klat sve oko sebe nego samo lagano prošetaš!! Nijedan čuvar te neće napast....

Ma odmah me napadnu i žele strpati u rudnik, mito ne pali!  A nekoji questovi su me odveli natrag u Markath i odma je raspišoj kad me vide!

ButcherCRO ingame! A Kingdom for a Beer!!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice