The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.445.944
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
15 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
SPY kaže...

2. FORBIDDEN LEGEND: Find the Gauldur Amulet Fragment In Folgunthur? Dosao sam do vrata kojim se pomocu Golden Claw-a namjestaju tri simbola na vratima, kojim redoslijedom idu?

ja sam to rijesio...ugl moras nac neku knjigu koja ti opisuje zasto su oni bili prokleti. imas 3. brace koji su imali svaki svoj taj amulet i oni su ga htjeli spojit u jednog. amulet daje 30 health-a ,stamine i magije. kad nades tu knjigu,moras nac ostala 2 fragmenata i borit se protiv njih troje. kad ih pobjedis, spojis ta 3 fragmenta i dobijes super duper amulet.

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
15 godina
neaktivan
lollik91 kaže...
SPY kaže...

2. FORBIDDEN LEGEND: Find the Gauldur Amulet Fragment In Folgunthur? Dosao sam do vrata kojim se pomocu Golden Claw-a namjestaju tri simbola na vratima, kojim redoslijedom idu?

ja sam to rijesio...ugl moras nac neku knjigu koja ti opisuje zasto su oni bili prokleti. imas 3. brace koji su imali svaki svoj taj amulet i oni su ga htjeli spojit u jednog. amulet daje 30 health-a ,stamine i magije. kad nades tu knjigu,moras nac ostala 2 fragmenata i borit se protiv njih troje. kad ih pobjedis, spojis ta 3 fragmenta i dobijes super duper amulet.

Pogledaj na Golden Claw u items na njemu ti je redoslijed.

15 godina
neaktivan
Asta kaže...

VAmpirizam,

Ok stigao sam do lika koji može pomoći ali koja zvjerka ima dovoljno veliku dušu potrebnu za popuniti black gem? Nije valjda zmaj, jel ok medvjed ili neki vođa bande?

hvala

dwarven centaurion ti 100% ostavlja grand soul. moraš ga soul trapat da ti ga ostavi s dusom, inace ce bit prazan. mozda ce ti pisat da je resistvova soul trap, no bez brige ostavit ce ti grand soul gem sa grand soulom. TAKO sam bar ja sakuplja grand soulove. najlakse ces nac centaurione u onoj velikoj rusevini jer se tamo respawnaju.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 13:05 (mp93).
13 godina
protjeran
The Elder Scrolls V: Skyrim

Mislim da je Ivory Claw, ne golden.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

kako se posta video nasa san 3 pre dobra :D

YAY
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MAKl kaže...

kako se posta video nasa san 3 pre dobra :D

Ili kopiraj link ili označi rječ na koju želiš staviti link ( primjer video 1 ) i gore lijevo od smajlija odaberi umetni poveznicu.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 13:15 (thuglife).
17 godina

hej haj

recite mi, cemu sluze ti soul gemovi?

Kad sam zavrsio jednu spilju, na kraju koje ubijem onu vjesticu i oslobodim neku kraljicu i kralja, duhove, dobio sam luk kojim skupljam te soul gemove, ako netko rokne unutar 7 sec skupim soul gem, i mogu vam reci ide to kupim ih ko lud, ali cemu i kako napraviti da moj luk moze kupiti soul gemove.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

prvi je pbavezan za gledat :D

EDIT:neobazirite se puno na tekst u drugome

YAY
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 13:21 (MAKl).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
goodye kaže...

hej haj

Kad sam zavrsio jednu spilju, na kraju koje ubijem onu vjesticu i oslobodim neku kraljicu i kralja, duhove, dobio sam luk kojim skupljam te soul gemove, ako netko rokne unutar 7 sec skupim soul gem, i mogu vam reci ide to kupim ih ko lud, ali cemu i kako napraviti da moj luk moze kupiti soul gemove.

sa njima se enchanta,oni pune enchante

YAY
17 godina
MAKl kaže...
goodye kaže...

hej haj

ah toooo :D lol koji sam njub sa 20-im lvl-om ccc

A kako napraviti oruzje da hvata duse? i sta se desi ako ubijemo zmaja sa tim oruzjem, jel probao netko? jel dusu kupis ti ili gem

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina
neaktivan

ah toooo :D lol koji sam njub sa 20-im lvl-om ccc

A kako napraviti oruzje da hvata duse? i sta se desi ako ubijemo zmaja sa tim oruzjem, jel probao netko? jel dusu kupis ti ili gem

Nađeš neko oružje koje je enchantano da hvata duše, ako ti se en sviđa disenchantaš ga i naučiš spel, i onda s tim spelom enchantaš oružje po izboru, gemovi automatski kupe duše, ti samo igraj.
Zmajeve duše se nemogu ubaciti u soul gem.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
17 godina
thuglife kaže...

Nađeš neko oružje koje je enchantano da hvata duše, ako ti se en sviđa disenchantaš ga i naučiš spel, i onda s tim spelom enchantaš oružje po izboru, gemovi automatski kupe duše, ti samo igraj.

Jos samo jedno.

Kako ga disenchantaš?

14 godina
neaktivan
goodye kaže...
thuglife kaže...

Jos samo jedno.

Kako ga disenchantaš?

kao prvo aj na enchanter i tamo ti da cili tekst o koristenju ako neshvatis prevedi a ako os ope procitat imas help i nije tolika pamet bas....

EDIT:jeli se mozda black star gem puni sa zmajon?

YAY
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 13:45 (MAKl).
16 godina
neaktivan
goodye kaže...
thuglife kaže...

Jos samo jedno.

Kako ga disenchantaš?

Nađeš onaj stol, za enchantanje ( sličan onome za alkemiju ), i jedna od opcija ti je disenchant ( nađeš već enchantanja oruža i opališ R čini mi se ).

16 godina
neaktivan
goodye kaže...
thuglife kaže...

Jos samo jedno.

Kako ga disenchantaš?

Arcane Enchanter

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 13:42 (Mitsuoka).
15 godina
neaktivan

Šta je ovo, sami njubare danas? Nitko ne zna upisat u gogle Skyrim soul gem?

Soul gem prazni napuniš tako da beštiju na koju je castan soul trap ubiješ u zadanom roku ili da koristiš oružje enchantano soultrapom na isti način.

Mali soulgemovi - male duše, veliki - opasnije beštije. Najlakše dobavljiva 'grand soul' je mamut. Uvijek imajte zalihu svih vrsta soulgemova jer ako ubijete

malu beštiju a nemate mali soulgem ona će otić u veći i skuplji soulgem, što je šteta. Obrnuto nije moguće, ne možete stavit jaku dušu u manji gem.

Beštija će samo krepat uz poruku "nemate soulgem za ovu dušu"

Puni gemovi se koriste u punjenju praznog enchantanog oružja i štapova (punjenje se ne prazni za oklope i amulete) i to tako da stisnete T u inventoryju, kod selectanog itema

Isto tako možete praviti vlastite magične predmete - korisno, jer su skuplji u prodaji a i tako vježbate enchanting. 

Odite na enchanter (jedan je u whiterun dvorcu, desno) označite predmet, soulgem, magiju koju imate i to je to R je enchant ali možete promjeniti ime sa F prije.

btw magije koje možete koristit u procesu učite tako razbijanjem drugih magičnih predmeta, ako nađete recimo mač sa fire damageom, možete ga disenchantat/on se

uništava u procesu i od tad možete i vi pravit mačeve sa fire damageom) 

Ako vam je enchanting mali ne očekujte pre cool predmete no bolje išta no ništa. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Evo instalirao danas texture modove -- onaj hd novi gore navedni iz gidea., onaj za vodu gore navedeni iz videa, neki mod za kakenje po cesti, snjeg i planine ( 200mb ), za drveni namjestaj-bacve itd, za spilje ( 300mb ) i za zvjezdeano nebo - sve zajedno u najjacoj varijanti i sad sta rec ............... Boze moja koja igra, stojim na nekoj planini i puca poglrd na neku drevnu gradjevinu i dilje poluzakedjeno jezer - predivno kao da sam tamo, udjem u spilju teisture savrsene ---- ne druga igra nego drugi svjet ---- ma presavrseno
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
VooDooZg kaže...
Evo instalirao danas texture modove -- onaj hd novi gore navedni iz gidea., onaj za vodu gore navedeni iz videa, neki mod za kakenje po cesti, snjeg i planine ( 200mb ), za drveni namjestaj-bacve itd, za spilje ( 300mb ) i za zvjezdeano nebo - sve zajedno u najjacoj varijanti i sad sta rec ............... Boze moja koja igra, stojim na nekoj planini i puca poglrd na neku drevnu gradjevinu i dilje poluzakedjeno jezer - predivno kao da sam tamo, udjem u spilju teisture savrsene ---- ne druga igra nego drugi svjet ---- ma presavrseno

imaš kakvih frame dropova ili lagga zbog modova ??
pitam jer igram na lapu pa da znam dali mogu stavit modove ili ne (moj pc)

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
13 godina
neaktivan

jel zna netko gdje se moze nabavit neki dobar mac level 17sam i ima sve neke slabe i ruzne

0 0 hvala 0
17 godina

A njub sam pa sta...

Bolje ovako pitati i kad nekome nije tesko objasniti fino ti rekne o cemu je rijec i ne brines se, a onako 10 tema citam i opet nisa skuziti dok ne sjednem za komp sa igrom. 

To sto su se neki rodili nauceni...

thuglife hvala jos jednom

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 13:58 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Moran priznat da mi je igra nakon 100+ sati igranja postala jako monotona. Jednostavno stvari se ponavljaju iznova i iznova...sam sebe tiran da igran, al jako brzo mi dosadi.

Jednostavno fali ono nešto.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Da ne po jerujes nikakvih dropova ni smanjenja fr-a, cak mi sad vise ne kenja da mi odjednom zastane pa se za 15-ak sec vrati ---- sad sve radi glatko a grafika kao da me je neko pomaknuo 3 god naprjed ;) ------- kao da sam igrao na low i da sam promjenio cjeli komp i da sad mogu igrati na ultra,,, a samo sam texure u data folderu nametao ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Evo ovako, neznam vise sta raditi, igra se stalno rusi kad prvom liku capnu glavu.

Probao sam sve sto sam nasao po netu. Smanjio kvalitetu zvuka, iskljucio sve filtere, rusi se cak i na naaajnizim postavkama, probao updateove, pokretao kao admin, u compatibillity modu.

Ima neko rjesenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ENCHANTING (ukratko)

Disenchant - razbijate pronađene enchantane iteme da bi naučili enchant koji oni imaju na sebi (npr. brža regeneracija stamine ili nešto sl.)

Za napraviti enchant trebate:

• ITEM - neku stvar, ogrlicu, oružje, komad oklopa
  • enchantment spell - kojeg naučite kroz disenchant
  • SOUL GEM, dvije vrste
    1. Po jačini: Petty, Lesser, Common, Greater, Grand, Azura's Star (Grand) - njih možete puniti dušama životinja i raznih izmišljenih zvijeri (npr. medvjedi, trollovi,...)
    2. Black i Black Star - njih možete puniti NPC dušama (npr. ljudskim dušama)

Što je jača životinja jača je i duša (npr. zec ima petty dušu, Draugr Scourge common a mamut grand dušu). Slabiju dušu možete staviti u jači gem, npr. Petty duša ide u Grand gem. Ali obrnuto ne funkcionira, tj. common duša ne može u petty gem, samo u common, greater ili grand gem. Sve NPC duše su po jačini grand, ali njih možete stavljati samo u black gemove.

Gemove punite tako da castate na nešto živo SOUL TRAP spell i ubijete to stvorenje dok soul trap spell traje. Možete to napraviti ili "ručno" tako da baš koristite magiju + bilo koje oružje ili zamlatite žrtvu s oružjem koje na sebi ima soul trap enchantment.

BTW. zmajeve duše hvatate automatski i bez gemova jer ste dragonborn a iskoristiti ih možete samo za shouteve

Detaljnije: enchanting, gemovi, duše, soul trap spell

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 14:05 (ZC_Someone).
Moj PC  
5 0 hvala 1
17 godina
protjeran
Hedrick kaže...

Moran priznat da mi je igra nakon 100+ sati igranja postala jako monotona. Jednostavno stvari se ponavljaju iznova i iznova...sam sebe tiran da igran, al jako brzo mi dosadi.

Jednostavno fali ono nešto.

To ti je cca 20 kampanja Call of Duty-ja{#}

Istina da su neki stari RPG-ovi tražili u 3-4 puta vrimena nego šta si ti utrošio, 100h je danas ipak dosta. Ja imam isto oko 100sati i čeka me još DB i masu sporednih questova. Iman posla do iduće godine {#}

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 14:30 (Prince-Artas).
15 godina
protjeran
ZC_Someone kaže...

Kome da prodam skupe ogrlice?

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
16 godina
neaktivan

Ovo sam našao na Internetu, kao riješenje za one koji ne mogu pokrenuti Skyrim. ^^

DRAGON SHOUT!!! DRAGON SHOUT!!!
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Ovo sam našao na Internetu, kao riješenje za one koji ne mogu pokrenuti Skyrim. ^^

Gamereport!

LoL acc THCJoshi
16 godina
neaktivan
Jonja kaže...
4ucker kaže...

Gamereport!

Vidio sam da ima i na njemu, ali nije. xD

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice