The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.451.227
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
13 godina
odjavljen
The Elder Scrolls V: Skyrim

{#}

Imam jedan problem koji prejako udara na zivce... Mislim da je mnogima poznat, nadao sam se da se meni nece desiti ali sta cu, eto ga. Naime, pratim glavnu pricu i stigoh do zadatka da nadjem Esberna u nekoj kanalizaciji medjutim, prvo nije hteo da otvori vrata ali to nekako sredih, drugo (ovo najgore) dijalog se brzo premotava a njegovog glasa nema. Cuo sam da se nekome jos ovo desilo... Ljudi imate li kakvo resenje. {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

This bug can be fixed if you unpack the Skyrim - Voice Extra.bsa files into the data folder, or download it already unpacked here with instructions inside.

Skines, raspakiras, stavis u mapu od skyrima u data folder...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2011 20:27 (rebelsy).

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
rebelsy kaže...

This bug can be fixed if you unpack the Skyrim - Voice Extra.bsa files into the data folder, or download it already unpacked here with instructions inside.

Hvala sto pomazes ali meni ovo ne radi ja stavim download ali nesto trazi da se prebaci na neku premium verziju, probah ali ni to ne radi (net mi nije nesto brz). Da nemate neko drugo resenje?

16 godina

Stisni slow download ispod toga, zaskrolaj malo doli.

Only the brave
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Comi123 kaže...

Hvala sto pomazes ali meni ovo ne radi ja stavim download ali nesto trazi da se prebaci na neku premium verziju, probah ali ni to ne radi (net mi nije nesto brz). Da nemate neko drugo resenje?

/facepalm

odes na link, stisnes SLOW download, izbacit ce ti ovu poruku

" Please wait 30s to download this file.

Too slow? Stop wasting your time and download incredibly faster. Upgrade to premium "

Sacekas i downlodas pa pratis one korake...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
17 godina
neaktivan
Comi123 kaže...

stisni slow download i čekaj da istekne vrijeme te u captcha upiši riječi koje te upita... a možeš i torrent skinuti, nije teško za naći

edit: damn {#}, prespor

autori koje ignoriram: Sinatra, Ezio, alen-c, Viator, Talalej, epos, Lazarus Long
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2011 20:47 ((s)izgoreo).
17 godina
protjeran
Thorien Kell kaže...

.

Preporučite mi novog followera.

90% ljudi kako vidim igra sa lydijom koja nije loša no volio bi nekog followera koji se dobro sneaka i više oslanja na ranged combat, maga po mogućnosti.

Followeri su po prirodi glupavi pa da minimiziram nekako njihovu beskorisnost : )

Završi quest za Azura star i dobit ćeš ženskog maga, nije loš, ja je furam više od lidije

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
13 godina
neaktivan

Imam jedan problem.

Rijesio sam smwu Frost Flow Lighthouse, sve sam pocistio i jos uvijek mi pise da treba naci trag ubojicama, zna netko u cemu je problem?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zuja007 kaže...

Imam jedan problem.

Rijesio sam smwu Frost Flow Lighthouse, sve sam pocistio i jos uvijek mi pise da treba naci trag ubojicama, zna netko u cemu je problem?

vjerojatno je u pitanju nekakva knjiga, papir, ili neki item koji ti je ostao kod nekog bandita, magea (sto li je vec tamo). oznaci taj quest u journalu i samo preti veliku strelicu, nemos fulat

Smrt jednog čovjeka je tragedija, smrt milijuna - statistika.
16 godina
Zuja007 kaže...

Imam jedan problem.

idi u podrum i moras ubit one velke kukce,ako to vec nisi napravio..

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
15 godina

Koliko vas može najviše followera sljedit? 1 ili može i više?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Koliko vas može najviše followera sljedit? 1 ili može i više?

Jedan... ali je po obicaju glup za trojicu :(

...
13 godina
neaktivan
lollik91 kaže...
Zuja007 kaže...

Imam jedan problem.

idi u podrum i moras ubit one velke kukce,ako to vec nisi napravio..

To sam sve napravio, ubio sam te kukce, i sad mi je na njihom onom najvecem kukcu znak od questa, kliknem na njega i on je prazan, jer sam vec prije pokupio kljuc..

17 godina

PC Patch dolazi u srijedu....

UPDATE 1.2 NOTES (all platforms unless specified)

Improved occasional performance issues resulting from long term play (PlayStation 3)
    Fixed issue where textures would not properly upgrade when installed to drive (Xbox 360)
    Fixed crash on startup when audio is set to sample rate other than 44100Hz (PC)
    Fixed issue where projectiles did not properly fade away
    Fixed occasional issue where a guest would arrive to the player's wedding dead
    Dragon corpses now clean up properly
    Fixed rare issue where dragons would not attack
    Fixed rare NPC sleeping animation bug
    Fixed rare issue with dead corpses being cleared up prematurely
    Skeleton Key will now work properly if player has no lockpicks in their inventory
    Fixed rare issue with renaming enchanted weapons and armor
    Fixed rare issue with dragons not properly giving souls after death
    ESC button can now be used to exit menus (PC)
    Fixed occasional mouse sensitivity issues (PC)
    General functionality fixes related to remapping buttons and controls (PC)

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
2 0 hvala 5
14 godina
neaktivan

Pa molim lijepo, upravo se oženio, a ženi ni traga ni glasa kad sam došao kući! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kako volim kad napišu 'rare issue' , kao da taj problem ima sve skupa 12 ljudi.

Ako te stisnem teško bude uredi mi pomognem hvala, savvy?
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

zapila se u birtiji :D

16 godina
Zuja007 kaže...

To sam sve napravio, ubio sam te kukce, i sad mi je na njihom onom najvecem kukcu znak od questa, kliknem na njega i on je prazan, jer sam vec prije pokupio kljuc..

to je trebalo rijesit quest.

neznam sta da drugo kazem,probaj loadat zadnji sejv i opet proc,ako to nece,onda dobro dosao u svijet skyrima {#}

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
13 godina
neaktivan
lollik91 kaže...
Zuja007 kaže...

to je trebalo rijesit quest.

neznam sta da drugo kazem,probaj loadat zadnji sejv i opet proc,ako to nece,onda dobro dosao u svijet skyrima {#}

Ma proslo je dan od doga, nemam vise tog savea..

Nema vzeze, idemo dalje.

17 godina

U kojoj pripi*dini zive oni monkovi koji te nauce da shout-as  :S

Premda mi je taj quest odlican jer se putuje iznad neba, a ne pod zemljom koja mi je faking scary... Oni kosturi su frke fulje, al jezivi s onom background muzikom da se sav sa stolca podignem :D

X vas se zali kak je igra laka... Budite noob kao ja, level 17 i jos mi se cini tesko :S (tek sam se shoutat pri onim moncima naucil)

Pitanjce jedno, kak cesto selleri respawnaju svoj inventar ?

Hranu, potionse i ostalo ?

Truth in engineering.

2 0 hvala 0
17 godina

Moram priznati da me davno neka igra ovako nasmijala. Uglavnom, idem i krenu me napadati neki banditi na mostu i bilo ih je dosta, čini mi se 5 minimalno i vidio sam da neće to ići sa oružjem i sjetim se da mogu Shoutati i "viknem" onaj obični, ali pojačani i sve bandite otpušem s mosta i popadaju dolje po rijeci i kamenju, smijeh živi. Bilo je presmiješno vidjeti ih kako lete {#}

Btw, svi koji se žele napiti i obaviti quest inspiriran filmom Mamurluk moraju biti najmanje 14 lvl., i uči u neku od gostionica u Skyrimu (Iverstead, Rorikstead itd.).

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2011 21:34 (Dodinho).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Batista kaže...

U kojoj pripi*dini zive oni monkovi koji te nauce da shout-as  :S

Premda mi je taj quest odlican jer se putuje iznad neba, a ne pod zemljom koja mi je faking scary... Oni kosturi su frke fulje, al jezivi s onom background muzikom da se sav sa stolca podignem :D

X vas se zali kak je igra laka... Budite noob kao ja, level 17 i jos mi se cini tesko :S (tek sam se shoutat pri onim moncima naucil)

Pitanjce jedno, kak cesto selleri respawnaju svoj inventar ?

Hranu, potionse i ostalo ?

Slažem se,ja sam sad 6 lvl i isto sam se nedugo naučil shoutat i sad se mučim s onim questom kad moraš u Solitude na onaj party za koji se moraš posebno obuć i nać zapise o zmajevima mislim da se Diplomatic Immunity zove quest,treba se dobro šuljat po onoj kući,najgore mi je sad kad trebam izać.

Znam ono što treba da znam,moja snaga je u tome što sam to što jesam!
14 godina
neaktivan
TracerCPP kaže...

Pa molim lijepo, upravo se oženio, a ženi ni traga ni glasa kad sam došao kući! {#}

Pogledaj u kuhinju.

17 godina
CM weitE! kaže...
TracerCPP kaže...

Pogledaj u kuhinju.

Ili u stali mozda te vara s konjem {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
neaktivan

Sad mi je žao što sam na stranu pobunjenika stao, upravo sam razvalio Whiterun, i marširam dalje punom parom, što dalje idem, to mi je više žao.. Najrađe bi se okrenuo sad protiv Stormcloacksa..

Cemetary gates
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
CM weitE! kaže...
TracerCPP kaže...

Pogledaj u kuhinju.

Ili u stali mozda te vara s konjem {#}

ja san svoju cak nasa u stali ito tudoj {#}......

YAY
14 godina
neaktivan
CM weitE! kaže...
TracerCPP kaže...

Pogledaj u kuhinju.

Ahaaaa... ja prvo pogledao u krevet {#}

16 godina
neaktivan

.

Igram, rolaplayam lika koji nije ni lopov ni ubojica no koliko vidim dobar dio ove igre se oslanja na brotherhood +thieves guild questove. 

Šta sad da radim? Da ostavim sve za drugi prelaz, kad budem igrao sa drugačijim likom (ženska, zla, magica+thief, nightblade) bi bilo najbolje, jel.

Oću puno propustit igre ovako? 

Btw jedva čekam kakav popust na steamu, kad izađe nekoliko patcheva, kupit ću onda igru, poskidat sva patcheve sve high resolution+memory packove i onda opet jovo nanovo : ) 

Eh da da podijelim s vama, našao sam ovo negdje:

http://enbdev.com/ss_skyrim01_en.htm

čovjek pravi modifikacije drivera specifično za igru, pegla neke grafičke glitcheve i propuste

isprobao i čini se malo bolje, ne utječe na performanse uopće, čak obećava poboljšanja u izvedbi

pa sad ako netko hoće probat....

Još jedna stvar, modifikacija UIja

http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=667

QD interface

nije loše, poboljšava inventory 100%, koristim ga, no moram upozorit da se kod enchantanja itemovi nekad pobrkaju, obično je dovoljno kliknut na

item da disenchant, pa udatit "no" kad te pita 'si siguran' pa se sve onda posloži OK, samo da znate da star ne šljaka još 100% (ja bi preporučio svejedno)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
rebelsy kaže...

Samo da se zahvalim. Sve radi. Esbern je konacno progovorio {#}

14 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

Moram priznati da me davno neka igra ovako nasmijala. Uglavnom, idem i krenu me napadati neki banditi na mostu i bilo ih je dosta, čini mi se 5 minimalno i vidio sam da neće to ići sa oružjem i sjetim se da mogu Shoutati i "viknem" onaj obični, ali pojačani i sve bandite otpušem s mosta i popadaju dolje po rijeci i kamenju, smijeh živi. Bilo je presmiješno vidjeti ih kako lete{#}

Btw, svi koji se žele napiti i obaviti quest inspiriran filmom Mamurluk moraju biti najmanje 14 lvl., i uči u neku od gostionica u Skyrimu (Iverstead, Rorikstead itd.).

Yup, to mi je najjače nekog presložiti tako, ponekad i Lydia odleti isto {#}

Falmeri su mi radili velike probleme, u onom tornju prije Blackreacha. Valjda sam 20 puta loadao. Onda sam pukao i namamio ih strijelama na most i otpuhao u bezdan. {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice