The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.452.738
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
14 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
(s)izgoreo kaže...
McVily77 kaže...

Pozdrav s High Hrotghara i najviše mu točke, Throat of the World...

In your face Stipe Božić! {#}

btw: Ak nekome treba Malachite i Ebony ima po dvije žile od svake na vrhu

Zmajorođeni ne koristi te pi*darije, on promjeni atmosferu {#}

Ko Chuck Norris {#}

17 godina
The Elder Scrolls V: Skyrim

laku noc po drugu vecer izjutra :D

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2011 4:08 (Camalus).
14 godina

nisam jos pocel igrat ali sam nabacal nesto modova...trebal sam to napravit kad cu pocet igrat,za koja dva,tri dana kad rijesim kaj jos ima u vrecici,dotle mi je i wot kompliciran.

vise mi igru ne zeli pokrenut sa launchera nego sa tesv,a u igri nemam pristupa promjeni reze i detalja,barem ja nemogu naci..kak da to zaobidem? ima neki veryhigh fajl u mapi,da se tu poigram brojkama(pod poigram mislim napisete mi sve).

dali je stavit sumskom elfu mod za pravljenje strelica krsenje njihovog pakta sa prirodom? ak je,onda je i alkemija. hmmm,moralne dvojbe a jos nisam niti pocel

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Top 20 modova dosad, smithing je odličan...

http://www.pcgamer.com/2011/11/25/skyrim-mods-the-20-best-so-far/

UI REDONE!!!!!!!!!!!!!!

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2011 10:03 (NightShadow).
15 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Evo već sam 2 sata u labyrinthianu,stvarno je zajeban...

Samo hrabro, ja riješio. {#} Drži se Winterhold koledža ako si battle-mage, em dobiješ arch-mage kao status, tonu questova sa soulgemovima kao dropovi, još ako imaš Staffove u inventory-u, ja ih imam 9 LOL, Wabbajack mi je omiljeni, nikad ne znaš šta će napraviti, pretvorio sam jednog od glavnih prdaca u kokoš nedavno u jednoj prčiji..{#}{#}

Cemetary gates
15 godina
neaktivan
http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/soldier/theSEKIman/stats/188613961/
Moj PC  
7 0 hvala 7
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

U whiterunu sam već riješio, a u riften još nisam došao.

Nego pitam ovako dali treba za neki armor možda?

Nisam siguran, ali ti lijepo sačuvaj kljovu za svaki slučaj. Inače, na par mjeta imaš hrpu kljova.

Spoiler:

Ako radiš bounty questove u Whiterunu imaš u jednom rudniku tonu tih kljova.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
16 godina

Znam tamo sam baš bio jučer, uzeo ih oko 7-8 komada , pa sam zato i pitao:D

15 godina
neaktivan
NightShadow kaže...

Top 20 modova dosad, smithing je odličan...

http://www.pcgamer.com/2011/11/25/skyrim-mods-the-20-best-so-far/

UI REDONE!!!!!!!!!!!!!!

Skinuo "no spider" kad god vidim jeb**og pauka naježim se! Definitivno nije ugodno igrat kad ti je kožda tvrda kao beton.

I'm very large!
15 godina

Najgora stvar kod cenzure je ***** ***** ********
Moj PC  
24 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nos kaže...

Skinuo "no spider" kad god vidim jeb**og pauka naježim se! Definitivno nije ugodno igrat kad ti je kožda tvrda kao beton.

Meni ne smetaju, imam tarantule u kući ;)

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/soldier/theSEKIman/stats/188613961/
15 godina
neaktivan

Može mi netko objasnik kak da odaberem neki perk u skill tree? Imam smithing 31. Dwarven smithing zahtjeva 30. Dođem u tree-u na zvijezdu dwarven smithing i šta dalje? Klikam ko blesav na tu zvijezdu i ništa se ne dešava. Skill mi je i dalje zasivljen.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mlitavi kaže...

Može mi netko objasnik kak da odaberem neki perk u skill tree? Imam smithing 31. Dwarven smithing zahtjeva 30. Dođem u tree-u na zvijezdu dwarven smithing i šta dalje? Klikam ko blesav na tu zvijezdu i ništa se ne dešava. Skill mi je i dalje zasivljen.

Imaš li point koji češ na to potrošiti?

Njih dobiješ dizanjem levela.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
17 godina
neaktivan
thuglife kaže...
Mlitavi kaže...

Ne samo ovo, nego mora staviti jedan perk u steel smithing da bi mogao odključati dwarven smithing. Inače ovo vrijedi za sve skillove i perkove.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
15 godina
neaktivan
thuglife kaže...
Mlitavi kaže...

Imam 8 komada

15 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...
thuglife kaže...
Mlitavi kaže...

Ne samo ovo, nego mora staviti jedan perk u steel smithing da bi mogao odključati dwarven smithing. Inače ovo vrijedi za sve skillove i perkove.

U pravu si. Sad sam dobio mogućnost za dwarven smithing

13 godina
odjavljen

Ovo je katastrofa. Što nisu mogli izdati Skyrim za vrijeme božičnih i novogodišnjih blagdana. Ovak bum propal, sve iz stvarnog života odgađam i propuštam.

PS: da li i vama u zadnje vrijeme sustav za pračenje zadnjih posjećenih postova u svim temema uvijek krivo zapamti? Kada kliknem na "nepročitano" u 80 % slučajeva me šalje na sve strane, osim na zadnji pročitani post. BUG-ovci dajte to malo popravite.

17 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kako u labyrinthianu pobijedit onog Morokeia-a,jednom me pogodi i gotovo {#}

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
thesekiman kaže...
Nos kaže...

Meni ne smetaju, imam tarantule u kući ;)

Uživo mi čak ni ne smetaju. Prije dok sam išao u ribolov redovno sam hranio pauke sa skakavcima i ostalim malim insektima, ali u igri kad mi se unesu u facu smrznem se!

I'm very large!
17 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Rokaj ga iz daljine. Imaš one stupiće pa se skrivaj iza njih. Budući da si u labirintu mora da si mag/ battlemage ili spellsword, pa pored spellova vjerojatno imaš kakav čarobni štapić što puca struju, vatru ili led. Kako bi Nick Praskaton rekao,"kombiniraj".

15 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Možeš se sakriti iza vrata koja vode ka izlazu iz chambera gdje je Morokei (ne ona kroz koja si ušao), tu te neće slijediti, pa možeš koristiti hit & run taktiku....koristi resistence protiv shock spellova ako imaš također. I nemoj ništa summonati jer Morokei ima nezgodnu sposobnost da "preobrati" atronache da se bore protiv tebe :)

15 godina
neaktivan

Nakon 35 h, , main quest sam samo taknuo. Evo zasto ;)

http://i.imgur.com/FloEy.png

haris771EuW LOL account free cookies >>&am
Moj PC  
12 0 hvala 0
14 godina
formula1live kaže...

Ovo je katastrofa. Što nisu mogli izdati Skyrim za vrijeme božičnih i novogodišnjih blagdana. Ovak bum propal, sve iz stvarnog života odgađam i propuštam.

PS: da li i vama u zadnje vrijeme sustav za pračenje zadnjih posjećenih postova u svim temema uvijek krivo zapamti? Kada kliknem na "nepročitano" u 80 % slučajeva me šalje na sve strane, osim na zadnji pročitani post. BUG-ovci dajte to malo popravite.

Za boldano mogu samo reći da sam ga instalirao prošlu subotu, igrao ga subotu/nedjelju nekih 8-9 sati i shvativši da nisam ništa za faks napravio, morao sam ga obrisati.
Ova 4 tjedna, tj. 20 radnih dana ću nekako valjda izdržati {#}

Najgora stvar je što mi je ovo najaktivnija tema, više se ovdje piše nego u bircu.
Pa moram svako malo čitati što kolege forumaši rade.

Stvarno Bethesda nije u redu... 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
17 godina

Ja sam takodjer poceo citat temu :D

Zainteresirala me igra :)

Jos mi je je.beno komplicirana i predetaljizirana...

Hocu napravit si neko oruzje, a jos nemam pojma kak :S

Onaj Daedric arsenal mi izgleda prehebeno...

Kak opce upgredat oruzja ? Jel se mogu upgrade-at na primjer steel mace i sl ? I sa cim se to napravi ?

Truth in engineering.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Kao što je bilo na jednoj slici dvije stranice prije Hit,Run,F5 :)

Ja nisam imao nikakvu range magiju :O pa sam uzeo dva štapa koji pucaju struju i pogodim ga iz daljine, odmah pobjegnem prema izlazu dok me ne prestane lovit, F5 i opet isto. Traje malo duže, ali je ok.

15 godina
neaktivan

Imali ko da je dosao otprilike do Diplmatici Immunity, malo prije, od prilike kad se treba ubit naj drugi dragon sa delphine, da uploaduje, treba mi hitno ??

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

svidila mi se igra nakon što sam pogledo neke ss-ove.

bit će fini ovi zimski praznici, toplo doma i još igram bf3 i skyrim :D

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nije ovom loše u buksi......{#}

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Auu taman upotpunio Unreleting Force sa DAH :D sad ga moram iskoristiti na posebnom mjestu, u posebno vrijeme. Jk, vjerojatno cu Gianta s njim srediti, da i on osjeti kako mi je bilo kad me opalio toljagom xD.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice