The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.452.351
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
14 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim

Ne zeli mi screenshotat nikako

ShadowWLordD
17 godina
mp93 kaže...
goodye kaže...

Jutro svima, sinoc sam OPET zaglavio do 3.30, nisam dobar nikako.

E nakon 20+kusur sati igranja i 17 levela sam naletio na bug :), imao srece do sada, onaj quest, kad trebate izvuci nekog lika iz zatvora da vam pokaze di je drugi da ga ubijete. Uglavnom nekoj zenskoj radite uslugu. I kad platim cuvarima u zatoru 100 golda nista se ne desava. bljak.

Nakon što im platiš, oni ga neće pustit već moraš otić do tog zatvorenika i reć mu da si platio. Onda ti on kaže informaciju. Zašto ste svi zapeli na ovom questu? Jeste li skinuli patch?

Nije, mislis da nisam probao to :)

Kada kliknem na njega samo mi ima ponudeno hocemo se probati dogovoriti, ili tako nesto

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
13 godina
neaktivan
goodye kaže...

E nakon 20+kusur sati igranja i 17 levela sam naletio na bug :), imao srece do sada, onaj quest, kad trebate izvuci nekog lika iz zatvora da vam pokaze di je drugi da ga ubijete. Uglavnom nekoj zenskoj radite uslugu. I kad platim cuvarima u zatoru 100 golda nista se ne desava. bljak.

i meni je tako bilo ali sam samo otisao na load prije nego sam platio i sve normala

13 godina
neaktivan
MasterOdisasteR kaže...

meni slika sa prt sc i sve budu u folderu igre

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 12:23 (anonymous3).
16 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Ova igra je čudo. Bethesda je napravila stvarno dobar posao s optimiziranjem igre. Naime, igram na konfiguraciji iz "Moj PC", s jedinom razlikom što igram na LED TV u FullHD rezoluciji, umjesto na monitor. Imam prastari driver za grafičku i to Asusov prilagođeni driver 8.72, a igra radi na High (auto-detect) vrlo tečno, nisam mjerio FPS jer nema potrebe. Za usporedbu, upravo sam završio The witcher 2 koji se na Low jedva vukao...

Inače, dvaput sam preigrao Morrowind s obje ekspanzije i valjda sa svim side questovima, tako da i Skyrim planiram iscrpiti do krajnjim granica. Jedino što sam nekad prije Morrowind igrao na 19-inčnom CRT-u, zgrbljen ispred ekrana...

Za Skyrim je setup sljedeći: LED TV od 107cm, Logitech Z960 zvučnici, Logitech F710 wireless gamepad, udobno zavaljen u fotelju...

Bit će ovo lijepa zima.

Hvala Bethesda.

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

igram na tezini 4/5, za sada razvijam one handed i archery (na oko 50 su mi obadvoje), level 14 i moram dosta puta loadati igru jer me jednostavno pwnaju (pogotovo mageovi), sad sam obavio onaj quest kada esbern, delphina (+lyda) idu za tobom i moras uci u onu neku crkvu i naci neki shout... ispred te crkve se nalazi neki veliki kamp (onih sto nose jelenske kacige) i imaju neke full jake vjestice koje ja bez pomoci (3 pomocnika) ne bi mogao sam rjesiti..

igram i razvijam se onako kako mi najvise pase, ne forsiram nista...i nije mi jasno kako se nekome da izradjivati 2000 daggera da ima lvl100 smithing (ja bi poludio) + onda se zaliti da je igra prelagana..

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 12:20 (rebelsy).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MasterOdisasteR kaže...

probaj pomoću frapsa ( na njemu ti je F10 za screenshots)

15 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

igram na tezini 4/5, za sada razvijam one handed i archery (na oko 50 su mi obadvoje), level 14 i moram dosta puta loadati igru jer me jednostavno pwnaju (pogotovo mageovi), sad sam obavio onaj quest kada esbern, delphina (+lyda) idu za tobom i moras uci u onu neku crkvu i naci neki shout... ispred te crkve se nalazi neki veliki kamp (onih sto nose jelenske kacige) i imaju neke full jake vjestice koje ja bez pomoci (3 pomocnika) ne bi mogao sam rjesiti..

igram i razvijam se onako kako mi najvise pase, ne forsiram nista...i nije mi jasno kako se nekome da izradjivati 2000 daggera da ima lvl100 smithing (ja bi poludio) + onda se zaliti da je igra prelagana..

Uf i meni su jedino problem magovi i pogotovo vještice (ali zato zmajevi padaju ko od šale) Orc Two Handed, dok im se ne približim, zato uvijek za podršku uz sebe imam jednog archery pratitelja.

Ni ja također ne koristim smithing jedino kad baš želim neko oružje, sad ne znam je li to baš pametno?

17 godina
neaktivan
Thorien Kell kaže...

Odje**te više vi koji ste nabrijavali sneak, archery, smithing i enchanting pa se sad ko fol "žalite" da vam je prelagano

...

A da uzmeš u obzir i da većina ovo prvi put igra jer je igra tek izašla i da nisu mogli znati da je nešto OP. Po čemu su onda oni krivi jer su čisto iz vlastitog gušta igrali i odabirali skillove/perkove koji im se najviše sviđaju. I zašto bi se uopće trebali prilagođavati igri, zar nije logičnije da se igra prilagodi igraču i pruži mu maksimalnu količinu zabave.

Evo ti igraš ne svoj način i zabavljaš se. Što bi bilo da je tvoja klasa OP i da samo trčiš okolo i kolješ ljude. Kako dugo bi ti to bilo zabavno prije nego bi zaključio da je igra prelagana.

Ja sam recimo svoje skillove odabirao na temelju iskustva s prijašnjim TES igrama jer sam očekivao da će me igra siliti na šuljanje i izbjegavanje borbe. Kako sam trebao znati da ću uskoro moći ubiti većinu protivnika jednim udarcem.

Igra je nebalansirana u nekim stvarima i ljudi se s pravom žale. Druga je stvar što smo to već nekoliko puta prožvakali pa se nikome više ni ne da o tome čitati.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
16 godina
neaktivan

Slazem se, po meni je u Oblivionu stealth bio gotovo "must have" jer u suprotnom nemozes raditi thieves guild i dark brotherhood questove kako treba pa sam i ovdje odlucio tako igrati.

Kurwe, alkohol i torcida!

0 0 hvala 0
15 godina

krenem jedan quest odraditi i pokupim još 5 questova...ffs.glavne ne diram još,samo istražujem mapu i lokacije da posliej mogu fast travel do njih.igram dobričinu i ne kačim se bez potrebe i sa svima sam dobar(drugi prohod bahati zlotvor).

odradio sam companions questove do kraja ali sam se na kraju izlječio od likantropije,ne mogu spavati kako treba.ipak trena u "Sovngard" čiste duše.

Cpt_LIAR
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
ZC_Someone kaže...
Thorien Kell kaže...

Odje**te više vi koji ste nabrijavali sneak, archery, smithing i enchanting pa se sad ko fol "žalite" da vam je prelagano

...

A da uzmeš u obzir i da većina ovo prvi put igra jer je igra tek izašla i da nisu mogli znati da je nešto OP. Po čemu su onda oni krivi jer su čisto iz vlastitog gušta igrali i odabirali skillove/perkove koji im se najviše sviđaju. I zašto bi se uopće trebali prilagođavati igri, zar nije logičnije da se igra prilagodi igraču i pruži mu maksimalnu količinu zabave.

Šansa da ta većina koja prvi put igra skyrim postane lvl71 i ubija sve jednom strijelom ne postoji, šansa da izaberu skilove i perkove koji ti omogućuju ne postoji, to se može samo čitanjem foruma di su opisani ti exploiti {#}

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 12:52 (Prince-Artas).
17 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...

Šansa da ta većina koja prvi put igra skyrim postane lvl71 i ubija sve jednom strijelom ne postoji, šansa da izaberu skilove i perkove koji ti omogućuju ne postoji, to se može samo čitanjem foruma di su opisani ti exploiti {#}

Ne treba ti lvl71 za to. Zapravo dosta ti je da bildaš samo jedan ili dva skill koja je Thorien naveo.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
14 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
Prince-Artas kaže...

Ne treba ti lvl71 za to. Zapravo dosta ti je da bildaš samo jedan ili dva skill koja je Thorien naveo.

trebaš archery. sneaking, enchanting, smithing da bi napravio takvog lika, sve do maxa

14 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...
ZC_Someone kaže...
Thorien Kell kaže...

...

Ma postoji, što ne bi postojala... To su ti sve ovi WoW fanatici što su navikli grindati po MMO-im, pa im ovo prebrzo dosadi jer se prelako nagrindaju leveli... Nek se takvi drže MMO, a puste single play ljudima kojima su igre zabava, a ne natjecanje u perfekcionizmu  ("moj DPS je za 0.001 veći od tvog, you n00b" {#})

Btw, ovi Tamrielski patuljci nisu normalni sa ovim svojim utvrdama. Taman prođoh prvi nivo, kad drugi 3 put veći, već 5 sati se vucaram po tom monstrumu od dungeona {#}

14 godina
neaktivan

Ovo mi je prvi elder scrolls ali i prvi rpg koji sam u zivotu igrao, mogu samo reci da sam odusevljen igrom, 32 sam lvl, zavrsio sam glavnu misiju sa 28 lvl.Samo me zanima moze li se perk zaraditi na koji drugi nacin osim kad dobijes lvl?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže..

I zašto bi se uopće trebali prilagođavati igri, zar nije logičnije da se igra prilagodi igraču i pruži mu maksimalnu količinu zabave.

Upravo tako!

Zašto bi morao paziti kako ću graditi lika, ako ga gradim na "krivi" način tj. želim biti borac/čarobnjak/šuljač onda bi mi valjda trebalo biti teže i trebao bi sporije napredovati a ne da budem OP...usrali su s tim, da ne govorim  za smithing, pa to je isto kao da ukucaš cheat...

Creating Iron Daggers is by far the easiest, cheapest and fastest way to level smithing. You can reach 100 smithing by simply traveling to every smith in Skyrim, buy all their Leather Strips (though buying Leather and converting it to Leather Strips is cheaper) and Iron Ingots and just build Iron Daggers over and over again. A total of 468 daggers are needed for a nord to get 100 smithing.

{#}

Uostalom kako znati kada su developeri zamislili da treba doći do smithinga 100 ? Šta moram paziti kako ću kovati, ono, jedan item dnevno?

Uglavnom, igra je genijalna, al to ipak malo kvari doživljaj.

Good Artists Copy, Great Artists Steal.
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 13:34 (EraserHead).
13 godina
odjavljen
Prince-Artas kaže...

To baš i ne stoji. Skyrim je ogromna igra u kojoj češ većinu skillova bez problema dići na 100, a time imati i visoki level. Ima puno questova gdje za nagradu dobiš nekoliko skilova, na puno mjesta možeš kupiti skil. Što se tiće samog smithinga, enchentmenta i alcemy, pa ja sam recimo prekjučer išao čistiti kuću i imao sam više od 4000 kg ruda, dragog kamenja i biljaka koje sam pospremao u kuću. Nakon što sam sve to iskoristio puno skilova mi se diglo jako visoko tak da se može dići i level. Ja trenutno uživam u igri i baš mi nije previše važno što slabije protivnike mogu ubiti jednim udarcem, dok kod jačih unatoč visokom levelu trebam malo taktizirati. Uz to ja trenutno dižem sve skilove jer moram dići sve na sto. Evo ga jučer sam dignuo haevy armor i one-handed na sto, pa sam sad prešao na light armor koji mi je tek na 42 i twohanded oružja koja su mi na 36 i igrati je gušt. Sad dok ju prvi put prolazim želim sve isprobati i naći sve questove, tako da dok ju budem igrao drugi put budem mogao staviti veću težninu i razvijat ću lika baš kakvog želim imati.

Previše se svi durite sa tim da ne treba sve dizati i koliko je igra laka, bla bla...

Jednostavno uživajte u igri {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 13:36 (formula1live).
14 godina
neaktivan

JEL MOS BIT HEAVY SNEAKER

YAY
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Thorien Kell kaže...

Odje**te više vi koji ste nabrijavali sneak, archery, smithing i enchanting pa se sad ko fol "žalite" da vam je prelagano. Da znamo kako se može upropastiti ova igra, hvala, samo to ne želimo jer nismo blesavi. Igram sword/bow lakog pješaka i mogu vam reć da me igra vrlo često namuči (level 25 redguard, težina 4/5; mace,shield, light armor; health stamina omjer 60/40) i poginem svako tolko. Magovi me zašamaraju u sekundi. Neki dan sam morao pobjeć iz dungeona punog magova jer su me ubijali na sve moguće načine. Gadni su kad ih je više u grupi. I na nekog kostura licha sam naišao na questu o nekakvom maču kojeg sam kukavički morao ubit strijelama bježeći stalno. Dakle nije lagano, taman je - čak je i prilično izazovno. Samo treba igrat u karakteru svojeg lika, a ne silovati igru do besvijesti. 

potpisujem. heavy armor, block, one hand, lvl 24. težina 4 od 5. magovi me sataru sa 2 spella ako ih ne bubne štitom i ne planiram.

i ne koristim exploite niti ih trražim na netu. jedino ako stvarno zapnem u questu pa više ne znam kud pa pogledam walktrough, al i to mi je cheat pa me sram.

jel može pomoć oko questa:

daklem imam neki dijamant u kutijici i trebao bi ga odnijeti nekom appraiseru. našao ja njega al sam već prije nešto razglabo s njim i ja ga od***bem.

i sad me on više ne šljivi 2% a trebam mu dati taj dijamant a ne mogu popričati. jel trebam što upisati u konzolu?

''how yes no''
17 godina
protjeran

@svi koji ste me citirali krivo ste razumjeli, ja sam konkretno spomenuo zajednički exploit ova 4 skila archery, sneaking, enchanting i smithing i to se vidi u citatu u mom postu. Čisto sumnjan da je netko sam došao do zaključka da je to kombinacija za uber lika, daleko je vjerojatnije da je prčkao po konzoli i sastavio uber lika, pa to objavio na nekom forumu i onda se proširilo po netu ko kuga. To nije način da se igra RPG pa a vi mislite šta hoćete. Ja tako ne igram i meni je igra uistinu teška na 4 težini a veteran sam serijala.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 13:42 (Prince-Artas).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
MAKl kaže...

JEL MOS BIT HEAVY SNEAKER

Oooo DA, trenutno imam heavy armor + bow  + onehanded weapon i shield i funkcionira dosta dobro. Naravno, mozes umrijeti jako lako, ali je kombinacija dosta zabavna (archery je 71, sneak 63, onehanded 43, heavy je 40?).

Ono sto mi je zasada poboljsalo i olaksalo zivot je pronalazak light armor gloves-a koje mi daju 30% veci bow damage (inače je elf bow verzija koja je enchantana da jos radi 10 fire damage i prikladno je nazvan "zguzni bow") te mi je samim time archery primarni način napadanja.

17 godina
protjeran
mp93 kaže...
goodye kaže...

Nakon što im platiš, oni ga neće pustit već moraš otić do tog zatvorenika i reć mu da si platio. Onda ti on kaže informaciju. Zašto ste svi zapeli na ovom questu? Jeste li skinuli patch?

koji patch, jel to izašao ovaj drugi, ili...

''how yes no''
14 godina

Me and my mate, coolest people in the town :D 

ShadowWLordD
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Ja sam recimo svoje skillove odabirao na temelju iskustva s prijašnjim TES igrama jer sam očekivao da će me igra siliti na šuljanje i izbjegavanje borbe. Kako sam trebao znati da ću uskoro moći ubiti većinu protivnika jednim udarcem.

Igra je nebalansirana u nekim stvarima i ljudi se s pravom žale. Druga je stvar što smo to već nekoliko puta prožvakali pa se nikome više ni ne da o tome čitati.

U pravi si donekle, mogu se složit, igra JE nebalansirana /samo ta nebalansiranost nekim pristupom može bit problem a drugim i ne mora.

No da ti otkrijem nešto: svaki TES do sad bio je nebalansiran do bola. Morrowind je imao totalno sje*anu difficulty leveling i nepostojeći ekonomski sustav (jedan daedric mač je koštao više nego što su svi trgovci na kontienetu imali para : ) dok je oblivion opet bio svoja priča, tamo nisi mogao ubit neprijatelja ni sa 100 strijela u glavu a neprijatelji bi levelali s tobom i na kraju bi svakak baba imala daedric armor : )

Da zaključim, Skyrim je najmanje nebalansiran TES (=najbolji) TES do sad. Sjajna igra po milijun faktora, uz normalno neke svoje mane (tupavi AI, bugovi, nebalansiranost) kao što ih ima baš svaka igra na svijetu.

16 godina
neaktivan
MasterOdisasteR kaže...

Me and my mate, coolest people in the town :D 

poze su za 5 !

:D

14 godina
neaktivan

di se moze skinut ovaj hd texture pack ? igra je orginal pa sad neznam oceli bit problema kod patchanja nadogradnji ili slicno?tnx

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
15 godina
neaktivan
SkyrimNexus ima sve modove.
16 godina
neaktivan

Kako mogu natirati ovu Lydiu da obuce neki armor koji joj dam jer zelim da mi bude Heavy Armor tenk.

Kurwe, alkohol i torcida!

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice