The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.446.173
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
15 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Otisao sam na onaj sidequest u Riftenu kad moram ukrast od nekog lika nesta (ugl.), taj lik koji mi je dao quest kaze odi u ratsewers tak nes i kad dodjem tamo ona 2 lika me tako ubiju to nema nigdje, jedan me dere sa maceom a drugi sa lukom i strijelom! Kako da to predjem!

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
TracerCPP kaže...

Sad sam zapeo na dva bug-a:

1. Ne mogu se nikako riješiti bounty-a nakon bijega iz rudnika u Markathu.

2. Ne mogu nikako razgovarati s Esbernom kad ga nađem u ratways-u... Neće lik da otvori vrata.

1. Spustis konzolu, kliknes na cuvara i kucas paycrimegold. Mozda ces morat par puta sa razlicitim cuvarima ali rijesi problem na kraju.

14 godina
neaktivan

Meni je žao što nema Umbre u Skyrimu(ako ništa drugo barem je Chilldrend još uvijek tu,samo je bezveze sta nije dobio drukciji model kao što je bilo u Oblivionu)

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 18:26 (Mr.greenx).

0 0 hvala 0
16 godina
ph3nom_gamer kaže...

dobio sam u jednom questu neki ludi štit

Mogu li znati koji quest, volio bi to disenchantat...

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
17 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

Ja sam upravo pokrenuo taj quest.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
15 godina
xxxxx kaže...
ph3nom_gamer kaže...

Mogu li znati koji quest, volio bi to disenchantat...

ime questa je:

the only cure

0_o
17 godina

Pobjegao sam iz onog zatvora u Margarathu, iz onog rudnika, no quest kao da nije izvrsen premda sam pobjegao... Sad sve iz pocetka od zadnje loada... :S

Ne znam u cem je fora, ukokal sam onog sefa zatvora i uzel njegovo pismo i pobegel kroz tunel...

Truth in engineering.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Kako i gdje da nabavim neki mocan light armor?

Level 8 (uskoro 9), High Elf.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Obavezan mod -- konji su toliko glupi i napadaju sve šta im stane na put - Cowardly Horses

I evo moja dva videa, (1080p) kako igra izgleda nakon onog modinga iz druge teme

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 20:07 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Thieves Guild,dobiješ Nightingale armor.

Preprepre moćan izgled.

WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Obavezan mod -- konji su toliko glupi i napadaju sve šta im stane na put - Cowardly Horses

I evo moja dva videa, (1080p) kako igra izgleda nakon onog modinga iz druge teme

Na koliko ti se fpsa vrti?

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
17 godina

35-50 vani

oko 50 tamnice

30 gradovi, (Solitude, ulazak 25, Whiterun, trg gdje je stablo oko 25) svugdje drugdje 30 na više

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 19:38 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Odi u barracks u Falkreath, ali pazi kako ćeš završit quest, jedna opcija daje armor druga nešto drugo. 

Opako izgleda i dobar za početak igre. 

13 godina
odjavljen
doktor1 kaže...

35-50 vani

oko 50 tamnice

30 gradovi, (Solitude, ulazak 25, Whiterun, trg gdje je stablo oko 25) svugdje drugdje 30 na više

To su ti svi oni modovi koje si stavio u temu o modingu? Ili imaš još koje stavljene, jer ovo kod tebe izgleda svemirski

14 godina
neaktivan
Thorien Kell kaže...
Mentalist kaže...

Odi u barracks u Falkreath, ali pazi kako ćeš završit quest, jedna opcija daje armor druga nešto drugo. 

Daj molim te sliku od tog armora ili barem reci koji je, mislim da sam odavno zavrsio taj quest na drugi način(bez armora)

17 godina
formula1live kaže...
doktor1 kaže...

35-50 vani

oko 50 tamnice

To su ti svi oni modovi koje si stavio u temu o modingu? Ili imaš još koje stavljene, jer ovo kod tebe izgleda svemirski

To je ono iz moding teme. Jer tamo treba pratiti prvi post, a ne samo one modove koje sam linkao pod update. Pod trećim korakom je link na datoteku veliku 1 GB, (500 MB u raru) sa mnogo modova. Ono su sve updateovi novih verzija i dodatnih modova!!

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 20:03 (doktor1).
15 godina
neaktivan
Mr.greenx kaže...

Daj molim te sliku od tog armora ili barem reci koji je, mislim da sam odavno zavrsio taj quest na drugi način(bez armora)

Spoiler:

Savior's hide. Daje MR i još neki bonus i dobro izgleda. Ako si ga završio povoljno po vukodlaka /nisi ga ubio, dobiješ hircine's ring koje je jako bitan ukoliko se ne želiš izliječiti od linkantropije. 

16 godina

LOL najjače si mu ove Fus Ro Dah parodije

A na jednom videu gdje lik povikne Fus Ro Dah i onda se avion zalječe u WTC tip ostavi komentar ispod videa "Osama Bin Laden was dragonborn? :P"{#}

Moj PC  
19 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mr.greenx kaže...
Thorien Kell kaže...
Mentalist kaže...

haris771EuW LOL account free cookies >>&am
17 godina

Interijer; teksture namještaja, hrana, napici, kovanice, osvjetljenje.....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Meni taj HD texture furniture etc. budu plave teksture nakon pola sata igre stolova,stolica i ostalog namjestaja :S

[V] [U] [C] [O]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
doky01akablava kaže...

Meni taj HD texture furniture etc. budu plave teksture nakon pola sata igre stolova,stolica i ostalog namjestaja :S

zaderi se FUS RO DAH prema monitoru kada poplave pa možda otpušeš plavu boju u zaborav.....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 20:55 (doktor1).
16 godina
doktor1 kaže...
doky01akablava kaže...

zaderi se FUS RO DAH prema monitoru kada poplave pa možda otpušeš plavu boju u zaborav.....

U igri il' da se ja zaderem preko monitora hahahaha ?

a nije toliki problem vec smeta plava boja,kao da imam poremecaj u vidnom polju lol

btw.sada moram po Elder Scrolls,da nabavim shout za prizemljivanje zmaja,Dragonrend,imam 90 sati igre,neznam da idem sada glavni quest jos,koliko imam do kraja otprilike ( isao bi radi toga da dobijem Shout Dragonrend i Call Dragon )

[V] [U] [C] [O]
17 godina

Kakav komentar {#}

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
10 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
doky01akablava kaže...

Ako ti se to dogodi samo quicksejvaj i natrag quickloadaj i sve je po starom. Meni pomaže.

13 godina
neaktivan

Uh kako sam se danas nakrao u Solitude Horsestables, prvo sam ubio dole muza i a Lydia je zenu i onda sam ubio dva cuvara pa mi se makao bounty, dole je vecinom bila hrana i takve stvari, al kad sam dosao gore jedno 30 Iron Ingot, oko 20 Steele Ingot i takvih stvari jaako puno.

Inace, sad sam 17 level, Nord sam, od pocetka igre igram Dual Handed i razvijam si Heavy Armor, Sneak i Archery, a sad sam poceo i Smiting polagano.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Premočan je nightmale bow u kombinaciji sa onom kapuljačom od db koja ima odličan armor i daje +35% bow damage,i uz to je light armor.

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 21:18 (doktor1).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina

Nightmale ili Nightmare bow !??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kanim se sutra zaletit do linksa xD. Mislim kupit intel d. c. e5800, trenutno imam intelov e2140 (malo je outdate) i grafiču xfx ati 4850. Sad me zanima koliko ću (ili možda hoću li uopće) dobit išta s ovim e5800 na perfomansama i stabilnosti u igri. Može brzi odgovor pošto se ne želim zaletit u kupnji. Mene 2-3 fps-a ne zanimaju već bolja stabilnost, jer mi se igra često crasha. Pošto ste svi ovde, nisam htio otvarat nove teme xD

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice